Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Πάμε παρακάτω…



Το Νταμπλ είναι αυτοσκοπός!!! Η ήττα από τους απογόνους δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά μας γιατί είμαστε Παναθηναϊκοί και πάνω απ' όλα βάζουμε το καλό της ομάδα μας. Όλοι μας νιώσαμε απογοήτευση και πίκρα για την ήττα, όπως όλοι μας θα νιώσουμε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση στον γύρο του θριάμβου!!!
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω – Πρωτάθλημα και Κύπελλο, Παναθηναϊκέ!!!



Έτσι είναι η ζωή και δεν μπορείς να την αλλάξεις!!! Ο Παναθηναϊκός έχασε από τους απογόνους ενώ ήταν και είναι καλύτερος, πίκρανε τους οπαδούς του αλλά η χαρά του Νταμπλ είναι στη γωνία και μας περιμένει .
Η ήττα έρχεται και φεύγει, το Νταμπλ είναι αυτό που μένει που όμως δυστυχώς για κάποιους εντός και εκτός ομάδας έχει γίνει εφιάλτης. Αυτοί που τόσα χρόνια χαίρονται με της ήττες του Παναθηναϊκού μας, αυτοί οι ίδιοι είναι που θέλουν τον Παναθηναϊκό μας δεύτερο και όταν έρθει η ώρα της απονομής θα κλαίνε μπροστά στο πράσινη αυτοκρατορία, η οποία θα ξεκινήσει από την κατάκτηση του Νταμπλ...



Γι' αυτό αδέλφια, όσο και αν πικραθήκαμε για την άδικη ήττα από τους απογόνους, συνεχίζουμε παρακάτω, παραμένουμε ενωμένοι, γινόμαστε ασπίδα της ομάδας μας γιατί έρχονται χαρές και πρέπει να τις υποδεχτούμε με αγάπη και όχι όπως θα ήθελαν οι γνωστοί "Παναθηναϊκάρες".
Νταμπλ θα πάρουμε, όλους θα τους τρελάνουμε!!!



Μεγάλη κουβέντα γίνεται από τα Μ.Μ.Ε. και το κράτος για την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από τους οπαδούς μας στο ΟΑΚΑ, για τα πολλά καπνογόνα, τις κροτίδες και τα βεγγαλικά που χρησιμοποιήθηκαν, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τους πολλούς τραυματισμούς.
Ως ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ, καταδικάζουμε την βία στα γήπεδα αλλά δεν θα φτάσουμε στο σημείο να καταδικάσουμε την Θύρα 13 και τους οπαδούς μας για την ατμόσφαιρα που μόνο εμείς ξέρουμε να δημιουργούμε. Νιώθουμε λύπη για τον τραυματισμό της σεκιούριτι, ήταν μια άτυχη στιγμή, δεν υπήρξε δόλος και είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλα τα γήπεδα του κόσμου.



Να υπενθυμίσω όμως ότι όλοι αυτοί που ξαφνικά το παίζουν ευαίσθητοι, δεν έδειξαν την ίδια ευαισθησία για τα γεγονότα της Ριζούπολης, όπου με την ανοχή και συμμέτοχη της αστυνομίας από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα από τα καφριλίκια των απογόνων εις βάρος της ομάδας μας.
Επίσης, δεν θεώρησαν σοβαρό το γεγονός ότι ο Τζόρβας μέσα στο τηγάνι δέχτηκε πυροβολισμούς από αεροβόλο χώρις να υπάρξει καμία τιμωρία αλλά τώρα που αφόρα τον Παναθηναϊκό, ξαφνικά, θεωρούν απαράδεκτη και επικίνδυνη την συμπεριφορά των οπαδών μας.



Κάποτε, τα πολλά πυροτεχνήματα στο σπίτι της Αγγελοπούλου τα θεωρούσατε κοσμικό γεγονός και τα επιβραβεύατε παρόλο που τα είχε πληρώσει ο Ελληνικός λαός και με τα οποία παραλίγο να καεί το δασός.
Τώρα, όμως τα καταδικάζεται τον Παναθηναϊκό μας και έχετε το θράσος να θέλετε να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Δεν θα σας περάσει όμως, γιατί πολύ απλά το παρελθόν που δημιουργήσατε και επιβραβεύσατε, είναι οδηγός για το παρόν και για το μέλλον. Ίδια μέτρα και ίδια σταθμά για όλους!!!



Υ.Γ. Έπειτα από την μπόρα της Κυριακής και το υπερβολικό ίσως ξέσπασμα μου, βγήκε το Ουράνιο τόξο το όποιο είναι καταπράσινο!!! Η ομάδα μας συνεχίζει να είναι στην κορυφή, θα παραμείνει στην κορυφή ως το τέλος και με την δυναμική στήριξή μας μπορεί να εκτοξευτεί!!!

ΠΑΟ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΘΥΡΑ 13, ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

5 σχόλια:

  1. καλημερα αδελφε
    καθολου υπερβολικο το 'ξεσπασμα'(οπως το αποκαλεις) που ειχες την κυριακη..ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ επρεπε να γραψουμε..
    σιγα μην δωσουμε κ εξηγησεις για το τι θα γραφουμε κ ειδικα σε ατομα που δεν ξερουμε καν αν ειναι παναθηναικοι(το γραφω σε περιπτωση που καποιος σου 'εβαλε χερι' για την αναρτηση)..
    ειπαμε να στηριξουμε αλλα οχι κ να υποστουμε λοβοτομη οπως καποιοι 'ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΠΑΤΕΡΕΣ' θελουν κ προσπαθουν...

    συμφωνω κ με αυτη την αναρτηση..με ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΔΕΛΦΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ,ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΜΑΣ,ΤΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 2 ΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ ΧΑΜΕΝΑ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΧΝΙΔΟ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΑ ΑΔΕΛΦΟΣ LAPLACE ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΑΜΕ...
    ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΑ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΧΙΣΤΩ ΑΛΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KOKKINH ΦΑΝΕΛΑ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ...ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΟΡΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ... ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ,ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ...ΕΤΣΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ... ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΒΟΛΛΕΫ ΚΩΛΟGAY-ROI!!ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΨΩΛΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓΚΑΜΕΖ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΣΑΣ,ΣΚΑΤΟΛΙΜΑΝΟΠΟΥΣΤΕΣ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΫ ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΜΩΦΑΛΗΡΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΑΥΡΟΝΕΤ ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΚΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ Η ΠΑΝΑΘΑ ΚΑΙ ΤΗ ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗ...ΠΑΜΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Σ/Κ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημερα laplace
    respect αδελφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ετσι ετσι rallakia13
    αλλη μια κουπα βαφτηκε πρασινη, αδελφε!!!
    Τσο & Λο!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: