Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Φέρτε μας τον ψυχίατρο...



Τα μάθατε τα νέα μάγκες; Ο Τουλούμπας και το σινάφι του έχουν γίνει και γιατροί από χτες, εκτός από διχόνοια και γκρίνια πουλάνε τώρα και ιατρικές γνωματεύσεις - Το παίζουν τρελίτσα, σα να μην έγινε τίποτα και προσπαθούν να το περάσουν στο ντούκου.
Ο Τουλούμπας στο παρελθόν χαρακτήριζε τα μπινελίκια του Μαλεζάνι ως φυσιολογικό ξέσπασμα στον άδικο πόλεμο που γινόταν τότε στον Μαλεζάνι, αφού η ομάδα πήγαινε καλά κατά τον Τουλούμπα και τον Τζίγκερ - να θυμίσω πως την περίοδο εκείνη ήμασταν τρίτοι στο πρωτάθλημα και με 5αρες στην Ευρώπη!
Σήμερα, μετά το ντου του Τεν Κάτε, ο οποίος είπε την αλήθεια κατάμουτρα σ' αυτόν και τους υπόλοιπους της παρέας, ο Τουλούμπας διέγνωσε ότι ο Τεν Κατε έπαθε παραλήρημα και είπε όσα είπε.
Παραλήρημα είναι κατά την ελληνική γλώσσα το σύμπτωμα φρενοπάθειας που εκδηλώνεται από τον ασθενή ως ασυνάρτητη φλυαρία. Αυτή τη διάγνωση έκανε ο Τουλούμπας (ο γιατρός) θέλοντας να μας πει ότι όλα αυτά που είπε ο Τεν Κάτε και τα οποία πιστεύει όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι προϊόν φρενοπάθειας και υπάρχουν μονό στη σφαίρα της φαντασία μας!


Με λίγα λόγια, ο Τουλούμπας έχει το θράσος για ακόμη μία φορά να αποκαλεί τρελούς και χαζούς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και όλους όσους βρίσκονται γύρω από την ομάδα.
Πραγματικά είμαστε τρελοί - αλλά τρελοί με τον Παναθηναϊκό - και τρελαινόμαστε ακόμη περισσότερο με αυτούς που προσπαθούν να κάνουν κακό στην ομάδα μας.


Η δεύτερη διάγνωση ήρθε από το συμβούλιο των γιατρών - δημοσιογραφίσκων και συγκεκριμένα από τον κ.Τσόπελα, ο όποιος σε σημερινό του άρθρο στα συμπαθή Π
ράσινα Νέα αποκαλεί τον Τεν Κάτε κυκλοθυμικό. Από το άρθρο του κ.Τσόπελα με τίτλο "ο κυκλοθυμικός κ.Τεν Κατε" συγκράτησα τα εξής:
Το άρθρο του αρχίζει με μια ιατρική ανάλυση περί κυκλοθυμίας και αναφέρει τα συμπτώματά της γνωρίζοντας βεβαία το αντικείμενο αφού από σήμερα έχει γίνει και ψυχίατρος. Στη συνέχεια, αναφέρει με προσβλητικό τρόπο προς το πρόσωπο του Ολλανδού τα εξής:
"Ένας άνθρωπος που ανακάτεψε στις δηλώσεις
του, τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την συνέντευξη Ν’ Ντόι και τα όσα του καταλόγισε ο Σενεγαλέζος, την αγωνιστική παρουσία του Παναθηναϊκού πέρσι και φέτος, με την αμοιβαία αλληλοεκτίμηση στον Νικόλα Πατέρα καθώς επίσης και την έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του από τους δημοσιογράφους, δεν μπορεί παρά να είναι ένας κυκλοθυμικός χαρακτήρας. Εκτός και αν τον έχουμε παρεξηγήσει και δεν μπορούμε να γίνουμε αποδέκτες της φιλοσοφίας και του τρόπου σκέψης του.
Αλλά και πάλι δεν μπορώ να δεχθώ να ακούω από τον οποιοδήποτε να θέλει να μου επιβάλει τον σεβασμό προς το πρόσωπο του. Ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη σε όλες τις εποχές και σε όλα τα κράτη από το μακρινό Σουρινάμ, μέχρι την Ολλανδία και την Ελλάδα, εμπνέονται, δεν επιβάλλονται. Από την στιγμή που το πρόβλημα του δεν είχε να κάνει με την πλειοψηφία των εκπροσώπων του Τύπου αλλά όπως αποδείχθηκε από την αναφορά του στον Ν’ Ντόι σε συγκεκριμένη μερίδα, όφειλε και η ΠΑΕ να τον αποτρέψει να εκτεθεί σε αυτή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή που η ομάδα έχει ανοικτά (αγωνιστικά) μέτωπα και προέχει η ηρεμία για την επίτευξη των στόχων."


Διαβάζοντας το άρθρο σας και την ιατρική ανάλυση που κάνατε κι εσείς κ.Τσόπελα δε διακρίνω κάποιο ίχνος της δημοσιογραφική σας ιδιότητας αλλά ούτε καμία διάφορα από τα πρωτοσέλιδα του Τουλούμπα. Ο ένας καλύπτει τον άλλον και αυτό που διακρίνω και στους δυο σας περά από την κοινή γραμμή σας είναι και δείγματα πανικού.
Πώς μπορείτε να μιλάτε για σεβασμό από τη στιγμή που αποκαλείτε έναν άνθρωπο κυκλοθυμικό επειδή λέει την αλήθεια; Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ο οποιοσδήποτε, είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού και λίγο μας νοιάζει αν δεν σας αρέσει.
Από τη στιγμή που είναι προπονητής της ομάδα μας κάθε προσβολή στο πρόσωπο του είναι και προσβολή στον κόσμο του Παναθηναϊκού που τον στηρίζει. Από ότι φαίνεται, η αλήθεια πόνεσε πολλούς και μάλλον πόνεσε και εσάς, δεν το περιμένατε ε;
Μην προσπαθείτε να βγάλετε την ουρά σας απ΄εξω γιατί ο Ολλανδός όταν μίλησε για δημοσιεύματα δεν εννοούσε μονό τον Τουλούμπα αλλά για όσους προσπαθούν να χτυπήσουν τον Παναθηναϊκό. Από τη στιγμή που γίνεται πόλεμος στην ομάδα και εσείς κάνετε ιατρική ανάλυση και χαρακτηρίζετε την αλήθεια προϊόν κυκλοθυμίας, το μονό που μπορώ να σκεφτώ για εσάς είναι ότι κάνετε πολύ παρέα με τον Τουλούμπα.
Αύριο, οι δυο σας να κάνετε και ανάλυση ουρών στον Τεν Κάτε για να έχετε καλύτερη εικόνα της κατάστασής του!
Μήπως θεωρείτε ότι λόγω της επαγγελματική σας ιδιότητας μπορείτε να κρίνετε τα πάντα και τους πάντες χωρίς να μπορεί κανείς να κρίνει κι εσάς; Νομίζω θα έπρεπε να ξέρετε ότι αυτά που γράφετε δεν είναι κριτική αλλά προσβολή και επίθεση στον προπονητή του Παναθηναϊκού. Πιστεύετε ότι το άρθρο σας εμπνέει σεβασμό ή μήπως έτσι τον επιβάλλετε;
Με λίγα λόγια μας λέτε ότι όλοι στον Παναθηναϊκό είναι κυκλοθυμικοί και παρανοϊκοί γιατί αν δεν κάνω λάθος, ο Αντωνίου και ο Καραγκούνης είπαν ακριβώς τα ίδια που είπε και ο Τεν Κάτε. Για αυτούς γιατί δεν είπατε τίποτα ακόμη; Δεν σας βολεύει;
Επίσης, μην ξεχνάτε και βάλτε το καλά μέσ΄ το μυαλό σας ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού σας έχει πάρει χαμπάρι και καλό θα ήταν να προσέχετε τι λέτε για τον Παναθηναϊκό γιατί εκτίθεστε…

Μετά από 8 αγωνίστηκες μάθαμε στην Αθλητική-Ολυμπιλαγή Κυριακη μόλις χτες ότι ο Παναθηναϊκός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο (όχι βέβαια σαν τον Ολυμπιλαγό) από τους υπόλοιπους. Για πρώτη φορά χτες ακούσαμε από τα ΜΜΕ ότι έχουμε την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, τις περισσότερες επιθετικές προσπάθειες και ότι βγάζουμε πολλούς αυτοματισμούς στα παιχνίδια μας. Μόλις χτες μάθαμε ότι στον πινάκα των σκόρερ του πρωταθλήματος υπάρχουν και τρεις παίκτες από την ομάδα μας, ο Κατσουράνης με 6 γκολ και ο Σισέ και ο Λέτο με 4 γκολ.
Θα μου πείτε .. έπρεπε να περάσουν 8 αγωνίστηκες για να τα μάθουμε όλα αυτά;
Κι όμως, κάλιο αργά παρά ποτέ. Ας είναι καλά ο Τεν Κάτε που τους έκανε να καταπιούν την γλώσσα τους και η ομάδα και ο κόσμος που δεν επηρεάστηκε - όπως κάποιοι πολύ θα θέλανε - από τον βρόμικο πόλεμο που γίνεται στην ομάδα από την αρχή της χρονιάς.
Μαστίγιο χωρίς καρότο θέλουν και χωρίς προφυλακτικό για να καταλάβουν όλοι αυτοί ότι με τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του δεν μπορείς να παίζεις βρόμικα παιχνίδια .


ΥΓ. Αυτό που θέλω να διευκρινίσω σε αυτό το σημείο είναι ότι μόνο χαρά δεν μου προκαλεί να γράφω και να ασχολούμαι με αυτούς που κάνουν πόλεμο στον Παναθηναϊκό. Θα προτιμούσα να έγραφα για τις όμορφες στιγμές που μας έχει χαρίσει και συνεχίζει να μας χαρίζει η ομάδα. Απλά, δεν μου είναι εύκολο να μένω απαθής και να μην κάνω καμία αναφορά σε αυτά που ακούω και διαβάζω καθημερινά έναντιον της ομάδας, ειδικά όταν προέρχονται από ανθρώπους που χρησιμοποιούν τον Παναθηναϊκό για τους δικούς τους λόγους. Επίσης, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι μέσα από αυτό το blog εκφράζω καθαρά προσωπικές μου απόψεις.

15 σχόλια:

  1. http://orthanoixtossfigthraspeirews.wordpress.com/

    Ορθάνοιχτος ΣΦιγκτήρας Πειραιώς ΟΣΦΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A Ψ Ο Γ Ο Σ και παλι..
    τον πουλο ρε λαμογια γκοτζοι κ σια..
    ακου 'παραληρημα΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ LAPLACE KAI ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ορθάνοιχτος ΣΦιγκτήρας Πειραιώς ΟΣΦΠ
    χαχαχαχα ωραίο μπλόκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕL LOCO ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΩΣΕΣ ΡΕΣΤΑ!!!!Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΟΤΟ,ΑΛΛΑ ΣΤΕΓΝΟ ΤΣΟ+ΛΟ...ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΡΔ(ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΙΜΑΝΟΠΟΥΣΤΑΙΟΙ-ΛΙΜΑΝΟΠΟΥΣΤΑΟΙ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ...Π!@@#%Α ΡΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ;;;;;;;;;;OYΣΤ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ Ι ΘΡΗΝΟΣ;;;;;;;;BΡΕ ΤΙ ''ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΙ'' ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΜΑΝΟΠΟΥΣΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το θέμα είναι πως οι οπαδικές εφημερίδες μας θα πρέπει κάποια στιγμή να το βουλώσουν και να στηρίξουν την ομάδα επί της ουσίας.
    και η Πράσινη και το Derby θυμίζουν αυλικούς.
    η γνώμη μου για τον 10Κάτε είναι δεδομένη (όχι η καλύτερη), όμως αν έχεις διαβάσει σε σχόλιά μου στο mypanathinaikos αυτή τη στιγμή το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι κριτική στον προπονητή.
    για όσους αναρωτούνται γιατί δεν παίζει ο Κλέητον (άλλο πάλι και τούτο) ας αναζητήσουν το σχόλιο του προπονητή χθες για να βρουν απάντηση.
    ΠΑΟ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ THE PASSENGER
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.
    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ
    Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ,ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ(ΝΙΝΗΣ-ΣΙΜΑΟ) ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΝΟΩΤΡΟΠΙΑ ΝΙΚΗΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΠΑΛΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΑΣΤΗΡΕΥΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ.ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΥΡΑΣΤΑ. ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΛΕΥΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ,ΝΙΝΗΣ,ΛΕΤΟ,ΡΟΥΚΑΒΙΝΑ,ΛΑΖΑΡΟΣ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΤΑΝΕ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ. ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ(1) ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ ΔΕ ΣΠΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΝΩΣΤΟ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΤΟ 25 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ 2-0 ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ? ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΕΦΑΛΙ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ. ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΝΕΡΑΚΙ. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΥΤΟΙ? ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ. ΕΜΕΤΟ ΑΥΤΟΙ? ΑΣΠΙΔΑ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε υπάλληλοι του Πατέρα, που είστε να προστατέψετε τον Γύφτο βοηθό???? Τι φοβάστε???
    Αφου εσείς τον... στηρίζατε...
    χαχαχα
    ζωα
    στημενοι
    πληρωμένοι
    αντε γεια
    ησαια χόρευε

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: