Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Εξιλαστήριο Θύμα Τέλος!



O Χενκ Τεν Κάτε αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού εδώ και λίγες ώρες, ύστερα από την απόφαση της οικογένειας Βαρδινογιάννη να δώσει εντολή στον Πατερά να απολυθεί άμεσα ο Ολλανδός. Ο Πατέρας στον κίνδυνο να χρεωθεί αυτός την τυχόν αποτυχία της ομάδας μας να πάρει το πρωτάθλημα τον Μάιο (λόγω της στήριξης που παρείχε στον Ολλανδό) συμφώνησε στις πιέσεις των υπολοίπων μετόχων. Η σημερινή απόφαση δεν απέχει καθόλου από τις κινήσεις που έκανε η οικογένεια Βαρδινογιάννη τα προηγούμενα χρόνια και πιστεύω ότι η ομάδα κάνει βήματα προς τα πίσω και πετάει λευκή πετσέτα σε όλους τους στόχους που διεκδικούσε μέχρι σήμερα.
Πιστεύω ότι με την κίνηση αυτή η οικογένεια καταφέρνει να κάνει ακόμη ένα δώρο στον Νεκροθάφτη - το πρωτάθλημα - και επιβραβεύει το σύνολο των ΜΜΕ για τον ανελέητο πόλεμο που έκαναν στον Τεν Κάτε και στην ομάδα μας.



Η γνώμη μου για τον Τεν Κατε νομίζω είναι γνωστή και δεν πρόκειται να αλλάξει! Τον πίστευα και τον πιστεύω ως άνθρωπο και ως προπονητή και για μένα μετά τον Κυράστα ήταν ο καλύτερος προπονητής που πέρασε από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Το έργο του στην ομάδα μας είναι γνωστό και θα φάνει ακόμη περισσότερο με την απουσία του, αν και 1,5 χρόνο τώρα ήταν λίγες οι φόρες που γινόταν αναφορά σε αυτό από τους περισσότερους.
Η ομάδα μέχρι σήμερα διεκδικούσε όλους τους στόχους, σε όλες τις διοργανώσεις και η σημερινή απόφαση αποτελεί έλλειψη προγραμματισμού και οράματος για την ομάδα μας.
Ας μας πουν ανοιχτά επιτέλους ποιοι είναι οι πραγματικοί στόχοι της ομάδας μας, γιατί έχουμε μπερδευτεί.
Αν ο στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα, τότε δεν διώχνεις τον προπονητή που σε έχει με -1 βαθμό από την κορυφή στο 1/3 του πρωταθλήματος επειδή η ομάδα δεν παίζει το ποδόσφαιρο που "έπαιζε τα προηγούμενα χρόνια".
Αν ο στόχος είναι η ομάδα να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο, χωρίς να είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα, τότε καλά έκαναν και εδίωξαν τον προπονητή, γιατί η ομάδα δεν έπαιζε το ποδόσφαιρο που θα θέλαμε. Αυτό όμως το ξεκαθαρίζεις από την αρχή και έτσι η ομάδα απελευθερώνεται και δεν έχει την πίεση του αποτελέσματος. Αν ο στόχος είναι να πάρεις το πρωτάθλημα αλλά να παίζεις και το καλύτερο ποδόσφαιρο τότε θα πρέπει να έχεις κατακτήσει τα προηγούμενα ή να παίζεις σε άλλο πρωτάθλημα εκτός Ελλάδος.


Ελπίζω να γίνει ξεκάθαρο στους Νιόμπλια - Βαζέχα ποιοι είναι οι στόχοι για τη φετινή χρόνια για να ξέρουμε κι εμείς τι να περιμένουμε από την ομάδα μας. Πάντως πιστεύω ότι ο λόγος που απολύθηκε-πολεμήθηκε ο Τεν Κάτε δεν θα είναι κριτήριο για τους αντικαταστατές του, αφού αποδείχτηκε πλέον ότι το πρόβλημα του Παναθηναϊκού μας ήταν ο Τεν Κάτε και με την απόλυσή του όλα έχουν πλέον βρει τη λύση τους!
Πλέον θα πρέπει όλοι μέσα στον Παναθηναϊκό να καταλάβουν ότι ο Τεν Κάτε δεν θα είναι ο προπονητής της ομάδα μας κι έτσι δεν θα υπάρχει το εξιλαστήριο θύμα. Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους γιατί πλέον δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία και καμία περίοδος χάριτος για κανέναν.

Ο Τεν Κάτε καλώς ή κακώς άφησε την ομάδα στην κορυφή και θα πρέπει να παραμείνουμε στην κορυφη, κατακτώντας το νταμπλ και την Ευρώπη. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να στηρίξουμε τον νέο μας προπονητή αλλά απαιτούμε από την ομάδα μας τα αποτελέσματα να είναι καλύτερα από ότι ήταν μέχρι σήμερα.

Προσωπικά, διαφωνώ κάθετα με την απόλυση του Τεν Κάτε, συμφωνώ με την επιλογή του Νιόμπλια-Βαζέχα και ελπίζω τον Μάιο να είμαστε πρωταθλητές σε όλα τα σπορ.

Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΧΕΝΚ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ! ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ! ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!



Καλώς τους!!!

Υ.Γ. Το μέλλον μας επιφυλάσσει πολλές κωλοτούμπες, από πολλούς και θεωρώ πως θα είναι ένα καλό μάθημα για όλους μας. Ο Τεν Κάτε είπε πολλές αλήθειες κατά καιρούς και πόνεσε πολλούς. Ο πόλεμος εναντίον του ήταν ύπουλος και ανελέητος αλλά αποδείχτηκε σκληρό καρύδι, αφού άντεξε να παλεύει μόνος του 18 ολόκληρους μήνες, κάτι αποτελεί και ρεκόρ για τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Πάντως όλοι όσοι τον πολεμούσαν μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι μέχρι να βρουν το επόμενο εξιλαστήριο θύμα. Ο Δομάζος πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την απομάκρυνση του Τεν Κάτε και δεν έχασε την ευκαιρία να του τα χώσει ακόμη μία φορά κάτι που θα συνεχίσει να κάνει και με τους επόμενους, μέχρι να καθίσει στον πάγκο, ο διακαής του πόθος, ο Βάτραχος.
Αυτά για σήμερα και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στη συνέχεια, αδέλφια…Εύχομαι πραγματικά να μας βγει σε καλό αυτή η κατάσταση…


15 σχόλια:

  1. κοίταξε τώρα, δε νομίζω ότι προκύπτει από κάπου πως ο Πατέρας εκτέλεσε εντολή Τζίγγερ. ΄
    επιπλέον, λες για την προσφορά του 10Κάτε. τι να σου πω, ενάμιση χρόνο τώρα αδυνατώ να εντοπίσω την προσφορά του. ίσως να χάνω κάτι και να φανεί στο μέλλον, μακάρι γιατί και έτσι να είναι για καλό θα βγει.
    προς τιμήν του ο Νιόπλιας μίλησε απ ευθείας για τίτλους και δε ζήτησε πίστωση χρόνου. και στο κάτω κάτω, αν κάναμε υπομονή 1,5 χρόνο με τον Τεν Κάτε μπορούμε να δώσουμε έξι μήνες στο Νιόπλια (γιατί μη νομίζεις πως θα μείνει και μετά το καλοκαίρι αν δεν πάρει πρωτάθλημα).
    δεν έφυγε επειδή δεν παίζαμε μπάλλα, έφυγε επειδή έχασε τα αποδυτήρια και επειδή κάθε παιχνίδι ήταν ντέρμπυ. φέτος χάσαμε ΟΛΟΥΣ τους αγώνες με στοιχειωδώς σοβαρούς αντιπάλους. μα όλους, και άνετα!
    τέλος πάντων, δε συμφωνούμε ως προς την προσφορά του Τεν Κάτε, συμφωνούμε ως προς την αξία του όμως (σε παραπέμπω σε σχόλιό μου εδώ γιατί βαριέμαι να τα ξαναγράφω http://mypanathinaikos.blogspot.com/2009/12/blog-post_248.html).
    ας ελπίσουμε να μην πάει στράφη άλλη μια χρονιά. υπομονή πάντως, στο βάθος Παύλος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στενοχωρηθηκα πολυ...

    δεν προχωρουσε η ομαδα αλλα θα δικαιολογουσα την αλλαγη προπονητη ΤΟΝ ΜΑΙΟ,ΟΧΙ ΤΩΡΑ..

    τωρα ειναι μεγαλο ρισκο....δεν ξερω αν μας βγει

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ κ να κατακτησουμε τους στοχους μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΔΕΛΦΕ EL LOCO TO ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ Σ' ΕΚΤΙΜΩ,ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΟΥ...ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΟΕΙΔΕΑΤΩ ΜΑΣ) ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΑΝ ΜΙΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΚΑΛΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ,ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΕΝΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ,ΚΑΤΙ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ,ΟΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ...ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Η ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ'' ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ +7 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ),ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΑΝΕΤΑ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ...ΣΥΜΦΩΝΩ Σ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΝΙΟΠΛΙΑΣ-ΒΑΖΕΧΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΡΕΣ!!!!ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ,ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,ΚΑΘΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΜΑΔΑ,ΠΑΙΚΤΕΣ,ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ...ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΒΑΖΕΧΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ Ο ΚΡΙΣΤΟΦ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ ΜΑΣ.ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΓ:ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗ ΓΩΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπερα the passenger...
    Kαταρχην σεβομαι απολυτα την αποψη σου αλλα θεωρω οτι ο Τεν Κατε ηταν μονος εναντιον ολων επειδη υπερασπιζοταν ανοιχτα τον Παναθηναικο και τις επιλογες του Πατερα-ΑΝΤΩΝΙΟΥ.Οσο για την προσφορα του το μελλον θα δειξει...
    Βασικα θεωρω οτι ο Νιομπλιας δεν πρεπει να εχει καμια πιστωση χρονου γιατι με αυτην τη λογικη το πρωταθλημα θα χαθει και φετος. οποτε αν σκοπος ειναι να παιξουμε καλο ποδοσφαιρο και ας χασουμε το πρωταθλημα, δεν χρεαζοταν να φυγει ο ολλανδος.Μακαρι να εχω αδικο και ολα να εχουν αισιο τελος για την ομαδα μας. Παρολα αυτα θεωρω πως ο Νιομπλιας με τον Βαζεχα θα τα καταφερουν, αν τους αφησουν. Συμφωνω οτι χρειαζεται υπομονη για να παρουμε το νταμπλ, αρκει να το παρουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα laplace, φιλε μου και ευχαριστω για την αναδημοσιευση.
    Και εγω πικραθηκα πολυ φιλε μου ( ηταν σιγουρο αλλωστε). Ξερω οτι ισως ειμαι ο μονος που στηριζει τον Τεν Κατε ακομη και τωρα αλλα ηταν κατι που το εκανα απο την αρχη και θα συνεχισω να το κανω γιατι πιστευω οτι η αξια του ηταν μεγαλη και το εργο του θα γινεται θεμα συζητησης σε λιγο καιρο, οπως και του Οσιμ. Τουλαχιστον οι αντικαταστατες του εχουν τον σεβασμο και την στηριξει ολων πιστευω αρκει να μην πεσουμε απο την κορυφη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπερα Rallakia13,η εκτιμηση και η συμπαθεια μου ειναι αμοιβαια,εστω και αν διαφωνουμε μερικες φορες.Ελπιζω να πανε ολα καλα...
    Ας παρουμε το πρωταθλημα και βλεπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΑΔΕΛΦΕ!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΟΠΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το μελλον θα δειξει ,αδελφε...
    Συνηθως η αλλαγη προπονητη ανεβαζει την ψυχολογια και δινει κινητρο στους παικτες για να διεκδικησουν την θεση τους στην ομαδα. Ελπιζω να μην ξαναδω τον Τζιολη και Μαντζιο στην ομαδα, γιατι δεν θα το αντεξω.με ανησυχουν πολυ τα απανωτα πισωγυρισματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. El loco χαιρετω!!!
    φαινετε το ποσο εχει διχασει αυτη η αποφαση και απο τις εφημεριδες...
    προσωπικα πιστευω οτι δεν ηταν και ο τελειος αλλα αν πουμε οτι ειμαστε -1 πισω απο τους gay...στο europa μεσα..και στο κυπελλο μεσα..εκει μπερδευομαι.
    ευχομαι στο νιομπλια και στον βαζεχα να μπορεσουν να μας πανε ψηλα..να μπορεσουν να τα βγαλουν περα με καποιους "δυσκολους" παιχτες και να μην γινουν παιχνιδι και αυτοι καποιων φατριων μεσα στον παναθηναικο.
    μενει να ειμαστε μαζι τους οπως καναμε και με τον ολλανδο.
    σχολια στυλ δομαζου η παυλου η απο οποιονδηποτε δεν με αγγιζουν..
    γνωμη εχουμε ολοι και ειδικα εμεις που το μονο μας συμφερον ειναι μονο οι νικες η δοξα της ομαδας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΣΤΗΝ 11ΑΔΑ EL LOCO.ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΞΕΡΝΑΩ...ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΡΕΣ,ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!!!!
    ΥΓ:ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλησπερα 13fans rallakia13...
    συμφωνω με τα λεγομενα σας αδελφια και επαυξανω
    διαφωνω καθετα με την απολυση του Τεν Κατε αλλα συμφωνω με την προσληψει του Νιομπλια με τον Βαζεχα και θα τους στηριξω με ολη μου την δυναμη γιατι πιστευω οτι το αξιζουν.
    Παο θρησκεια θυρα 13 μονο ενωμενοι γραφουμε ιστορια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕ ΘΕΟΠΟΙΩ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ,ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ...ΕΧΩ ΚΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΑΟΥΛ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ...
    ΥΓ:ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΚΑΝΕ (ΚΑΙ) ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ;;;;ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΤΑΛΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμφωνούμε απόλυτα με το άρθρο.
    Για την κατάντια του ΠΑΟ δεν φταίει ο προπονητής.
    Το υλικό φταίει.
    Τα άτομα που κάνουν τις επιλογές παικτών φταίνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: