Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

"Κατηγορώ" πολιτών προς ΕΡΤ!



«Κατηγορώ» 9.000 πολιτών για τη μετάδοση του αγώνα ΟΣΦΠ-ΑΕΚ
Το κείμενο εστάλη στο γραφείο του υπουργού Πολιτισμού, του πρωθυπουργού και της ΕΡΤ.

Υπογεγραμμένο κείμενο-«κατηγορώ» για τη μετάδοση του αγώνα πρωταθλήματος Ολυμπιακού-ΑΕΚ στάλθηκε στον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Παύλο Γερουλάνο, στο γραφείο του πρωθυπουργού και στα γραφεία της ΕΡΤ! Την επιστολή υπογράφουν, μάλιστα, 9.000 Έλληνες πολίτες, διαμαρτυρόμενοι για τη δημοσιογραφική κάλυψη του αγώνα.

Αναλυτικά το κείμενο που απεστάλη στον υπουργό:

«Προς: Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Παύλο Γερουλάνο

Κοιν.: Πρόεδρο ΕΡΤ

Κοιν: Γραφείο Πρωθυπουργού

Θέμα: Κείμενο Διαμαρτυρίας για ΕΡΤ

Με το παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα θα θέλαμε να σας καταθέσουμε το παρακάτω κείμενο διαμαρτυρίας το οποίο μέσα σε διάστημα μόλις μία εβδομάδας υπέγραψαν σχεδόν 9000 συμπολίτες μας, όλων των πολιτικών και οπαδικών αποχρώσεων. Σας παρακαλούμε να το μελετήσετε και να μας ενημερώσετε σε ποιες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε ώστε να ικανοποιηθεί το δίκαιο, όπως πιστεύουμε, αίτημα ημών και όχι μόνο.

Με τιμή

AEK Internet Fan Club

http://www.aek.com

webmaster@aek.com»

Η επιστολή

Καταγγελία κατά της εθνικής τηλεόρασης.

Η ΕΡΤ είναι μια Δημόσια επιχείρηση που κατά μεγάλο μέρος τα έσοδα της προέρχονται από τον Ελληνικό λαό. Για το λόγο αυτό και σε ότι αφορά τον τομέα της ενημέρωσης και ειδησεογραφίας, η αυτονόητη υποχρέωση των συντελεστών των εκπομπών είναι να αντιμετωπίζουν όλους τους Έλληνες ισότιμα προσπαθώντας να παρουσιάσουν τα γεγονότα όσο το δυνατό πιό αντικειμενικά.

Δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει στο αθλητικό τμήμα του σταθμού. Τόσο στις ποδοσφαιρικές μεταδόσεις, όσο και στις σχετικές ενημερωτικές εκπομπές, οι σχολιαστές των αγώνων και οι παρουσιαστές των εκπομπών, ειδικότερα οι κ.κ. Αντώνης Κατσαρός και Παύλος Παπαδημητρίου, μεροληπτούν συστηματικά υπέρ της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και ενάντια σε όλες τις αντίπαλες Ελληνικές ομάδες στην ποδοσφαιρική διοργάνωση της Super League.

Κάναμε υπομονή αρκετό καιρό μήπως καταλάβουν το λάθος τους και διορθωθούν, αλλά δυστυχώς η κατάσταση αντί να βελτιώνεται, χειροτερεύει. Προφανώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι δεν βρίσκονται σε κάποιο οπαδικό ή ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό αλλά στην Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Συμπεριφέρονται αλαζονικά, σαν να είναι αυτοί οι ιδιοκτήτες της ΕΡΤ, και πιθανότατα νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα.

Θεωρούμε λοιπόν απαράδεκτο να πληρώνουμε (και) εμείς τους προκλητικά παχυλούς μισθούς των κυρίων Κατσαρού και Παπαδημητρίου, ενώ αυτοί από την πλευρά τους να μην επιτελούν σωστά το έργο τους. Ζητάμε την απομάκρυνση τους από την Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και την αντικατάσταση τους από δημοσιογράφους που μπορούν να ανταπεξέλθουν επάξια στον ρόλο του αντικειμενικού σχολιαστή και παρουσιαστή όπως επιβάλλεται.

Η εικόνα και η φωνή της ΕΡΤ μπαίνουν σε όλα τα σπίτια της Ελλάδας και είναι πολύ σημαντικό να γίνει αντιληπτό από όλους τους αρμόδιους ότι το περιεχόμενο των εκπομπών θα πρέπει να ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό όλους τους τηλεθεατές και όχι μόνο μια μικρή μερίδα αυτών. Είναι κρίμα να χαλάει η ομολογουμένως καλή εντύπωση που έχει ο κόσμος για την ΕΡΤ λόγω της συμπεριφοράς συγκεκριμένων υπαλλήλων της οι οποίοι όχι μόνο αμοίβονται πλουσιοπάροχα από το υστέρημα του Ελληνικού λαού αλλά δεν επιτελούν ούτε στο ελάχιστο το καθήκον τους.

Σχόλιο Μπακαλιαρίνας:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ!

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!!

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΗΡΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Κ ΕΦΟΣΟΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ!

Σχόλιο El Loco:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΛΕΣΜΑ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ!!!

Αναδημοσίευση ανάρτησης από Μπακαλιαρίνα από

http://mypanathinaikos.wordpress.com/

7 σχόλια:

  1. ξεκάθαρα δεν πρόκειται να γίνει κάτι.
    οι τύποι διακατέχονται από αυτοκρατορική νοοτροπία.
    είναι τα γκόλντεν μπόυς του δημόσιου τομέα, και δεν πρόκειται να αλλάξουν.
    το θέμα είναι πως η ΝΕΤ δεν είναι pay-per-view είναι δημόσιο κανάλι. αλλά σιγά μην καταλάβουν και αντιδράσουν. με την καμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα αδελφε
    κ εγω συμφωνω με το σχολιο σου,..βεβαια,ειδαμε μια καποια αντιδραση επιτελους αλλα μην περιμενουμε θεαματικα αποτεελσματα..
    το ασχημο ειναι οτι ΕΜΕΙΣ κ η διοικηση μας,δεν καναμε τιποτα..

    βλεπεις,οι συνδεσμοι μας ασχολουνται με το ποιος θα γλυψει περισσοτερο τον πατερα κ τον βγενοπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βλακεια μας,επρεπε να ειχαμε παρει κ εμεις την πρωτοβουλια
    τεσπα ,σημασια εχει οτι εγινε κατι,εστω και απο το αεκακι.
    δεν ειμαι πολυ αισιοδοξη οτι θα γινει κατι,στην ελλαδα ειμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπερα αδελφια
    passenger το χειροτερο ειναι οτι αυτοι οι τυποι πληρωνονται απο το ελληνικο λαο για να κανουν τα παπαγαλακια του νεκροθαφτη.Αισχος! Καταντησαν την ιστορικη Αθλητικη σε εκμπομπη του γαυρου!
    laplace συμφωνω οτι επρεπε να αντιδρασουμε εδω και πολυ καιρο και οχι ν 'ασχολουμαστε με μαλακιες.στην δραση επρεπε να υπαρξει και αντιδραση και οχι απαθεια.
    Μπακαλιαρινα μου δυστηχως μας εβαλαν τα γυαλια τα αεκακια και θα πρεπει να προβληματιζομαστε για αυτο.
    καλο θα ηταν και η διοικηση να παρει θεση γάυτο το θεμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ Σ' ΑΥΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΧΑΝΟΥΜΙΑ) ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΟΚΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ Τ' ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΕL LOCO Σ' ΕΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Ν' ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙ (ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ) ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ (ΧΑΝΟΥΜΙΑ) ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΔΡΑΝΙΣΑΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΒΑΛΑ ΧΘΕΣ ΤΗ (GAY-RO)EΡΑΣΠΟΡ ΓΙΑ Ν' ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΛΕΫ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΥΜΠΙΩΤΙΣΣΕΣ (ΠΑΛΙ ΤΣΟ+ΛΟ) ΚΑΙ Μ' ΕΠΙΑΣΕ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑ...ΕΙΧΑΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΡΗΝΟ (ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...) ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ MHN ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ NA ΔOYME AΣΠΡH MEΡA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. RALLAKIA13 ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΔΕΛΦΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ...ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΣΑΪΤ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕςΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΟΙΤΑΖΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ-ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: