Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Προϊστορία Παναθηναϊκού – Εργοτέλη



Καλή Παναθηναϊκή χρονιά, αδέλφια! Ευχή όλων είναι το 2010 να βαφτεί καταπράσινο σε όλα τα σπορ και για να γίνει αυτό πρέπει η ομάδα μας να ξεκινήσει νικηφόρα την καινούρια χρονιά στο σημερινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ.
Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος ξεκινάει με τον Παναθηναϊκό μας στην κορυφή και το σημερινό παιχνίδι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να π
άμε την διαφορά στο +5 έστω και για λίγες ώρες. Το ματς με τον Εργοτέλη είναι δύσκολο και θα πρέπει η ομάδα μας να το καθαρίσει από την αρχή για να μην αφήσει κανένα περιθώριο ελπίδας στους Κρητικούς. Η ομάδα του Εργοτέλη έχει αποδειχτεί σε κακό δαίμονα του Παναθηναϊκού, αφού στα τέσσερα παιχνίδια που έχουμε παίξει στην έδρα μας έχουμε κερδίσει μόνο δύο φορές και δύσκολα.
Νίκη και μόνο νίκη!!!

Αποτελέσματα αγώνων μεταξύ Παναθηναϊκού-Εργοτέλη:

Περίοδος 2004-2005: Παναθηναϊκός – Εργοτέλης 1-0
Σκόρερ: Κωνσταντίνου
Προπονητής: Ζντένεκ Σκάζνι

Περίοδος 2006-2007: Παναθηναϊκός – Εργοτέλης 0-1
Σκόρερ: Νατσέφσκι
Προπονητής: Βίκτορ Μουνιόθ


Περίοδος 2007-2008: Παναθηναϊκός – Εργοτέλης 1-0
Σκόρερ: Σαλπιγγίδης
Προπονητής: Ζοζέ Πεσέιρο


Περίοδος 2008-2009: Παναθηναϊκός – Εργοτέλης 2-3
Σκόρερ: Γκάμπριελ, Χριστοδουλόπουλος – Κουτσιανικούλης 2, Μπούντιμιρ
Προπονητής: Χενκ Τεν Κάτε









8 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΕL LOCO!!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΤΕΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΗΤΤΗΤΟΙ.ΟΙ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΗΤΤΕΣ.ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΣΙΣΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    2-1 Ο ΚΑΡΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΟΥΡΛΗΣ!!!!ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 0-1 ΛΟΓΩ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!1-2 ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΗΤΑΝ...+5 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NIKH KAI ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλη χρονια Rallakia13.
    Σισε φονικο οπλο και +5!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΣΕΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ ΠΕΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΔΕΛΦΕ ΕL LOCO!!!!ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ-ΒΡΑΔΙΕΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ (ΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ ΚΑΙ ΗΤΤΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΛΩΝ-ΑΠΟΓΟΝΩΝ)!!!!ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ 'ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΑΚΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΕ.ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ!!ΑΠΛΑ RESPECT ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!
    ΥΓ:XΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΖΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ!!Ο ΖΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΑ 'ΧΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΓΛΩΣΣΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ...ΑΚΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΦΟΒΗΤΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΡΙΜΕΓΙΣΤΟΠΑΝΜΕΓΙΣΤΕ ΖΟΤΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλη χρονια αδελφε
    ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!
    τελεια μερα η χθεσινη..δεν θα βαλεις νεα αναρτηση για χθες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλη χρονια laplace
    Πραγματικα η χθεσινη ημερα ηταν syper!!!
    σε λιγη ωρα θα ανεβασω.Sorry για την καθηστερηση αλλα αυτες τις μερες ο χρονος μου ειναι λιγο περιορισμενος...αλλα θα επανελθω δυναμικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλησπερα rallakia13
    συμφωνω αδελφε μου σε ολα!
    το μοναδικο μελανο σημειο στην χθεσινη ημερα ηταν η μικρη παρουσια του κοσμου στο Μπασκετ.κριμα γιατι δεν μας αξιζει τετοια αποχη απο τον αυτοκτρατορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: