Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Διπλό σουβλάκι στη Λιβαδειά!



Η Τριφυλλάρα μας για άλλη μια φορά έκανε αυτό που έπρεπε, κέρδισε το γαυροπαράρτημα με 0-2 και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, με διαφορά 2 βαθμών από τον ανύπαρκτο.
Η ομάδα μας πέρα από τη χαρά της νίκης, που πέτυχε σ
τη Λιβαδειά, έχει και τη χαρά να απολαμβάνει την κλάψα - αλά Μάρθα Βούρτση - των Ολυμπιλαγών.
Επίσης, κατάφερε να βουλώσει πολλά στόματα και να α
ναγκάσει πολλούς να κάνουν κωλοτούμπες γι' αυτά που έλεγαν από την αρχή της χρονιάς.


Σ' ένα ματς φωτιά, πριν καν αρχίσει, ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και προσπάθησε να το καθαρίσει από το πρώτο δεκάλεπτο αλλά δεν τα κατάφερε καθώς οι κλασσικές ευκαιρίες του Σισέ δεν έγιναν γκολ.
Το γαυροπαράρτημα παίζοντας με όλους τους παίκτες πί
σω από την σέντρα , έκλεισε όλους τους χώρους για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα με νύχια και με δόντια. Το χρωστούσε άλλωστε στον Ολιμπιλαγό, όπως έχει παραδεχτεί παλιότερα και ο Καστίγιο, αφού τον είχε σώσει δυο φορές από τον υποβιβασμό.
Σε όλο το πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιο
ύ και με πολλά ξεσπάσματα προσπαθούσαμε να τρυπήσουμε τη μαζική άμυνα του παραρτήματος. Δεν τα καταφέραμε όμως και τελικά πήγαμε στο ημίχρονο με το μηδέν.


Τον φετινό Παναθηναϊκό όμως τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει!!!
Στο δεύτερο ημίχρονο, παίζοντας έξυπνα, δώσαμε χώρο σ
τον αντίπαλο για να εκμεταλλευτούμε τα κενά. Στα μισά του ημιχρόνου, πήρε ο Λούκα το όπλο του και με το γκολ του άνοιξε για άλλη μια φορά τον δρόμο για την νίκη.
Στη συνέχεια, η φοβερή μπαλιά του
Ζιλμπέρτο και το άψογο τελείωμα του Σισέ ήταν το κερασάκι στην τούρτα.


Σε ατομικό επίπεδο, ο Ζιλμπέρτο ήταν ο κορυφαίος του αγώνα σε απόδοση έχοντας κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν απροσπέλαστος στο κέντρο, μοίραζε την μπάλα σωστά και έδινε σημαντική βοήθεια στην άμυνα όποτε χρειαζόταν, όπως στην φάση του πρώτου ημιχρόνου, σε ρόλο λίμπερο. Την 35αρα μπαλιά πάρε βαλε στον Σισέ, μόνο παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως ο Ζιλμπέρτο μπορούν να την βγάλουν.
Ο Βύντρα είναι ο παίκτης που έχει ακούσει πολλά απ
ό τους οπαδούς - κάποιες φόρες δίκαια - αλλά έχει δώσει και πολλά στην ομάδα μας, με τελευταίο το γκολ στο χθεσινό παιχνίδι, όπου έλυσε τον γόρδιο δεσμό. Επίσης, η συνολική του απόδοση ήταν υψηλή στην άμυνα και έδεσε πάρα πολύ καλά με τον Καντέ.
Εξαιρετικές ήταν οι επεμβάσεις του Άλεξ, ο οποίος κράτησε το μηδέν σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και η ομάδα δείχνει ότι δε θα χρειαστεί άλλον τερματοφύλακα.



Ο Τζιμπρίλ έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα - να βάζει γκολ - και με ένα όμορφο πλασέ έκανε το 0-2 για την ομάδα μας.
Καλή η απόδοση του Κατσουράνη και του Νίνη που όμως δείχνουν να χρειάζονται κάποιες ανάσες για τη συνέχεια.

Ο Λέτο ήταν ορεξάτος, συνεργάστηκε πολλές φορές με το
ν Σπυρόπουλο αλλά δεν βρήκε πολλούς ανοιχτούς χώρους για να κάνει το παιχνίδι του.
Καλός ο
Καντέ, δεν έκανε λάθη και είχε σωστές τοποθετήσεις και επεμβάσεις στην άμυνα.
Ο Σάλπι και ο Γκάμπριελ ανέβασαν τη δεξιά πλευρά με την είσοδό τους στο παιχνίδι και έδωσαν περισσότερη ταχύτητα.

Η παρουσία του Γιούρκα ήταν πάρα πολύ καλή. Προσπάθησε και βοήθησε πολύ επιθετικά την ομάδα, δυστυχώς όμως τραυματίστηκε.



Για άλλη μια φορά κάναμε την Λιβαδειά – Λεωφόρο και με την παρουσία μας δείξαμε ποιος είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού.
4000 πράσινες καρδιές δώσαμε μαθήματα εξέδρας και ώθηση στην ομάδα για την νίκη.

Δεν φτάνει όμως που παραδίδουμε μαθήματα, πληρώνουμε κιόλας και μάλιστα ακριβά.

Ας μας πει ο Κομπότης ποιος είναι αδελφή;

Από τη
μία βάζει τα εισιτήρια 25 ευρώ και από την άλλη στα εκδοτήρια τα έχει 40ευρώ με τη δικαιολογία ότι εξαντλήθηκαν τα "φθηνα"...
Δε μας λέει όμως από ποιους; Τους Λεβαδεικους;



Είσαι πολύ μικρός Κομπότη, όπως και το γαυροπαράρτημά σου για να εκμεταλλευτείς την αγάπη μας για το πράσινο μεγαλείο. Πιστεύω με το ντου να το πήρες το μήνυμα και καλό θα ήταν να πεις κι ένα ευχαριστώ που τα πράγματα δεν πήραν χειρότερη τροπή, κατι που αν συνέβαινε μάλλον εσύ θα το είχες προκαλέσει. Ντροπή σου…


Η ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ , ΝΑ ΜΕ ΠΩΡΩΝΕΙ, ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ…
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ….






7 σχόλια:

  1. απλα κ ομορφα..
    ειναι ωραια στην κορυφη κ δεν θα φυγουμε απο εκει με τπτ..
    σισε θεος λεμε...αλλα κ ατυχος..
    καλημερες φιλε,καλγ εβδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημέρα και καλή εβδομάδα... κρυωνω μόνος μου στην κορυφή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...
    Laplace συμφωνω οτι αυτο το πρωταθλημα δεν πρεπει να χαθει με τπτ αλλα θα πρεπει να προσεξουμε πολυ γιατι οι παγιδες τους θα ειναι πολλες στην συνεχεια.καλα ο σισε εχει παρει μπρος και τιποτα δεν τον σταματα...
    Wishmaster ντυσου καλα, γιατι μεχρι τον Μαιο εκει θα ειμαστε...
    σε δυο βδομαδες θα πεσει κι αλλο η θερμοκρασια, απο τους -2 μαλλον θα φτασει στους -8...
    προσοχη να ντυνομαστε καλα γιατι κυκλοφορει και η γριπη των χοιρων-γαυρων....χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!EL LOCO ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ...''ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ'' ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙΣ-ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ-ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙΣ!!!!ΑΠΛΑ RESPECT AΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ!!!!ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ,ΟΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ''ΦΙΛΙΚΑ'' ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΣΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...ΕΠΙΣΗΣ,ΟΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΜΕ 'ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ,ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΚΙΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ...ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ;;;;ΠΑΝΤΩΣ,ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ν' ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 5-6 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ,ΟΠΟΤΕ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΘΑ ΖΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ...ΘΑ ΄ΘΕΛΑ,ΟΜΩΣ,ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ...ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ 20 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ...GAΥ-RΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ...
    ΩΡΑΙΑ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ-ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!
    ΥΓ:TA ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ!!ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Rallakia ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΜΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ...
    ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ 30000 ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ...ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ , ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...
    ΣΟΥΒΛΑΚΙ, ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ...ΣΟΥΠΕΡ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΔΕΛΦΕ!!!!ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΓΚΟΛ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΩ...ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΕΝΑ!!!!ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΛΟΥΚΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΕΤΣΙ...Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩΣΕ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΠΕΡΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:1)Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ 2)ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΨΕΥΤΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ;;;;;;ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΞΗΓΩ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ,ΟΥΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ...
    ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ,ΕΠΙΣΗΣ,ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΕΥΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΚΛΑΨΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΤΟΒΡΩΜΟΚΩΛΟΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΑΚΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 29 ΤΟΥ ΜΗΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: