Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Θα Τρελαθώ!!!



Έχουν περάσει αρκετές ώρες μετά την χθεσινή ήττα-σοκ που υπέστη η ομάδα μας, αδέλφια και δεν έχω καταφέρει ακόμη να ηρεμήσω από τα νεύρα μου ή έστω να ελαφρύνω τη μεγάλη απογοήτευση που νιώθω ώστε να βρω τη δύναμη να γράψω όλα όσα σκέφτομαι για την ομάδα μας.
Θα προσπαθήσω μέσα από αυτό το άρθρο να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου, όπως κάνω πάντα άλλωστε, χωρίς όμως να είμαι σίγουρος αν θα τα καταφέρω λόγω της έντονης συναισθηματικής φόρτισης αλλά και αγανάκτησης που νιώθω.


Φεύγοντας ξενερωμένος από το γήπεδο χτες, όπως και με την ΑΕΚ, αναρωτιόμουν γιατί η ομάδα μας, ενώ μπορεί να καθαρίσει το πρωτάθλημα, δεν θέλει και προτιμάει να παίζει με την φωτιά και συστηματικά να ξενερώνει τον κόσμο με τις τάσεις αυτοκτονίας που βγάζει κάθε φορά στο γήπεδο.
Επίσης, αναρωτιέμαι πως γίνεται αυτή η ομάδα με την ποιότητα που διαθέτει να μην μπορεί να κερδίσει την ΑΕΚ και την Καβάλα μέσα στο ΟΑΚΑ, έχοντας κα
ι τη δυναμική στήριξη του κόσμου στο πλευρό της.


Πολλές οι ερωτήσεις, λίγες οι απαντήσεις. Ένα τεράστιο "Γιατί" έμεινε καρφωμένο στο μυαλό μου και έτσι αποφάσισα να το ανεβάσω στο blog για να το μοιραστώ μαζί σας. Από τα σχόλιά σας αδέλφια μου πήρα πολλές απαντήσεις για τα ερωτήματά μου και σας ευχαριστώ πολύ γι' αυτό!!!
Αυτό που κατάλαβα όμως - και πρέπει να το καταλάβουν όλοι μέσα στον Παναθηναϊκό - είναι ότι η ουσία δεν είναι στο Γιατί αλλά στο τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα, ώστε η ομάδα μας να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Την απάντηση μου την έδωσε ένας φίλος αναγνώστης με το σχόλιό του στο προηγούμενο άρθρο μου και αφορά παίκτες-προπονητή και διοίκηση:
«Συγκεντρωθείτε, Προβληματιστείτε, Ενωθείτε, αλλάξτε Νοοτροπία, κοιτάξτε στην εξέδρα, ματώστε στο γήπεδο και πάρτε το πρωτάθλημα».


Απομένουν 8 παιχνίδια, από τα οποία, όλα είναι ντέρμπυ για την ομάδα μας και 8 των απογόνων, από τα οποία, τα 7 είναι φιλικά. Αυτό σημαίνει, ότι μόνο αν κάνουμε το 8 στα 8, θα μπορέσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα - η ομάδα μας πρέπει να κάνει την υπέρβασή της.
Όπως κατάφερε να κάνει το +8, έτσι πρέπει να καταφέρει να κάνει τώρα και το 8 στα 8, γιατί έτσι όπως έστρωσαν (προπονητής και παίκτες) πρέπει να ξυπνήσουν και όχι να κοιμηθούν.

Δεν γίνεται αλλιώς, είμαστε Παναθηναϊκός!!!

Ελπίζω να τα καταφέρουμε...



Υ.Γ.1 Η διαφορά θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον στο +10, να είχαμε εξασφαλίσει το πρωτάθλημα και να πηγαίναμε με άνεση να διεκδικήσουμε την πρόκριση στα παιχνίδια με την Ρόμα. Λάθη έγιναν πολλά και από πολλούς, στα οποία σκοπεύω να αναφερθώ σε επόμενη ανάρτηση γιατί αυτή τη στιγμή θεωρώ πως είναι πιο σημαντικό το τι θα γίνει στη συνέχεια και όχι να ψάχνουμε να βρούμε τους ενόχους.


Υ.Γ.2 Με ξενέρωσε η ήττα από την Καβάλα αλλά περισσότερο ξενέρωσα από τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με τον Άρη και την ΑΕΚ. Με ξενέρωσε η άνετη αντιμετώπιση της ήττας από τον Νιόμπλια στην συνέντευξη τύπου και η συμπεριφορά του Καραγκούνη απέναντι στον Λέτο.


ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΕ,
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ, ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ!!!

17 σχόλια:

  1. Tώρα θα φανεί αδερφέ ποιοι έχουν πάρει πρέφα πόσο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα..

    Τελικά οι μόνοιπου σκίζονται σε κάθε ματς και δεν κοροιδεύουν είναι οι λεγόμενες βεντέτες Σίλβα και Σισέ...αν είχανε και τα καλομαθημένα ελληνόπουλα αυτήν την νοοτροπία το πρωτάθλημα θα το χαμε τελειώσει απο το κοτέτσι τους τον Δεκέμβρη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι να πω ρε loco, μακάρι στο τέλος να το σηκώσουμε και ας είναι ακόμα και στην ισοβαθμία.
    Καραγκούνης και Κατσουράνης μια χαρά παρεούλα έχουν κάνει μου φαίνεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα αδελφε
    δυσκολεψαν τα πραγματα αλλα δεν τα παραταμε..
    συμφωνω με τους αδελφους απο πανω..μονο σισε,σιλβα,λετο,τζορβας παλευουν..οι αλλοι τιποτα..ειδικα καραγκουνης κατσουρανης ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ..
    να δουμε που θα βγαλει..
    αναμενουμε την αλλη αναρτηση με τα λαθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το υστερόγραφο σου το πρώτο να συμπληρώσω, πως πραγματικά μας κόψαν κάθε όρεξη για τον αγώνα με την Ρόμα. Έσβησαν την ευρωπαική αύρα απο το μυαλό μας για την εβδομάδα, και μας άφησαν μόνο το άγχος για την τούμπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να συμφωνήσω με τον la place και να πω οτι ειδικά ο Καραγκούνης πρέπει επιτέλους να σηκώσει λιγάκι το κεφαλάκι του και να δει γήπεδο αλλιώς να δει πάγκο τουλάχιστον στην Ελλάδα. Ο Κατσουράνης μπορεί οντως να είναι ντεφορμέ αλλά του πούστη έχει καρφώσει σημαντικά γκολάκια και τουλάχιστον προσπαθεί να ανοίξει χώρους μπροστα χωρίς να σβουρίζει γύρω απο τον εαυτό του. Οι Λέτο, Νίνης ,Κλειτον, Ρουκάβινα, Χριστοδουλόπουλος τουλάχιστον όταν μπαίνουν προσπαθούν να τροφοδοτήσουν μπροστά το Σισέ και με βάση την παρουσία του ο Καραγκούνης αδικαιολογητα δε βγαίνει απο την εντεκάδα καθώς ο καθένας απο τους παραπάνω καλύτερα θα έβγαζε την ομάδα μπροστά. Για την Ευρώπη είναι απαραίτητος με το κράτημα μπάλας και το ελεγχόμενο ποδοσφαιρο αντεπιθέσεων στην Ελλάδα όμως θέλει δημιουργικούς χαφ. Επίσης ας αφήσει τις κλίκες και τα αρχηγηλίκια και αυτό σημειώστε το...
    Πάμε γερά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΑΠΑΙΣΙΑ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ:1)ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΛΛΕΪΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ (ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΕΔΙΝΕ 12 ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,ΕΝΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ)ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΟΙ ''ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ'' ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ,ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ,ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ (ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΣ) ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΙΟΠΛΙΑ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ Η ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΧΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλησπερα fans
    συμφωνω φιλε μου για Σισε και ΣΙΛΒΑ
    αλλα πιστευω οτι ο τζορβας και ο βιντρα εχουν δωσει πολλα στην ομαδα μας φετος.
    ειδικα ο βιντρα στο παιχνιδι με την καβαλα ηταν ο μονος που εβγαζε παθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλησπερα passenger
    πρεπει να το παρουμε παση θυσια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλησπερα laplace
    ενας ειναι ο δρομος αδελφε και πρεπει να το παρουν χαμπαρι ολοι τους πριν ειναι πολυ αργα.
    πρωταθλημα εδω και τωρα γιατι θα μας βρουν μπροστα τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλησπερα μαγε
    ετσι ειναι φιλε μου και να προσθεσω οτι φετος η ομαδα μας θα μπορουσε να διεκδικησει μεχρι ευρωπαικο.
    κριμα γιατι με τις μαλακιες τους, το μονο καταφεραν ειναι να μας ξενερωσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλησπερα wishmaster
    συμφωνω φιλε μου αλλα πιστευω οτι και ο νιομπλιας εχει ισως την μεγαλυτερη ευθυνη για οτι γινεται τον τελευταιο καιρο στην ομαδα μας.
    εχει χασει τον ελεγχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλησπερα rallakia13
    δεν παιζει τετοιο σεναριο αδελφε!!!
    η ομαδα δεν επαιξε καλα και εχασε αλλα και οταν επαιζε(αεκ-αρης) την φρεναρε ο νιομπλιας.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ δεν θα μας τοσο η ηττα απο την ΚΑΒΑΛΑ, αν ειχαμε κερδισει τα προηγουμενα παιχνιδια.
    το +8 εγινε απο τις γκελες του γαυρου και το +3 απο τις γκελες τις δικες μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΕΓΩ ΨΕΥΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ...ΕΙΧΑΜΕ 2 ΣΕΡΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟΤΕ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΑΒΑΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ,ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΑ 2 ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΕΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΛΕΜΠΟΝΙΑΡΙΔΕΣ.ΤΕΛΟΣ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΤΟ +8 ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΕΛΕΣ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ +3 ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΝΑ ΤΣΟ+ΛΟ ΣΕ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έλα να αναχωρούμε για γήπεδο σιγα-σιγά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ!!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ!!!!!!ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ!!ΚΡΙΜΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ 2 ΓΚΟΛ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΗ...ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Η (Β)ΡΟΜΑ ΗΤΑΝ ΑΗΤΤΗΤΗ ΓΙΑ 21 ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥΜΠΑΣ.ΕΥΓΕ ΕΥΡΩΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ!!!!ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΟΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΔΕΛΦΕ ΕL LOCO ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ;;;;ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: