Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Μαζί σου και στα δύσκολα...

«ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ» στον κόσμο που σας αγαπάει και θα σας αγαπάει ό,τι κι αν γίνει. Στον κόσμο που μπορεί να μην είναι μερικές φορές όπως πρέπει κοντά σας, αλλά όταν πρέπει ξέρει να αντιδρά σωστά. Στον κόσμο που δεν είναι αχάριστος, δεν ξεχνάει και δεν μπορεί να μπει σε σύγκριση με κάποιους άλλους, παρά τα όσα ατυχώς ειπώθηκαν πριν από μερικές μέρες. Και το απέδειξε για μια ακόμα φορά την Παρασκευή. Στον κόσμο που δεν διστάζει να τα βάλει με οποιονδήποτε, με σκοπό να στηρίξει την πιο επιτυχημένη ομάδα όλων των εποχών στην Ελλάδα.


Ο Ζέλικο, το υπόλοιπο προπονητικό team και οι παίκτες ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να κάνουν για να συνεχίσουν την συλλογή των τροπαίων. Και όπως κάθε χρόνο τα καταφέρνουν, έτσι και φέτος έχουν την απόλυτη στήριξή μας για να το πετύχουν.
Και εδώ λοιπόν ο κόσμος στάθηκε και θα σταθεί όποτε ξαναχρειαστεί «ασπίδα» στην ομάδα, προστατεύοντάς την από οποιονδήποτε προσπαθήσει, άθελα του ή μη, να κλυδωνίσει την σταθερότητά της.
Ευχόμαστε ο πρόεδρος της ΚΑΕ να προστατέψει και αυτός τους κόπους τόσων ετών, διατηρώντας διοικητική σύμπνοια και σταθερότητα, οι οποίες είναι απαραίτητα συστατικά επιτυχιών σε οποιαδήποτε ομάδα και να φροντίσει το επώνυμό του να συνεχίσει να αποτελεί πρότυπο αγάπης για το σύλλογο.

Δημοσιεύτηκε από Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13
http://www.eniaiosforeas13.gr

4 σχόλια:

  1. ΕΥΓΕ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ!!!!ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΝΤΑ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΑΣΠΡΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΦΟΝΤΟΥ Η ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΝΟΙΧΤΟ,ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ.ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥΝΤΟ.
    ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα rallakia13
    η συσπειρωση και η στηριξη που υπαρχει φετος στον Παναθηναικο μας απο τον κοσμο δινει ωθηση και δυναμη για να πετυχουμε ολους τους στοχους!!!
    Δεν εχεις αδικο οσον αφορα τα χρωματα του blog, ισως καποια στιγμη να το ξανακανω λευκο.
    το χρωμα αυτο το εμπνευστηκα απο την τριτη φετινη φανελα του ποδοσφαιρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα wishmaster
    Ασπιδα στην μεγαλη μας αγαπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: