Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Με οδηγο την αγαπη για την Ιδεα!!!



Καλεσμα  του Ερασιτεχνη σε ολους τους οπαδους του Παναθηναικου μας για συνεχη στηριξη σε ολα τα σπορ και παντου με οδηγο την αγαπη μας για την Ιδεα!!!

«Και αυτό το τριήμερο, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. πανηγύρισε νίκες σε όλα τα ομαδικά του αθλήματα και παράλληλα είχε μία ακόμα επιτυχία με την πρόκριση τριών ακόμα αθλητών της πάλης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο Σύλλογος ενωμένος και δυνατός προχωράει, παρά τα τεράστια οικονομικά του προβλήματα, με οδηγό την αγάπη για την ιδέα του Παναθηναϊκού μας.
Εσείς, ο κόσμος του τριφυλλιού, είστε αυτοί που μας δίνετε δύναμη και κουράγιο ώστε να κάνουμε τον Σύλλογο και πάλι πρωταθλητή σ' όλα τα σπορ παντοτινό. Άλλος με την παρουσία και τη φωνή του στο γήπεδο, άλλος με την μικρή ή μεγάλη οικονομική του στήριξη, άλλος με την εθελοντική του εργασία, άλλος με τις γνωριμίες του από το επάγγελμα του, άλλος με την εγγραφή του, όλοι μπορούν να προσφέρουν λίγο ή πολύ σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που κάνουμε φέτος και είμαστε σίγουροι ότι θα σας κάνει υπερήφανους.
Βοηθήστε μας ακόμα περισσότερο ώστε να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο την τροπαιοθήκη μας και να αφήσουμε χρυσή παρακαταθήκη για τα παιδιά μας. Ελάτε όλοι μαζί να γιγαντώσουμε τον Σύλλογο. Σύντομα, θα είμαστε και πάλι στην κορυφή. Να είστε δίπλα μας όπου μπορείτε. Απλοί φίλαθλοι, μέλη, παλαίμαχοι αθλητές του Συλλόγου που είχατε φύγει από την αγκαλιά της ομάδας, σας περιμένουμε όλους κοντά μας. Και πάνω απ' όλα πρέπει να σώσουμε για πάντα το μοναδικό περιουσιακό μας στοιχείο:
Το γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης, που κάποιοι θέλουν να μας πάρουν για να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους οικονομικά συμφέροντα. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε τα πάντα και για αυτό το τεράστιο θέμα. Ευχαριστούμε όλους για την μέχρι τώρα στήριξη και βοήθεια, ελάτε όλοι να φέρουμε και πάλι τον Παναθηναϊκό στη θέση που του αξίζει...
Υ.Γ. Οι νέες κάρτες μελών είναι έτοιμες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περάσουν από τα γραφεία μας για να τις παραλάβουν ή να επικοινωνήσουν μαζί μας για να τις αποστείλουμε ταχυδρομικώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: