Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Πάνω από όλα το πρωτάθλημα



Από την αρχή της χρονιάς σαν Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13, έχουμε ξεκαθαρίσει ότι πρωταρχικός στόχος όλων μέσα στον Παναθηναϊκό, σε κόσμο, διοίκηση, παίχτες (ακόμα και αν μερικοί από αυτούς δεν το πιστεύουν) θα πρέπει να είναι το πρωτάθλημα και μετά όλα τα άλλα. Ένα πρωτάθλημα που το έχει ανάγκη όσο τίποτα άλλο ο κόσμος του Παναθηναϊκού τη φετινή χρονιά και που το περιμένει όσο τίποτα άλλο.


Είναι ακόμα σίγουρο ότι πολλοί δήθεν Παναθηναϊκοί απεύχονται να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αφού αυτό θα σημάνει την επιτυχία της παρούσας διοίκησης και αποτυχία της προϊγούμενης. Γι αυτό κάνουν πόλεμο στην ομάδα με τα γραφόμενά τους. Ας ανοίξει ο κόσμος τα μάτια του και ας κρίνει το σωστό και το λάθος. Είναι ακόμα σίγουρο ότι η κριτική που έχει δεχθεί ο προπονητής του Παναθηναϊκού, μιας ομάδας που παραμένει πρώτη από την αρχή του πρωταθλήματος είναι αδικαιολόγητη. Εμείς προπονητές ούτε είμαστε, ούτε θα γίνουμε, παρά κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Λάθη μπορεί να γίνονται, ελλείψεις μπορεί να υπάρχουν αλλά ευτυχώς το αποτέλεσμα μετράει.


Ας μην βιάζονται οι δημοδιογράφοι όλων των καναλιών και των εφημερίδων να κρίνουν τον προπονητή μας. Τη στιγμή που πρέπει θα κριθεί όπως πρέπει. Μέχρι τότε ας κάνουν απλά τη δουλειά για την οποία πληρώνονται. Εμείς θα είμαστε μέχρι το τέλος, δίπλα στην ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να κάνουν το ίδιο οι παίχτες, οι παράγοντες και όλη η διοίκηση της ομάδας. Μην επιρεάζεστε από κανέναν, συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και πιστέψτε τους.

Θα είμαστε κοντά σας...

Δημοσιεύτηκε από Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13
http://www.eniaiosforeas13.com/

4 σχόλια:

  1. Φιλε El Loco ειναι ενα ξεκαθαρο και σαφες μηνυμα απο τον κοσμο του Παναθηναϊκου. Ολοι εμεις το εχουμε καταλαβει. Μενει να γινει κατανοητο απο τους αρμοδιους: παιχτες, τεχνικο τιμ και διοικηση.

    Οπως εχω πει πολλες φορες ηδη και θα επαναλαβω αρκετες φορες ακομη, ολοι μαζι με την ομαδα και στο τελος θα κανουμε ταμειο.

    Καλο ΠΣΚ να χεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΚΕ
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ...
    ΚΑΛΟ ΠΣΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΔΕΡΦΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΞΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ!!!!ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!!!!
    ΟΕΟΕΟΕ...ΟΕΟΕΟΕ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: