Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Παναθηναϊκός!!!!!



Ένας είναι ο Αυτοκράτορας στο Μπάσκετ και θα είναι για πολλά χρόνια ακόμη - πάρτε το χαμπάρι επιτέλους καρπαζο-εισπράκτορες!!!
Σήμερα, απόγονοι, ελπίζω να καταλάβατε ότι ούτε στο πιο τρελό σας όνειρο δεν πρόκειται να πάρετε πρωτάθλημα. Πήρατε ένα κύπελλο με την ψυχή στο στόμα και βιαστήκατε να κάνετε όνειρα χωρίς όμως να σκεφτείτε το γεγονός ότι ο Επιβήτοράς σας δεν είχε πει ακόμη την τελευταία του κουβέντα. Το κύπελλο ήταν ο πρώτος σας τίτλος αλλά και ο τελ
ευταίος σας!!!
Κλάψτε τώρα απόγονοι μαζί με τον Καραγκιόζη προπονητής σας, με την ησυχία
σας γιατί τον Μάιο θα αρχίσει ο πραγματικός πόνος!!!


Ο Παναθηναϊκός σήμερα μπήκε στο παρκέ και έδειξε σε όλους ποιος είναι το αφεντικό από την αρχή μέχρι το τέλος. Η απόδοση των παικτών της ομάδας έφτασε σε πολύ υψηλά επίπεδα και φάνηκε να βρίσκουν τον παλιό καλό εαυτό τους.
Η περιφέρειά μας άρχισε να πυροβολεί ασταμάτητα από τα 6.25, η άμυνά μας λειτούργησε σωστά και δεν δώσαμε επιθετικά
ριμπάουντ στον πελάτη μας. Ότι δεν γινόταν στα προηγούμενα παιχνίδια μας, σήμερα έγινε με τον καλύτερο τρόπο και την κατάλληλη στιγμή.


Ο Ζέλικο με την παρέα του έδωσαν ένα καλό μάθημα στους απογόνους, μεγάλη χαρά στον κόσμο του Παναθηναϊκού αλλά και απαντήσεις σε όσους τόλμησαν να τους αμφισβητήσουν.
Ο Μητσάρας με τον Σπανούλη πήραν τα πάνω τους παρασύρο
ντας και τους υπόλοιπους αλλά και ο Ντρου πιστεύω, έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με την πράσινη φανέλα. Ήταν όλοι τους υπέροχοι!!!


Η παρουσία του κόσμου ήταν συγκλονιστική για ακόμη μία φορά στήνοντας μια πολύ όμορφη τελετή υποδοχής στους πελάτες μας. Ομάδα και κόσμος είναι μία γροθιά στις χαρές και τις λύπες, όχι μόνο στην θεωρία αλλά και στην πράξη.

Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν ένα πανό για το οποίο, ελπίζω να κατάλαβε αυτός που το έγραψε, ότι ήταν μαλακία.

Θρήνος, ποτέ θρύλος. Θρύλος ήταν ο Μπρους Λι - ο απ
όγονος είναι μόνο απόγονος του στόλου.__

Μεγάλες κουβέντες από μεγάλους παίκτες:


Βασίλης Σπανουλης:
«Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι. Δεν ήμαστε και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Έχουμε βγει εκτός δύο στόχων. Δεν γίνεται να κερδίζουμε πάντα. Αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός, μια μικρογραφία της ζωής. Δεν τα παρατήσαμε όμως. Έτσι χτίζονται οι χαρακτήρες και οι μεγάλες ομάδες. Απόψε ήμασταν "πεινασμένοι". Ο κόσμος ήταν κοντά μας. Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη σ' αυτή την ομάδα. Είμαστε πρώτοι. Θα μπορούσαμε και μεγαλύτερη διαφορά. Βάλαμε όσα δεν βάζαμε στα προηγούμενα ματς. Δεν πρέπει να ενθουσιαστούμε όμως»
«Πρέπει να σταθώ στην παρουσία του Διαμαντίδη. Όλοι έπαιξαν καλά, αλλά ακόμη ένα μεγαλύτερο "μπράβο" στον Δημήτρη».



Όταν μιλάει ο Ζέλικο … κάνουμε ησυχία!!!

«Τα παιχνίδια πάντα κερδίζουν οι ομάδες, αλλά θέλω να πω δύο ακόμη πράγματα: Στο μπάσκετ στην Ευρώπη είναι πολύ δύσκολο να δεις παίκτη να αγωνίζεται όπως ο Διαμαντίδης. Να τελειώνει τον αγώνα με 26π., 7ριμπ, 11 ασίστ. Είναι πολύ δύσκολο να δεις κανείς κάτι παρόμοιο. Είναι προφανές πως οι περιφερειακοί μας ήταν εξαιρετικοί, έκαναν φοβερή δουλειά παρότι στην άμυνα είχαμε πρόβλημα με τα πολλά φάουλ των ψηλών. Είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα και προσωπικά για τον τρόπο που οι φίλαθλοι βοήθησαν να φτάσουμε στη νίκη. Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ τον κόσμο γιατί σ ολες τις δύσκολες στιγμές είναι πάντα εκεί. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουν έτσι».


Ο αρχηγός μίλησε στο παρκέ!!!

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ Ο ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΖΕΛΙΚΟ...ΤΑΪΖΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΟΜΠΑΝΑΩΤΗ!!!!ΑΠΛΑ RESPECT!!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΔΩΣΑΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ,ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΚΥΠΑΛΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΙΩΝΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΘΛΙΟΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ (ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΗΜΕΡΑ).ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΦΑΓΑΝΕ ΤΙΣ 75ΠΟΝΤΕΣ ΨΩΛΕΣ ΤΩΝ ΝΙΚΟΛΑΣ,ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΗΤΣΑΡΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ...ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΚΟΥΠΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΕΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟ ΜΑΗ...ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΗΝ 100ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 20ΑΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ,ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΣΤΟΧΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ-ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΛΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ...ΞΥΔΑΚΙ ΤΟΡ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ...ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΟ ΜΑΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ...
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ,ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΟΦΟΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΔΑΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΟ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ...ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ ΝΙΝΗ (ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ) ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ (ΚΑΙ) ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ Ο ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΣΤΟ 1-0 ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 1002 ΤΡΟΠΟΥΣ (ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΚΟΛ).ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ:ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ...ΤΟ ΜΑΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα rallakia13
    τους πονεσε το χθεσινο αλλα θα πονεσουν ακομη περισσοτερο τον Μαιο!!!
    στο ποδοσφαιρο απλα επαγγελματικα μεχρι το τελος, το τριποντο μετραει και τιποτα αλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΩΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΪΟΙΟΥΝΙΟ...ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΟΛΩΝ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ) ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ.ΑΛΛΟΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ (ΠΟΥΣΤΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ-ΚΛΕΨΙΜΕΪΚΑ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΕΣ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΟΥΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: