Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Τίποτα δεν μας Σταματά!!!



Ο Παναθηναϊκός μας πήρε το διπλό μέσα στο βούρκο του Αλκαζάρ άνετα, με τσαμπουκά και με πάρα πολύ καλή απόδοση όλης της ομάδας. Οι παίκτες μας μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο να πάρουν την νίκη και να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλ
ους, ότι ο φετινός πρωταθλητής θα είναι καταπράσινος. Τα κατάφεραν παίρνοντας μια επιβλητική νίκη σε ένα πολύ εχθρικό γήπεδο με σκορ 0-3, αν και θα μπορούσε άνετα να βάλει τουλάχιστον τα διπλάσια τέρματα.
Η Λάρισα όσο και να καιγόταν για τους βαθμούς δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού η δίψα και το πάθος των παικτών μας για την νίκη υπερίσχυσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το αποτέλεσμα ήταν αναπόφευκτο για τα τυρόγαλα.


Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, πιστεύω, ότι αγωνιστικά η απόδοση όλων των παικτών μας ήταν πάρα πολύ καλή και δεν υστέρησε κανένας. Όλοι τους έπαιξαν με πάθος για την νίκη, σε ένα γήπεδο που δεν ήταν εύκολο να παίξεις καλό ποδόσφαιρο και κατάφεραν να βγάλουν αρκετή ποιότητα.

Ο Τζιμπρίλ έδωσε τις απαντήσεις του σε όσους τον αμφισβητούν, ανοίγοντας το σκορ με ένα πολύ όμορφο και δύσκολο σε εκτέλεση γκολ αλλά για να είναι σίγουρος ότι θα την πάρουν χαμπάρι επιτέλους έβαλε και δεύτερο γκολ με copy-paste του πρώτου. Όταν φτερνίζεται ο Τζιμπρίλ, πονάνε οι κώλοι!!!


Ο Σιμάο κάλυψε επάξια το κενό του Ζιλμπέρτο με την απόδοσή του και καλό θα ήταν να του βάλουμε μια πινακίδα για την ασφάλεια των αντιπάλων "προσοχή δαγκώνει".

Ο Βύντρα για μένα είναι ένας από τους ΜVP του πρωταθλήματος, αφού βρίσκεται σε παρατεταμένη φόρμα και πιστεύω ότι είναι ο πιο παθιασμένος παίκτης της ομάδας τον τελευταίο καιρό.
Ο Σπυρόπουλος ίσως έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με την πράσινη φανέλα. Ο Κάρα τα έδωσε όλα όπως πάντα και ο Λέτο ήταν εξαιρετικός, απλός στο παιχνίδι του, όργωσε όλο το γήπεδο και με την απόδοσή του υπενθύμισε το "σας γαμάει ο Λέτο".


Το αμυντικό μας δίδυμο τα πήγε περίφημα και ιδιαίτερα ο Καντέ, ο οποίος ήταν αλάνθαστος σε όλο το παιχνίδι - ελπίζω να συνεχίσει έτσι - έστω και αν με κάνει να πάρω τα λόγια μου πίσω όσον αφόρα στην αξία του και για το αν θα έπρεπε να φοράει την πράσινη φανέλα.

Η απόδοση του Κατσουράνη ήταν πάρα πολύ καλή αλλά δεν μου άρεσε η αντίδρασή του στο πρώτο γκολ του Σισέ. Το λέω αυτό γιατί πριν το πρώτο γκολ οι δυο τους είχαν ανταλλάξει κάποια "γαλλικά" και περίμενα από τον Κατσουράνη να αφήσει στην άκρη τους εγωισμούς του και να τρέξει πρώτος να πανηγυρίσει μαζί με τον Σισέ το γκολ.


Ο Νιόμπλιας αυτή την φορά διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι, δεν φρέναρε την ομάδα, όπως είχε κάνει στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, ρίσκαρε και δικαιώθηκε. Θα προτιμούσα να αρχίσει να δίνει περισσότερες ευκαιρίες στον Πετρόπουλο, έστω και στα τελευταία λεπτά και να αφήσει τις εμμονές του με τον Λάζαρο. Χρειαζόμαστε περισσότερες επιθετικές λύσεις και ο Πετρόπουλος χρειάζεται κάποια παιχνίδια στα πόδια του για να μπορέσει να βρει τον ρυθμό του.

Απομένουν εννέα τελικοί ως την στιγμή της στέψης του πρωταθλητή και η ομάδα μας πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και με περισσότερη αποφασιστικότητα σε όλα τα παιχνίδια.
Το +6 δεν μου λέει κάτι αλλά το +10 προσφέρει κούπα σε εμάς και μεγάλη πίκρα στους υπόλοιπους. Γι' αυτό πάμε σεμνά και ταπεινά στον πόλεμο που απομένει, όπως είπε και ο Νιόμπλιας, ώστε να κερδίσουμε τις μάχες αλλά με το μάτι των παικτών μας να γυαλίζει γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Το παιχνίδι με τα τυρόγαλα ήταν αρκετά εύκολο για αυτό δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε, γιατί αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσουμε και τους εννέα τελικούς που απομένουν.
Πάμε γερά πρωτάθλημα ξανά, γαμώ τον Πειραιά!!!


Υ.Γ. Θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη απ' όλα τα αδέλφια που διαβάζουν το Green Voice13 για την καθυστέρηση των άρθρων μου και ελπίζω στην συνέχεια να καταφέρω να τα ανεβάζω πιο σύντομα. Ευχαριστώ για την κατανόηση και την συμπαράστασή σας.
Το Green Voice13, όπως όλοι διαπιστώσατε, ανανεώθηκε εν μέρει και ελπίζω να σας αρέσει. Θα χαιρόμουν πολύ να διαβάσω την γνώμη σας για τις αλλαγές που έγιναν, αφού για εμένα είσαστε όλοι ένα κομμάτι αυτού του blog και μετράει πολύ η άποψή σας!!!





14 σχόλια:

  1. el loco το έκανες πολύ ωραίο το blog, είανι πολύ όμορφο το σήμα στο background και επίσης είναι πιο ευνάγνωστες οι πλάγιες στήλες λόγω αντίθεσης χρωμάτων... Για το ματς δεν θα σχολιάσω κάτι γιατι δεν το είδα, απλα να πω πως χαίρομαι που ανανεώθηκε το greenvoice.
    Καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα Μαγε
    Ευχαριστω για τα καλα σου λογια και χαιρομαι πολυ που σου αρεσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τιποτα δεν μας σταματα φιλε μου, αυτος ο τιτλος ΔΕΝ χανεται!

    Καθε ανανεωση ειναι ωραια, ως εκ τουτου το "νεο" σου blog φαινεται ωραιοτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλησπερα αδελφε
    μεγεια το νεο template
    τα σπαει!!ειναι τρομερο!!!!τελειο!
    η ομαδα πηρε μπρος κ τελειωσε το πρωταθλημα..
    αν περασουμε την ρομα κ παρουμε κ το κυπελο(αυτο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ) θα ειναι μια τελεια χρονια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπερα mike
    Ντου απο παντου, για να σηκωσουμε τα παντα φετος!!!
    χαιρομαι που σου αρεσει και παρολο που το σκεφτομουν αρκετο καιρο, πιστευω και εγω οτι ειναι πιο ωραιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπερα laplace
    respect,αδελφε και ευχαριστω!!!!
    Με τετοιο παθος και διψα που βγαζει η ομαδα μας μονο με χαρακιρι δεν θα σηκωσουμε το νταμπλ...
    Πιστευω φιλε οτι αν περασουμε την Ρομα εχουμε πολλες ελπιδες και για τελικο αρκει να το παλεψουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ!!!!ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΓΕΙΣ ΝΑ ΑΡΘΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ.ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ,ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΔΕΛΦΕ;;;;OΛΑ ΕΙΝΑΙ OK!!AN ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΟΝΤΟ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΜΑΣ!!ΤΙΠΟΤΑ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ...ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το blog είναι διαφορετικό προς το καλύτερο. Καλή δουλειά!

    Όσο για το ματς να πω την αλήθεια δεν ήμουν τόσο σίγουρος ότι θα περνούσες με τριάρα από την Λάρισα.

    Αυτό που κατάλαβα από το ματς έιναιότι ο Νιόμπλιας άρχισε να ''ρισκάρει'' λίγο παραπάνω. Για παράδειγμα είδα τα πλάγια μπακ να ανεβαίνουν και να βοηθούν στην επίθεση. Δεν φρέναρε την ομάδα όπως σωστά είπες.

    Στα ντέρμπι μάλλον φοβάται να ρισκάρει. Προτιμά το Χ, μειώνοντας τις πιθανότητες να χάσει το παιχνίδι, παρά να κυνηγησει την νίκη.

    Όπως και να έχει είναι στο χέρι του να γίνει πρωταθλητής. Δεν εξαρτάται από κανενός αποτελέσματα, παρά μόνο τα δικά του.

    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλημερα rallakia 13
    ευχαριστω αδελφε για την κατανοηση και την στηριξη.respect!!!
    Η αρχικη μου σκεψη ηταν για πρασινο αλλα το δοκιμασα και δεν καθοταν καλα.
    με 10β στα 4 επομενα παιχνιδια ειμαστε πρωταθλητες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλημερα kantharos
    συμφωνω οτι στα ντερμπυ φοβαται αλλα ελπιζω να καταλαβε οτι στο σημειο που βρισκομαστε ολα τα παιχνιδια ειναι ντερμπυ και η νικη ειναι μονοδρομος.νικες και μονο νικες ως το τελος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. NA 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΥ!!ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΟΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΑΣ!!ΔΕΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ MY PANATHINAIKOS KAI ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΑΪΤ- ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ Τ' ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ Σ' ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ...ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ!!
    ΥΓ:ΣΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΤΗΑRΟΣ!!
    YΓ2:ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΦΟΝΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΑΝΑΣΑΡΟ.XAXA!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. rallkia13,respect!!!
    προχωραμε δυνατα για την παναθα μας, αδελφε!!!
    χαχαχαχα καλο με το πρασινο φοντο,πολυ καλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΥΓΕ ΑΔΕΛΦΕ!!!!ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΔΙΠΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: