Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Κριστόφ Βαζέχα



O "μίστερ-γκολ" όλων των εποχών! Ο τρελός Πολωνός με το μουστάκι έγινε το αγαπημένο παιδί της πράσινης εξέδρας και το φόβητρο των αντιπάλων από την ημέρα που άρχισε να τρυπάει τα αντίπαλα δίχτυα κατά ριπάς με τα γκολ του.
Ο Κριστόφ είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης που φόρεσε την πράσινη φανέλα όλων των εποχώ
ν και ο δεύτερος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος μετά τον Θωμά Μαύρο. The Best Of The Best…

Ο Κριστόφ Βαζέχα αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό τον Δεκέμβριο του 1989 από την Πολωνική Ρουχ Χουρζόφ και αγωνίστηκε στο τριφύλλι για 15 ολόκληρα χρόνια, όπου και κρέμασε τα παπούτσια του σε ηλικία 39 ετών. Τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής των ακαδημιών της Άρσεναλ στην Ελλάδα και από το 2008, προσφέρει τις υπηρεσίες του ως σκάουτερ στην ομάδα της καρδιάς του, τον Παναθηναϊκό.
Τον Κριστόφ τον ανακάλυψε ο Τάσος Πρίντζης, ο οποίος ήταν σκάουτερ της ομάδας εκείνη την περίοδο και τον έφερε στον Παναθηναϊκό με τις συστασεις ενός καλού και φθηνού επιθετικού. Το άγνωστο όνομά του μόνο ενθουσιασμό δεν προκάλεσε στους φιλάθλους, αφού κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτός ο άγνωστος και μικροκαμωμένος Πολωνός με το παλιομοδίτικο μουστάκι, θα εξελισσόταν στον μεγαλύτερο ξένο παίκτη του Παναθηναϊκού.



Την ίδια χρονιά (1989), έκανε το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό ως αλλαγή στο 0-0 με την ΑΕΚ, χωρίς όμως να καταφέρει να διακριθεί. Στο επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη, έβαλε το πρώτο του γκολ. Στο ίδιο γήπεδο, μετά από 8 χρόνια, έσπασε το ρεκόρ του Αντώνη Αντωνιάδη, φτάνοντας τα 181 γκολ με την πράσινη φανέλα και έγινε έτσι ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού. Εκείνο γκολ το πανηγύρισε έντονα και έχει μείνει αξέχαστο σε όλους, καθώς ήταν το γκολ χάριν του οποίου γράφτηκε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Παναθηναϊκού.



Ο Κριστόφ Βαζέχα έχει πετύχει πάρα πολλά γκολ με τον Παναθηναϊκό αλλά υπάρχουν κάποια γκολ που έχουν ξεχωριστή σημασία για αυτόν και για εμάς και δεν πρόκειται να σβηστούν ποτέ από την μνήμη και την καρδιά μας.
Αξέχαστο έχει μείνει το νικητήριο γκολ που πέτυχε στον ημιτελικό του ’96, επί του Άγιαξ, μέσα στο Άμστερνταμ, όταν μετά από μία απίστευτη κούρσα του Γ. Δώνη, ο Κριστόφ με ένα άπιαστο πλασέ, στο ΄87, έσπασε το αήττητο του Άγιαξ και έστειλε στα ουράνια εκατομμύρια Παναθηναϊκούς οπαδούς. Δε σας κρύβω ότι αυτή στιγμή εχω ανατριχιάσει με την εικόνα του Άμστερνταμ και φέρνοντας στο μυαλό μου τις στιγμές που είχαμε ζήσει μέσα στο Αρίνα!



Επίσης, το γκολ που έβαλε απέναντι στον Φαν Ντε Σάαρ αλλά με αντίπαλο την Γιουβέντους το ’01, όπου σφράγισε την νίκη-πρόκριση στους "16" του C.L νικώντας τους Ιταλούς με 3-1, στο Ολυμπιακό στάδιο.
Αξέχαστα θα μείνουν και τα δυο γκολ εναντίον της Λέγκια στον επαναληπτικό της Αθήνας, όπου έδωσε τη δική του απάντηση - όπως έκανε πάντα άλλωστε - στα μπινελίκια των Πολωνών μέσα στην Βαρσοβία.


Ο Βαζέχα ξεχώρισε για τον ήπιο χαρακτήρα του, το ήθος του και την απλότητα που έβγαζε εντός και εκτός των γηπέδων, με αποτέλεσμα να κερδίσει τον σεβασμό και το χειροκρότημα όλου του φίλαθλου κοινού του ελληνικού ποδόσφαιρου και όχι μόνο.
Στη 15χρονη πορεία του με το τριφύλλι, η μοναδική φορά που ξέσπασε, δικαιολογημένα βέβαια, ήταν το ’98 στον τελικό Κυπέλου με τον Πανιώνιο. Κάποιοι κάφροι έβριζαν την μητέρα του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του και να ξεσπάσει μπροστά στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, πετάγοντας το παράσημο.
Η αγάπη και το πάθος που είχε και έχει για τον Παναθηναϊκό αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους και είναι ένας ακόμη λόγος που είναι πάντα στην καρδιά μας.



Ο Κριστόφ είναι παντρεμένος με την Γιολάντα και είναι μαζί όλη τους την ζωή, αφού γεννήθηκαν στο ίδιο μαιευτήριο με δύο ώρες διαφορά και από τότε δεν χώρισαν ποτέ. Έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Αρκάδιο, ο οποίος μάλιστα έχει φορέσει την πράσινη φανέλα σε ένα φιλικό με την Ρουχ και είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία.


Ο Βαζέχα με την πράσινη φανέλα έσπασε όλα τα ρεκόρ:
- Σε 390 εμφανίσεις με το τριφύλλι έβαλε 273 γκολ.
Από αυτά τα 26 ήταν στην Ευρώπη και συνολικά στην ποδοσφαιρική του καριέρα από το 1983-2004 έχει βάλει σε 557 συμμετοχές 310 γκολ.
- Πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία της Α' Εθνικής και δεύτερος στη γενική κατάταξη, πίσω από τον Μαύρο.

- Είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

- Είναι πρώτος σε συμμετοχές (63) και γκολ (26) στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στην ιστορία του Παναθηναϊκού.



- Είναι ο μακροβιότερος ξένος παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα με 15 σεζόν. Συνολικά έχει κατακτήσει με τον Παναθηναϊκό 5 πρωταθλήματα, 5 κύπελλα, 2 σούπερ καπ, ενώ τρεις φορές αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ. Κάτι που δεν έχει επιτύχει κανείς άλλος ξένος ποδοσφαιριστής.
Οκτώ φορές ήταν ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού - τις έξι συνεχόμενες!

- Στην καριέρα του "μετράει" 7 χατ τρικ - έξι φορές πέτυχε από τέσσερα γκολ
ενώ την περίοδο 94-95 πέτυχε πέντε γκολ στο ματς με τον Πανιώνιο.
- Είχε 50 συμμετοχές στην Εθνική Πολωνίας με εννέα γκολ.

- Βραβεύτηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στατιστικής Ποδοσφαίρου ως τρίτος εν ενεργεία σκόρερ στον κόσμο.



Ο Κριστόφ Βαζέχα ήταν παίκτης παγκόσμιας κλάσης, με άψογη τεχνική κατάρτιση και 100% ποσοστά επιτυχίας στο σκοράρισμα. Μπορούσε να σκοράρει με πολλούς και όμορφους τρόπους. Ένα από τα χαρακτηριστικά του ήταν τα γκολ που έβαζε με πλάτη στον αντίπαλο και τα φοβερά βολ-πλανέ καθώς και οι πολύ σωστές τοποθετήσεις του στην αντίπαλη περιοχή.
Ακριβοπληρωμένοι παίκτες όπως Σεφτσένκο, Ντρογκμπά, Τρεζεγκέ κ.α φαντάζουν πολυ μικροί μπροστά του ακόμη και σήμερα.

Στη σημερινή εποχή, ο Βαζέχα θα έπαιζε σίγουρα σε ένα από τα μεγαλύτερα club της Ευρώπης και όλοι θα έτρωγαν την σκόνη του.

Είμαστε περήφανοι που είχαμε την τύχη να περάσει από την ομάδα μας τέτοιος παικταράς, ο οποίος ήταν παίκτης-διαμάντι σε όλους τους τομείς!



















20 σχόλια:

  1. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΨΟΓΟ ΑΡΘΡΟ ΑΔΕΛΦΕ!!!!!ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΒΑΘΙΑ!!!!ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Ο ΚΡΙΣΤΟΦ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!Η ΔΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ,Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ,ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ,ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!!!!ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ-ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ-ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΩΝ...ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ,ΣΑ ΝΑ 'ΤΑΝ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα Rallakia13 και ευχαριστω
    Ειναι τρελος ο πολωνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μαζί με τον Σαραβάκο η πιο επιβλητική μορφή στις μετά Γουέμπλεϋ ομάδες του Παναθηναϊκού.
    αυτός και ο Χένρικσεν "φταίνε" που η γνωστή οικογένεια μας φλώμωσε μια 15ετια με μεταγραφές που κοστίζανε από μηδέν ως τίποτα. δεν είναι όμως κάθε μέρα του Άη Γιαννιού.
    τι να πω, respect!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα φιλε μου...
    μεγαλοι παικτες που εδωσαν πολλα για τον Παναθηναικο και πηραν πολυ λιγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΔΕΛΦΕ,ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΤΩΝ GAY-RWN ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΩΣΕΙ-ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ''ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ'' ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΒΑΖΕΧΑ...ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΟΝΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ...''ΧΡΗΣΤΑΡΑ'' ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ!!!!

    ΥΓ:ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΟΝ ΝΤΕ ΝΙΓΚΡΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΣΟ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ Ν' ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΥΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΣΤΟΦ ΒΑΖΕΧΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ!!!!ΣΗΜΕΡΑ (17 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ) ΓΙΝΕΤΑΙ 45 ΕΤΩΝ (17/11/1964).ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ ''ΧΡΗΣΤΑΡΑ''!!!!ΘΑ 'ΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από τους πρώτους μεταξύ λίγων. Ήρθε ως μια μεταγραφή της σειράς και έφυγε ως ένας από τους καλύτερους παίκτες που φόρεσαν ποτέ την φανέλα της ομάδας.. Μας έχει χαρίσει αξέχαστες στιγμές, με αποκορύφομα βέβαια το γκολ του στο Άμστερνταμ...
    Άψογο το αφιερωματάκί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χρονια πολλα Χρησταρα, για παντα τριφυλλαρα...
    καλησπερα thodoras13...
    Πρωτος και καλυτερος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αξέχαστος και ο σεβασμός προς το πρόσωπο του ήταν πάντα γεγονός ακόμα και σε δύσκολες για την ομάδα στιγμές.Αξέχαστο μου μένει το εεε, οοο αφήστε το Βαζεχα και φύγετε απο εδώ...
    Χρονια πολλά Χρηστάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΝΤΑΜΠΛ ΤΟ 2004!!!!ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΠΟΥ ΠΟΝΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΘΩΣ ΜΑΣ ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΥΠΑ...Α ΡΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑ,ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ,ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΛΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!!!!!Α ΡΕ ΣΑΛΠΙ ΜΑΣ ΕΜΠΛΕΞΕΣ...ΠΑΛΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΛΟΥΚΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΡΩΜΟΖΕΣΤΗ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΠΟΥ Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΔΡΟΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλημερα κ απο εμενα!

    τι μου θυμισες τωρα...ξεχνιεται ο βαζεχα?φανταστικος..απεριγραπτα ευφυης,αυτο που μου εκανε εντυπωση(σαν παιδακι που πρωτοπαρακολουθουσα ποδοσφαιρο) ηταν οτι ηταν πολυ σταθερος παικτης.παντοτε καλος,παντοτε..
    αχχχ,ωραια χρονια τοτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tις καλημερες μου σε ολους, αδελφια...
    WISHMASTER ο Κριστοφ καταφερε με την απλοτητα και τα γκολ του να κερδισει τον σεβασμο ολων...
    Rallakia13 Eθνικη Παναθηναικος γιατι στην ευρωπη δεν υπαρχει παραγκα...
    Μπακαλιαρινα για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθενουν οι νεοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα και καλως σε βρήκα.

    Αυτού του ιερού τέρατος της ομάδας μας,που μας έχει ξελασπώσει όταν οι νεότεροί του σέρνονταν, θα έπρεπε νσ του φτιάξουν άγαλμα, έξω απο τη λεωφόρο!

    Θυμάμαι όταν ήμουν μικρή περίπου πέντε χρονών, μας είχαν πάρει οι γονείς μου με την αδερφή μου εμφανίσεις. Μία του Βαζέχα και μια του Σαραβάκου.

    Δε την έβγαζα απο πάνω μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΔΕΛΦΕ EL LOCO...ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΒΕΣ ΤΟΥ...ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΩΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ!!!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ...ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΠΑΙΖΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ2!!ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΛΤΑΔΕΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ''ΖΕΣΤΑΜΑ'' ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ Μ' ΕΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ (ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ) ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ-ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ-ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥΣ...

    ΥΓ:Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ...ΒΟΛΛΕΫ ΤΟΥ ΘΡΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ...Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΔΕΛΦΕ=ΑΔΕΛΦΕ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ=ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ-ΠΑΡΕΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ)
    ΚΑΛΟ Σ/Κ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπερα founio και σ'ευχαριστω...
    Να΄ναι καλα οι γονεις που σε εκαναν Βαζελακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλησπερα rallakia13...
    οσο υπαρχει το εκτρωμα-απογονοι τοσο θα υπαρχει και η παραγκα.χωρις την παραγκα γραφουν ιστορια(7-0,5-0,4-0...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕL LOCO KAI ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΟΝΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ:ΜΗ ΛΕΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ,ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ''ΒΑΖΕΛΟΙ''.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ''ΒΑΖΕΛΟΙ'',ΑΛΛΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ!!!!!
    ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ 10ΛΕΠΤΟ.ΛΕΤΕ;;;;;;ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΚΑΙ Ο...ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΓΚΕΛΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΑΡΧΙΨΕΥΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: