Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Νιώστε!!!



Δεν ξενερώνουμε ποτέ!!! Όπως στο παιχνίδι με τους Αρειανούς έτσι και με τα χανούμια παρόλο που η ομάδα μας έπαιξε καλή μπάλα δεν κατάφερε να πάρει δύο πολύ σημαντικές νίκες ώστε να έδινε ένα τέλος στην υπόθεση τίτλος και να έκαναν όλοι τους τουμπεκί.
Θέλαμε και δεν μπορούσαμε; Μπορούσαμε και δεν θέλαμε;
Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν αλλά δεν μπορούν; Ποιοι είναι αυτοί που μπορούν αλλά δεν θέλουν; Ποιος χαίρεται και ποιος λυπάται; Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;
Η απάντηση είναι μία και μοναδική: Στ΄ αρχίδια μας σας γράφουμε όλους!!! Θέλετε δεν θέλετε, σας αρέσει δεν σας αρέσει, ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα πάρει το νταμπλ και όλοι εσείς βρείτε τα μεταξύ σας γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ένας και μοναδικός και ανήκει στον περήφανο λαό του!


Ο απλός κόσμος του Παναθηναϊκού μας είναι πάντα στα πέταλα στηρίζοντας την ομάδα στις χαρές και στις λύπες και δεν ενδιαφέρεται να έχει συμμετοχή σε ένα πόλεμο συμφερόντων που κάνει κακό στην ομάδα μας.
Ο πόλεμος ο δικός μας είναι καθημερινός με τους αλλόθρησκους και με όσους προσπαθούν να βλάψουν τον Παναθηναϊκό μας, χωρίς να κερδίζουμε τίποτα αλλά και να χάνουμε πολλές φορές και την ζωή μας ακόμη για την αστείρευτη αγάπη που έχουμε για την ομάδα μας.



Νιώστε επιτέλους την δίψα και την αγάπη του κόσμου για τον Παναθηναϊκό και αφήστε στην άκρη τα στρατόπεδα και την διχόνοια και όλοι μαζί να πάμε την ομάδα μπροστά. Ελάτε δίπλα μας να πάρουμε το νταμπλ για να τρελαθούμε όλοι μαζί και μετά κάντε ότι σας φωτίσει ο Θεός και η συνείδησή σας. Μονό ενωμένοι γράφουμε ιστορία, μην το ξεχνάτε αυτό!!!


Και ένα τελευταίο θα σας πω και βάλτε το καλά μες το μυαλό
- ετσι όπως μας θέλετε εσείς, ποτέ μας δεν θα γίνουμε εμείς!!!

17 σχόλια:

  1. Όπως στο παιχνίδι με τον Άρη, έτσι και τώρα ο Παναθηναϊκός έχασε μια ακόμη ευκαιρία να δείξει ποιος είναι το αφεντικό και να κόψει τον βήχα από ορισμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα El Loco, απλα η τσαντιλα ειναι που ειχαμε δυο συνεχομενα ντερμπι, "πατησαμε" και Αρη και ΑΕΚ και δεν καταφεραμε να κερδισουμε...

    Δεν τρεχει κατι, ενωμενοι οπως λες, οπως λεμε καθολη τη διαρκεια αυτης της σεζον. Ολοι μαζι για το νταμπλ!
    Καλο ξημερωμα αδερφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ,ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ Μ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ.ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΡΓΑ...
    ΥΓ:ΤΟ ΚΙΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!RESPECT ΑΔΕΛΦΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγώ προσωπικά έχω αρχίσει και φοβάμαι.
    το πάμε καρφί να ρίξουμε τη βάρκα στην ξέρα και να βουλιάξουμε από μόνοι μας.
    και δεν εννοώ μόνο τις βαθμολογικές απώλειες.
    εννοώ κυρίως τις διοικητικές μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερες!!!καλο μηνα!!!
    θα συμφωνησω με τον passenger γι ακομη μία φορα.
    οι διοκητικες μαλακιες δια χειρος βγενο μολις ξεκινουν και πολυ φοβαμαι οτι ολο αυτο μονο την ομαδα θα βλαψει.σκοπιμως,φυσικα ετσι?αυτο ειναι ευκολως εννοουμενο.
    ωστοσο ο κοσμος απο την αλλη εχει αρχισει να σκαρτευει...δυστυχως αναμεσα στο παναθηναικο λαο υπαρχουν και εμμισθοι οι οποιοι δεν ξερουν που τους πανε τα 5.προβατα.
    ας ελπισουμε οτι η ομαδα θα υπερπηδησει ολες τις δυσκολιες που θετονται(και αυτην την φορα απο την διοικηση) και στο τελος θα εχει την θεση που την αξιζει-στην κορυφη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τις Παναθηναικες μου καλησπερες σε ολα τα αδελφια!!!
    KANTHAR0S συμφωνω και δυστηχως ο Νιομπλιας συμβιβαστηκε με την ισοπαλια, ελπιζω να μην μας στοιχησει στην συνεχεια...

    καλησπερα mike ενωμενοι και δυνατοι!!!

    Rallakia 13 ευχαριστω για τα καλα σου λογια και ελπιζω στην συνεχεια να ζησουμε μεγαλες στιγμες!!!

    passenger πρωταθλημα-διοικηση- Βοτανικος ειναι αλυσιδα. ΕΛΠΙΖΩ να μην σπασει...

    Μπακαλιαρινα μου, αν ηταν μονο οι μαλακιες του ΒΓΕΝΟ δεν θα ανησυχουσα τοσο!!! περα απο ολους τους αλλους εχει αρχισει και ο ΝΙΟΜΠΛΙΑΣ τις μαλακιες. ελπιζω να κλεισει αμεσα αυτη η ασχημη παρενθεση για το καλο του Παναθηναικου μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΄ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΣΤΑ 2-3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΣΠΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ...
    ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΔΙΑΟΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ) ΣΤΟ ΟΑΚΑ.ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ;;;;ΜΠΑ!!ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΙΝΟΧΑΡΤΙΝΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 102 XΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Η ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!ΑΠΛΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κόλλησε πολύ ωραία το άθρο σου φίλε loco με τα γενέθλια της Πανάθας μας!...
    Πραγματικά είναι ακριβώς στο κλίμα του ότι φέτος είναι η πιο σημαντική ίσως χρονιά στην ιστορία μας!. Διότι όλα θα φανούν το καλοκαίρι για το μέλλον του Συλλόγου. Αν υπάρξει σωστή διαχείρηση των λεφτών και της επιτυχίας και ενωθούν τα 2 υγιείς στρατόπεδα στον ΠΑΟ (αφοι,βγενό πατέρας) και διώξουν τον ραλλίστα ο Παναθηναικός θα ξεφύγει έτη φωτός απο κάθε ελληνική ομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. El Loco, έχω την εντύπωση ότι ο Νιόμπλιας συμβιβάστηκε με την ισοπαλία και στο Χαριλάου και με ΑΕΚ. Η διάταξη των παιχτών που έχει επιλέξει δείχνει ακριβώς αυτό το πράγμα. Ότι πάει για να μην χάνει. Το θέμα είναι ότι έχει ακόμα δυο ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Άντε να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπερα αδελφε
    ενωμενοι θα παρουμε το νταμπλ..
    το πιστευω οτι στο τελος αυτο θα γινει..
    συμφωνω μαζι σου
    παντως οι διοικητικες μαλακιες που λενε τα παιδια κ εμενα με φοβιζουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλημερα Rallakia13
    Ανατριχιλα!!!μεγαλη κουβεντα που μονο εμεις μπορουμε να την νιωσουμε. χρονια μας πολλα αδελφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλημερα μαγε
    δυο ειναι οι δρομοι και δεν υπαρχουν αλλοι:
    παιρνουμε το νταμπλ και προχωραμε μπροστα η τα χανουμε ολα και ερχεται η ολικη καταστροφη. ΔΥΣΤΗΧΩς ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΕΦΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλημερα Kantharos
    Δυστηχως δεν ειναι εντυπωσεις αλλα η πραγματικοτητα.Βαζει φρενο στην ομαδα με αποτελεσμα να διακινδυνευουμε να χασουμε αλλο ενα πρωταθλημα.εχει μεγαλη ευθηνη και αυτο εχει ενοχλησει και τους παικτες γιατι μεχριτωρα ειχαν μαθει να παλευουν για την νικη και οχι για την ισοπαλια.με λιγα λογια η αλλαγη του προπονητη εγινε για να δουμε καλυτερο ποδοσφαιρο(που δεν το βλεπουμε) και ας χασουμε και το πρωταθλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλημερα laplace
    Περισσοτερο φοβαμαι τις μαλακιες του Νιομπλια στην παρουσα φαση αδελφε.
    ΟΙ μαλακιες των μετοχων εξαρτωνται απο τα αποτελεσματα της ομαδας και αν θα κατακτηθουν οι στοχοι μας.
    οπως ειπα και πιο πανω η προχωραμε μπροστα ή καταστρεφομαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΑ ΤΟ ΠΩ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ (ΚΑΙ ΣΟΥΡΑΣ):ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΙΔΕΑ...
    ΥΓ:MAYΡΟ ΣΤΗΝ (ΨΕΥΤΟ)ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ (ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΑΡΑ) ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΡΟΚΟΥΣ...
    ΣΗΜΕΡΑ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΡΟΝΤΕΡΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΝΙΩΣΑ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ 4 ΤRIPLE CROWN ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλησπερα Rallakia13
    O κοσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ εχει κριση και δεν παιρνει χαμπαρι κανεναν.
    Mαυρο σε ολες τις φυλλαδες και σε οσους προσπαθουν να βλαψουν τον Παναθηναικο μας.
    Οσο για τον Δημητρη σεβομαι οτι ειναι γιος του Παυλου αλλα θα πρεπει να καταλαβει οτι η πρασινη φανελα ειναι τοσο βαρια απο τα αστερια που ουτε καν μπορει να την ακουμπησει.
    Καποιος απο την οικογενεια θα πρεπει να του τραβηξει τα αυτια γιατι με την γενικη συμπεριφορα του προσβαλει τον αυτοκρατορα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: