Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

7 στα 7!!!



Απομένουν επτά τελικοί για να δούμε αν τελικά αυτό το πρωτάθλημα θα βαφτεί πράσινο!!!
Ένα μήνα πριν, η ομάδα μας είχε κάνει να αισθανόμαστε σίγουροι ότι θα παίρναμε το πρωτάθλημα καθαρά και άνετα με τα αποτελέσματα της όμως με τις τάσεις αυτοκτονίας που έβγαλε στην συνέχεια, πλέον τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Το γεγονός ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και ότι αξίζουμε να πάρ
ουμε το πρωτάθλημα κάνεις δεν μπορεί να το αμφισβητήσει παρά μόνο ο κακός μας εαυτός. Αντίπαλο δεν έχουμε αλλά ούτε είχαμε ποτέ, αντίπαλό μας πάντα είχαμε τον Παναθηναϊκό μας.


Διοίκηση, παίκτες και προπονητές ήρθε η ώρα ν’ αφήσουν τις μαλακίες και τα μεγάλα λόγια και να τα δώσουν όλα για να πάρουμε το πρωτάθλημα αυτό γιατί το οφείλουν κυρίως στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Όπως καταφέρατε το +8 να το κάνετε +2, έτσι τώρα πρέπει να κάνετε και το 7 στα 7. Τίποτα περισσότερο αλλά και τίποτα λιγότερο. Νίκες ως το τέλος και μόνο νίκες!!!


Βάλτε το καλά μέσα στο μυαλό σας και κάντε πράξη αυτό που απαιτούν όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Η στήριξη μας θα συνεχιστεί δυναμικά μέχρι το τέλος αλλά αν το πρωτάθλημα δεν γίνει πράσινο θα μας βρείτε απέναντί σας και θα ευθύνεστε μόνο εσείς γι' αυτό.
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν αντέχει να χάσει άλλο ένα πρωτάθλημα και κυρίως δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι με τις μαλακίες σας προσπαθείτε να το χαρίσετε.
Κοιταχτείτε στον καθρέφτη, κάντε την αυτοκριτική σας, βάλτε την ομάδα πάνω απ' όλα και δείξτε σε όλους ποιος είναι το αφεντικό - και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας.
Είμαστε Παναθηναϊκός, πάρτε το χαμπάρι επιτέλους!!!


Δώστε χαρά στον κόσμο - μας το χρωστάτε και το απαιτούμε αυτό το πρωτάθλημα!!!

11 σχόλια:

  1. ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ 7/7;;ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΘΟΥΝ,ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ;;ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ (ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ) ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΑΡΥΓΔΟΥΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ,ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΕΝΑ Χ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ, ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ(ΔΩΣΟΥΜΕ).
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ "ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΝΟΜΩΣΙΑΣ" ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΟΠΟΤΕ ΛΙΓΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΟΥΛ ΓΙΑ 7 ΣΤΑ 7 (ΝΙΚΒΕΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΦΙΛΕ ΝΙΚΒΕΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΤΟ ΧΑΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ,ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ-ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ...ΕΓΩ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα rallakia13
    Η αληθεια ειναι οτι δεν πιστευω οτι μπορει να κανει το 7στα 7 οπως δεν πιστευα οτι το +8 θα γινοταν +2.ολα μπορουν να συμβουν.η ουσια ειναι να το πιστεψουν οι ιδιοι γιατι οπως τα εχουν καταφερει μονο με 7 νικες μπορουμε να παρουμε το πρωταθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλησπερα nikben
    θα συμφωνησω με τον rallakia, δεν πιστευω οτι τιθεται θεμα συνομωσιας. οπως και να'χει αν χαθει το πρωταθλημα θα γεμισει πτωματα η παιανια. Ο κοσμος του Παναθηναικου δεν εχει πει ακομη την τελευταια του κουβεντα, θα μιλησει στο τελος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δύσκολα τα πράγματα.
    το 7 στα 7 βάσεη δυναμικότητας των αντιπάλων είναι εφικτό.
    βάση δικής μας συμπεριφοράς όμως καθόλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνω φιλρ μου
    η ομαδα μας πλεον δεν εμπνεει καμια σιγουρια και απο οτι φενεται ουτε οι ιδιοι παικτες δεν πιστευουν οτι μπορουν.Αυτοκτονησαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕL LOCO ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΕ PASSENGER!!Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ...ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ,ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ +8 Ο ΘΡΗΝΟΣ (ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) Η ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ.ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ...ΠΡΙΖΑ ΔΙΑΡΚΩΣ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΑ 3 ΒΑΣΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ (ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΜΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ''8'' ΤΗΣ EULOLEAGUE,ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΫ) ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα το πάρουμε παίδες μη μασάτε... άντε καλή μας επιτυχία το βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΙ ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ (ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ) ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 7.000 ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΑΣ ΗΓΕΣΙΑ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟΨΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ ΡΕ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΑΝΑΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ...ΜΠΡΑΒΟ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!ΠΑΙΚΤΕΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΚΟΣΜΟ,ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!!!!!!!ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΥΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑΣ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΖΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!!!!!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ;;;;;;;;ΤΡΟΜΕΡΗ ΗΔΟΝΗ,ΑΠΙΣΤΥΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΝΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΣΕ (ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ) ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ!!!!!!!!ΠΑΝΑΘΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ!!!!!!!!ΚΡΙΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ!!!!!!ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΔΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ.ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΛΑ!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.ΤΩΡΑ ΧΑΙΡΕΣΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΛΥΠΑΣΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: