Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!



Γαμώ την τρέλα μου, γαμώ! Γι' άλλη μια φορά δώσαμε σανίδα σωτηρίας στους απογόνους. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πρέπει να καταλάβουν τι σημαίνει πόλεμος και να μην φοβούνται μήπως σκίσουν κανένα καλσόν.
Ήταν απαραδεκτοι. Σ’ ένα παιχνίδι, όπου το μάτι τους έπρεπε να γυαλίζει, οι περισσότεροι παίκτες αλλού πατούσαν και αλλού βρισκόντουσαν. Με τη σημερινή απόδοσή τους χάσαμε την κορυφή και βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας.
Ο εύκολος δρόμος είναι να στήσουμε στον τοίχο τον Τεν Κάτε για τις επιλογές του και να αφήσουμε στο απυρόβλητο τους παίκτες μας, που στην Ελλάδα είναι οι μόνοι που ποτέ δεν φταίνε. Ο δύσκολος δρόμος είναι να δούμε την πραγματικότητα κατάματα και πούμε κάποια πράγματα με το όνομά τους.
Η προσωπική μου άποψη, έστω και εν βρασμώ, είναι ότι από τους 14 παίκτες που έπαιξαν σήμερα, μόνο οι Ζιλμπέρτο, Λέτο και ο Τζόρβας προσπάθησαν να γαμήσουν τους απογόνους και οι υπόλοιποι ήταν απλοί θεατές του παιχνιδιού. Ο Κατσουράνης δεν υπήρχε μέσα στο γήπεδο, ο Σισέ σούταρε πάνω στον Κηπουρό και στα περιστέρια, ο Νίνης δεν βλεπόταν και δεν έχει γίνει ακόμη Καραγκούνης, ώστε να μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του στα δύσκολα. Ο Σαλπιγγίδης συνεχίζει το ντεφορμάρισμά του, ο Σιμάο ανύπαρκτος αμυντικά και η τετράδα της άμυνας αναρωτιέται ακόμη πως φάγαμε δύο γκολ από τους ανύπαρκτους.

Από την στιγμή που στο ντέρμπυ η απόδοσή τους ήταν κατώτερη των περιστάσεων μόνο από τύχη θα μπορούσαμε να φύγουμε με το διπλό από το κοτέτσι. Η ομάδα έδειξε από την αρχή του παιχνιδιού ότι δεν πατούσε καλά και ήταν φανερά επηρεασμένη από την ατμόσφαιρα. Ήξεραν όμως τι θα αντιμετώπιζαν και θα έπρεπε να είχαν προετοιμαστεί και για χειρότερες καταστάσεις. Η διαιτησία ήταν καλή, οπότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την ήττα από τους ανύπαρκτους.

Χάσαμε με κατεβασμένα χέρια και αυτό που με τρελαίνει περισσότερο είναι ότι μετά το ’60 πετάξαμε λευκή πετσέτα. Μοναδικοί υπεύθυνοι είναι οι παίκτες και είναι υποχρεωμένοι πλέον να δώσουν τις απαντήσεις τους, διαφορετικά θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

Πάρτε το Πρωτάθλημα.__


ΥΓ. Τα ντέρμπυ κρίνονται από το πάθος, τη δύναμη και από τις προσωπικές ενέργειες κάποιων παικτών και δυστυχώς δεν είδαμε τίποτα απ' όλα αυτά στην ομάδα μας σήμερα. Γι' αυτό τους θεωρώ υπεύθυνους και είναι υποχρεωμένοι να κάνουν την αυτοκριτική τους και να περάσουν από τη θεωρία στην πράξη. Το οφείλουν στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Στις χαρές και τις λύπες πάντα μαζί.

18 σχόλια:

  1. εχω τρελαθει
    εχω πικραθει

    ανυπαρκτος ο τεν κατε,ανυπαρκτοι οι περισσοτεροι παικτες

    μονο σισε,λετο,βυντρα(μεχρι το γκολ),σιλβα παλεψαν

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΙΩΘΟΙ Κ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

    Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ

    ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΕΣ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟΨΕ!!

    δεν μπορω να το χωνεψω..

    χασαμε κ στο μπασκετ
    :(((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγαλη πικρα και μεγαλη μαλακια να χανουμε απο τους αυπαρκτους με αυτον τον τροπο, φιλε μου...
    Δεν ξερω αν θα μπορουσε να κανει κατι ο Τεν Κατε για την ασχημη εικονα παικτων-βαρομετρο για την ομαδα μας. Αυτο που ξερω ομως ειναι οτι με εχουν κουρασει τα πολλα μπραβο στους παικτες στις νικες και τα μπινελικια στον Τεν Κατε για τις ηττες.Εχω την εντυπωση πως περισσοτερο θελανε να προφυλαξουν τον εαυτο τους παρα να παρουν το διπλο. Ξεχνανε ομως ποσοι οπαδοι μας εχουν πεθανει για τον Παναθηναικο και βαζουν καθημερινα σε κινδυνο την ζωη τους.Χρωστανε πολλες απαντησεις για αυτη την εμφανιση μεσα στο τηγανι και πρεπει να τις δωσουν... οσο για το Μπασκετ, δεν πειραζει τοσο γιατι ολα θα κριθουν τον Μαιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. el loco,
    den ksero pos tha antikriso abrio to proi tous kotogaurous sto sxoleio pou pao.... edo kai enan mina tous elaga ston pirea tha sas gami***me na to boulosete mia kai kali,simera pikrathika parapoli... ta logia sou omos me boithisan na skeuto pola kai na mou dosoun dinameis oste na pao abrio sto sxoleio kai na tous po sta arxidia mou ti lete ego ton pao mou ton agapo. euxaristo kai pistebo oti eise enas apo tous kaliterous arxisintaktes tou panathinaikou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ.
    ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ; ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 0-1 ΜΕ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟΥ ΣΙΣΕ , ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ 1-0.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΞΩ ΛΕΤΟ ,ΝΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ. Ο ΣΟΥΗΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Ο ΛΟΥΚΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε μου,χαιρομαι που σου αρεσουν οι σκεψεις μου και ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Και για να σε ανεβασω λιγο ακομη να σου πω οτι "το μονο που που θυμαμαι απο παιδι μικρο ειναι στα αρχιδια μου να γραφω τον ολυμπιλαγο".
    ΥΓ.Δεν ειμαι αρχισυντακτης, ειμαι απλα ενας οπαδος του Παναθηναικου μας και προσπαθω να εκφρασω τις σκεψεις μου μεσα απο αυτο το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΒΓΑΖΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ, Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλησπερα κ απο εμενα
    παιδια ας ηρεμησουμε λιγο,δεν εγινε τπτ.απλα χασαμε απο τον αιωνιο αντιπαλο μας,δεν μας κοστισε βαθμολογικα.τι κ αν περασαμε δευτεροι με εναν βαθμο διαφορα?εχουμε ακομη 18 αγωνιστικες μεχρι το τελος.τι συζηταμε?δεν εγινε τρομερη ζημια περαν του θιγμενου μας γοητρου.ολοι μας ειμαστε παναθηναικοι κ ολοι αγαπαμε κ στηριζουμε την ομαδα(κ οταν λεω στηριζουμε ακριβολογω,τα διαρκειας δεν μας χαριζονται)κ ολοι σημερα φαγαμε κραξιμο.και?τι?δεν εγινε τιποτα.δεν χασαμε τπτ.
    οκ,ναι με βρισκεις συμφωνη σε οτι αφορα το αγωνιστικο τμημα.ημασταν απαραδεκτοι,ο τζορβας ειναι τρομερη ψυχαρα κ το απεδειξε κ μπραβο του!οι υπολοιποι ηταν ...
    οσον αφορα κ το νινη που προανεφερες μηπως ο νινης παραειναι μωρο για να παρει την θεση του καρα κ συνεπως την ομαδα στην πλατη του οπως κανει τοσα χρονια ο γιωργος?
    ο τεν κατε μαλακιστηκε,συμφωνω κ σε αυτο.
    οπως κ να εχει,ομως, δεν χαθηκε τιποτα.

    για μπασκετ δεν συζητω ουτε καν ετσι.το μπασκετ τωρα ξεκινησε,εχουμε πολυ δρομο ακομη μπροστα μας.ωστοσο στο σεφ ηταν απαραδεκτοι οι διαιτητες.ο διαμαντιδης εφαγε βιδα απο την εξεδρα,διαμαρτυρηθηκε κ αυτοι του εδωσαν τεχνικη ποινη.τεσπα ομως.no harm done.

    στις χαρες κ στις λυπες παντα μαζι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ 2 ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΑΥΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ.ΓΙΑΤΙ ΑΔΕΛΦΕ ΕL LOCO ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ COPY-PASTE;ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΡΤΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΩ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΕL LOCO,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΛΙΓΟ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΑΥΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ...ΑΠΟ ΠΟΥ Ν' ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ-ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΕΝ ΚΑΤΕ,ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ (1-0 ΑΝΤΙ 0-1) ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΟFF-SIDE,AΠΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ);;;;AYΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ,ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠ' ΟΣΑ ΓΙΝΑΝΕ ΕΠΡΕΠΕ H NA ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ Η ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ.ΑΛΛΑ...
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 2-0 ΚΑΙ ΔΕ ΔΕΙΞΑΛΕ ΛΙΓΟ ΠΑΘΟΣ,ΛΙΓΗ ΨΥΧΗ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ,ΔΙΟΙΚΗΣΗ!!!!
    ΥΓ:AΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΛΩΝ-ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΣΕ ΤΖΟΡΒΑ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΓΙΑ (??????) ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΟΛΕΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΔΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΑΛΗΘΕΙΣ Η Α(Θ)ΛΗΤΙΚΗ GAY-ROΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα...Δε ξενερώνουμε ποτέ μαλάκα Ολυμπιλαγέ... μόνο αυτό... Ας μη βγάζουν γλώσσα τα μπάσταρδα τώρα γιατί θα τους κοπεί συντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλημερα αδελφια...
    rallakia13 δεν ξερω για τι δεν μπορουσες να κανεις paste, μαλλον κολλησε...sorry αδελφε...
    Για το παιχνιδι τι αλλο να πω...οτι εγινε -εγινε αρκει να μην ξαναγινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλημερα wishmaster...
    Δυστηχως αναστησαμε τα πτωματα και αρχισαν να κανουν μπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ...ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΝΕΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΝΟΥΜΕ;;;;;ΗΘΕΛΑ ΝΑ 'ΞΕΡΑ ΜΕ 9 ΑΜΥΝΤΙΚΟΓΕΝΝΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ 2 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ...ΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ'' ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ...ΗΘΕΛΑ ΝΑ 'ΞΕΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟ ΤΥΠΟ.ΑΝ ΟΥ ΜΗ ΓΕΝΝΗΤΩ ΦΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΛΗΡΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΛΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ;;;;Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ''ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ'' ΠΟΥ ΕΠΙΔΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΡΓΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΣΕ ΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ...ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΟΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ'' ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΟΜΟΝΤΑΖ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΤΖΟΡΒΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΑΓΚΩΝΑ (ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΛΤΑΔΕΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ).ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙ Η ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ Ο ΤΖΟΡΒΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΙ ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΙ...
    ΥΓ:ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλο μηνα αδελφια...
    rallakia ελπιζω να ειναι πρασινες ολες οι κουπες τον Μαιο γιατι δεν γινεται αλλιως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕ...ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ...
    ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ-ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ'' ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΦΥΛΛΑΔΕΣ;;;;ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΜΗΤ(Ρ)ΟΓΛΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΕΞ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ 2ο ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΧΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΒΡΩΜΟΚΩΛΑΡΟ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΜΠΑΣΤΑΡΔΙ...ΕΣΥ ΔΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥ(ΚΑ) (ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΒΑΛΛΕΣΑΙ ΠΟΤΕ) ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ...ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝ ΤΟΝ ΚΗΠΟΥΡΟ-ΜΕΛΛΟΣ-ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ-ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΡΙΓΜΕΝΟΙ GAY-ROI ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ''ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ'' Η ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ-ΜΟΥΛΟΙ-ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟ ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: