Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Που είναι ο Στόπερ - Killler;



Δύο χρόνια τώρα για στόπερ ακούμε και στόπερ δεν βλέπουμε! Πέρυσι το καλοκαίρι ψάχναμε για Hammer και πήραμε τον Μελίσση, τον Ιανουάριο τον "Κοκάκια" Βαβζίνιακ, το καλοκαίρι που μας πέρασε φέραμε τα ζαντολάστιχα του Hammer, Καντέ-Μπιάσμιρ και φέτος αλλάξαμε γούστα ψάχνοντας για τον Killer - απ' ότι φαίνεται στο ψάξιμο θα μείνουμε!!!
Μήπως κάποιος μας δουλεύει κανονικά;

Πόσα χρόνια πρέπει να π
εράσουν κύριε Αντωνίου για να βρεις έναν στόπερ στα κυβικά του Ζιλμπέρτο - Σισέ;


Η διοίκηση του Παναθηναϊκού πρέπει να πάρει θέση και να μιλήσει ξεκάθαρα στον κόσμο του Παναθηναϊκού και να εξηγήσει για ποιον λόγο η ομάδα μας δεν έχει καταφέρει δύο χρόνια τώρα να αποκτήσει έναν στόπερ-ηγέτη.
Ας αναλάβει επιτέλους ο καθένας τις ευθύνες του και να μας πει τι πραγματικά συμβαίνει με αυτό το θέμα και όχι ο ένας να πετάει το μπαλάκι στον άλλον.



Ο Τεν Κάτε από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα μας, ζητούσε αμυντικό κλάσης και ο Αντωνίου τον άφηνε εκτεθειμένο με επιλογές από το καλάθι , βαφτίζοντάς τους όλους ηγέτες. Παρόλο που ο Ολλανδός έβγαινε μπροστά και στήριζε τις επιλογές του, παίρνοντας μάλιστα και την ευθύνη πάνω του, ο Αντωνίου συνέχιζε να τον αδειάζει με τους παίκτες που έφερνε στην ομάδα.
Επίσης, είχε ζητήσει επιθετικό και του έφερε τον Σόουζα
, βαφτίζοντας τον "Τανκ" για να λύσει το πρόβλημα της επίθεσης, το όποιο φυσικά δεν έλυσε.
Πέρυσι, η ομάδα πονούσε σε όλες τις γραμμές και καμία από τις μεταγραφές του Αντωνίου, πλην του Ζι
λμπέρτο δεν κατάφερε να κάνει την διαφορά. Δόθηκαν πολλά χρήματα για παίκτες μέτριους που σε καμία περίπτωση δεν ήταν οι παίκτες που θα μπορούσαν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους.


Φέτος, παρόλο που οι περισσότερες μεταγραφές είναι επιτυχημένες, ιδιαίτερα από τη μέση και μπροστά, η ομάδα μας παραμένει γυμνή στα μετόπισθεν. Η ομάδα από την αρχή της σεζόν συνεχίζει να ποναει στο κέντρο της άμυνας και η απόκτηση ενός στόπερ που θα κάνει την διαφορά είναι επιτακτική ανάγκη. Καλό θα είναι να το πάρουν χαμπάρι οι υπεύθυνοι γιατί ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν αντέχει άλλο αυτή την κοροϊδία.


Η δουλειά του Αντωνίου είναι να βρει τον παίκτη που χρειαζόμαστε και να τον φέρει στην ομάδα μας για να λυθεί το πρόβλημα, αν και κατά την γνώμη μου, θα έπρεπε ήδη να τον έχει βρει!
Από την άλλη πλευρά, αν οι μέτοχοι δεν έχουν τα χρήματα να τον αγοράσουν, να τα βάλει ο Αντωνίου από την τσέπη του, ώστε να καλύψει και τις μαλακίες του (Σόουζα –Μελίσση)
.
Σε διαφορετική περίπτωση, ο Αντωνίου καλό θα είναι να πάει σπίτι του γιατί νομίζω είναι άδικο να απολύεται ο Τεν Κάτε ως αποτυχημένος και
ο Αντωνίου να παραμένει στην θέση του, έχοντας μάλιστα σπαταλήσει άσκοπα λεφτά, με οποία θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τον στόπερ που θέλουμε.


Επίσης, ο Νιόμπλιας καλά κάνει και ζηταει έναν Killer αλλά αν δεν τον πάρουμε πρέπει να βρει λύσεις από το υπάρχον υλικό και να αφήσει τις μαλακίες με τον σταρχιδιστή Τζιόλη. Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει καμία βελτίωση στην άμυνα - όπως ήταν, είναι. Ίσως ο Κατσουράνης να μπορεί να δώσει κάποιες λύσεις στο κέντρο της άμυνας, αφού γνωρίζει καλά την θέση του στόπερ.
Το δίδυμο Μπιάσμιρ-Καντέ πάντως δεν μπορεί να μας δώσει
την σιγουριά που χρειαζόμαστε στα μετόπισθεν λόγω του ότι και οι δύο χρειάζονται έναν ηγέτη δίπλα τους για να ανταπεξέλθουν.
Φέρτε μας έναν στόπερ-ηγέτη και αφήστε τα επικοινωνιακά παιχνίδια (Ματεράτσι) γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τρελάνε
τε τον κόσμο. Είναι απαράδεκτο!!!


Υ.Γ. Με τέτοια άμυνα το πιο πιθανό είναι το παιχνίδι με την Ρόμα να εξελιχθεί σε εφιάλτη και κάτι τέτοιο θα είναι κρίμα γιατί τα λάθη μπορεί να μην στοιχίζουν στην Ελλάδα αλλά στην Ευρώπη πληρώνονται ακριβά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Ευρωπαϊκό όνειρο ποτέ δεν σταματά για τον Παναθηναϊκό!!!


16 σχόλια:

  1. Μπραβο αδελφε!επιτελους καποιος γραφει αληθειες!
    μας εκφραζεις ολους!το αναδημοσιευω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Σ/Κ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ!!ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΠΕΡ ΚΙLLER-HAMMER Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ...ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΠΟΣΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΔΙ;;;;ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΩΣ ΧΤΥΠΗΣΕ Π.Χ. Ο ΠΕΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕΝΤΕΡ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ.ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΛΑΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΤΟ (ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘΜΟΝ 1) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΘΡΗΝΟΥ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΟΧΙ 11,ΑΛΛΑ 14 ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχα γράψει ενα κείμενο για τον στόπέρ με την ίδια αγανάκτηση!.Δεν είναι δυνατον 2 χρονια αυτη η τοσο δυνατη διοικηση να φέρνει σεντερ μπακ τυπου Μελλιση και σεντερ μπακ που για να πάρει την θεση του Σαρριεγκι ντοπαριζοταν!!!(βαβζινιακ).
    Άμα δεν πάρουν σέντερ μπάκ και μίνει ο Αντωνίου (ενώ ο Τεν Κάτε έφυγε)κάτι στραβό θα πηγαίνει εκεί μέσα...Ήμαστε 5 βαθμούς μπροστά με αντίπαλο έναν Ολυμπιακό να βρίσκεται σε κατάσταση αναρχίας.Οι πιθανότητες για πρωτάθλημα πλέον ειναι κάτι παραπανω απο 60%,Νικόλα Πατέρα και Βγενόπουλε πάρτε τον Κίλλερ επιτέλους να γίνει το 60% 90% να τελειώσει το παραμύθι!.
    Και επίσης να κοντράρουμε με περισσοτερες ελπίδες πρόκρισης στο ουεφα με την Ρόμα.Γιατί όπως λές στο υστερόγραφο σου φίλε loco,
    το ευρωπαικό όνειρο πρέπει να μίνει ζωντανό(ειδικά με τις συνθήκες για πιθανότηες πορείας ως τους 8)!.
    ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλε laplace αν δεις το μηνυμα στηλε μου το blog(worldpress),που ειχε γραψει ο loco πως διαθετεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. el loco καλησπέρα.
    δεν πιστεύω ότι ο 10Κάτε είναι άμοιρος ευθυνών τόσο για το θέμα κεντρικού αμυντικού όσο και για το θέμα Τζιώλη. το αντίθετο, ειδικά για το δεύτερο είναι αποκλειστικά υπεύθυνος. και να εξηγήσω.
    όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό, όταν δηλώνει πως ο Μέλμπεργκ δε μας κάνει, αν το έκανε για να στηρίξει τη διοίκηση ας πρόσεχε. είναι δήλωση απίθανη, που πρέπει να περάσει στην ιστορία σαν ανέκδοτο. κάτι σαν αυτό που είχε γράψει ένας δημοσιοκάφρος "ο Σισέ να πάρει ένα τηλέφωνο τον Βρύζα να μάθει πως παίζεται η θέση του σέντερ φορ". δηλώσεις που μόνο στη μπανανία της Ελλάδας περνάνε στο ντούκου. επιπλέον, ο Ντέηβιντ επί των ημερών του δε θυμάμαι να πήρε τίποτα σημαντικές ευκαιρίες. ίσως χαθεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου για πλάκα. τέλος, αν αληθεύει πως κατά καιρούς απέρριψε Γκαλάς, Καλάντζε κλπ τότε ο άνθρωπος πρέπει επιγόντως να αρχίσει την ψυχοθεραπεία.
    πάμε στο θέμα Τζιώλη. έχεις ένα παιχταρά που λέγεται Μαρσέλο Μάτος. τον απαξιώνεις. του σπας τα νεύρα. τον στέλνεις στο διάολο. και μένεις στο κρισιμότερο σημείο του πρωταθλήματος με δυο αμυντικά χαφ και μπακ απ τον Τζιώλη. ε, ποιος φταίει; δηλαδή ο 10Κάτε και ο Αντωνίου δεν ήξεραν ότι υπάρχει πιθανότητα να χαθεί ο Σιμάο για το Κόπα Άφρικα; αν όχι είναι για κλωτσιές και ερασιτέχνες. και οι δύο!
    όσο για τον Αντωνίου, ότι και να γράψετε είναι λίγο, ελπίζω το καλοκαίρι να φύγει.
    τέλος, όσον αφορά τον Ματεράτσι, δεν πιστεύω πως ήταν ο πρωταρχικός στόχος, απλά έριξαν άδεια μπας και πιάσουν γεμάτα (και πλάκα πλάκα αν δεν τραυματιζόταν ο Κίβου ίσως και να έβγαινε το ρίσκο). τώρα, για όσους αναρρωτιούνται αν ο Ματεράτσι κάνει ή δεν κάνει, ένας παίκτης που στα 36 του αποφασίζεται πως μπορεί να σταθεί σαν πρώτη εναλλακτική στο καμπιονάτο για το διαστημικής ταχύτητας και τεχνικής ελληνικό πρωτάθλημα (παγκοσμίου κλάσεως τα αντίπαλα σέντερ φορ: Μουσλίμοβιτς, Σουάνης, Ντιόγο, Μήτρογλου, Τσέζαρεκ κλπ κλπ μιλάμε για παικτούρες αδερφάκι μου όχι αστεία) όχι απλά φτάνει, αλλά και περισσεύει. μας τελείωσε όμως, ελπίζω αυτός ο Πόγκατετζ να είναι κάτι καλύτερο από έναν ακόμα Σαριέγκι (που από ότι φαίνεται κουνάει μαντήλι το καλοκαίρι).
    αυτά, πάμε σήμερα να καθαρίσουμε το παράρτημα και μη μασάτε από τη μιζέρια που μας ταϊζουν οι αντικειμενικοί (Καρπετόπουλος, Χελάκης και σία) τώρα που βλέπουν πως το παιχνίδι χάνεται, ακόμα και με αυτή τη χάλια άμυνα το ελληνικό πρωτάθλημα μπορούμε να το πάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπερα σε ολους
    καλησπερα φιλε Μαγε,αυτο ειναι mypanathinaikos.wordpress.com/
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @laplace:αα το είχα τότε απλα δεν ήξερα πως ήταν αυτό(χαχα)...
    @passenger:φυσικά και φταίει ο 10κάτε για την απομάκρυνση Μάτος('Οπως και για πώληση του Ιβανσιτς).Αλλά εφόσον δεν έμεινε στην ομάδα δεν μπορώ να ξέρω πώς θα έπρατε εκείνος αυτην την χρονική περίοδο,αρα για την τωρινή κατάσταση υπεύθηνη ειναι η διοικηση.Συμφωνώ επίσης στο οτι ήταν ΟΛΕΘΡΙΟ σφάλμα ο χαμός του Μελλμπερκ και ακομα πιο μεγάλο σφάλμα οι δηλώσεις 10κάτε τότε...Που τότε γίναν φανερά για την στήριξη της διοίκησης.Αυτό τεκμηριώνεται με το οτι την επόμενη εβδομάδα κλέισαν ο Λετο,Σισσε,Κατσουρ αρα ο 10κάτε ηταν ευχαριστημένος απο την διοίκηση...Επιμένω όμως πως η Κορινθιανς είχε πεί πως ελάτε να πάρετε όποιον παίκτη θέλτε δεν εχουμε λεφτά ΟΥΤΕ για τον Μάττος,αρά σε μία ομάδα με τέτοια οικονιμικά προβλήματα γιατι δεν κάνεις την κίνηση να φέρεις πίσω αυτον τον παίκτη που ήταν ΟΛΗ η άμυνα επι πεσέιρο(παναγία μου τι θυμήθηκα!)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλησπερα laplace
    ευχαριστω φιλε για την αναδημοσιευση και χαιρομαι που συμφωνεις!
    εχει παει πολυ μακρια αυτη η ιστορια με τον στοπερ, αν ειναι δυνατον γαμω την τρελα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλησπερα rallakia13
    Συμφωνω φιλε μου και το τελειως κουλο ειναι οτι ο αντωνιου ψαχνει δυο χρονια για να παρουμε τον Μποκατετζ.
    Καλησπερα Μαγε και Passenger
    Σιγουρα ο Τεν Κατε εχει τις ευθυνες του και για αυτο αποτελει παρελθον απο την ομαδα μας, ο Αντωνιου ομως γιατι παραμενει; Μηπως επειδη ειναι επιλογη της οικογενειας;
    Ποιος αποφασισε να απολυθει ο Τεν Κατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΟΚΟΡΑΚΑ...ΣΦΥΡΑΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΞΑΝΘΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ'' ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΤΖΑΡΤΖΑΡΙΣΜΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΝΕΡ ΕΓΙΝΕ ΑΟΥΤ ΚΑΙ Ο ΛΕΤΟ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΗΔΗ ΚΙΤΡΙΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!!!!!!!!!!!!
    ΟΕΟΕΟΕ...ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΣΙΣΕ!!!!!!!!!!!
    ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. rallakia13
    κραταμε μονο την νικη και τα δυο γκολ του Σισε απο το σημερινο παιχνιδι...και προχωραμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΕΕΕΕΕΤΣΙ ΡΕ ΟΜΑΔΑ!!!!+8 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ''ΦΙΛΟΤΙΜΗ'' ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΔΕΛΦΕ EL LOCO ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗ ΝΙΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΣΙΣΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρε παιδιά, σοβαρά τώρα, αυτός ο Πόγκατετζ είναι ο κίλερ; δηλαδή ένας παίκτης που παίζει στην championship Αγγλίας σε μια ομάδα που είναι κάτω από τη μέση; μήπως να μείνουμε με τον Καντέ μέχρι τέλους να τελειώνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΔΕΛΦΕ THE PASSENGER ΚΙ' ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΡΩΤΙΕΜΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Μ' ΕΣΕΝΑ...ΟΛΩΣ ''ΤΥΧΑΙΩΣ'' ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ 'ΦΥΓΕ Ο ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ) ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ (ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ) ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΠΕΡ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΛΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥ ΤΖΙΓΚΕ,ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...
    ΥΓ:TI ΤΡΙΠΟΝΤΑΡΑ ΠΕΤΑΞΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΠΟΜΠΕΡΟΝΤΡΟΥ;;;;20PONTO EΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ.ΧΑΧΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΡΗΜΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ;;;;ΕL LOCO ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ (Νο 1) GAY-ROΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΔΕΛΦΕ.ΑΝΤΕ,ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΕΣ ΕΙΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΠΑΛΑ,ΜΠΑΣΚΕΤ,ΒΟΛΛΕΫ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: