Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Πες μου Γιατί, Παναθηναϊκέ?


17 σχόλια:

  1. καλησπερα αδελφε
    μεγαλη πικρα σημερα..ΜΕΓΑΛΗ.
    αν χαθει αυτο το πρωταθλημα..θα παμε ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ..
    ελπιζω να βαλουν το μυαλο να δουλεψει,ΝΑ ΣΤΡΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ κ να το παρουν..
    καποιοι παικτες μου δινουν την εντυπωση οτι σκεφτονται το μουντιαλ του καλοκαιριου..
    ειδικα καραγκουνης-κατσουρανης-βυντρα-σπυροπουλος-σαλπιγγιδης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το είδα το ματς. Αλλά κρίνοτας βάσει του αποτελέσματος αυτοκτονείς. Για να το πάρεις το πρωτάθλημα πρέπει να κάνεις αυτό που φωνάζω εδώ και πόσες αγωνιστικές. Πρέπει να πάρεις ντέρμπι. Ο Νιόμπλιας πρέπει να ρισκάρει και να πάρει ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Δεν γίνεται διαφορετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γιατι αδερφε δεν μπορει νομιζω να το απαντησει κανεις... ΜΟΝΟ ο Παναθηναϊκος τα κανει αυτα. Αν καταφερουν να χασουν ΚΑΙ αυτο το πρωταθλημα θα προκειται για μεγαλο αθλο... Τα κεφαλια μεσα, ακολουθουν τα ματς με Ρομα, ΠΑΟΚ που θα κρινουν πολλα για τη συνεχεια.

    Σωστη εντυπωση εχεις Laplace για το Mundial, οπου ειδικα για τον Κατσουρανη θα τον παρει ο διαολος αν τρεχει τοτε, τη στιγμη που εδω και μηνες περπαταει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Exo barethi na blepo protathlimata na febgoun me auto ton tropo!
    Exo barethi na blepo proponites na kanoun asxetes alages(leto me clayton)
    Exo barethi tin kakotixia mas se tetia paixnidia(na tous pezoume monoterma kai me
    dio tris antepithesis na trome goal...).
    pou tha paei alo auti i katastasi? se ligo tha mas koro'i'deboun gia 14 xronia protathlima...
    oloi gnorizoume oti i kali omada diakrinete apo tin piotita tis.. emeis pou tin exoume giati
    briskomaste panta stin idia thesi? ti eine auto pou fteei?
    giati paixtes opos o katsouranis i o simao otan fenete oti den to exoun den bgenoun se alagi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πίκρα μεγάλη σήμερα.
    δε θέλω να γίνω μάντης κακών, αλλά δύσκολα τα πράγματα.
    για άλλη μια φορά, αυτή η ομάδα στην πίεση είναι έτοιμη να σπάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ Μ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ? ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ'ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ?ΚΑΚΟΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΙ? ΟΧΙ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΟ? ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ? ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΞΕΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ? Η' ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ???..ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΣΑΛΠΙ ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΝΩ ΣΕ ΣΕΝΑ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΣΙΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΙΝ ΠΑΝΑΘΑ ΜΑΣ..ΓΥΡΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΤΟΘΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ..ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!! ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΗΡΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΥΛΩΝΟΥΝ,ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ!ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΙ ΧΟΛΗ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ..ΑΛΛΑ ΕΣΚΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΩ ΤΗ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΔΕΛΦΕ;;;;ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ.ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ 1,2,3 ΦΟΡΕΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΚΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΠΧ.ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ,ΤΩΡΑ ΕΠΑΨΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ) ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ...ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΣΑΝΕ,ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝΕ Μ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΟΤΑΝ ΛΕΓΕΣΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ...ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΕΖΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΥΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ.ΜΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά ρε που ζείτε ;

    Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι πρέπει και γιατί πρέπει να πάρετε πρωτάθλημα. Ίσως δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι όλοι σχεδόν οι οπαδοί και των άλλων ομάδων θέλουν να σταματήσει το πρωτάθλημα να πηγαίνει στο Πειραιά .
    Στον Πειραιά που το πρωτάθλημα διοριζόντανε , στο Πειραιά που έχει δημιουργηθεί νοοτροπία οπαδών που δεν ξέρει να χάνει, εκεί που για δέκα χρόνια τουλάχιστον έλεγχαν και συγχρόνως απαξιώσανε - ξεφτίλιζαν κάθε τι σχέση με το ποδόσφαιρο (διαιτησία, δημοσιογραφία ,κυβερνητική εύνοια , ανεξέλικτη βία χωρίς κυρώσεις).
    Εδώ και κάποιοι από τους οπαδούς τους που ελπίζουν για το κάτι παραπάνω ( ευρώπη, καλή μπάλα , δημιουργία σύγχρονου club, προγραμματισμός, )δεν γουστάρουν να πάρουν πρωτάθλημα με τα ψέματα και τα χο χο χο της καταρέουσας διοίκησης που με μπαλώματα και πράσινα δώρα στέκετε στην επιφάνεια.
    Δεν έχετε καταλάβει ότι είναι η μεγάλη ευκαιρία -στη μπάλα που χαλαρώνει και διασκεδάζει πολύ κόσμο έχουν δικαίωμα στη χαρά και στα πανηγύρια όλοι - να τα ανατρέψετε όλα.
    Εμείς οι οπαδοί αναγνωρίζουμε (βλέπε μπάσκετ) και στηρίζουμε πάντα, γι’ αυτό και δεν γουστάρουμε την νοοτροπία σας.(διοίκηση ,προπονητές, παίχτες). Δεν θα κάνω ανάλυση των λαθών, απλά σταματήστε όλοι να επιλέγεται. Συγκεντρωθείτε , Προβληματιστείτε , Ενωθείτε , αλλάξτε Νοοτροπία , κοιτάξτε στην εξέδρα ματώστε στο γήπεδο και πάρτε το πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. OYTE FETOS 8A TO PARETE BAZELAKIA XAXXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλησπερα laplace και mike
    συμφωνω αδελφια οτι αν χαθει αυτο το πρωταθλημα, μας βλεπω παλι στους δρομους!!!
    Παντως δεν πιστευω οτι το Μουντιαλ ευθυνεται για την ηττα αφου οι περισσοτεροι παικτες μας θα ταξιδεψουν σρτν Αφρικη οποτε δεν εχουν κατι αλλο ν΄άποδειξουν.
    Οι μαλακιες εχουν ξεκινησει απο πιο πριν με τις δυο συνεχομενες ισοπαλιες. Αν δεν φρεναρε την ομαδα ο Νιομπλιας και παλευε σωστα για την νικες τωρα η ηττα με την ΚΑΒΑΛΑ δεν θα μας στοιχιξε τοσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλησπερα Kantharos
    Δυστηχως ο Νιομπλιας δεν ρισκαρε οταν επρεπε και τωρα ισως να ειναι καπως αργα. Απομενουν 8 παιχνιδια δικα μας τα οποια ολα ειναι ντερμπυ και 8 των απογονων απο τα οποια τα 7 ειναι φιλικα. Αυτο σημαινει οτι μονο αν κανουμε το 8 στα 8 μπορουμε να παρουμε το πρωταθλημα και η ομαδα δεν εχει δειξει μεχρι τωρα να μπορει να κανει ενα τετοιο σερι.Ελπιζω να τα καταφερουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ passenger και ανωνυμε
    Μας ξενερωσαν αδελφια και τωρα μονοι τους πρεπει να βρουν τον δρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπερα vaggmass
    ουτε εγω ξερω τι φταιει φιλε μου και δεν με νοιαζει να μαθω, να τα βρουν μεταξυ τους.
    Το μονο που με νοιαζει ειναι να παρουμε το πρωταθλημα και τιποτα αλλο. Ο μονος που δεν φταιει σιγουρα ειναι ο κοσμος του Παναθηναικου μας που τους δινει τα παντα και δεν παιρνει τιποτα αλλο εκτος απο πικρα και απογοητευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλησπερα rallakia
    σε καταλαβαινω αδελφε μου και εγω καπως ετσι νιωθω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλησπερα φιλε ανωνυμε
    respect- τα ειπες ολα -respect
    Συγκεντρωθείτε , Προβληματιστείτε , Ενωθείτε , αλλάξτε Νοοτροπία , κοιτάξτε στην εξέδρα ματώστε στο γήπεδο και πάρτε το πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανωνυμε δεν ξερω αν θα παρουμε το πρωταθλημα φετος αλλα αυτο που ξερω σιγουρα και εχω μαθει απο παιδι μικρο ειναι στα αρχιδια μου να γραφω τον καθε ολυμπιλαγο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: