Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Χάσαμε την Μάχη αλλά θα κερδίσουμε τον Πόλεμο!!!



Δεν πειράζει Παναθηναϊκέ!!! Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Αυτοκράτορας!!! Τα πολλά λάθη, η αστοχία στα τρίποντα και τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ, που δώσαμε στον απόγονο, μας στέρησαν την προσθήκη ενός ακόμη τροπαίου στην πλούσια συλλογή μας.
Δώσαμε χαρά στον στερημένο, έπειτα από πολλά χρό
νια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο αιώνιος επιβήτοράς τους θα σταματήσει να ασελγεί πάνω τους. Με την ήττα στον τελικό από τους απογόνους ο Ζέλικο με την παρέα του έχουν αποκτήσει ένα επιπλέον κίνητρο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Έπειτα από πολλά χρόνια, οι απόγονοι κατάφεραν ν
α μας πάρουν ένα κυπελάκι και καλό θα ήταν γι' αυτούς να μην βιάζονται να βγάλουν γλώσσα γιατί τον Μάιο οι καρπαζιές που θα πέσουν θα είναι σαν τσουνάμι.
Προχώραμε, δεν σταματάμε και από εδώ και πέρα, όπου τους βρίσκουμε, θα τους πηδάμε!!!



Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα αδέλφια που με την ατμόσφαιρα και την δυναμική τους παρουσία στις εξέδρες του Ελληνικού, κατάφεραν ακόμη μία φορά να δώσουν μαθήματα εξέδρας στους απογόνους.
Το Ελληνικό έγινε Λεωφόρος και από την αρχή
μέχρι το τέλος δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να στηρίζουν την ομάδα μας.
Μπράβο και πάλι Μπράβο!!!


Τα δάκρυα του Θανάση στο τέλος του παιχνιδιού δείχνουν ότι ο Αυτοκράτορας δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει την συλλογή τίτλων αλλά και πόσο μεγάλη είναι η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό μας. Αυτή η ομάδα μας έχει κάνει περήφανους για όλα όσα μας έχει χαρίσει - και θα συνεχίσει να μας χαρίζει για πολλά χρόνια ακόμη.
Δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε παραπάνω από ότι πρέπει γιατί στην ουσία ένα κύπελλο χάσαμε μετά από πολλά χρόνια, κάποτε θα συνέβαινε και αυτό, όπως είπε και ο Θανάσης.



Θεωρώ τις δηλώσεις του Θανάση, ένα μικρό δείγμα για το τι θα επακολουθήσει στην συνέχεια αλλά και λόγια καρδιάς, που μιλάνε κατευθείαν στην κάρδια όλων των Παναθηναϊκών που αγαπούν την ομάδα:
"Έχω μάθει στη ζωή, γιατί έχω παλέψει για να γίνω αυτό που είμαι, ότι υπάρχουν τα όμορφα και τα άσχημα, τα πάνω και τα κάτω. Ήταν ένας άτυχος αγώνας για τον Παναθηναϊκό. Στεκόμαστε όρθιοι και όχι μόνο αυτό, αλλά στεκόμαστε πιο κοντά στο πλευρό τους για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Το γεγονός ότι έχουμε αμέτρητες κούπες, νομοτελειακά σημαίνει ότι κάποτε θα χάναμε και ένα τελικό, δυστυχώς συνέβη σήμερα. Ευτυχώς είναι το Κύπελλο και όχι το πρωτάθλημα. Για το πρωτάθλημα θα κάνουμε τα πάντα, πιστεύω ότι θα γίνει ανασύνταξη για να πάρουμε αυτό που παίρνουμε πάντα".



Υ.Γ. Ευχαριστώ τους απογόνους για τα κλικ που χαρίζουν στο Green Voice13 για να δείξουν το μεγάλο κόμπλεξ κατωτερότητας που νιώθουν απέναντι στο Παναθηναϊκό μεγαλείο!!! Το χαμηλό σας επίπεδο δικαιολογείται, αφού δεν φταίτε εσείς για το επίπεδο που έχετε κληρονομήσει από τον αμερικανικό στόλο, αλλά θεωρώ ελεεινό το γεγονός να νιώθετε περήφανοι για την βρόμικη ιστορία σας.



Περαστικά σας !!! Ουστ!!!

14 σχόλια:

  1. Kαλησπερα αδελφε
    πολυ καλη αναρτηση
    ετσι!δεν ειμαστε κλαψιαρηδες gayροι εμεις να κλαιμε μετα απο χαμενους τιτλους..
    μετα απο 8 χρονια πηραν ενα κυπελλακι(τον τριτο κατα σειρα ετησιο στοχο μας)και αυτο εγινε στο τσακ αν κ παιξαμε το χεριροτερο ματς εδω κ χρονια κ αυτοι εκαναν το καλυτερο ματς τους εδω κ πολυ καιρο..

    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦΣ..
    ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

    καλη κυριακη αδελφε κ με την νικη αυριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα laplace
    χασαμε ενα κυπελλακι αλλα κερδισαμε παραπανω θεληση για την συνεχεια, φιλε μου.
    στο τελος οι απογονοι θα ζησουν τον εφιαλτη!
    καλο Σ/Κ και με το διπλο στην τουμπα , αδελφε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα σε αγαπώ και μην σε νοιάζει. Δυστυχώς σήμερα φοβάμαι πως τελείωσε το κόμπλεξ των γαύρων απέναντι μας στο μπασκετ. Όμως οι δηλώσεις Θανάση δείχνουν πολλά. Αν τους πάρουμε το φετινό πρωτάθλημα τους τελειώνουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς το Blog σας

    Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

    Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

    www.ksipnistere.blogspot.com

    www.ksipnistere.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει το πρωτάθλημα ακόμα. Εκεί κι αν πέσουν κορμιά.

    Ελ λόκο μη το λες κυπελλάκι. Για αυτό το κυπελλάκι έπαιξε κι ο Παναθηναϊκός. Για αυτό το κυπελλάκι δάκρυσε κι ο Θανάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπερα μαγε
    αυτο το πρωταθλημα πιστευω οτι δεν χανεται με τιποτα.σε δεκα μερες οι γαυροι θα καταλαβουν ποιος ειναι το αφεντικο ακομη μια φορα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλησπερα kantharos
    σωστη η παρατηρηση σου απλα το θεωρω το πιο μικρο μπροστα σε ολα αυτα που εχουμε κατακτησει. ειναι το κερασακι στην πλουσια τροπαιοθηκη μας. χασαμε το τριτο στοχο κατα σειρα προτεραιοτητας οποτε αν τελικα δεν καταφερουμε να κανουμε την ανατροπη στην ευρωπη τοτε το πρωταθλημα γινεται αυτοσκοπος για την ομαδα μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλησπερα αδερφε!!
    ωραια η αναρτηση!!
    βασικα πιστευω οτι θα μας κανει καλο τελικα ...
    χρειαζοταν ενα ταρακουνημα η ομαδα-ηρθε χτες-και πλεον πιστευω θα ξυπνησει..
    τα περιμενουμε τα καλοπαιδα στο ΟΑΚΑ..γιατι βγαλανε γλωσσα και πρεπει να κοπει..!!
    χαιρετω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλησπερα fans
    συμφωνω φιλε μου και πιστευω οτι η αντεπιθεση της ομαδας μας τωρα ξεκιναει για να τα σαρωσει ολα!!!
    γερα και με το διπλο στην τουμπα σημερα ,αδελφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διαφορά ποιότητας και μεγαλείου:

    1)Ο Ομπράντοβιτς τους χειροκροτούσε κατά την απονομή σε αντίθεση με αυτούς που είχαν αποχωρήσει πρόωρα..

    2)Ο Ομπράντοβιτς είπε 2 φορές μπράβο στον Ολυμπιακό για τη δίκαιη νίκη του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά το παιχνίδι..

    3)Όλοι μας(παίκτες,προπονητής,διοιήκηση,κόσμος) τους δώσαμε συγχαρητήρια και παραδεχτήκαμε ότι ήταν καλύτεροι χωρίς να σταθούμε σε διαιτησίες..
    Πράγμα που οι "άλλοι" το πιπίλιζαν κάθε φορά.
    Πέρσι τους ξεβρακώσαμε σε όλες τις διοργανώσεις με μέσο όρο διψήφιο αριθμό πόντων, αλλά τελικά τους έφταιγε η διατησία.(Βλέπε Γιαννάκη,Τσίλντρες,κόσμο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΔΕΛΦΕ!!!!ΜΑΥΡΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ...ΧΑΣΑΜΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕ 6 ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΤΟ 2ο ΚΥΠΕΛΛΟ (ΠΑΛΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 2002) ΣΕ 13 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΠΟ ΤΟ 1997).ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΘΕ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ...ΦΑΡΜΑΞΩΘΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΧΘΕΣ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ;;;;ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ,ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ 20.000 ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ...ΤΩΡΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕL LOCO.IΣΩΣ NA MEINAME KAI ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;ΠΑΛΙ ΦΑΓΑΜΕ 2 ΓΚΟ ΣΕ 2 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ +8 ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ;;ΑΝ ΨΑΞΟΥΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ...
    ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ:ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ,ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ,ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΕ-ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kαλησπερα pokerface
    o αυτοκρατορας παραμενει και θα παραμεινει για πολλα χρονια στο θρονο του. Το μεγαλειο του δεν εχει τελειωμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλησπερα rallakia 13
    στο μπασκετ παρολο που δεν παιξαμε καλα παλι μπορουσαμε να το παρουμε λογω της βαριας φανελας. Η ομαδα θα αρχισει να ανεβαινει οποτε τον Μαιο παλι πρωταθλητες θα ειμαστε!!!
    στο ποδοσφαιρο η κατασταση ειναι καπως ανησυχιτικη αφου στα 5 τελευταια παιχνιδια παρολο που παιζουμε καλα εχουμε παρει μονο μια νικη.υπαρχει προβλημα και πρεπει να λυθει αμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το κεφάλι ψηλά... ακόμα και έτσι στην χειρότερη μας μέρα χέστηκαν πάνω τους τα τσουτσέκια στο τέλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: