Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Δεν Πειράζει!!!



Η τριφυλλάρα μας προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε να πάρει την νίκη μέσα στο Μπλαουγκρανα αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει για τον πενταστέρο αυτοκράτορα.
Απομένουν 3 τελικοί για να ξεκαθαρίσει ο όμιλος και στο χέρι μας είναι να καταφέρουμε την ανατροπή.
Με τρείς νίκες το ταξίδι συνεχίζεται, ειδάλως θα κάνουμε υπομονή ως την επόμενη σεζόν για το έκτο αστέρι!!!

Ήθελε αλλά δεν μπορούσε να ξεπεράσει την εξαιρετική απόδοση της Μπάρτσα αλλά και τον κακό του εαυτό. Η ομάδα μας ήταν αρκετά αγχωμένη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ξέφρενο ρυθμό της Μπάρτσα στην αρχή του παιχνιδιού και κάπως έτσι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Τα πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση, η έλλειψη αυτοπεποίθησης και το ντεφορμάρισμα κάποιων παικτών μας δεν μας έδωσαν την νίκη.


Με την 3η συνεχόμενη ήττα μας στην Ευρωλίγκα βρισκόμαστε στην τελευταία θέση του ομίλου αλλά έχουμε ακόμη ελπίδες πρόκρισης. Ομάδα και κοσμος ειμαστε ένα και θα το παλέψουμε ως το τέλος και ότι βγει.

Δεν μας πειράζει και δεν μας νοιάζει , γαμ
ώ τον ολυμπιλαγό!!!


Y.Γ. Οι απόγονοι καλό είναι να μην βιάζονται να χαρούν γιατί στις 20 του μηνός ο Επιβήτορας θα είναι έτοιμος να ασελγήσει πάνω τους ακόμη μια φορά!!!

8 σχόλια:

  1. καλησπερα φιλε
    το παλεψαμε αποψε αν κ δεν τα καταφεραμε..ελπιζω ακομα ομως
    κατι μου λεει οτι θα τα καταφερουμε κ θα περασουμε
    οπως κ να εχει ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΜ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ..εκει πρεπει να σκιστουμε αδελφε..δεν χαριζουμε ουτε μισο κυπελλακι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΕΞΑΡΧΗΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΣΤΟΧΙΑ-ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤRIPLE CROWN.
    ΟΕΟΕΟΕ...ΟΕΟΕΟΕ...ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ!!
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥΣΤΟΛΥΜΠΙΛΑΓΕ...
    ΤΟ ΥΓ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ-ΠΕΛΑΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα laplace
    δυσκολο αλλα με βαση οτι εχουμε μαθει να παιζουμε με την πλατη στον τοιχο κατι μπορει να γινει.
    συμφωνω οτι με τους απογονους πρεπει να δειξουμε ποιος ειναι το αφεντικο και ενοειται οτι δεν χαριζουμε τιποτα στους ανυπαρκτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημερα rallakia13
    οι απογονοι ειναι το καταληλοτερο θυμα για να ξεσπασουμε!!!
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EΕΕΕΕΕΕΕTΣΙ ΑΔΕΛΦΕ!!!!!!ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ Τ' ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. με μια τέτοια εμφάνιση τον νικάμε τον γαύρο. Μάλλον με τέτοια άμυνα. Δεν ξεγελιέμαι απο το σκορ, ότι φάγαμε τόσους πολλους πόντους, παίξαμε καλή άμυνα. Δεν βγήκαν όμως δικά μας πράγματα ενω της πουτα-barca βγαίναν όλα τα τριποντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ...ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕ ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,Η ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΕΠΝΙΓΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ,ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΓΑΜΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ (ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ 1Η ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑΝ 5/6 Η 6/7),ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΞΕΜΑΡΚΑΡΙΣΤΑ ΣΟΥΤ 2 ΚΑΙ 3 ΠΟΝΤΩΝ.ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. στις χαρές και στις λύπες μαζί, αυτό τα λέει όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: