Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

5 στα 5 Παναθηναϊκέ!!!



Τι ωραία που είναι η Παναθηναϊκή ζωή, αδέλφια!!! Κάθε Σάββατο ο Μπάοκ είναι πρώτος αλλά όταν έρχεται η Κυριακή, πρώτος είναι και θα είναι ως το τέλος ο Παναθηναϊκός μας.
Όσα δεν φέρνει ο χρόνος, τα φέρνει η στιγμή. Μέσα σε 10΄ ο Παναθηναϊκός έβαλε τρία γκολ στο γαύρο-παράρτημα, πήρε το τρίποντο και τώρα πάμε για το 5 στα 5.
Με τη σημερινή μας νίκη, διατηρήσαμε τη διαφορ
ά από τον Μπάοκ στο +2 και αυξήσαμε τη διαφορά από τους απογόνους στο +5, έπειτα από την ήττα τους από τον Ηρακλή.
Απ΄ ότι φαίνεται, στις δύο επόμενες αγωνίστηκες
θα κριθούν τα πάντα για το πρωτάθλημα, όσον αφορά στον Μπάοκ, γιατί ο Παναθηναϊκός το μόνο που οφείλει να κάνει είναι νίκες και μόνο νίκες - ως το τέλος : 3x5=15 και το πήραμε!!!


Ο Παναθηναϊκός από τη μία χάνει πολλές ευκαιρίες για γκολ στα περισσότερα του παιχνίδια και από την άλλη χρειάζεται λίγα λεπτά μόνο για να σκοτώσει οποιονδήποτε αντίπαλο, όπως έκανε και στο παιχνίδι με το γαύρο-παράρτημα.
Είχε πάρα πολύ καλή απόδοση, θέληση και αποφασιστικότητα για τη νίκη και έχασε πάρα πολλές
κλασσικές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε με την ίδια αποφασιστικότητα και κατάφερε μέσα σε δέκα λεπτά να βάλει τρία γκολ και να καθαρίσει το παιχνίδι.
Βροχή στο ΟΑΚΑ – βροχή και τα γκολ - αν και θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και τυχεροί στην τελική προσπάθεια.
Δεν πειράζει όμως, αφού η ομάδα μας κατάφερε να πάρει το τρίποντο (που είναι η ουσία) αλλά και να προσφέρει πλούσιο θέαμα στους οπαδούς μας.


Ο Σισέ συνεχίζει να σκοράρει κατά ρυπάς, έφθασε τα 21 γκολ στο πρωτάθλημα και απ' ότι φαίνεται, με τη φόρα που έχει πάρει, θα φτάσει τα 30! Τζιμπρίλ Keep Walking!!!

Ο Ζιλμπέρτο ήταν ο καλύτερος του γηπέδου, όπως πάντα._

Ο Σάλπι παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο δεν βοήθησε την ομάδα, στο δεύτερο ανέβηκε αισθητά. Κατάφερε να λύσει τον γόρδιο δεσμό σκοράροντας και στη συνέχεια, με το πέναλτι που κέρδισε, εδωσε την ευκαιρία στον Τζιμπρίλ να συνεχίσει το σερί του.

Πάρα πολύ καλό παιχνίδι από τον Μαρίνο, κάλυψε επάξια το κενό του Βύντρα - στάθηκε όμως πάλι άτυχος με το τραυματισμό του. Ελπ
ίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γιατί με τη σημερινή του απόδοση έδειξε πόσο μεγάλο ταλέντο είναι και ότι μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα μας.
Ο Λέτο ήταν πολύ δραστήριος, έβαλε ένα θαυμάσιο γκολ και τραγούδησε μαζί με τους ο
παδούς το "σας γαμάει ο Λέτο".


Σε γενικές γραμμές, η απόδοση όλων των παικτών ήταν αρκετά καλή, είχαν διάθεση και πολλές δυνάμεις αν και οι περισσότεροι είχαν ταλαιπωρηθεί από τα παιχνίδια με τις Εθνικές ομάδες τους. Θα μπορούσαν βέβαια να το είχαν καθαρίσει από την αρχή, ώστε να μην χρειαζόταν να τρέχουν ασταμάτητα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού - από τη στιγμή όμως που διεκδικούμε και τους τρεις στόχους δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για ξεκούραση.
Ο Νιόμπλιας διαχειρίσθηκε σωστά το παιχνίδι, έσπρωξε την ομάδα μπροστά όπως έπρε
πε και οι παίκτες δικαιωθήκαν από την προσπάθεια που κατέβαλαν.
Αυτός ήταν
Παναθηναϊκός!!!


Υ.Γ. Πάλι καλά που στο ΟΑΚΑ υπάρχει και το στέγαστρο Καλατράβα γιατί με τόση βροχή που έπεφτε δεν θα στεγνώναμε με τίποτα.
Τραγουδάμε και χορεύουμε μες τη βροχή και όλοι μαζί - Παναθηναϊκέ -
σε θέλουμε Πρωταθλητή!!!





20 σχόλια:

  1. καλησπερα αδελφε
    χαλαρη νικη,χαλαρη εμφανιση
    το εχουμε σιγουρο το πρωταθλημα..
    ο γκει ειναι εκτος διεκδικησης,η μπουγατσα εχει δυσκολο προγραμμα,μια χαρα το πηραμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα laplace
    συμφωνω φιλε μου αλλα παρολα αυτα πιστευω οτι οι 2 επομενες αγωνιστηκες ειναι κομβικες.Με 2 νικες και γκελα του Μπαοκ στο Χαριλαου ειμαστε πρωταθλητες!!!
    προεχει και η νικη με στανταρ, για να μην ξεχνιομαστε!!!
    καλη δευτερα αδελφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημέρα και καλη εβδομάδα!!!
    χαρα στο κουραγιο σου που πηγες γηπεδο με τοσο κρυο και βροχη!!εγω κρυωνα και μονο στην ιδέα!
    μια χαρα τα πηγαμε χτες!!
    αντε παμε καρφωτοι για πρωταθλημα!!
    και οντως εχεις απολυτο δικιο!η παναθηναική ζωή ειναι τοσο ομορφη!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπιζω να τους καταπιουμε την Κυριακη τους ΠΑΟΚτσηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερα και καλη σου εβδομαδα ,μπακαλιαρινα μου
    κατα την επιστροφη απο το Οακα ενιωθα 10κιλα βαρυτερος απο την βροχη αλλα και περηφανος για την ομαδα μας.περα απο την νικη που ηταν σιγουρη μου αρεσε ο τροπος που αγωνιστηκαμε και η διαθεση των παικτων.
    νικες ως το τελος και βλεπουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ετσι, ετσι kantharos και καλη εβδομαδα!!!
    εχετε καλυτερη ομαδα απο τα μπαοκια και μπορειτε να τους παρετε αρκει να εισαστε πιο σοβαροι στην τελικη προσπαθεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Xerete eime o idios anonimos(mikros ilikiaka)
    kai thelo na mou dieukrinisete kati to opio me apasxolei...otan akouo epixirimata gavron (kai o kathe panathinaikos) mou erxete emetos.. apo tin ali, ektos apo tis malakies pou lene sinexos kai fantasiononte oti eine i kaliteri omada tis elladas(pontiako itan) lene kai kati to opio an to elenksis alithebi... Den gnorizo se poso bathmo alla alithebi.. Opos lene exoun 36 protathlimata kai emeis exoume 24(+kai to fetino 25) gnorizo oti merika apo auta eine apo isobathmies kai dietites ta alla pos sto... ta exoun parei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλησπερα ανωνυμε με τις ευστοχες αποριες σου!!!
    ειναι αληθεια οτι ο απογονος εχει 36, ομως αληθεια ειναι οτι αν αφαιρεσεις τα δωδεκα της παραγκας εχουν 24, το οποιο σημαινει οτι αν παρουμε το φετινο, εχουμε ενα παραπανω.Απο την αλλη μια ομαδα δεν την κανουν καλυτερη τα περισσοτερα πρωταθληματα αλλα η συνολικη της παρουσια σε ολες τις διοργανωσεις. Καθρεπτης μιας ομαδας ειναι η ευρωπη και οπως ολοι ξερουμε ο παναθηναικος ειναι ο πρεσβης και ο απογονος η πουτανα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ανωνυμε,οι απογονοι παλαιοτερα(πριν θεσπιστει η πρωτη εθνικη) επαιζαν στο πρωτθλημα πειραιως,εμεις αθηνας,οι μπουγατσες σαλονικης κλπ..
    οι νικητες αυτων των πρωταθληματων επαιζαν μεταξυ τους κ ο πρωταθλητης εβγαινε πρωταθλητης ελλαδας..
    ο απογονος επαιζε με ανυπαρκτες ομαδες οπως ο αγροναυτης,ο ατρομητος πειραια κ ο ανυπολυπτος τοτε εθνικος..εμεις με φωστηρα,απολλωνα,πανιωνιο,αεκ που ηταν υπερομαδες τωρα,..οποτε εφταναν ανετα στα τελικα καθε χρονο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!!EL LOCO ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ!!ΕΥΓΕ ΑΔΕΛΦΕ!!!!ΕΙΔΙΚΑ Η ΦΡΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ''ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ'' ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!ΑΠΛΑ RESPECT!!!!!!ΤΩΡΑ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ (ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΩΛΟΟΜΑΔΕΣ) ΚΑΙ ΑΣ ΒΑΛΑΜΕ 3 ΓΚΟΛ ΣΕ 9 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 60',ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 3-0 ΚΑΙ ΑΠΟΤΟ 20'...ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 3-0 ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ:Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ Η ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΙ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 36 (ΨΕΥΤΟ)ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΚΙΣΙΑ-ΠΕΤΣΙΝΑ-ΧΑΡΤΙΝΑ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ...ΕΠΕΙΡΝΑΝ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η AΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ LAPLACE...
    ΥΓ:ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η GAY-ROΤΖΟΥΛΙΑ 7;;;;;OEOOOOOOOOO..........MHΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ ΑΠΟ ΤΟ -5 ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. (i idios mikros ilikiaka eime gia na min ginonte pareksigisis :P) Euxaristo gia tis apantisis sas eime pliros kalimenos kai tora pou mou exoun figei oles oi amfibolies gia ta 100 xronia doksa..niotho perifano gia tin omada mou,gia ton panathinaiko mou kai kirios gia tin sinegrasia pou iparxei metaksi mas pou kamia ali omada den exei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλησπερα rallakia13
    και ευχαριστω!!!
    καθε κυριακη θα τους κοβουμε των βηχα ως το τελος!!!
    η ροτζουλια εχει κρυφτει στο λαγουμι της μετα την τσοντα του Ηρακλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλησπερα -Νο Name 13- (σου εβγαλα και ονομα, αν δεν σε πειραζει βεβαια).
    Xαιρομαι που σε καλυψαμε στις αποριες σου, αδελφε. Μικρος ηλικιακα αλλα μεγαλος και περηφανος Παναθηναικος στα μυαλα.
    και μην ξεχνας ποτε οτι μονο ενωμενοι γραφουμε ιστορια!!!
    επισης το προβλημα των απογονων ειναι οτι δεν μπορουν ν΄αντεξουν το πρασινο μεγαλειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΝΟΥΣ!!!!!ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΤΕ,ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ-ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ...ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ EL LOCO Σ' ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ!!
    ΕΠΙΣΗΣ,ΑΔΕΛΦΕ,ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΡΕΣ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ-ΠΑΡΑΣΙΤΑ Σ΄ΕΝΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ Η ΜΠΑΝΑΡΙΣΕ (ΚΑΝ' ΤΟΥΣ BAN) ΤΟΥΣ
    ΥΓ:ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Η GAY-ROΤΖΟΥΛΙΑ 7 ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ -5 ΒΑΘΜΟΥΣ...
    YΓ2:ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 5/5 ΚΑΙ ΤΑ GAY-ROΜΠΑΟΚΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πάμε γερά να το πάρουμε και μετά στους δρόμους όλοι για το γηπεδικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλησπερα rallakia13
    respect!!!
    ειμαι κατα του ban...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλησπερα wishmaster
    μονο o κοσμος μπορει να δωσει την λυση γιατι με τον Τζιγκερ δεν προκειται να δουμε γηπεδο.
    στον δρομο για να καταλαβουν τι σημαινει Παναθηναικος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αντε, λιγο εμεινε ακομη ρε μαγκες!!
    Παμε γερα!!!!!

    Φετος ομως πρεπει να δωσουμε απαντησεις ειδικα στον γαυρο. Και επειδη ηδη χασαμε στο Φαληρο, θελω μονο νικη στο ΟΑΚΑ!

    Την Κυριακη εν τω μεταξυ, πρασινιζει η Τριπολη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΛΦΕ EL LOCO,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ-ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΒΑΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ...
    ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ.ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΑ ΣΑΝ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΘΥΜΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΠΙΒΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑ-ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΡΙΑ,ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ...ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ Μ' ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ,ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΑΘΗΝΑ...
    ΥΓ:ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟ ΖΟΤΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ 50Α ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ!!ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ ΜΑΣ!!!!
    ΥΓ2:ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ:http://93.104.213.243/video/2831/%CF%84%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85-julia-alexantratou-hd.EXEI ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ GAY-ROΤΖΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΠΑΤΩΣΑΝ ΟΙ ΓΡΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 3 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Η ΠΑΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΠΕΡΙ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ;;;;ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΑΪΤ)...
    ΥΓ:OI AΠΟΓΟΝΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 85 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΣΤΙΑΣ-ΚΛΕΨΙΑΣ-ΒΡΩΜΙΑΣ ΚΛΠ...ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ 100ΕΤΙΑ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: