Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΕΔΡΕ, ΝΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ, ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!



Σάββας Θεοδωρίδης:
Σχετικά με το Νίκο Πατέρα επισήμανε: «Αυτό που συμβαίνει φέτος δεν έχει προηγούμενο. Ο Παναθηναϊκός ευνοείται απ’ όλες τις πλευρές, την ώρα που ο Ολυμπιακός διώκεται απ’ όλους. Αυτήν τη στιγμή στην Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει.
Αυτή η συνεχής εύνοια του Παναθηναϊκού δεν έχει ξαναγίνει. Πάντα οι μεγάλες ομάδες έπαιρναν σφυρίγματα, αλλά αυτό που γίνεται φέτος προκαλεί την κοινή γνώμη και τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Άφησε ο Ολυμπιακός έναν ανύπαρκτο πρόεδρο να κάνει ό,τι θέλει… Αν βήξει ο Κόκκαλης, θα τον πιάσει πνευμονία».

Σχόλιο από Laplace:
ΚΑΛΑ,ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Κ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ? Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ?
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ GAYΡΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΒΑΡΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ…ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Κ ΑΙΣΧΡΟΤΕΡΑ..
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,ΠΟΙΟΝ ΓΛΥΦΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ?
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΣΑΒΒΑ…ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΣΑΛΕΠΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ..
ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ..
ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΒΗΞΕΙ ΘΑ ΧΕΣΤΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ,ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΈΝΑ ΣΟΥ(ξερεις τι εννοω) ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙΣ 24/7/365 ΩΡΕΣ-ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ …

ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ????????


Σχολιο απο El Loco
:
Ας τον μαζέψει κάποιος, επιτέλους! Πριν λίγες μέρες δήλωνε δημόσια ότι έχει στην κατοχή του τα μητρώα των διαιτητών και τους ζητούσε να είναι πιο προσεκτικοί. Για την αθλητική δικαιοσύνη όμως τα λεγόμενά του δεν αποτελούν καμία απειλή και καμία πρόκληση βίας γιατί θεωρούν λογικό να έχει ο Νεκροθάφτης στην κατοχή του τα μητρώα όλων των υπαλλήλων του.
Αυτό όμως που δεν μπορούμε να δεχτούμε είναι να αφήνουμε έναν ελεεινό τύπο να λέει ότι γουστάρει εις βάρος του Παναθηναϊκού μας.
Ο Πατέρας πρέπει άμεσα να αντιδράσει και να τον βάλει στην θέση του. Αν θέλει να δέχεται να τον αποκαλεί δημόσια ανύπαρκτο ο γλείφτης είναι δικό του θέμα αλλά ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού οφείλει να βγαίνει μπροστά και να τουμπεκιάζει τον κάθε μαλάκα που πιάνει στο στόμα του τον Παναθηναϊκό μας και ιδιαίτερα αν αυτός λέγεται Σάββας.

Πατερά πάρε θέση τώρα, όχι τώρα, αλλά τώρα!!!!


Δημοσιεύτηκε από τον Laplace στο
http://mypanathinaikos.wordpress.com/

6 σχόλια:

  1. καλημερα αδελφε
    ευχαριστω για την αναδημοσιευση
    πραγματικα ειναι εξωφρενικο το να μιλαει ΑΥΤΟΣ..
    ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ που θα επρεπε να μιλησει..
    η ντροπη των ανδρων...
    Συμφωνω μαζι σου κ πιστευω οτι αυριο πρωι ο Πατερας θα πρεπει να τον βαλει στην θεση του κ να τον ξεφτιλισει τοσο που να μην ξαναπιασει τον ΠΑΟ μας στο στομα του
    με την νικη αυριο αδελφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα laplace
    τους εχει πιασει πανικος και με νικη σημερα τους στελνουμε στον πατο,γιατι εκει ειναι η θεση τους.
    ελπιζω σημερα η ομαδα μας να παιξει σαν Παναθηναικος και να τους δωσει την χαριστικη βολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;;ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΠΑΤΕ,ΑΛΛΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ -8 ΤΟΥΣ ΕΧΣΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΗΝ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ...ΑΛΛΑ,ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΫ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟ+ΛΟ,ΕΝΩ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,ΕΥΝΟΙΑ,ΝΟΜΟΥΣ,ΚΑΝΟΝΕΣ,ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΛΠ. Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΠΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ),Η ΒΡΩΜΑ,Η ΠΟΣΤΙΑ,Η ΑΛΗΤΕΙΑ,Η ΚΛΕΨΙΑ ΚΛΠ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ...ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ.ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΗΤΑΝ ΤΟ 0-1...
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ +10 (ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ),ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ-ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ-ΑΠΟΓΟΝΩΝ...ΠΑΝΤΩΣ,ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ''ΟΜΟΡΦΙΕΣ'' ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ ΜΕ ΟFF-SIDE 2 ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΦΑΜΕ ΓΚΟΛ,ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΦΑΚΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ(????) ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΙΚΕΡ ΚΑΙ ΡΕΚΟΡ ΚΛΩΤΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΩΝ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ (ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ) ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ.ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΓΑΥΡΕ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΞΥΛΟΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ.ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ela loco..nomizw to vrika arxige..

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: