Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Luca Vindra, οε,οε!!!






Ο πιο παρεξηγημένος παίκτης της ομάδας μας την Πέμπτη, με δικό του γκολ, έδωσε ελπίδα πρόκρισης για τον επαναληπτικό και σήμερα, με γκολ αλά Σισέ, πρασίνισε τον τίτλο για τα καλά.

Ο Βύντρα πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της ζωής του, έχει προσφέρει πολύτιμα γκολ στην ομάδα και θεωρώ ότι είναι ο πιο παθιασμένος παίκτης της ομάδας φέτος.
Μπράβο στον Λουκά που με το πάθος του έχει καταφέρει να μας βουλώσει τα στόματα και να μας κάνει να νιώσουμε την ανάγκη να τον αποθεώσουμε ακόμη μία φορά φέτος. Γαμησέ τους, Βυντρα!!!





Το παιχνίδι με την ομάδα του Μποροθρήνου ήταν πάρα πολύ δύσκολο και κομβικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και γι' αυτό το λόγο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη νίκη. Έπειτα από το στραπάτσο με τους Βέλγους, οι παίκτες μας βρήκαν τη δύναμη να πάρουν το διπλό μέσα στο βούρκο της Τρίπολης, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Πριν μια βδομάδα θέλαμε το 5 στα 5, τώρα θέλουμε το 4 στα 4 για να βαφτεί ο τίτλος επιτέλους πράσινος. Πάμε γερά, Πρωτάθλημα ξανά με τσαμπουκά και Παναθηναϊκή μαγκιά!!!





Στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες έδειχναν εγκλωβισμένοι από τη μαζική άμυνα της Τρίπολης, δεν είχαν πάθος και ουσία στο παιχνίδι τους με αποτέλεσμα να μη μπορούν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.
Λέτο και Καραγκούνης προσπάθησαν να δώσουν ώθηση και στους υπόλοιπους αλλά δεν τα κατάφεραν και η ομάδα πήγε με το 0-0 στα αποδυτήρια.





Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο Νιόμπλιας ανακάτεψε σωστά την τράπουλα, πηρέ τα ρίσκα που χρειαζόταν και του βγήκαν. Πολύ σωστή η απόφασή του να γυρίσει τον Κατσούρ στην άμυνα - κάτι που νομίζω θα έπρεπε να είχε γινει και σε προηγούμενα παιχνίδια αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.
Ο Νίνης με την είσοδό του εδειξε ότι είναι καλά, άλλαξε τη ροή του αγώνα και το γκολ ηταν θέμα χρόνου.
Ο Βύντρα έδωσε τη νίκη στην ομάδα μας με ένα πανεμορφο γκολ και μαζί με τον Καραγκούνη ηταν οι καλύτεροι του γηπέδου.





Ο Καντέ και ο Σαριέγκι τα πήγαν πάρα πολύ καλά και ο Λέτο προσπάθησε πολύ. Από την άλλη, ο Σαλπιγγίδης με τον Κατσουράνη ήταν εκτός αγώνα. Ο Σισέ εγκλωβισμένος από τους αμυντικούς και ο Ζιλμπέρτο δεν ήταν στη μέρα του κάνοντας πολλά λάθη στην μεσαία γραμμή.
Παρόλο που η μίση ομάδα υστέρησε σε απόδοση, καταφέραμε να πάρουμε μία νίκη που μας δίνει τον τίτλο έπειτα και από τα αρνητικά αποτελέσματα των δεύτερο-τρίτων.




Όσο και αν προσπάθησε ο Μποροθρήνος δεν κατάφερε να σταματήσει το πράσινο τσουναμι, αφού οι εξέδρες είχαν πράσινο χρώμα από τους οπαδούς μας και το γήπεδο έγινε Λεωφόρος.
Επίσης, οι παίκτες της Τρίπολης θα πρέπει να ντρέπονται καταρχάς, για την αντιαθλητική συμπεριφορά τους και κατά δεύτερον, για της υπηρεσίες που προσφέρουν στην ομάδα των απογόνων.
Φέτος όμως ο δρόμος είναι ανηφορικός και το τίμημα μεγάλο για τα γαύρο-παραρτήματα:
Λεβαδειακος-Ξανθη-Τρίπολη, εκεί, εκεί στην Β’ Εθνική!!! Πρωτάθλημα και Κύπελλο, Παναθηναϊκέ!!!




Το δίδυμο της συμφοράς!!!





Y.Γ.1 Για την ήττα από την Σταντάρ θα συμφωνήσω με τον Νιόμπλια που είπε ότι αν ένα παιχνίδι ξεκινήσει στραβά, στραβό θα είναι και το αποτέλεσμα. Τσάμπα ήττα.
Θεωρώ βασικούς υπευθύνους για την ήττα τον Μάριο και τον Δάρλα και ελπίζω στο τέλος της σεζόν ν’ αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα μας γιατί πιστεύω ότι δεν πρέπει να φοράνε την πράσινη φανέλα. Σέβομαι το προσωπικό πρόβλημα του Μάριο, όπως όλοι μας, αλλά και ο Μάριο από την πλευρά του, θα έπρεπε να σεβαστεί την φανέλα και να ζητούσε να μην αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού δεν ήταν έτοιμος ψυχολογικά.
Επίσης, είναι ευθύνη του Νιόμπλια που ενώ γνώριζε την κατάσταση, προτίμησε να ρισκάρει και να του δώσει μια ευκαιρία. Καλά τα ρίσκα αλλά όταν και όπου χρειάζονται.






Για τον Δαρλα, ότι και να πω, θα είναι λίγο. Όσα χρόνια παίζει στον Παναθηναϊκό δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα. Μόνιμος τραυματίας, δημόσιος υπάλληλος που το μόνο που κάνει όταν παίζει είναι να τραυματίζεται ξανά.
Αφού δεν μπορεί το παλικάρι να παίξει ποδόσφαιρο, γιατι δεν το παρατάει για να ησυχάσουμε όλοι;
Αν και φοράει πολλά χρόνια την φανέλα του Παναθηναϊκού, δεν ένιωσε ποτέ Παναθηναϊκός.
Δυστυχώς ακόμη πληρώνουμε τα τσιράκια του Τζίγκερ - είναι καιρός να γίνει ξεκαθάρισμα σε όλους τους τομείς.
Είμαστε καλύτερη ομάδα από την Σταντάρ και μπορούμε να προκριθούμε αρκεί να το πιστέψουμε και να παίξουμε σαν Παναθηναϊκός.
ΠΑΟ - Μπορείς να προκριθείς και να συνεχίσουμε μαζί το ταξίδι. Πίστεψέ το!!!





Υ.Γ2. Και στο Ρέθυμνο είναι ωραία, με την κούπα για παρέα!!! Άλλη μια κούπα από τα κορίτσια μας εναντίον των γαυρίνων, η οποία είναι και η πρώτη για φέτος αφού θα ακολουθήσουν πολλές από όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού μας. Τις γλέντησαν και τις χόρεψαν και πεντοζάλη στο τέλος τα κορίτσια με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑ!!!
Η Ρούξι μίλησε στο τέλος του γλεντιού και με αυτά που είπε το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο RESPECT!!!





«Το αφιερώνω στη μνήμη του Νίκου Καρακώστα και θέλω να ευχαριστήσω και τον Θανάση Γιαννακόπουλο που μας στηρίζει όλη τη χρονιά και το αφιερώνω και σ’ αυτόν.Πιστεύω ότι δώσαμε ότι καλύτερο είχαμε. Παίξαμε πραγματικά σαν Παναθηναϊκός. Το θέλαμε πάρα πολύ, γιατί δεν ήμασταν καλοί στην αρχή της σεζόν. Δουλέψαμε, όμως, πάρα πολύ στη συνέχεια και δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».





 
Τα κορίτσια είναι φίνα!!!

15 σχόλια:

  1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσο και Λο και γαμώ τον πειραιά τους...
    Βεντούζα απο τους κοριτσαρους και συνεχίζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΦΙΝΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΝ ΓΑΜΑΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!!!!!!ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΣΟ+ΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΤΙΤΛΕΣ ΤΡΟΥΜΠΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!ΚΑΙ Θ' ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΣΟ+ΛΟ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ...
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΝΤΡΑ ΤΑ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ ΕL LOCO ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!ΠΑΝΤΩΣ,Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΡΙΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ...ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΜΦΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ,ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΣ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ...
    ΤΑ ΥΓ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΕ ΕΚΑΝΕΣ ΠΛΗΡΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΝΑ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα αδελφε
    συμφωνω με την αναλυση σου,με ολα
    μπραβο στον βυντρα!
    μακαρι να υποβιναστουν κ τα 2 παραρτηματα του γκει
    μπραβο στης γυναικαρες μας
    καλη εβδομαδα αδελφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλησπερα wishmaster
    ετσι ετσι , αδελφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπερα rallakia13
    παμε για το διπλο στο Βελγιο και βλεπουμε!!!
    οσον αφορα για τις αναρτησεις υπηρξε ενα τεχνικο προβλημα αλλα τωρα ειναι ενταξει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλησπερα laplace
    και καλη εβδομαδα
    κουπες παντου για την τριφυλλαρα μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΚ ΑΔΕΛΦΕ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ!!ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΥΓΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΔΕΛΦΕ!!ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!!ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!
    ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για τον Βύντρα έχω να πω πως τον θεωρώ εργαλείο. Ίσως ένα απο τα καλύτερα εργαλεία στην Ευρώπη. Ακούγεται υπερβολικό αλλα για μένα έτσι ηταν ανέκαθεν. Είναι ο τέλειος άνθρωπος που θα του πεις να εφαρμόσει δυο συγκεκριμένα πράγματα όταν θα μπει αλλαγή ή οταν θα παίξει συγκεκριμένο ρόλο σε ένα παιχνίδι(διοτι αυτες είναι οι αρμοδιότητες ενός εργαλείου). Αλλα ώς εκεί. Δεν είναι για μένα παίκτης βασικούρα λόγω των ψυχολογικών του. Βέβαια εδώ έρχεται το ερωτηματικό πως σε περίπτωση που έρθει ένας ηγέτης στην άμυνα αν θα μπορούσε να τον μεταλάξει και να τον κάνει ένα πολύ καλό παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλησπερα αδελφια
    σωστος ο Μαγος..το πιστευω κ εγω αυτο..αν ειχε εναν καλο αμυντκο διπλα του,θα ειχε βελτιωθει..εμενα με εφτιαξε ο πανηγυρισμος του..ΟΜ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΩΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ..ΤΗΝ ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ..αρκετα με τις βρισιες σε εναν τοσο φιλοτιμο παικτη μας..

    σωστος ο αδελφος Rallakias,αυτοι ειμαστε οι Παναθηναικοι!

    με την προκριση μεθαυριο αδελφια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλησπερα rallakia13
    τα ειπες ολα!!!το μονο που θα ηθελα να πω ειναι οτι εσυ και τα υπολοιπα αδελφια δινεται ζωη και δυναμη στο green voice13 με την συμπαρασταση σας για να συνεχισει δυνατα!!!Σας ευχαριστω αδελφια!!! Ειμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλησπερα μαγε και laplace
    Συμφωνω και εγω για Βυντρα, την ματωνει την πρασινη φανελα και πιστευω οτι ο κοσμος του Παναθηναικου θα γινει ασπιδα για παρτυ του, γιατι το αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ 'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ!!!!ΕL LOCO MONO H KOYBENTA ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ 'ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΣΠΙΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΒΥΝΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΧΙΛΙΟΚΡΑΞΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΥΣΤΕΡΕΙ,ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ (Ο ΝΕΟΣ ΓΙΟΥΡΚΑΣ),ΟΥΤΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ,ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΟ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΧΝΑ...
    ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...Η ΔΙΨΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SOLD OUT ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 60.000+ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!!
    ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΤΣΟ+ΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΒΟΛΛΕΫ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕ Ο ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΙΔΙΑ Η ΠΟΡΝΗ Η ΜΠΑΛΑ...ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟΟΜΑΔΑ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΣΗ ΤΥΧΗ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΝΤΑΡ,ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΤΑΝΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ:Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟ-ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ-ΚΛΕΦΤΗ-ΨΕΥΤΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ-ΑΡΟΥΡΑΙΟ-ΘΡΗΝΟ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΔΕΛΦΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΥΓ:ΤΗΝ ΠΡΟΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: