Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Έπαθε βραχυκύκλωμα…



Μαφιόζικο χτύπημα δέχτηκε ο διαιτητής Αντώνης Καρατζίκας, όπου μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στο Γαλάτσι και το Περιστέρι στο οποίο ήταν διαιτητής, κατευθυνόμενος προς το σημείο που είχε παρκάρει τη μοτοσικλέτα του, είδε την μηχανή του να έχει καεί ολοσχερώς από αγνώστους. Ο Αντώνης Καρατζίκας ήταν ο διαιτητής που είχε τα αρχ… να ακυρώσει το γκολ-οφσάιντ του Λεονάρντο στο ματς με την Καβάλα και απ' ότι φαίνεται οι γαυρο-κάφροι ήθελαν με αυτό τον τρόπο να στείλουν τα μηνύματά τους σε κάθε κατεύθυνση.
Κατά τα Μ.Μ.Ε, το γεγονός αυτό χαρακτηρίστηκε ως μια απλή σύμπτωση και φυσικά ... δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθούν περισσότερο. Μην ξεχνάμε βεβαία ότι η μηχανή του Καρατζίκα ήταν παλιά και κάηκε γιατί έπαθε βραχυκύκλωμα..! Όπως έγινε και με το καθαριστήριο του Δούρου παλιότερα, το όποιο είχε καεί για λόγους ερωτικής αντιζηλίας..! Δεν το αντέχουν το 50-50 μάγκες, δεν το μπορούν, τους πονάει!


Στο χωριό μου λένε ότι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Όταν μια ομάδα έχει δημιουργηθεί από τον αμερικανικό στόλο δε γίνεται να πηγαίνει με τον σταυρό στο χέρι. Έχει μάθει να πετυχαίνει τα πάντα με το ψέμα και την πουστιά και μονό έτσι χαίρεται. Από την εποχή της Τρούμπας έχει περάσει στο DNA τους η καφρίλα ,η βρώμια, το ψέμα, η διαπλοκή, η διαφθορά και μονό όταν χρησιμοποιούν ύπουλα μέσα νιώθουν ικανοποίηση. Οι φράσεις "φοράω παντελόνια" και "έχω τσίπα" δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό τους. Γι' αυτούς το μόνο που υπάρχει είναι η παράγκα και το βρόμικο παρασκήνιό τους. Χειρότεροι όμως από αυτούς είναι όλοι όσοι συντηρούν και αβαντάρουν το παιχνίδι τους για λίγα ψίχουλα - το μεγαλύτερο έκτρωμα του ελληνικού ποδόσφαιρου.


Καθρέφτης σε μια ομάδα πάντα είναι η πορεία της στην Ευρώπη και επειδή οι αριθμοί πάντα λένε την αλήθεια, το έκτρωμα έχει 13 πέτσινα πρωταθλήματα και ισάριθμες γνήσιες σφαλιάρες στην Ευρώπη. Ο νεκροθάφτης και η παρέα του έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να γίνει πρωταθλητής στο κλέψιμο, στο τρέξιμο, στο χάρτινο, πρωταθλητής της σφαλιάρας και της εφτάρας. Αυτό που δεν έχουν καταφέρει ποτέ είναι να πάρουν ένα πρωτάθλημα με την αξία τους, ένα καθαρό πρωτάθλημα.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΝΗΣΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΤΕ, ΚΟΛΟΓΑΥΡΕ.


Ο Πράκτορας πριν λίγες μέρες έδωσε το μήνυμα και τη γραμμή στον Πιλάβιο και στους δημοσιογραφίσκους-υπαλλήλους. Μετά, σειρά πήραν τα πρόβατα –κάφροι με την επίθεση-βραχυκύκλωμα στη μηχανή του Καρατζίκα και τα αποτελέσματά τέτοιων πράξεων θα φανούν στις επόμενες αγωνίστηκες. Οι διαιτητές έχουν πια καταλάβει τι θα γίνεται αν τολμούν να παίζουν 50-50 στα παιχνίδια του ανυπάρκτου. Βεβαία, ο Πιλάβιος είχε δώσει αυτό το μήνυμα πιο νωρίς, όταν είχε τιμωρήσει τον μοναδικό διαιτητή ο οποίος τόλμησε μέσα στο μπουρδέλο να παίξει 50-50 και να μην δεχτεί να μετρήσει ένα γκολ που ήταν οφσάιντ. Όποτε, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει και όλα τα ιδία σκατά παραμένουν.


Έτσι ήταν πάντα, έτσι είναι τώρα και δυστυχώς έτσι φαίνεται ότι θα είναι και στο μέλλον. Το θέμα όμως είναι αν έχουμε πάρει εμείς το μήνυμα και τι θα κάνουμε για να προστατεύσουμε την ομάδα μας. Είναι καιρός να καταλάβουμε όλοι μας ότι έχουμε βρόμικο πόλεμο από παντού και τα χτυπήματα είναι κάτω από τη ζώνη.
Πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά για να αντιμετωπίσουμε τη σαπίλα τους και όλοι μαζί - όπως αλλάξαμε το καθεστώς του Τζίγκερ - έτσι πρέπει και τώρα να βγούμε μπροστά και να χαλάσουμε τα βρόμικα σχεδία τους. Είναι καιρός να αφήσουμε την γκρίνια για τον Τεν Κάτε και τις επιλογές του, τον Αντωνίου για τις μεταγραφές - τη γρίνια για τις αποφάσεις του Πατέρα, για το αν παίζουμε καλή μπάλα ,για το ποιος παίζει και ποιος δεν παίζει στην ομάδα, για το μετοχικό κεφάλαιο και για όλα αυτά τα θέματα που μας πλασάρουν συστηματικά για να μας διχάσουν. Είναι καιρός αδέλφια όλοι μαζί να στηρίξουμε την ομάδα μας και να την προστατέψουμε από τους εχθρούς μας.




Πρώτοι εμείς πρέπει να κάνουμε το χρέος μας απέναντι στην ομάδα με την στήριξή μας και μετά έχοντας κάνει αυτό που χρειάζεται η ομάδα μπορούμε δικαιολογημένα να γκρινιάζουμε για ότι δεν μας αρέσει. Από την στιγμή που είμαστε πρώτοι δεν πρέπει να είμαστε στο γήπεδο μονό 30.000 και οι μισοί να τραγουδάνε και οι άλλοι μισοί να περιμένουν ποτέ θα τους δοθεί η ευκαιρία να γιουχάρουν. Στήριξη στην ομάδα σημαίνει γεμάτο γήπεδο και τραγούδι για την Πανάθα σε κάθε αγώνα από όλους και όχι να πηγαίνουμε μονό στα ντέρμπυ. Το σύνθημα "στις χάρες και στις λύπες μαζί" δεν είναι για λίγους, είναι για όλους τους Παναθηναϊκούς και ήρθε ο καιρός να το κάνουμε πράξη όλοι μαζί, ενωμένοι!


Ο λαός του Παναθηναϊκού όταν είναι ενωμένος δεν είναι ποτέ νικημένος.
Όλοι στην Καβαλά την Κυριακή για να δείξουμε τη δύναμή μας!

4 σχόλια:

  1. απιστευτη αναρτηση φιλε!
    να την αναδημοσιευσω στο http://mypanathinaikos.blogspot.com/ ???

    φυσικα με το λινκ σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καντο laplace.κανενα προβλημα και γενικα οταν σου αρεσει κατι μπορεις να το βαζεις και στο δικο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: