Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Λίγο απ' όλα...



Τα θέματα τρέχουν για τον Παναθηναϊκό μας καθημερινά σε όλους τους τομείς και η αλήθεια είναι αδέλφια ότι δεν τα προλαβαίνω πάντα λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Αισθάνομαι όμως την ανάγκη να ζητήσω την κατανό
ησή σας για την απουσία μου και για να βάλουμε τα θέματα σε μια σειρά, θα προσπαθήσω μέσα από αυτό το άρθρο να κάνω μια σούμα όσων έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες.


Αναμένοντας τον Killer (όπου δεν βλέπω κανένα φως στο τούνελ), η ομάδα μας πηγαίνει τρένο από νίκη σε νίκη. Η απόδοσή μας στα δύο τελευταία παιχνίδια ήταν επιεικώς απαράδεκτη αν αναλογιστούμε ότι η αλλαγή προπονητή έγινε με σκοπό να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο, αν και για μένα δεν είναι το ζητούμενο για την φετινή σεζόν.
Αυτό που θα πρέπει όλους να μας απασχολεί περι
σσότερο είναι να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα ως το τέλος, χωρίς όμως να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι με την φωτιά λόγω της αμυντικής δυσλειτουργίας που ταλαιπωρεί την ομάδα μας από την αρχή της σεζόν.
Τα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας κάνουν ξεκάθαρο
πως αν δεν λυθεί το πρόβλημα στα μετόπισθεν υπάρχει κίνδυνος κάποια στιγμή να το πληρώσουμε.


Το παιχνίδι με την Ξάνθη ήταν ένα ματς-τίτλος και καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο έστω και αν η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ άσχημη - ίσως η χειρότερη που έχουμε δει μέχρι τώρα.
Ευτυχώς, ο Σισέ έχει κάνει προσωπική του υπόθεση αυτό το πρωτάθλημα και με τα γκολ του μας οδηγεί από νίκη σε νίκη - αν δεν ήταν αυτός, μ
ε τέτοια εμφάνιση πολύ δύσκολα θα μπορούσαμε να φύγουμε νικητές.
Στη φάση που βρισκό
μαστε, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει, όπως είπε και ο Νιόμπλιας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φτάνουμε σε σημείο να μην μπορούμε να αλλάξουμε μια μπαλιά στα δύο μέτρα.


Από το συγκεκριμένο παιχνίδι, οι μοναδικοί διασωθέντες ήταν οι δύο σταρ της ομάδας μας, ο Τζιμπρίλ και ο Ζιλμπέρτο, όπου ο ένας έκοβε παντού και ο άλλος εκτελούσε κατά ριπας. Το δίδυμο Καντέ - Μπιάρμσιρ δείχνει να μην δένει και καλό θα ήταν κάτι να αλλάξει γιατί σε κάθε παιχνίδι μας πιάνει πανικός.
Ο Σπυρόπουλος τον τελευταίο καιρό δείχνε
ι ντεφορμέ και ιδιαίτερα στην Ξάνθη, όπου δεν του έβγαινε τίποτα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνδυαστεί με τον Λέτο. Τέλος καλό όλα καλά, αφού συνεχίζουμε στο +5, αρκεί στη συνέχεια να υπάρξει κάποια βελτίωση στον τρόπο αντιμετώπισης τέτοιων παιχνιδιών αλλά και στην άμυνα γιατί στην συνέχεια έχουμε πολλούς τελικούς που χρειάζονται μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση και προσπάθεια από όλους.


Η εμμονή του Νιόμπλια να βάζει συνεχώς τον Σταρχιδιστή στα τελευταία λεπτά είναι μία κίνηση η οποία σε τέτοια ματς δίνει επιπλέον ρίσκο, αφήνοντας την ομάδα με δέκα παίκτες, αφού στην ουσία η συμμέτοχη του δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στην ομάδα μας.
Ο Πατέρας πιστεύω ξέρει τι κάνει και γιατί το κάνει όσον
αφόρα στον Τζιόλη, απλά ο Νιόμπλιας από την πλευρά του προτιμότερο θα ήταν να τον βάζει στα παιχνίδια που έχουν ήδη κριθεί και όχι όταν η μπάλα καίει ακόμα.


Ο Πατέρας αρχικά έθεσε τον Τζιόλη εκτός ομάδας και έπειτα, αφού δεν πηρέ το μήνυμα, έδωσε το ok στον Νιόμπλια να τον βάλει στην ομάδα έτσι ώστε να πάρει το μήνυμα και από τον κόσμο. Όμως τον Σταρχιδιστη τίποτα δεν τον πτοεί γιατί πιστεύει ότι κάποια στιγμή η ομάδα θα σταματήσει να τον πληρώνει για να κάθεται και θα τον αφήσει ελεύθερο, ώστε να διαπραγματευτεί μόνος του το μέλλον του. Ο άμπαλος πατούσε στον κανονισμό που θα του έδινε το δικαίωμα να κάνει προσφυγή για την ελευθερία του αν δεν έπαιζε συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών μέχρι το τέλος της σεζόν - όμως ο Πατέρας με τον τρόπο του έβαλε φρένο στα όνειρά του.
Βέβαια, αυτές είναι κάποιες σκέψεις μου χωρίς να είμαι σίγουρος αν όντως το σκεπτικό του Πατέρα ήταν αυτό. Σίγουρα όμως κάθε φορά που ο Τζιόλης θα πατάει το πόδι του στο χορτάρι, θα τρώει το κράξιμο που του αρμόζει για να καταλάβει ότι όποιος κάνει κόλπα με το μεγαλείο του Παναθηναϊκού είναι ανεπιθύμητος.



Περά απ' όλα αυτά, η ουσία είναι ότι ο Άμπαλος μόνος του έχει προκαλέσει το μένος των οπαδών με την μηδενική προσφορά του στην ομάδα μας τόσα χρόνια αλλά και τον άσχημο χαρακτήρα του. Να φύγει, να πάει αλλού, και να μην ξαναγυρίσει, όπως έλεγε και αυτός πριν λίγο καιρό.


Επιπλέον, στο παιχνίδι κυπέλου με τον Πιερικό, όπου ξεκίνησε βασικός, όχι μόνο δεν δικαιολόγησε την συμμετοχή του αλλά φέρει και μεγάλη ευθύνη για γκολ της ισοφάρισης.
Σ΄ένα παιχνίδι όπου θα έπρεπε να τρώει σιδερά, αυτός σφύριζε αδιάφορα βεβηλώνοντας την πράσινη φανέλα, την οποία - για κακή μας τύχη - ο Τζίγγερ
του έδωσε το δικαίωμα να την φοράει. Από την άλλη, ο Κλέιτον πέρα από τα γκολ της πρόκρισης που έβαλε, απέδειξε πόσο μεγάλο ταλέντο είναι και έδειξε ότι θέλει να παραμείνει μέλος της ομάδας μας. Αυτό που ίσως χρειάζεται να κάνει είναι να έχει περισσότερη υπομονή και όρεξη για δουλειά.


Το παιχνίδι με τον Πιερικό ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις ρεζέρβες να αποδείξουν πράγματα στον προπονητή τους αλλά και να δείξουν διάθεση και πάθος σε ένα παιχνίδι όπου κρινόταν η πρόκριση.
Μετά το 1-0, οι περισσότεροι παί
κτες χαλάρωσαν νομίζοντας ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει και μόλις ήρθε η ισοφάριση έτρεχαν και δεν έφταναν για να αποφύγουν τα χειρότερα.
Δεν είναι δυνατόν να βλέπεις από τη μία τον Λέτο να σκίζεται κα
ι από την άλλη τον Λάζο (που του έφταιγε ο Τεν Κάτε) να βλέπει το παιχνίδι σαν αγγαρεία.
Δεν είναι δυνατόν οι ρεζέρβες (Λάζος, Δάρλας, Μάριο, Πετρο) να αναγκάζουν με την απόδοσή τους τον προπονητή να επιστρατεύσει τα βάρια όπλα της ομάδας (
Σισέ, Καραγκούνης, Νίνης, Λέτο ) για να κερδίσουμε τον Πιερικό!


Η ομάδα πρέπει να τα βλέπει όλα τα παιχνίδια σοβαρά γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλάρωση μέχρι τον Μάιο αν θέλουμε να πάρουμε το νταμπλ. Ο προπονητής είναι αρμόδιος να έχει τους παίκτες σε εγρήγορση έτσι ώστε να διορθωθεί επιτέλους η κακή συνηθεία του... παίζω όλα τα παιχνίδια στην κόψη του ξυραφιού.
Τα παιχνίδια είναι πολλά, το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για την παραμικρή απώλεια.

Πάμε γερά για το τρίποντο με τον Πανθρακικό την Κυριακή, με όρεξη για καλό ποδόσφαιρο αφήνοντας πίσω τις άσχημες εμφανίσεις των τελευταίων ήμερων. Οι απουσίες για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι πολλές. Είναι ένα εύκολο παιχνίδι το οποίο μπορεί όμως
να γίνει δύσκολο, αν δεν το αντιμετωπίσουμε σαν τελικό.
Ελπίζω να μην δούμε τον Άμπαλο στην βασική ενδε
κάδα, στη θέση του Κατσουράνη γιατί δεν τον χρειαζόμαστε. Νίκη με πολλά γκολ για να πάρουμε τα πάνω μας για την δύσκολη συνέχεια.


Τέλος, όσον αφόρα στα μεταγραφικά της ομάδας, όλα είναι στον αέρα, αφού πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται αλλά πιστεύω ότι κανένας από αυτούς δεν είναι ο Killer – ηγέτης τον οποίο πραγματικά χρειάζεται η ομάδα μας.
Καλούς αμυντικούς έχουμε και δεν χρειαζόμαστε άλλους. Αυτό που λείπει είναι ένας σταρ τύπου Mατεράτσι για να δώσει δύναμη και σιγο
υριά στα μετόπισθεν, κάτι που δεν λείπει από το κέντρο και μπροστά με τους Ζιλμπέρτο – Σισέ στην ομάδα.
Ο Βαλμπουενά νομίζω είναι μεγάλη ευκαιρία αν προκύψει να τον πάρουμε γιατί τον θεωρώ εξαιρετική περίπτωση και θα είναι κρίμα να χάσουμε αυτήν την παικτούρα. Ο Γάλλος είναι εξαιρετικός μπαλαούρος, πολυεργαλείο με άριστη τεχνική κατάρτιση και το κυριότερο, είναι αυτός που μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Σαλπιγγίδη, αν τελικά αποφασίσει ν
α φύγει από την ομάδα μας.


Υ.Γ. Τα κορίτσια στο βόλεϊ έδωσαν ένα ευρωπαϊκό μάθημα στις γαυρίνες γιατί τον τελευταίο καιρό είχαν βγάλει μεγάλη γλωσσά. Μπράβο στα κορίτσια μας και ευχόμαστε να έχουμε ανάλογη συνέχεια γιατί πραγματικά το αξίζουν! Ήρθε η ώρα πιστεύω να σηκώσουμε και το ευρωπαϊκό, αφού τόσα χρόνια φτάνουμε στην βρύση και δεν πίνουμε νερό. Τα βλέπουμε όλα πράσινα για το 2010 και τα θέλουμε όλα!!!









15 σχόλια:

  1. καταρχάς χαίρομαι πολύ που ξαναδιαβάζω κείμενο σου,είχα ανησυχήσει που είχες χαθεί αυτές τις μέρες...Δέν έχασες όμως την φόρμα σου βλέπω...
    Μπορείς να μου κάνεις μια διευκρίνηση-ανάλυση με τι δικαιώμα μπορει να ισχύσει αυτό απο την πλευρά Τζιόλη?: Ο άμπαλος πατούσε στον κανονισμό που θα του έδινε το δικαίωμα να κάνει προσφυγή για την ελευθερία του αν δεν έπαιζε συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών μέχρι το τέλος της σεζόν
    υπάρχει τέτοιος κανονισμός?...
    Δευτερόν απο την μία έχεις δίκαιο για την κατσάδα στους παίκτες με τον Πιερικό όπως όλοι μας τους μπινελικόσαμε αναλόγως,αλλά έχει ευθήνη και ο Νιόπλιας απο την άποψη πως δεν βάζεις ΤΟΣΟΥΣ αναπληρωματικούς μαζι(όπως κάποτε είχε κάνει ο αημνυστός Μαλεζάνι στον αποκλεισμό μας απο τον Εργοτέλη)...
    Τρίτον για την ευρωκούπα στο βόλλευ γυναικών δύσκολο το βλέπω,πέρυσι θεωρώ πως είχαμε σαφώς καλύτερη ομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ 3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΜΑΖΙ +ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΔΕΛΦΕ EL LOCO,OΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΚΙ' ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟΣ...ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΟΥΛΑ (ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ),ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΜΕ ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΣΙ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΜΕΤΡΑΝΕ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ-ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΖΙΟΛΗΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ-ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ-ΦΙΛΟΤΙΜΟ (ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΩΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΚΤΑΚΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝΕ ΤΙΣ ΑΤΙΤΛΕΣ ΤΡΟΥΜΠΙΩΤΙΣΣΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΛΕΫ!!!!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΓΩ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ,ΟΠΟΤΕ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΣΤΥΛ ΧΕΝΡΙΚΣΕΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.ΑΣ ΤΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΣΚΑΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Τ' ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...
    ΚΑΛΟ Σ/Κ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα μαγε
    και ευχαριστω για τα καλα σου λογια

    η επιτροπη προστασιας εργαζομενων δινει το δικαιωμα στον Τζιολη να κανει προσφυγη με την αιτια οτι η ομαδα τον εχει θεσει εκτος ομαδας και τον κραταει ομηρο χωρις την θεληση του δεσμευοντας τον με συμβολαιο.για να μην εχει αυτο το δικαιωμα πρεπει να συμπληρωσει καποιες συμμετοχες σε καποια παιχνιδια της ομαδας.
    το αν θα κερδιζε την προσφυγη δεν ειναι σιγουρο αλλα συνηθως το αποτελεσμα ειναι υπερ των εργαζομενων. παρομοια περιπτωση ειναι και του Τζιμπουρ στο Αεκακι.
    Συμφωνω για τον Νιομπλια οτι στην προσπαθεια του να κερδισει ολους τους παικτες κανει αλχημιες οι οποιες μπορει να μας στοιχησουν.
    οσον αφορα τα κοριτσια οντως περισυ ειχαμε καλυτερη ομαδα αλλα και φετος εχουμε δυναμη και ψυχη.με την μαζικη στηριξη του κοσμου πιστευω οτι θα τα καταφερουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπερα rallakia13
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.ΚΑΛΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΠΕΡ-ΗΓΕΤΗΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΜΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΑΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΝΡΙΚΣΕΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΧΡΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΣΤΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ego sinfono me ola ta sxoleia pou exete grapsei alla tha protimousa na broume amintiko stil melmperg gia na stamatisi to kardioxtipi sto girisma tis mpalas... episis thelo na theso ena erotima pros olous tous podosferofilous:
    an Oi kotogauroi den eixan ton nikipolidi...
    THA BRISKONTOUSAN STIN A KATIGORIA? skeftite ti apokrousis exei kanei.... to atomiko tou skeftiko, to diabasma ton faseon kti.. kai fantastite stin thesi tou ton calinovits TI THA GINOTAN???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπερα φιλε
    βασικα με αφηνουν αδιαφορο ολοι οι παικτες του πουστογαυρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EL LOCO ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΚΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΚΥΡΓΙΑΚΟΥ,ΧΕΝΡΙΚΣΕΝ,ΓΚΟΥΜΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΪ-ΓΙΑΝΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΛΑΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΥΧΗ (ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ,ΕΝΩ Ο ΒΟΚΟΛΟΣ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟ 2001)...ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ...
    ΥΓ:ΑΝΩΝΥΜΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΙΣ ''ΜΕΓΑΛΕΣ'' ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥΤ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Η ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ ΤΟΥ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΙΣΩ ΤΑ ΠΝΙΞΗΜΑΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΩΝ ΜΕ ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ,ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΛΠ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ''ΦΑΒΕΣ΄''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. sinfono kai pali oti kathe fora pou tha milame gia poustogavrous tha plenoume to stoma mas min kolisoume ipatitida... rallakia : o nikopolidis briskete panta pano apo tin mpala giati gnorizei oti tha paei eki.. den ksero pos na to po.. kolofardia tou pousti?? el-loco sinfono mazi sou giati oi pextes tou olimpiakou eine toso gnostoi oso kai o peripteras tis gonias mou.. alla diafono oti kapios den ksexorizei apo to mpourdelo kai sinfono oti oloi oi ipolipoi eine frou frou kai aromata.. kanenas paixtis den siggrinete me to GIGANTA TON CISSE oute o messi :P kai kamia omada stin ellada den siggrinete me ton panathinaiko giati aploustata eimaste diapistomeni apo tin piotita tis mpalas pou pezoume kai oxi apo ta protathlimata pou pernoun
    ''oi poutanes tis europis'' kai an den sinfonite kitaxte kai stin entekada tis ethnikis posoi kotogavroi eine kai posa gavromouna eine pou oti malakia gini tha ftene autoi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. diorthosi*
    posoi gauromouna eine kai posoi gamiades tou panathinaikou pezoun .. episi me tin eukeria tou double post : epidi mou kopike i sindesi stin nova kai exo arostoisi gia na pao sto gipedo tha mou pei kaneis pou mporo na do online (tis nova) sto internet agones?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλησπερα φιλε
    μπες στο justin.tv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλησπερα rallakia13
    πιστευω οτι οσο χειριζεται τις μεταγραφες ο Αντωνιου δεν προκειται να δουμε προκοπη,ελπιζω να με διαψευσει γιατι εχουμε προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΝΑΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΑΠΙΑΣΤΑ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ) ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΜΟΥΦΑ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ...ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΥΧΗΣ-ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑΣ,ΜΑΓΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Η ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΟΚΑΡΙ Η ΣΥΡΡΙΖΑ ΑΟΥΤ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑ-ΑΤΖΑΜΗ,ΜΕΤΡΙΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΚΟΛ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΣΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ-ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ...
    EL LOCO ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΔΟΒΟΔΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΟ ΛΕΩ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ...
    ΑΝΤΕ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. EL LOCO ΚΑΝΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΔΕΛΦΕ...KAT' AΡΧΗΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΫ (ΕΠΑΙΞΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΝ ΑΝΔΡΕΣ) ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!!!!ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ) Η ΑΘΛΙΑ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ...''ΖΕΪΜΠΕΚΙΑ'' ΤΟΥ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛΑΚΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ...ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ...ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΝΕ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ (????) ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ.ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...ΑΛΛΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΡΥΟ (-7) ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλησπερα rallakia13
    ολα ηταν σουπερ εχθες, θα ανεβασω σιγουρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΥΓΕ ΑΔΕΛΦΕ!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΙΖΕΙ Η ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: