Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ;; ΝΑ!!



"Με πολύ ενδιαφέρον και ελάχιστη δόση έκπληξης διάβασα τις ανακοινώσεις - αποφάσεις της υπουργού περιβάλλοντος σχετικά με την πολυδιαφημιζόμενη διπλή ανάπλαση. Όπως αναμενόταν πάλι λύση δεν βρέθηκε, πάλι προβλήματα προέκυψαν, πάλι αλλάξανε ρυθμίσεις, πάλι το έργο κάνει βήματα πίσω, πάλι πρέπει να επανεγκριθούν παλαιότερες εγκρίσεις, πάλι κανείς δεν φταίει...

Η ιστορία αυτή έχει αρχίσει εδώ και χρόνια να θυμίζει πολύ κακόγουστο αστείο. Απο το 2001 ψάχνουμε χώρο για γήπεδο σε πιο έντονους ρυθμούς (εποχές Αβραμόπουλου που έπαιρνε τον Φιλιππίδη βόλτα με τα ελικόπτερα και τον πήγαινε στον τότε Ελαιώνα, που τον βαφτίσαμε Βοτανικό), απο την ολυμπιάδα του 1996 το...καινούργιο γήπεδο του Συλλόγου μπαίνει σε φακέλους και πάντα...δεν μπαίνει, απο τότε που πήρε την παε η οικογένεια ο Παναθηναικός ψάχνει για καινούργιο γήπεδο. Ε λοιπόν, να που έχουμε φτάσει 2010 και ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει εργασίες.. Μου αρέσει που θέλαμε και να γιορτάσουμε το ιωβηλαιο μας στο νέο γήπεδο...εντάξει, στα 100 μπορεί να μην το προλάβαμε, στα 200 ίσως και να γίνει..

Όταν απο αυτήν την σελίδα έγραφα για ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ και όχι για γήπεδο, ο νους μου πήγαινε σε κακές σκέψεις, όπως αυτές που ανακοίνωσε η κ.Μπιρμπίλη. Δηλαδή; Έτσι αυθαίρετα, επειδή γούσταρε έριξε τον συντελεστη δόμησης για να χωρέσει η κονόμα του Βωβού και καταργεί την δημιουργία του κλειστού μπάσκετ!! Το οποίο σημαίνει; Πως αν ο Σύλλογος δεχτεί αυτό το αίτημα, το μπάσκετ αντρών για μια ζωή θα αγωνίζεται στο οακα και θα πληρώνει τα κερατιάτικα του κράτους.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ, σε κάθε δημοσίευση μιλάω για τον Σύλλογο και όχι για το κάθε τμήμα ξεχωριστά. Όπως ο κόσμος αγαπάει τον Σύλλογο και όχι το κάθε τμήμα ξεχωριστά, έτσι και οι διοικούντες απο παε, καε, ερασιτέχνη πρέπει να λειτουργούν σαν ένα και όχι να έχουν διαφορετικές βλέψεις γιατί τότε ούτε δυναμική θα έχουν, ούτε θα τους πάρει κανείς στα σοβαρά. Αυτό σαν παρένθεση, για τις μετέπειτα κινήσεις και αποφάσεις που θα πάρει ο Σύλλογος, γιατί πολύ φοβάμαι πως πάλι ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του.

Σε συνέχεια των σημερινών ανακοινώσεων της υπουργού και καλά για να αντισταθμησει την κατάργηση του μπάσκετ και του σκανδάλου που πάνε να κάνουνε προς όφελος του Βωβού, ανακοίνωσε πως θα παραδώσει κατα 50% περισσότερο χώρο στον ερασιτέχνη. Κάτι που προφανώς μας αρέσει μιας και με μεγαλύτερες εγκαταστάσεις ο ερασιτέχνης έχει πολύ μεγαλύτερες ποοπτικές να γιγαντωθεί. Αλλά όχι όταν το ένα γίνεται εις βάρος του άλλου. Εμείς ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ζητήσαμε και αυτό θέλουμε. Αν είναι πάλι το ένα τμήμα να παίζει εδώ και το άλλο εκεί, τοτε δεν έχει κανένα νόημα. Είμαι πολύ περίεργος να δω την αντίδραση του Συλλόγου, αν και για μένα θεωρείται αυτονόητο πως δεν πρέπει να κάνει βήμα πίσω.

Όμως το καλύτερο η υπουργός το φύλαγε για μέτα, όταν ανακοίνωσε πως για να ξεκινήσουν τα έργα στις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη, πρέπει πρώτα να ξεκινήσουν και οι αντίστοιχες κατεδαφήσεις στην Λεωφόρο. Δηλαδή; Ο ερασιτέχνης για 1,5-2 χρόνια να μην στεγάζεται και ουσιαστικά όλα του τα τμήματα να είναι υπο διάλυση. Ό,τι έγινε και με την αεκ και ακόμη δεν έχει γήπεδο. Ε, δεν θα βρίσκεται συνέχεια μαλάκες και στο τέλος ο γαύρος να έχει τα πάντα και μεις τίποτα. Ευτυχώς που η αντίδραση του ερασιτέχνη ήταν άμεση και φάνηκε πως στο συγκεκριμένο θέμα είμαστε αμείλικτοι.
Δ
ΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ.

Πάντως αν αναλογιστούμε πόσοι Δήμαρχοι, πόσοι υπουργοί, ποσες κυβερνήσεις, πόσες περιοχές έχουμε αλλάξει τότε θα μας πιάσει πράγματικα απελπισία και οργή. Απελπισία γιατί λύση δεν υπάρχει στον ορίζοντα και οργή γιατί ο γαύρος μέσα σε μια νύχτα έβγαλε όλα τα νομοσχέδια, όλες τις εγκρίσεις και το γήπεδο του έγινε σε λιγότερο απο 1 χρόνο και με το κράτος να τα πληρώνει όλα και να το δωρίζει και για μισό αιώνα στον πράκτορα.

Εμένα στα παπάρια μου και τα εμπορικά του Βωβού και τα μαγαζιά στο γήπεδο. Εγώ το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ θέλω που θα στεγάζει ΟΛΑ τα τμήματα του Συλλόγου σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ο κόσμος θα μπορεί να παρακολουθεί τους αγώνες χωρίς να χρειάζεται να κάνει τον μαραθρωνοδρόμο απο την μια άκρη της Αθήνας στην άλλη, όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

Όλοι αυτοί που διοικούν τον Σύλλογο ,αν ήταν για προσωπικές τους υποθέσεις θα το είχαν λύσει το θέμα .Έχουμε τα μεγαλύτερα ονόματα στην πιάτσα που ουσιαστικά κυβερνούν την χώρα και γίνονται έρμαια στο κάθε κόμμα και στους κάθε 134 (ή όσοι είναι..) μαλάκες που θα τους την βαρέσει και θα πάνε να κάνουνε ενστάσεις..


ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΤΙΣΤΕ ΤΟ! ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ ΗΤΑΝ ΕΦΙΚΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ;;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ...ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣΤΕ..

ΥΓ: Το χω ξαναπεί και παλαιότερα ..δημοσιεύσεις για το γήπεδο δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να κάνω. Είναι σα να γράφουμε τα ίδια. Αυτή η ιστορία απλά δεν προχωράει και ανακυκλωνομαστε στα ίδια και στα ίδια..

ΥΓ2: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ...ΜΑΛΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ..."


Δημοσιεύτηκε από το http://www.panathinaikos-press.blogspot.com/

14 σχόλια:

  1. καλησπερα φιλε
    εχει δικιο το panathinaikos press
    δεν παει αλλο..
    ΒΟΤΑΝΙΚΟ Η ΛΕΩΦΟΡΟ..ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΑΚΑ..αθλητικο κεντρο λεμε,οχι μονο γηπεδο ποδοσφαιρου..θα μας σκασουν πια..τοσο καιρο..
    καλο μηνα να εχεις φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα laplace και καλο μηνα αδελφε
    βασικα πιστευω οτι οσο η οικογενεια κοιταζει το δικο συμφερον και οχι του Παναθηναικου γηπεδο δεν προκειται να δουμε.Επιστροφη στην ΛΕΟΦΟΡΟ ΑΜΕΣΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. RESPECT ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΜΑΣ ΑΝΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΕΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 40.000,ΑΛΛΑ 1.040.000 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΤΗΓΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ...ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΓΩΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΤΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΝΟΥΜΙΩΝ.ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ;;;;;;ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ.Ο ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ,ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΧΩΡΑΕΙ 18-20.000 ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ 8-10.000 ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ...ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!
    ΥΓ:ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ.ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ...
    ΥΓ2:EXΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΝΓΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα rallakia13
    το αρθρο ειναι απο το PANATHINAIKOS PRESS και συμφωνω με τις αποψεις του.
    Αν ηθελαν να φτιαξουμε γηπεδο πιστευω οτι θα ειχε γινει πολλα χρονια πριν.βαρεθηκα τοσα χρονια ν'ακουω λογια και υποσχεσεις που δεν υλοποιονται.
    Επειδη μεγαλωσα στην Λεωφορο, δεν θα ηθελα ποτε να την δω να γκρεμιζεται και γι αυτο πρεπει να επιστρεψουμε εκει που ανηκουμε. Ειμαστε απο την Λεωφορο και τα γαμαμε ολα!!!
    Δεν πιστευω οτι θα βρεθει λυση ποτε με το γηπεδικο οποτε το μονο που μενει ειναι να γυρισουμε στον Ναο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΔΕΛΦΕ ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ!!!!ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΕΠΙΣΗΣ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ Μ' ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
    ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΪΖΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΩ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ:ΓΙΑΤΙ Ο ΤΖΙΜΠΡΙΛΑΡΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΑΤ-ΤΡΙΚ;;;;;AΠΑΝΤΗΣΗ:ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟ-ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ...
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Η ΚΑΛΗΜΕΡΑ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ) ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΤΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΜΟΥ 'ΡΘΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ...Ο ΞΕΦΤΙΛΟΤΟΥΛΟΥΜΠΑΣ ΓΚΟΝΤΖΟΣ ΒΓΗΚΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤV ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ-ΕΥΝΟΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΜΠΑΟΚ ΠΑΙΖΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...ΙΔΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ:http://www.youtube.com/watch?v=vnAyQrxIdzw
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ''ΕΣΩ'' ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΕΧΘΡΩΝ ΚΑΙ ''ΦΙΛΩΝ''...
    ΥΓ:TEΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΣΑΠΙΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ-ΨΕΥΤΟΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. el loco μου καλησπερα
    βασικα ανοιξες μεγαλο θεμα
    το ολο ζητημα στον βοτανικο-εγω προσωπικα ελαιωνα το ξερω γιατι ειμαι και απο πειραια(γαμω τον πειραια,μην ξεχνιομαστε).τον τελευταιο καιρο μου μετονομαστηκε σε βοτανικο,την ειδαν κοσμοπολιτες εκει κατω..τεσπα.
    να σου πω τι πιστευω προσωπικα
    γηπεδο δεν προκειται να δουμε μαλλον
    παιζει πολυ παρασκηνιο και πολλα αντικρουομενα συμφερονται και δυστυχως τα εμποδια που αποτελουν και την τροχοπεδη του εργου ερχονται εκ των εσω και αυτο ειναι το λυπηρο..

    δεν θελω πραγματικα να μεινουμε οακα,αλλα δυστυχως κατα εκει το βλεπω να πηγαινει..
    μακαρι να κανω λαθος και να βρεθει λυση αμεσα!
    καλο βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kalimera... epidi eime mikros(se ilikia)
    exo na theso tin eksis erotisi: An ipothesoume oti
    to oaka eine to mellontiko mas gipedo, kai afou ftiaxtei (figei o stibos dld) kai prosthethoun kiala kathismata... i aek ti kanei?? tha tin filoksenoume??? kai dld se kathe agona me autin tha mas bafoun ta kathismata kitrinomaura oi kariolides???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ 1002 ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΠΛΕΟΝ.ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ.ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑΞΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ ΚΑΙ 10-15.000 ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλησπερα rallakia13
    οσο οι Βαρδινογιαννηδες ειναι στον Παναθηναικο, γηπεδο δεν βλεπουμε!!!
    οσο για την Α.Μ.Κ ο σωφερ αυτο που εκανε ηταν μπλοφα για να δει τι δινουν οι αλλοι μετοχοι και για να δημιουργησει εντυπωσεις.
    ο Βγενο το ειπε ξεκαθαρα και το ενοουσε:καποιοι που το παιζουν Παναθηναικοι δεν θελουν να παρουμε το πρωταθλημα.
    απο τα λογια του Τουλουμπα πιστευω οτι ολοι πλεον να εχουν καταλαβει ποιους εννοουσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλησπερα Μπακαλιαρινα μου
    στα 200 χρονια ισως εχουμε το δικο μας σπιτι,δυστηχως.
    παντως πολλα πραγματα θα ξεκαθαρισουν μεσα στον Παναθηναικο αν παρουμε το πρωταθλημα.
    Λεωφορος για παντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλησπερα μικρε(ηλικιακα)
    πολυ σωστη η παρατηρηση σου.
    πιο πιθανο ειναι να φτιαξει δικο της γηπεδο η Αεκ παρα εμεις.
    στοχος της οικογενειας ειναι να γκρεμισουν την ενδοξη ιστορια μας- Λεωφορος- και τιποτα αλλο απο εκει και περα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΔΕΛΦΕ!!!!ΑΝ ΔΕ ΦΥΓΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΚΩΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλησπέρα παιδιά.
    φταίμε και εμείς το κρατος μας εμπαίζει τόσα χρόνια. κατσε να βγαιναμε στους δρομους 1 εκ κοσμος και θα σου λεγα εγώ...

    Να σας πω οτι οπως τα βλέπω καλύτερο ειναι και το πιο απλό. Την πιο άμεση και γρήγορη λύση.ΤΟ να γίνει έδρα ποδοσφαιρου το οακα ειναι πανευκολο με καθιζηση του αγωνιστικου χώρου. χωρος για εμπορική εκμεταλλεση υπάρχει. Μπασκετ υπάρχει, υποδομές υπάρχουν, ηλεκτρικος υπάρχει. Χωρίς νοικια και παπαριές γιγαντώνεται ο συλλογος...και μετά άντε γεια...
    ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΟΥΜΕ . ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: