Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Καβάλα στο +7!!!



Τις τελευταίες μέρες γίνεται πολύς λόγος για τα άσχημα καιρικά φαινόμενα της χώρας μας αλλά μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, η ΕΜΥ προειδοποιεί ότι ο χειμώνας θα είναι πάρα πολύ βαρύς στον Πειραιά και με μποφόρ πάνω από το +7 για τους επόμενους μήνες.
Ο "βάζελος" Στέφανος Σιόντης με την παρέα του ξεβράκωσαν τους απογόνους χαλαρά και σε συνδυασμό με την εύκολη νίκη της ομάδας κόντρα στον Πανθρακικό, η διαφορά έφτασε στο +7 και το κρύο γίνεται τσουχτερό!
Η ομάδα μας παρόλο που με τις τελευταίες εμφανίσεις της δεν εντυπωσιάζει με την απόδοσή της δείχνει να πατάει γερά στα πόδια της και αν βελτιωθεί η αμυντική λειτουργία της, με την προσθήκη ενός Killer, το πρωτάθλημα μπορούμε να το κάνουμε πολύ εύκολα Σιβηρία.


Οι επόμενες δύο αγωνιστικές είναι καθοριστικές και δύσκολες και αν τα αποτελέσματα της ομάδας μας είναι νικηφόρα τότε η κορυφή θα βαφτεί πράσινη μέχρι το τέλος. Καλή η μεταξύ μας πλάκα για το κρύο στην κορυφή, όμως η ομάδα δεν πρέπει να επαναπαυτεί με το +7 αλλά να μείνει προσηλωμένη στους στόχους της.
Το πρωτάθλημα αυτό δεν χάνεται παρά μόνο με χαρα
κίρι και ελπίζω να μην ξυπνήσουν τα φαντάσματα του παρελθόντος και γκρεμίσουμε ότι έχουμε χτίσει μέχρι σήμερα.


Το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανθρακικό ήταν εύκολο και το καθαρίσαμε με συνοπτικές διαδικασίες παρόλο που θα μπορούσαμε να ανεβάσουμε αρκετά τον δείκτη του σκορ αν οι παίκτες ήταν πιο σοβαροί στην τελική προσπάθεια.
Η ζεμπεκιά του Καντέ και το δοκάρι του Πανθρακικού αφύπνισε τους παίκτες και μέσα σε είκοσι λεπτά με δύο όμορφα γκολ καθάρισαν το παιχνίδι.
Σ
ε ένα ακόμη παιχνίδι, το κέντρο της άμυνας χτύπησε το καμπανάκι στην διοίκηση για την απόκτηση ενός Στόπερ - επειγόντως! Βάλτε το χέρι στην τσέπη και πάρτε έναν στόπερ τώρα, πριν να είναι αργά!!!


Ο Ζιλμπέρτο πιστεύω ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, όπως και στα περισσότερα παιχνίδια. Κρατούσε το κέντρο μόνος του, είχε σωστές τοποθετήσεις, έκοβε και έτρεχε παντού ενώ παραλίγο να χριστεί και σκόρερ για πρώτη φορά φέτος.
Αρκετές φορές, με τη βοήθεια και του πολύ καλού Καραγκούνη, προσπάθησε να βγάλει την ομάδα μπροστά με αξιώσεις, όπως επίσης, έδινε και πολύτιμες βοήθειες στην αναξιόπιστη άμυνα της ομάδας μας.
Η πορεία της ομάδας μας μέχρι τώρα πιστεύω ότι πιστώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην επιβλητική παρουσία του Ζιλμπέρτο στο κέντρο και στο ασταμάτητο σκοράρισμα του Σισέ στην επίθεση.
Κατά τα άλλα, η απόδοση της ομάδας δεν έχει παρουσιάσει καμία βελτίωση έπειτα από την αλλαγή προπονητή, εκτός από το γεγονός ότι παίρνουμε τα αποτελέσματα με ή χωρίς καλή απόδοση.


Ο Κάρα, όπως πάντα, χτυπάει εκεί που χρειάζεται και με εντυπωσιακό τρόπο. Πολύ όμορφο το γκολ που πέτυχε - όπως και με τον Εργοτέλη, Πιερικό πήρε την ομάδα στις πλάτες του και άνοιξε τον δρόμο για την νίκη.
Επίσης, είχε πολύ
καλή συνεργασία με τον Ζιλμπέρτο στον χώρο του κέντρου και βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα μας σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.
Ο Βύντρα έχει βαλθεί να μας τρελάνει όλους με τις τελευταίες του εμφανίσεις. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι είναι ένας από τους πιο παθιασμένους παίκτες τις ομάδας τον τελευταίο καιρό.
Σε μεγάλη φόρμα ο Λουκάς, τρέχει ασταμάτητα, μαρκάρει δυνατά, συ
νδυάζεται άψογα με το Σαλπιγγίδη και κυνηγάει το γκολ ανά πάσα στιγμή με τις προωθήσεις του.


Ο Σαλπιγγίδης, απόντος του Σισέ, προσπάθησε πάρα πολύ. Κατάφερε να σημειώσει το δεύτερο του γκολ στο πρωτάθλημα αλλά οι κλασσικές ευκαιρίες που έχασε δείχνουν ότι έχει επηρεαστεί αρκετά από την υπόθεση ανανέωσης ή μη του συμβολαίου του.
Ο Πετρόπουλος προσπάθησε αρκετά - θα μπορούσε να στε
ίλει την μπάλα στα δίχτυα αλλά απ' ότι φαίνεται, χρειάζεται κάποια παιχνίδια για να βρει τα πατήματά του.
Τα δεκάλεπτα που δίνει στον Σταρχιδιστή ο Νιόμπλιας καλό θα είναι να τα δίνει στον Πετρο-γκολ γιατί τα παιχνίδια είναι πολλά και κρίσιμα και τον χρειαζόμαστε ετοιμοπόλεμο.

Σχετικά με τον Λάζαρο, αυτό που έχω να πω είναι ότι παρόλο που έδειξε διάθεση και έτρεξε πολύ δεν είχε την ουσία στο παιχνίδι του. Αν θέλει να γίνει σημαντικό γρανάζι αυτής της ομάδας θα πρέπει να αφήσει τους βεντετισμούς, να βάλει το κεφάλι κάτω, να δουλέψει και να εκμεταλλευτεί το ταλέντο που έχει, ώστε να βοηθήσει και αυτός την ομάδα μας - και όχι μόνο το εαυτό του.


Ο κόσμος έδωσε και συνεχίζει να δίνει το μήνυμά του στον άμπαλο να σηκωθεί να φύγει και να μην ξαναγυρίσει. Παρόλο που ο άμπαλος κάνει πως δεν καταλαβαίνει, ο Νιόμπλιας δείχνει να κατάλαβε, ύστερα από την επιδεικτική αδιαφορία του στο ματς με τον Πιερικό και βλέποντας ότι η ομάδα στο χθεσινό παιχνίδι δεν μπορούσε να βάλει περισσότερα γκολ. Ίσως όμως προτιμάει να μην οξύνει περισσότερο τα πνεύματα και τον αφήνει να γυαλίζει τον πάγκο. Ελπίζω να τον έχει γυαλίσει καλά, ώστε την επόμενη φορά να μην χρειαστεί να καθίσει ούτε εκεί αλλά ούτε και να ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα. Ουστ!!!


Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ σε έναν παίκτη γέννημα-θρέμμα Παναθηναϊκό, ο οποίος φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στην Καβαλά, τον Στέφανο Σιόντη. Ο Σιόντης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και αν δεν ήταν άτυχος με τους τραυματισμούς του, ίσως να είχε κάνει μεγάλη καριέρα με την πράσινη φανέλα.
Τον παρακολουθούσα από τότε που ήταν στις ακαδημίες μας και δεν σας κρύβω ότι με είχε εντυπωσιάσει με τα προσόντα του αλλά και το αστείρευτο πάθος που έβγαζε για τον Παναθηναϊκό.
Στο χθεσινό παιχνίδι με τους απογόνους, έδειξε πόσο μεγάλα "τρυφερά" έχει (όπως λέει και ο Λάκης) και με το πάθος του παρέσυρε και τους υπόλοιπους παίκτες της Καβάλας α παλέψουν για την νίκη.
Ο Στέφανος είμαι σίγουρος ότι έπαιξε και για την μεγάλη του αγάπη, τον Παναθηναϊκό αλλά και για το μίσος που έχει στους απογόνους. Αν συνεχίσει έτσι, κάποια στιγμή θα ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα!


Υ.Γ. Τα παλικάρια στο βόλεϊ πήραν μια αντρίκεια και άνετη νίκη μέσα στο κοτέτσι δίνοντας παράλληλα απαντήσεις στους αμφισβητίες αλλά και το έναυσμα για ολική αντεπίθεση.
Επίσης, ένα μεγάλο μπράβο στον αυτοκράτορα που δεν είδε το ματς με την ΑΕΚ σαν αγγαρεία και φρόντισε να δείξει από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό. Η ατυχία μας με τους τραυματισμούς δεν λέει να σταματήσει, αφού η νέα απώλειά μας - τουλάχιστον για ένα μήνα - θα είναι ο Τσαρτσαρής.
Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το θέμα γιατί η προετοιμασία της ομάδας μας τελειώνει τον Φεβρουάριο και όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι για ένα ακόμη Triple Crown.


16 σχόλια:

  1. XAXAXAXA,ΩΡΑΙΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΔΕΛΦΕ!!!!!!!ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΙΟΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ;;;;ΕΓΩ ΕΚΟΒΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ (ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ).ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΨΥΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΡΤΣΑΡΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ ΔΥΟ ΜΕΙΝΕΣ ΑΔΕΛΦΕ.ΚΡΙΜΑ,ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΛΕΫ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ...ΤΣΟ+ΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΑΠΛΑ,ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ!!!!ΠΑΝΤΑ ΤΕΟΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΒΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΙΝΕΣ=ΜΗΝΕΣ
    ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα rallakia13 και ευχαριστω για την μεγαλη αφοσιωση και στηριξη που δινεις στο blog!!!
    ο Σιοντης ειναι αρρωστακι,σαν τον Τζορβα, ειναι βαζελοι τρελοι!!!συμφωνω ΤΣΟ+ΛΟ.____

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα αδελφε
    πολυ σωστη αναρτηση,συμφωνω με ολα1
    η ομαδα δεν επαιξε καλα,εχουμε μεγαλα κενα πισω..ελπιζω παρα το +7 να μην παρασυρθουμε και να αποκτησουμε στοπερ γιατι πισω ποναμε πολυ...
    το προγραμμα ειναι πολυ δυσκολο..δεν πρεπει να εφησυχάσουμε

    μεγαλη νικη της ομαδας βολει!καλη εβδομαδα φιλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην Καβάλα αν δεν κάνω λάθος παίζει και ο Λεοντίου... Άλλος ένας άτυχος παίκτης που είχε μεγάλο ταλέντο αλλά τον φάγαν οι τραυματισμοί..
    Για τον Βύντρα συμφωνώ απόλυτα! Full back φέτος ο Λουκάς!! Έχει ανέβει και ψυχολογικά και αγωνιστικά.. Είναι που φέτος έχει κερδίσει το ειλικρινές (και όχι ειρωνικό όπως άλλες χρονιές) χειροκρότημα του κόσμου! Αν και τα λάθη του τα κάνει, τον θεωρώ τον πιο βελτιωμένο παίκτη του Παναθηναϊκού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημέρα αδελφέ.
    νομίζω δανεικός είναι ο Σιόντης.
    ελπίζω καιεγώ να γυρίσει πίσω το καλοκαίρι.
    όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό, δε θα ασχοληθώ άλλο ρε γαμώτο, κουράστηκα.
    ο Λουκάς Βύντρα πρέπει να παραδεχτούμε πως έχει κάτι που τα προηγούμενα χρόνια έλειπε από πολλούς παίκτες μας (πχ. ο Τζιόλης). φιλότιμο!
    το παιδί μπορεί να παίξει μέχρι το 7. όμως πάντα προσπαθεί να το πιάσει. τέλος πάντων, αν είχε κάποιον πιο σίγουρο πίσω θα ήταν και αυτός καλύτερος.
    ο Σάλπι σίγουρα έχει επηρεαστεί, όμως κατά βάση δεν ήταν και ποτέ του ο αποτελεσματικότερος παίκτης που υπάρχει (νομίζω τα ποσοστά του είναι 1/7). μην κοιτάς που έχουμε καλομάθει με τον Τζιμπρίλ.
    ο Πετρόπουλος θα έχει πρόβλημα, δύσκολο να είσαι αλλαγή του Σισέ.
    όλα κρίνονται αυτή την Κυριακή. αν το +7 παραμείνει (βλέπεις δεν γράφω αν νικήσουμε, γιατί ούτε οι αρουραίοι είναι σίγουρο πως θα νικήσουν τον σοβαρό μπαοκ) τότε πλέον αρχίζει και πρασινίζει έντονα. αλλιώς, πάλι άγχος χωρίς λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕL LOCO,KAI Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΑΛΛΑ ΜΗ ΛΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ''ΒΑΖΕΛΟΣ''.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ!!!!ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ!!ΕΠΙΣΗΣ,ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΟΝΤΙΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΑΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ;;;;ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΥ(Λ)Α-ΛΟΥ(Λ)Α ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ;;;;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ...
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ;;;;ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟ;;ΠΟΥ ΠΗΓΕ;;ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΙΓΜΕΝΗ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ;;;;AXAXAXAXA!!!!ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΜΕ;;;;ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ Α(Ε)ΛΕΦΑΝΤΕ...
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΓΚΕΛΑ ΤΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΚΙΜΑΔΕΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ...ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ν' ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΟΜΑΔΦΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ,ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΟΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ωραιά ανάρτηση αδερφέ,
    συμφονώ πολύ μαζί σου στην τοποθέτηση σου για πετρο-γκόλ.Όι περισσότεροι είδαν πως είναι χαμηλού επιπεδού ο Πετρόπουλος ξεχνώντας πως δεν έχει ουτε ενα μάτς στα πόδια του..Ο Πετρόπουλος ξέρει μπάλα και είναι πολύ καλό σεντερ φόρ,αλλα σεντερ φορ χωρίς παιχνίδια στα πόδια του δεν μπορει να αποδόσει...Ακριβώς λοιπόν αυτο που λές,έλεγα μετά το ματς με τον Πάνθραξ,πως τα τέταρτα που παίζει ο ατσκαλάκωτος Τζιόλης θα πρέπει να τα παίζει ο Πετρόπουλος.Ο σάλπι δεν βάζει γκόλ το ξέρουμε απο πέρυσι...Άρα αμα ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ πάθει τίποτα ο Σισσέ θα είναι πολύτιμος ο Πετρο-γκολ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλησπερα laplace,φιλε μου
    καπως ετσι ειναι τα πραγματα και χαιρομαι που οι περισσοτεροι απο εμας συμφωνουμε!!!
    Επισης αυτο που χρειαζεται ιδιαιτερη προσοχη ειναι τα χειρουργια που μας ετοιμαζουν οι γαυρο-υπαλληλοι.
    Ειναι ο μονος τροπος που μπορουν να μας σταματησουν γι αυτο οι μετοχοι καλο ειναι να παρουν τα μετρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλησπερα Γιωργο Τ
    Συμφωνω για τον ΛΕΟ και ελπιζω να επανελθει δριμυτερος γιατι τον θεωρω μεγαλο ταλεντο και πολυσυνθετο παικτη και κυριως αριστεροποδαρο.
    Για τον Λουκα τι να πω, τα ειπες ολα.
    οσον αφορα τα λαθη του, ολοι κανουν λαθη αλλα μονο αυτον κραζαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπερα passenger
    o Σιοντης εχει 3 χρονια ακομα συμβολαιο με την ομαδα μας και αν συνεχισει ετσι σιγουρα θα ξαναφορεσει την πρασινη φανελα.
    συμφωνω οτι την Κυριακη με διπλο στον ΑΡΗ βαζουμε σταθερα πλωρη για τιτλο.Δυστηχως για τις μαλακιες των απογονων η ομαδα δεν θα εχει τον κοσμο διπλα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
    RALLAKIA13
    Συμφωνω, ανοιχτοι λογαριασμοι που πρεπει να κλεισουν μια και καλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπερα ΜΑΓΕ
    Ο ΠΕΤΡΟ ειναι ειναι και θα γινει απο τα καλυτερα σεντερ φορ στο μελλον. Αυτο που χρειζεται ειναι περισσοτερα παιχνιδια στα ποδια του για να αποκτησει την ρεντα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΤΣΙ ΕΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕ ΕL LOCO.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ ΤΙΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ-ΑΠΟΓΟΝΟΙ...
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ!!ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡ-ΦΟΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΙΚΤΥΑ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΑΝ ΔΕ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ...
    EL LOCO EINAI ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΣΙΟΝΤΗΣ ΕΧΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Μ' ΕΜΑΣ;;ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΕΛΕΓΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΑΪΤ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλημερα rallakia13
    o Σιοντης ειναι σιγουρα δανεικος στην Καβαλα αλλα δεν ξερω αν θα επιστρεψει στον Παναθηναικο μας.Παντως πιστευουν πολυ σε αυτον ολοι στην Παιανια. θα δουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΑ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ!!!!ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ (ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΜΕ,ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΔΕ ΘΙΓΟΥΜΕ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: