Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει!!!



Παρόλο που στο πρωτάθλημα η διαφορά μας από τους απογόνους και τους μπαοκτσήδες έχει φτάσει στο +8, πιστεύω ότι όλοι μέσα στην ομάδα μας έχουν καταλάβει ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει αλλά τώρα αρχίζει!
Το πρωτάθλημα τελειώνει τον Μάιο και μόνο τότε θα μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι είμαστε πρωταθλητές - και όχι από τώρα που σύσσωμα τα ΜΜΕ προσπαθούν να μας πείσουν ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει με σκοπό να μας αποπροσανατολίσουν.
Το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι κομβικό για τη συνέχεια και γι' αυτόν το λόγο όλοι μέσα στην ομάδα πρέπει να έχουν κλειστά τα αυτιά τους στις σειρήνες και να είναι πάντα συγκεντρωμένοι στον στόχο. Ο Νιόμπλιας και οι παίκτες μας πρέπει να μπουν μέσα στο γήπεδο αποφασισμένοι για την νίκη και μόνο και να βάλουν ταφόπλακα μία και καλή στα όνειρα των αντιπάλων μας.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού από ότι φαίνεται θα δώσει βροντερό παρών σήμερα στο ΟΑΚΑ για να δώσει ώθηση και δύναμη στην ομάδα μας για την νίκη. Ελπίζω η ομάδα με την απόδοσή της να ανταμείψει τον κόσμο του Παναθηναϊκού και να κάνει το ματς γιορτή για εμάς και κηδεία για τους άλλους.
Στην τελική, αφού όλοι βιάζονται να μας ανακηρύξουν πρωταθλητές, ας τους κάνουμε τη χάρη να αυξήσουμε κι άλλο την διαφορά γιατί με το +8 στην Ελλάδα - όπου το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο στο γήπεδο - ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα!

Το παρασκήνιο και οι παγίδες τους από εδώ και περά θα υπάρχουν σε μόνιμη βάση και ελπίζω όλοι μέσα στην ομάδα να έχουν πάρει τα μέτρα τους για να προστατευτεί η ομάδα μας. Ο μόνος τρόπος να μας σταματήσουν είναι η γνωστή συνταγή της παράγκας, αφού αγωνιστικά η ομάδα μας δεν έχει αντίπαλο.

Έπειτα από πολλά χρόνια, το φετινό πρωτάθλημα παίζεται στα ίσια (έως τώρα) και για να συνεχιστεί να παίζεται, θα πρεπει και η ομάδα, μας με την απόδοσή της, να συνεχίσει να παίρνει τα τρίποντα και να μην αφήσει κανένα περιθώριο σε κανέναν να ασελγήσει εις βάρος της.

Νίκες ως το τέλος και βλέπουμε!!!



Υ.Γ. Ευχαριστούμε τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι και την Σιένα που μας βοήθησε να ξεφορτωθούμε μία και καλή τον Άμπαλο και Σταρχιδιστή Αλέξανδρο Τζιόλη.
Ουστ!!!
Μπράβο και στον Αντωνίου για το deal που έκανε ώστε να μην ξαναδούμε τον Τζιόλη με την πράσινη φανέλα και ελπίζουμε το επόμενο deal που θα κάνει να αφόρα στον εαυτό του γιατί δεν θα αντέξουμε να περιμένουμε άλλα δύο χρόνια για να πάρουμε έναν στόπερ!!!












5 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕ.ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ Τ' ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ...Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ...ΕΓΩ ΑΝ ΔΕ ΔΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ (Π.Χ. ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ.ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ...ΑΝΤΕ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ +8!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ1!!!!!!!ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΥΓ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ!!ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.ΤΑ ΤΑΓΑΡΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ,ΕΝΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ 20ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ.Η Π!@@##Α Η ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ +6 ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ...
    ΥΓ:Ο ΘΡΗΝΟΣ ΠΑΛΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ...ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙ ''ΟΜΟΡΦΙΕΣ'' ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΡΗΝΟΥ ΝΑ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΟFF-SIDE ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΜΟΝΟ 3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ...ΑΛΗΘΕΙΑ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΑ ΠΑΝΙΩΝΙΑΚΙΑ-ΓΑΤΑΚΙΑ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα Rallakia13
    δυστηχως επιβαιβεωθηκαν οι ανησυχιες μας και ελπιζω τα δυο Χ της ομαδας να ειναι και τα τελευταια.παρολο που ο κοσμος εδωσε βροντερο παρον στις εξεδρες η ομαδα μας καταφερε να μας ξενερωσει!!!τελος τα δωρα, παμε με νικες ως το τελος και βλεπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕ.ΠΑΝΤΑ,ΟΤΑΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ.ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟΣ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ +6 ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΞΕΘΑΡΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;;;;ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ 'ΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ...ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΑΠΟ 'ΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ,ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ...ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ-ΧΑΡΤΙΝΟΥ-ΠΕΤΣΙΝΟΥ ΨΕΥΤΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ...ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ...ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kala re, sen ntrepeste gia to pano me ton pinokio? ok oi alles perioxes, alla to dwmatiaki mono gia thn topothesia tou, den tha eprepe na to anaferete kan....

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: