Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

O ΠΑΟ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ...



Ο πρωτος γυρος του πρωταθληματος τελειωσε με τον Παναθηναικο μας να βρισκεται στην 4η θεση του βαθμολογικου πινακα με 30 βαθμους εχοντας διαψευσει εχθρους κ ''φιλους '' που στην αρχη της σεζον τον ηθελαν να παλευει για την σωτηρια του.
Σ' ενα βρωμικο πρωταθλημα που γνωριζουν ολοι τον πρωταθλητη απο το καλοκαιρι, τα πιτσιρικια του Αναστασιου καταφεραν να κερδισουν το χειροκροτημα της εξεδρας με την αποδοση τους αλλα και μας δωσουν ελπιδα για το μελλον.



Θεωρω πως ο Παναθηναικος θα μπορουσε να ηταν πιο ψηλα στην βαθμολογια αν στο ελληνικο πρωταθλημα υπηρχε ισονομια και δεν εχανε βαθμους απο ματς που μπορουσε να κερδισει αλλα λογω της απειριας και των επαλαμβανομενων ''black out'' τα εχασε. 
Απο την αρχη της σεζον ο Παναθηναικος παιζει με την πλατη στον τοιχο, μονος εναντιον ολων και ομως καταφερε να παραμεινει ζωντανος στο ανελεητο κυνηγι της παραγκας και της γαυρο-λιγδας.





Κανοντας ενα συντομο  απολογισμο του α' γυρου θα δουμε πως ο Παναθηναικος μεσα σε 17 αγωνες εχει παρει μονο δυο πεναλτι ενω επρεπε να του εχουν δοθει περισσοτερα- με αποκορυφωμα τα 4 της Ριζουπολης-  εχει δεχθει αμετρητες κιτρινες καρτες, 4 κοκκινες και σε καθε αγωνα χρηματικα προστιμα με σκοπο την οικονομικη εξοντωση του. 
Επιδειξη της βρομικης δυναμης του γαυρο-συστηματος αλλα κ επιδειξη αυταπαρνησης και ηθους απο το πρασινο μεγαλειο!!!!


Κι ομως ο Παναθηναικος ειναι πολυ σκληρος για να πεθανει - οσο  ο κοσμος συνεχιζει να ειναι διπλα του - να τον στηριζει στα δυσκολα, να τραγουδα στις χαρες και να τον χειροκροτει στις λυπες!!!
 Ενας Παναθηναικος Υγιεις μπορει να καταφερει τα παντα απεναντι στην σαπιλα του ελληνικου ποδοσφαιρου αρκει να το πιστεψει και να στηριχτει στην δυναμη του- στον Περηφανο Λαο του - και στα πιτσιρικια που δινουν την ψυχη τους για την πρασινη φανελλα!!!


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ 
ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!


''Στ' αστερια θελω γηπεδο...'' ενα συνθημα που ολους μας ενωνει και μας δινει δυναμη να πολεμησουμε για τον Παναθηναικο μας και για τ΄αδελφια μας που βρισκονται ψηλα!!!
ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: