Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΡΤΕ ΣΤΟΠΕΡ...ΧΘΕΣ!!



Στον Τεν Κάτε πολλοί καταλόγισαν ότι το καλοκαίρι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δεν απέκτησε ένα μεγάλο στόπερ που τόσο λιβανίζαμε απο πέρυσι πως μας έλειπε. Σε ελεύθερη μετάφραση, μπορούμε να πούμε πως η διοίκηση προτίμησε να ποντάρει στο κέντρο και στην επίθεση με ηχηρές μεταγραφές παρά να σπρώξει λεφτά σε έναν έμπειρο αμυντικό. Το αν έκανε καλά, θα το κρίνουν τα αποτελέσματα..


Μέχρι στιγμής όμως τα αποτελέσματα δείχνουν πως αυτή η απώλεια ενός μεγάλου ονόματος στην αμυντική γραμμή μας έχει στερήσει νίκες και προκρίσεις. Να τα δούμε και πιο αναλυτικά:


1.
Ήττα με Σπάρτα Πράγας 3-1 στην Τσεχία. Θεωρούμασταν πολύ καλύτερη ομάδα και όμως παραλίγο να χάσουμε την πρόκριση εξαιτίας της ντροπιαστικής ήττας στην Πράγα. Πως ήρθε αυτή η ήττα; Το έμπειρο - υποτίθεται απο το γαλλικό πρωτάθλημα - στόπερ, ο Καντέ, ήταν μια τραγωδία. Μαζί με τον Βύντρα κάνανε το ένα λάθος πίσω απο το άλλο και οι άμπαλοι Τσέχοι κατάφεραν και μας βαλανε 3 γκολ.

2.
Ήττες απο Ατλέτικο Μαδρίτης και αποκλεισμός απο champions league. Στο πρώτο ματς δεχτηκαμε 3 γκολ σε 4 φάσεις των Ισπανών μέσα στην έδρα μας και όλοι το βαφτίσαμε ως μεγάλη κλάσση των επιθετικών των Μαδριλένων. Δεν κοιτάξαμε όμως την ουσία πως αναγκαστήκαμε να παίξουμε με στόπερ τον Σίλβα (που παρόλα αυτά τα πήγε πολύ καλά) και γενικά να γίνεται ορατό με γυμνό μάτι πως με τέτοιους αμυντικούς δεν πάμε πουθενά. Στην Ισπανία απλά μας πρόδωσε ξανά η ελλιπέστατη άμυνα.

3.
Ισοπαλία με Καβάλα. Ίσως το φετινό χειρότερο ημίχρονο της ομάδας μας, μιας και στο πρώτο 45λεπτο κάποιοι...τυχάρπαστοι της Καβάλας μας κάνανε γιο γιο και μας ρίξανε 2 μπαλάκια, ενώ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερη η ζημιά. Ήταν η απόλυτη ξεφτύλα καθώς μια ομάδα σαν την Καβάλα μας έδειξε πως ακόμη και μέτριοι επιθετικοί μπορούν άνετα να μας δημιουργήσουν προβλήματα.

4.
Ήττα με 1-3 απο την Γαλατά στο οακα και έξω με 1-0, απώλεια πρώτης θέσης. Στο ματς του οακα, αν και παίξαμε καλά επιθετικά και απεδώσαμε ωραίο ποδόσφαιρο μας πρόδωσε η άμυνα και συγκεκριμένα ο Γκαλίνοβιτς που βρέθηκε σε κακή μέρα. Τα συμπεράσματα απο αυτό το ματς ήταν δύο. Πως όταν στην επίθεση είμαστε άτυχοι και οι ευκαιρίες δεν γίνονται γκολ, τότε δεν ισχύει η λογική "να βάλουμε περισσότερα γκολ, απ' όσα θα φάμε". Δευτερον, σε περιπτώσεις που ο τερματοφύλακας βρεθεί σε κακή μέρα, την μειωμένη του απόδοση δεν μπορεί να την εξισοροπήσει η υπόλοιπη άμυνα καθώς η άμυνα βρίσκεται σε μόνιμη ανυπαρξία. Στην Τουρκία απλά χάσαμε ελέω κακού στησίματος, σε στημένη φάση. Και ήταν δεύτερο γκολ που φάγαμε με παρόμοιο τρόπο, μόλις 4 μέρες μετά το Καραϊσκάκη.

5.
Ισοπαλία απο Αστέρα Τρίπολης, χάσαμε την ευκαιρία για το +4. Σε ένα ματς που τίποτα δεν μας πήγε καλά, μόνο η άμυνα για ακόμη μια φορά βρισκόταν στα ίδια χαμηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ και ύστερα να προσπαθούμε να κυνηγήσουμε την ισοφάριση.

6.
Ταπεινωτική ήττα με τον γαύρο, χάνουμε την πρώτη θέση. Κι όμως σε ένα ημίχρονο που έχουμε κάνει 10 φάσεις και τους έχουμε στην περιοχή τους, καταφέραμε να φάμε το γκολ στο 45 και να γκρεμίσουμε ότι χτίζαμε όλους τους μήνες πριν. Το γκολ εμείς επιτρέψαμε να μπει, καθώς οι αμυντικοί μας προτίμησαν να μαρκάρουν με τα μάτια. Στο δεύτερο γκολ απλά κατεβάσανε την μπάλα και ένας αμαρκάριστος κάγκουρας έγινε ήρωας και μάγκας. Επιπλέον, παραλίγο να ηρωποιήσουμε και τον Πάντο... Τραγική άμυνα.


Αυτές είναι οι γκέλες μας και όλες οφείλονται στην ανύπαρκτη άμυνα.
Θέση μου είναι πως δεν φταίει ο Ολλανδός. Τα ίδια προβλήματα θα αντιμετωπίσει και ο Νιόπλιας, αν η διοίκηση δεν αποφασίσει να κάνει την μεγάλη μεταγραφή τον Ιανουαριο. Ότι βρείτε, όσο το βρείτε. Με αυτήν την άμυνα δύσκολα παίρνουμε πρωταθλήμα. Δεν θα είναι κάθε αγωνιστική ο Τζόρβας σε τρελή μέρα για να μας σώζει. Ο ανύπαρκτος Ηρακλής χθές μας έκανε πάνω απο 5 κλασσικές ευκαιρίες. Ποιος; Ο Ηρακλής!!

Απόλυτα υπεύθυνη για το χάλι της άμυνας είναι η διοίκηση και όχι οι αμυντικοί και οι προπονητές. Αυτούς τους αμυντικούς έχουμε, αυτό μπορούν, αυτό παίζουν. Και οι προπονητές δεν είναι θαυματοποιοί..
.

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos Press:
http://www.panathinaikos-press.blogspot.com/

14 σχόλια:

  1. ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ ΑΔΕΛΦΕ...ΑΦΟΥ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ (30-35.000.000 ΕUROS) KAI ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΒΥΝΤΡΑ (ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΤΕ) ΚΑΙ ΜΑΝΤΖΙΟΤΖΩΛΙΔΕΣ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ) ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΑΜΜΕRΟΚΙLLER ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ...ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ,ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ.ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΕΙΣ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΙΟΠΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΖΗΤΗΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ.ΤΩΡΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑΙ,ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα rallakia13
    Ο Τεν Κάτε με το που ηρθε στην Ελλαδα ζητησε αμυντικο και του εφεραν τον Μελισση,τον Βαβζινιακ,τον Νταβιντ ,τον Καντε και τον Μπιερσμιρ και κανενας απο αυτους δεν ειναι ο αμυντικος κλασης που χρειαζοταν η ομαδα.Το λαθος του ηταν οτι δεχτηκε αυτες τις επιλογες και τις στηριξε για να μην παει κοντρα στις επιλογες του Αντωνιου και το πληρωσε.Ο Νιομπλιας ζητησε αμυντικο και καλα εκανε αν ομως του φερουν αμυντικο τυπου Μελισση, θα φταιει αυτος;
    Δηλαδη αν η διοικηση του εφερνε στην ομαδα τον Λουσιο ο ΤΕΝ Κατε δεν θα τον ηθελε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕL LOCO ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ...ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ...ΟΜΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΚΤΩ ΟΤΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΜΠΙΑΡΣΜΙΡ.ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΝΙΟΘ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ 2 ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ...ΕΠΙΣΗΣ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥ ΝΙΟΠΛΙΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΛΤΟ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 1,5 ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΜΕ...
    ΑΝΤΕ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΨΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ...ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑΝ (ΠΛΗΝ ΜΠΙΑΣΜΙΡ) ΚΑΙ ΔΕ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
    ΠΑΜΕ ΡΕ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπερα αδελφε Rallakia13
    Η ομαδα δεν εχει ηγετη στην αμυνα και αυτο επρεπε να ειχε λυθει.Ονοματα του τυπου Ντουριτσα-Γιρανεκ δεν νομιζω οτι ειναι αυτο που θελουμε και καλυτερα να μην παρουμε. θελουμε ηγετη και απο ολους αυτους που ακουγονται μονο ο Καλατζε και ο Κυριακος πληρει τις προυποθεσεις. Αν ειναι να παρουμε κατι μετριο καλυτερα να μην παρουμε κανεναν.
    με την νικη σημερα αδελφε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γαμπρούλι μοοουυυ, για εσενα και για όλα τα αδέλφια:

    Μας ειδαν οι καλυτεροι γιατροι
    Μα μπαινοβγαινουμε μες τα ψυχιατρεια
    Για το τριφυλλι ειμαστε αρρωστοι τρελοι
    Και σπιτι μας ειναι η Θυρα 13

    Φερτε μου να με δει ενας γιατρος
    Για την Παναθα μου που τοσο αγαπω
    Οπου κι αν παιζεις παντα θα σακολουθω
    Και για την παρτη σου μοναχα τραγουδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. xriazomaste amintiko tipos: melbrek ..
    oste na exoume to control tis aminas na kseroume pou pigeni oi mpala kai pos tha figi i mpala...
    na min mas piani kardiako kathos tha pernei tin mpala o bintra ... na kseroume pos na dioxnoume tin mpala oste na epofeloume tous kaliterous epithetikous stin europi.. sigoura an eixame ta tria tertata tis aminas tou olimpiakou(o olimpiakos den exei oute ta dio tetarta tis epithesis mas :P) tha mporousame na kanoume spoudea pragmata...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ...ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ (1-0 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 80').ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΙΣΕ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΓΚΟΛ,ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ...2 ΔΟΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ 3 ΓΚΟΛ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ.ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΕΣΗ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ) ΝΑ ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΑΜΕ...ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΛΑΣΗΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
    ΥΓ:TI XΩΡΑΦΙ ΕΙΝΑΙ AYTO ΤΟ ΟΑΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φιλε ...πιστευω οτι αν ειχαμε τα 3/4 της αμυνας της Μπαρτσα,Τσελσι,Μιλαν,Ρεαλ,κ.α σιγουρα θα ειχαμε λυσει τα αμυντικα μας προβληματα. Δεν υπαρχει τιποτα που να θελω απο τους απογονους! Το μονο που θα ηθελα ειναι η εξορια του απο το ελληνικο ποδοσφαιρο και γενικα να εξαφανιστει απο το χαρτη το εκτρωμα που θελει να λεγεται και ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπερα Rallakia13
    Συμφωνω για το παιχνιδι Αδελφε
    Η αμυνα και το χωραφι θελουν αμεσες λυσεις γιατι καποια στιγμη θα το πληρωσουμε.Ευτυχως που υπαρχει και ο Τζορβας!!!
    Κατα τα αλλα η ομαδα επιθετικα εδειξε βελτιωμενη σε σχεση με το προηγουμενο παιχνιδι αν επρεπε να το καθαριζαμε απο το πρωτο ημιχρονο...
    ελπιζω να εχουμε αναλογη συνεχεια αδελφε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. EL LOCO ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΔΕΛΦΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ!!ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΟ ΑΝΤΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΑΝ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ''ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ'' ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ) ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΘΕΛΑΜΕ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ (ΓΑΥΡΙΚΗ) ΚΩΛΟΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ Σ' ΑΥΤΟΥΣ,ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ...ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΩΛΟΓΑΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΩΛΟΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΤΗ=ΑΝΕΤΗ
    AMAN ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣΥΝΗΣ ΜΟΥ...
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ:http://www.sport24.gr/html/ent/263/ent.333263.asp KAI ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. RALLAKIA13 Η ΟΜΑΔΑ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΙ ΝΑΛΕΜΕ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΜΕΣΑ.
    ΠΑΛΙ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΝΩΣΤΗ Η ''LA PUTANA DE EUROPA'',ΑΛΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ...ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ''ΑΞΙΑ'' ΤΟΥΣ...ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΠΟΥΣΤΙΑ,ΚΛΕΨΙΑ,ΑΠΑΤΗ,ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΛΠ=ΣΚΑΤΟΚΩΛΟΓΑΥΡΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟΣ,Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: