Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Πρωταθλητές Χειμώνα!!!



Η Τριφύλλαρα ποτέ δε σταματά, να με πωρώνει, να με απογειώνει!!! Θέμα χρόνου ήταν για τον Παναθηναϊκό μας να βρεθεί ξανά στην κορυφή και τα κατάφερε με την επιβλητική νίκη με 4-0 κόντρα στα Γιάννενα αλλά και με την αδυναμία του Παμπορίδη-υπαλλήλου να κερδίσει τον Άρη.
Στο τέλος του πρώτου γύρου, η ομάδα μας αναδείχτηκε πρωταθλητής χειμώνα, δίκαια με διαφορά 2 βαθμών από τους απογόνους και από εδώ και πέρα έχει τον χρόνο και την άνεση να διαχειριστεί σωστά την διακοπή του πρωταθλήματος για καλύτερη συνέχεια.

Αυτ
ό το πρωτάθλημα δεν χάνεται και δεν πρέπει να χαθεί!!!


Τα Παναθηναϊκά δρώμενα τρέχουν και λόγω της καθυστέρησης αυτής της ανάρτησης (αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις), θα ήθελα να αναφερθώ σε ορισμένα γεγονότα των τελευταίων ημερών.
Στο παιχνίδι με τα Γιάννενα, η συνολική απόδοση της ομάδας μας δεν ήταν ιδιαίτερα καλή αλλά από τη στιγμή που άνοιξε το σκορ ο Σισέ, η ομάδα πήρε
φωτιά και τίποτα δεν μπορούσε να την σταματήσει.
Το επιβλητικό 4-0 και η απόδοση του δ
ευτέρου ημιχρόνου δείχνει ποιος θα είναι το αφεντικό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και γεμίζει αισιοδοξία όλους τους οπαδούς μας.
Ο Σισέ ήταν ο καλύτερος του γηπέδου, έβαλε την μπαλα στα δίχτυα δύο φορές και έφτασε τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο Βύντρα και ο Σαλπιγγίδης έδωσαν ρεσιτάλ και πιστεύω ότι δεν πρέπει να φύγουν από την ομάδα, αφού έχουν να δώσουν πολλά ακόμη.

Ο Άλεξ εξαιρετικός ακόμη μία φορά, όπως και ο Κατσουράνης, ο οποίος δείχνει να ανεβαίνει ξανά μετά το ντεφορμάρισμά του.



Ο Νίκος Νιόμπλιας σε γενικές γραμμές διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και μέρα με τη μέρα, βάζει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα μας. Οι παίκτες όντως δείχνουν πιο απελευθερωμένοι μέσα στο γήπεδο, ιδιαίτερα οι Έλληνες, μία θετική εξέλιξη για τη συνέχεια, αρκεί να μην ξεχάσουν ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι αυτοσκοπός!
Στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδας μας με τον Νιόμπλια, οι αλλαγές του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έχουν αλλάξει προς το καλύτερο τη
ροή των αγώνων. Στο προχθεσινό παιχνίδι, η είσοδος του Νίνη και η τοποθέτηση του Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας τον δικαίωσαν πλήρως.
Ο εκνευρισμός του Λέτο κατά την αλλαγή του νομίζω θέτει ένα στοίχημα για τον προπονητή σχετικά με το πως θα διαχειριστεί τον ιδιόμορφο χαρακτήρα του, τον οποίο ο Τεν Κάτε είχε καταφέρει να κοντρολάρει με επιτυχία. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει, αφού με τον τρόπο τους και οι δύο έληξαν το θέμα χωρίς να υπάρξει αρνητική εξέλιξη.
Ο Νιόμπλιας στην ουσία επιβράβευσε τον ποδοσφαιρικό εγωισμό του Λέτο, παρά την κακή αντίδρασή του και έδειξε να κατανοεί τον λόγο για τον οποίο αντέδρασε έτσι.



Από την άλλη, ο Νιόμπλιας θα πρέπει να τραβήξει λίγο τα λουριά στον Λάζο γιατί η αντίδραση του στο γκολ πιστεύω ότι ήταν υπερβολική. Αν πιστεύει ότι ήταν αδικημένος από τον πρώην προπονητή του, καλό θα ήταν να δει πόσες φορές είχε παίξει βασικός και ποια ήταν η προσφορά του στην ομάδα μέχρι τώρα...
Ο Λάζος παρά το ταλέντο του, έχω την αίσθηση ότι πρέπει να καταλάβει ότι παίζει για την ομάδα και όχι για τον εαυτό του. Αν θέλει ν’ αποδείξει κά
τι, να το αποδείξει με τη συνολική του απόδοση στο γήπεδο και όχι με ανούσιες ενέργειες, οι οποίες δεν βοηθούν σε κάτι την ομάδα. Ο πανηγυρισμός του Ζιλμπέρτο στο δεύτερο γκολ του Σισέ και ο τρόπος που κάλεσε τους παίκτες ο Τζιμπρίλ στο πρώτο, ενισχύουν το ομαδικό πνεύμα μιας ομάδας και καλό θα ήταν κάποιοι να παραδειγματίζονται από το ήθος και την απλότητα τους.


Τα αμυντικά προβλήματα υπήρχαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν αν δεν έρθει στην ομάδα ένας πραγματικός ηγέτης για το κέντρο της άμυνας. Ελπίζω ότι οι μέτοχοι θα βάλουν βαθειά το χέρι στην τσέπη για να καλύψουν το κενό και όχι να περιμένουν να πάρουν λεφτά από τους κομμένους που δεν τους θέλει καμία ομάδα, ούτε τσάμπα.
Επίσης, θα είναι μεγάλο λάθος να πουληθεί ο Βύντρα στα μισά του πρωταθλήματος, αφού από τους υπάρχοντες αμυντικούς μας είναι η πιο αξιόπιστη λύση, εκτός αν το επιθυμεί ο ίδιος.



Για την ανάρμοστη συμπεριφορά του Κλέιτον - το έχω ξαναπεί άλλωστε - ότι μόνος του έφαγε το κεφάλι του και συνεχίζει να το τρώει. Τελικά το μόνο που κατάφερε με την φανέλα του Παναθηναϊκού είναι ότι απάντησε σε όλους για ποιον λόγο ήταν εκτός ομάδας και ότι δεν ευθυνόταν ο Τεν Κάτε γι' αυτό. Καλό ταξίδι Σίλβα Κλέιτον και κρίμα που δεν ήθελες να προσφέρεις στην ομάδα αυτά που ίσως να μπορούσες!


Όσον αφόρα στους απογόνους, δεν χρειάζεται να τρελαίνονται θα τους περάσει, άλλωστε οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες, μέχρι τον Μάιο θα το έχουν συνηθίσει!!!
Η διαιτησία του Παμπορίδη δεν μου έκανε καμία εντύπωση γιατί ούτε η πρώτη ήταν ούτε η τελευταία θα είναι. Το θέμα είναι ο Πατέρας να βλέπει την κατάσταση και να πάρει δραστικά μέτρα γιατί ο δεύτερος γύρος θα γίνει πιο καυτός.

Πολύ καλή η κίνηση του Πατερά να ανέβει στο πάνω διάζωμα για να αποτρέψει την συνέχεια των επεισοδίων και μπράβο του που υπερασπίστηκε τους οπαδούς, παρόλο που πάντα καταδικάζουμε τα επεισόδια. Ήταν μία κίνηση η οποία μπορεί να κάνει κάποιους να σκεφτούν καλύτερα τα πράγματα και να καταλάβουν ότι η βία στα γήπεδα δεν οδηγεί πουθενά!!!

Η "Αθλητική" Κυριακή χθες μου θύμισε παλιές ταινίες Νίκου Ξανθόπουλου και Μάρθας Βούρτση, πολύ καλή η ερμηνεία τους, για Όσκαρ!
ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ!



13 σχόλια:

  1. RESPECT KAI ΠΑΛΙ RESPECT ΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ!!!!ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ΄ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ,ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ...
    ΚΑΛΑ,ΤΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ Τ' ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ...ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΡΣΑΣ...ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ...
    ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ!!!!
    ΥΓ:ΞΕΝΕΡΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΛΕΫ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΥΜΠΙΩΤΙΣΣΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα αδελφε
    respect!συμφωνω με ολα!
    θελουμε 2-3 προσθηκες και ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..τα εγραψες ολα..
    αφηστε τους να κλαινε τους κωλογαβρους!
    καλη εβδομαδα φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ (ΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ) ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ 2ο ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ...
    ΚΑΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΑΡΑΛΛΗΡΙΜΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΡΗ...ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.ΑΡΧΗΣΑ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΜΕ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΤΟ ΘΡΗΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΤΑ GAY-RAKIA ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΑΠΟΣΒΩΛΟΜΕΝΑ...ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημερες!
    τα ειπες ολα!
    διαφωνω μονο για τον κατσουρ,εγω τον ειδα πολυ κακο,παλι ολα οκ.
    μακαρι να συνεχισουμε ετσι.το σημαντικο ειναι οτι ειμαστε πρωταθλητες χειμωνα πραγμα που σημαινει οτι η ψυχολογια εχει ανεβει στα ιλισσια πεδια και αυτο για εμενα(η ψυχολογια) ειναι το παν!
    καλημερες κ παλι :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευχομαι καλες γιορτες με υγεία και πολυ πολυ τρελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα σε ολους αδελφια και καλη εβδομαδα!
    Σ'ευχαριστω rallakia13.Οι απογονοι εχουν αρχισει τα μπεεεεεε. Κριμα για τα κοριτσια,εχουμε χασει την δυναμικη μας με την αλλαγη εδρας και κατι πρεπει να κανουμε.ελπιζω τον Μαιο να ειναι ωραια με ολες τις κουπες για παρεα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλησπερα laplace
    με το υπαρχον υλικο μαλλον για μια μεταγραφη μας κοβω.Ας ελπισουμε οτι θα ειναι ο ηγετης που χρειαζομαστε για την αμυνα.

    καλησπερα Μπακαλιαρινα μου...
    συμφωνω οτι η ψυχολογια της ομαδας ειναι βαρομετρο αλλα απο αυτους εξαρταται να την διατηρησουν ανεβασμενη.εμεις θα ειμαστε διπλα τους για να τους στηριζουμε!!!

    καλησπερα Σκουληκακι και καλες γιορτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν χανεται αυτο το πρωταθλημα και δεν γινεται να χαθει!

    Εδω θα μεινω εγω φιλε μου και εδω πρεπει να μεινουν απαντες στον Παναθηναϊκό. Καλη Παναθηναϊκη χρονια να εχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ EL LOCO;;;;ΤΑ ΜΠΕΕΕ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ...ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ...ΤΩΡΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΫ (ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ) ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΣΟ+ΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ...ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΛΩΝ-ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ,ΑΛΛΑ Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ Ν' ΑΓΙΑΣΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ...ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΣ Ο ΧΕΛΑΚΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ ΣΤΟ ΒΟΥΤΙΟΓΚΟ (!!!!!) ΣΤΟ '96 ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ SPORT-GAY ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...ΡΕ ΤΙ Θ' ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ;;;;;ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΚΡΑΤΙΚΗ!!ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ...ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΡΟΓΡΙΕΣ ΛΟΓΩ ΡΙΨΗΣ ΧΑΡΤΙΩΝ,ΚΡΟΤΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΚΚΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΚΑΙ ΟΜΩΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΝΩ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΙ ΑΝΑΒΟΛΗΣ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΠΩΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ;;;;ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!ΕL LOCO ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΓΙΟ ΤΗΣ ΓΑΥΡΟΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλησπερα RALLAKIA13 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΕ ΟΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΟΙΡΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑΤΗΝ ΓΑΥΡΟΝΕΤ...
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΔΕΛΦΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!ΔΕ ΜΠΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ BLOG ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΛΕΞΑ ΜΕ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ (ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ)...ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Τ' ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ Μ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ...ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΝΑ ΔΩΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλησπέρα αδέρφια χρόνια ευτυχισμένα...πολύ "γεμάτο"το άρθρο σου loco,με αποκορύφωμα την πολύ σωστή σου τοποθέτηση στο τέλος για την κίνηση του Πατέρα,είχαμε καταντήσει να φορτώνονται επεισόδια όπως στο αλκαζάρ σε μας!,και απο μια διοίκησή που ήμασταν αποδιοπομπαίοι τραγοι βρεθήκαμε με μια που καταλαβε πως η θυρα 13 αποτελεί τον κινητηριο μοχλο του ΠΑΟ...επισης μιας και ειμαι καινούργιος συγχαρητήρια για το blog πολυ ουσιαστικο και πανΑΘΗΝΑικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: