Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Στο Αμβούργο θέλω να σε δω!!!



Παναθηναϊκέ, στο Αμβούργο θέλω να σε δω, για να τρελαθώ!!! Τις Κυριακές τραγουδάμε «Πρωταθλητή σε θέλουμε, Παναθηναϊκέ!!!», τις Πέμπτες τραγουδάμε «Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός!!!» και τον Μάιο «Πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρωπαϊκό!!!».
Η Παναθηναϊκή μας ζωή δεν είναι μόνο ωραία, είναι τέλεια!!!


Η λαϊκή ρήση λέει ότι δύο καρπούζια σε μία μασχάλη δεν χωράνε αλλά όταν μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, τίποτα δεν μπορεί να είναι απόλυτο. Ο Παναθηναϊκός μπορεί και θέλει να χωρέσει τρία καρπούζια σε δύο μασχάλες και ευχή όλων μας είναι στο τέλος να τα καταφέρει (εκτός από τους γνωστούς-άχρηστους, που αυτοαποκαλούνται Παναθηναϊκοί, οι όποιοι κάνουν τα πάντα για να μην τα καταφέρουμε).

Δεν θα τους περάσει όμως, αφού έχουν γνώση οι φύλακες τις ομάδας και ανά πάσα στιγμή γινόμαστε ασπίδα για το καλό του
Παναθηναϊκού μας (ο Τουλούμπας με τον Τζίγκερ, κάτι θα ξέρουν...).


Το ευρωπαϊκό ταξίδι μας συνεχίζεται με το σημερινό παιχνίδι με την Σταντάρ στο ΟΑΚΑ, όπου μας δίνεται η ευκαιρία με νίκη να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση στους «8».
Παίκτες και προπονητές δείχνουν αποφασισμένοι να κατακτήσουν τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπου μαζί με τη δυναμική στήριξη του κόσμου τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει.

Είμαστε Παναθηναϊκός, νίκες ως το τέλος γιατί πολύ απλά δεν γίνεται αλλιώς.



Το σημερινό παιχνίδι δεν είναι εύκολο, η Σταντάρ δεν είναι Ρόμα, όπου οι παίκτες μας είχαν τους χώρους για να δημιουργήσουν αλλά πιστεύω ότι με ένα γρήγορο γκολ μπορούμε άνετα να το καθαρίσουμε.
Εφόσον πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα, θεωρώ πολύ σωστή την απόφαση του Νιόμπλια να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, αφού όποιος και να παίξει σήμερα πιστεύω ότι θα τα δώσει όλα για την νίκη.

Μοναδική σοβαρή απώλεια είναι ο Τζόρβας αλλά ελπίζω ο Μάριο να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ώστε να μην έχουμε πρόβλημα. Το μηδέν παθητικό είναι πολύ σημαντικό για τον επαναληπτικό - γι' αυτό και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από την αμυντική μας λειτουργία αλλά και στις επεμβάσεις του τερματοφύλακα.
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει δείξει ότι μπορεί να δώσει ώθηση στους παίκτες μας και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και για τον Μάριο.



Υ.Γ. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα δώσει βροντερό παρόν στο ΟΑΚΑ, όπως επίσης και στην Τρίπολη του Μποροθρυνου την Κυριακή. Οι μαγκιές και οι παπαριές του Μποροθρηνου δεν περνάνε στον κόσμο του Παναθηναϊκού και θα είμαστε όλοι εκεί.
Την Κυριακή η Τρίπολη θα πρασινίσει - πάρτε το χαμπάρι!

Πανάθα, ταξιδέψε μας, πάλι!!!

12 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΡΑΒΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΙΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ,Ο ΔΕ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΕΚ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΨΕ.ΦΑΓΑΜΕ 3 ΓΚΟΛ ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ-ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΞΥΛΟΚΟΠΩΝ-ΚΛΑΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΡΟΑΤΗ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ ΓΚΑ(ΦΑ)ΛΙΝΟΒΙΤΣ ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΜΑΣ...ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ...ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΡΕΒΑΝΣ ΔΕ ΜΙΛΑΩ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΡΕΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΘΡΗΝΟΥ.
    ΥΓ:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΑΚΙ!!!!ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,ΔΕ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ.ΑΣ ΕΙΧΕ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΑΚΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ Η ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Οι αλλαγές κοστίζουν" δήλωσε ο Νιόπλιας. Μα καλά ρε Νιόπλια, σε αυτό το γαμημένο παιχνιδι βρήκες να κάνεις αλλαγές και να ξεκουράσεις παίχτες?? Δηλαδή, τι μας είναι το ΟΥΕΦΑ??? Γκαλίνοβιτς, Δάρλας, Ρουκάβινα τι δουλειά είχαν σε αυτό το παιχνιδι??? Έχασες 2 αλλαγές αυτομάτως με αυτόν τον τρόπο (όταν ήταν 0-2 εβαλε Σαλπιγγίδη, Καραγκούνη). Τι να πει κανείς. Για μένα το παιχνιδι το έχασε πρώτα ο προπονητής και μετά οι παίχτες. Ο ίδιος προπονητής που νίκησε μέσα/έξω την Ρομα! Γαμώ την τρέλα μου ρε παιδιά!! Δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα με τον Παναθηναϊκό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το παιχίδι χάθηκε με τον "μένω στήλη άλατος" Γκαλίνοβιτς... αλλά και την κακή διαχείριση υλικού απο τον Νιόμπλια. (τα πρόσωπα-σχήμα ομάδας ήταν για ξεκάθαρα επιθετικογενές παιχνίδι αλλά με τρελό ρίσκο)Κρίμα χάσαμε την ευκαιρία αφού η Σταντάρ ούτε μπάλα έπαιξε, ούτε μπορείς να πεις ότι είναι καμιά ομαδα που τρομάζει. Μια απλή σοβαρή μικρομεσαία ομαδούλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. wishmaster μην καταδικαζεις το νιοπλια για τις ηλιθιοτητες του γκαλινοβιτς!
    πλεον ειναι ξεκαθαρο οτι ο ανθρωπος ειναι ανικανος!φυσικα και δεν ειναι για τον παναθηναικο
    απλα επαιξε ρολο και η ψυχολογια
    απο τη στιγμη που μπηκε και το 2ο η ψυχολογια επεσε κατακορυφα,φαντασου ποσο διαοφρετικο θα ηταν το αποτελεσμα αν ηταν χτες ο τζορβας κατω απο τα δοκαρια
    οντως εκανε λαθη ο νιοπλιας,στο ξαναλεω και συμφωνω μαζι σου αλλα μην τον σταυρωνουμε για την ανικανοτητα του γκαλινοβιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπακαλιαράκι συμφωνώ μαζί σου δεν τον καταδίκασα τον Νιομπλια απλά ήταν λίγο άτοπη η επιλογή τουλάχιστον του Δάρλα και του σχήματος μπροστά χωρίς προηγούμενως να τους δει σε ένα αγώνα...
    Για τον μαρμαρωμένο Κροάτη τι να πώ και γω τα ίδια πιστευω.
    έγραψα και στoυ la place οτι τώρα θέλει στήριξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπερα αδελφια
    τσαμπα ηττα!!!
    Συμφωνω με ολους σας, σε γενικες γραμμες.
    το παιχνιδι χαθηκε απο τις μαλακιες του Μαριο και του Δαρλα, οι οποιοι δεν πρεπει να παιζουν στον Παναθηναικο μας.
    Ο Νιομπλιας περισσοτερο ευθυνεται για την απωλεια του +8 παρα για το χθεσινο παιχνιδι, γιατι αν ειχαμε καθαρισει το πρωταθλημα δεν θα χρειαζοταν τοσες αλλαγες.
    Τα κεφαλια μεσα, νικη στην τριπολη, να καθαρισει το τοπιο και ολα μπορουν να γινουν μεσα στο Βελγιο αρκει ν΄αυξηθει η διαφορα απο τον Μπαοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλησπερα αδελφε
    τεραστια πικρα η χθεσινη..ΤΕΡΑΣΤΙΑ..
    μονο με το νταμπλ σβηνονται οι ντροπιαστικες εμφανισεις του τσαμπιονς λιγκ..
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΛΟΚΟ..ΒΑΓΓΟΣ ΕΔΩ.ΛΟΙΠΟΝ...ΤΟ'ΔΑΜΕ ΚΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ.ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΡΙΟ..ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΙΟ..ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ?ΕΔΩΣΕ 30-40 ΜΥΡΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ'ΧΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛΚΥΠΕΡ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΡΟΥΦΗΞΕ 4 ΠΕΡΣΥ ΑΠ'ΤΟΝ ΟΦΗ?? ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑ ΨΗΛΑ?Ε ΟΧΙ!! ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΜΑΣ.ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΓΑΝΟ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΠΕΣΕ..ΠΑΡΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΛΛΑ ΜΗ ΦΑΣ ΤΟ ΓΚΟΛ,ΦΑΤΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ..ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ'ΣΑΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΤΡΩΣ ΟΡΘΙΟΣ?ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ..ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΧΗΤΕΣ Σ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΑΜΦΑΡΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ "ΕΦΗΒΟΥΣ" ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΥΛΑΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ!!ΝΑ ΞΕΠΛΥΘΕΙ ΟΛΗ Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ego ena exo na po!!!(eime o mikros ilikiaka gia na min ginonte pareksigisis) apoti akousate to pedi tou calinovits antimetopizei sobara problimata igias kai gia auto o calinovits den diethete kali psixologia.. alla kai pali den xriazotane na parei ston lemo tou oloi tin omada na bazame ton anapliromatiko termatofikala..kai gia auta ta themata pios fteei? i di*i*kisi fisika oles i ites tou pao sindeonte me ton calinovits~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ Σ/Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!ΝΙΚΗ ΤΙΤΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΡΟΘΡΗΝΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΓΥΦΤΩΝ ΜΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΚΟΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΤΙΤΛΕΣ ΤΡΟΥΜΠΙΩΤΙΣΣΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΫ...
    ΚΑΝΑΜΕ ΝΙΚΗ ΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΣΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΛΑ ΛΟΓΩ ΚΟΥΡΑΣΗΣ,ΒΡΟΧΗΣ,ΧΑΛΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥ,ΤΑΜΠΟΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΩΝ ΚΛΩΤΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΔΕΥΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΡΑΞΕΙ ΤΟ ΒΥΝΤΡΑ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΚΤΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΙΣΩΣ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΕΙ ΦΙΕΣΤΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ ΠΕΤΣΙΝΟΧΑΡΤΙΝΟ ΨΕΥΤΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Σ'ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ 20ΕΤΙΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΑΡΤΗ...
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΫ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΤΙΤΛΕΣ ΚΑΙ ΨΙΛΟΜΥΤΕΣ ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ-ΤΡΟΥΜΠΩΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝ ΓΛΩΣΣΑ ΦΕΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΨΑΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπερα -no name-
    Συμφωνω με την αποψη σου και οπως ειπα και στην νεα μου αναρτηση σεβομαστε το προβλημα του αλλα και αυτος με την σειρα του επρεπε να σεβαστει τον Παναθηναικο και τους οπαδου του. Αφου δεν μπορουσε, δεν επρεπε να παιξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλησπερα rallakia13
    πρωταθλημα και κυπελο, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ!!!
    Το σχολιο σου ειναι μια μικρη περιληψη της νεας αναρτησης, αδελφε οποτε οταν την διαβασεις θα καταλαβεις οτι δεν ειναι μια απλη συμπτωση αλλα Παναθηναικη υγεια αποψεων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: