Κυριακή 18 Απριλίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2009-10: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!



Πόσο πονάει; Απ' ότι φαίνεται πάρα πολύ!!! Όσο και να προσπαθούν οι φυλλάδες να κάνουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού να ξεχάσει γρήγορα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ν΄ ασχοληθεί με τα διοικητικά και με τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας τόσο πιο πολύ ο κόσμος απολαμβάνει ήρεμος την πράσινη κούπα.
Κάθε πράγμα στον καιρό του, αδέλφια!!! Ας απολαύσουμε το νταμπλ κι όταν έρθει η στιγμή να ασχοληθούμε με τους πολυμετοχικούς και τις μεταγραφές τότε θα καταλάβουν όλοι τι σημαίνει Παναθηναϊκός!!!
Ο στόχος άλλωστε επετεύχθη, απομένει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ για να ανακηρυχθούμε και επίσημα πρωταθλητές - έπειτα, είναι ο τελικός με τον Άρη, όπου με νίκη κατακτάμε και το κύπελλο - και τότε αρχίζει η φιέστα!!!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ!!!













Μετά την φιέστα, όλοι μέσα στον Παναθηναϊκό, πρέπει να αφήσουν τους εγωισμούς και τις μαλακίες, να διατηρηθεί η ενότητα και με καθαρό μυαλό να παρθούν οι αποφάσεις για τον σχεδιασμό της ομάδας μας για την επόμενη σεζόν.
Όσον αφόρα στη θέση του προέδρου, πιστεύω, ότι ο Πατέρας θα πρέπει να συνεχίσει να είναι στο τιμόνι της ομάδας, αφού το έργο του είναι επιτυχημένο σε γενικές γραμμές και έχει την πλήρη αποδοχή και στήριξη των οπαδών.



Μάλλον τα σχέδια του Τζίγκερ δεν θα πρέπει να σχετίζονται με τον Παναθηναϊκό (παρόλο που έχει το μεγαλύτερο ποσοστό των μέτοχων) γιατί πολύ απλά, ένας αποτυχημένος δεν μπορεί να κάνει όνειρα για το μέλλον του Παναθηναϊκού μας!
Είναι γνωστό ότι τον χάλασε η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό με τον Πατέρα στο τιμόνι όπως είναι γνωστή και η αντιπολίτευση που κάνει συστηματικά εις βάρος του Παναθηναϊκού τα δύο τελευταία χρόνια, μέσω του Τουλούμπα και των αυλικών του.
Οπότε, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να βάλει το ποσοστό που του αναλογεί στην Α.Μ.Κ. και ν' αφήσει την ομάδα σε αυτούς που πραγματικά την νοιάζονται και την αγαπούν.


Με τον Πατέρα πρόεδρο και τον Νιόμπλια προπονητή, αυτό που θα πρέπει να μας προβληματίζει για τη συνέχεια είναι ποιοι παίκτες θα φύγουν από την ομάδα και ποιοι παίκτες θα τους αντικαταστήσουν, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη την επόμενη σεζόν.
Με ή χωρίς τον Αντωνίου, πιστεύω ότι η ομάδα μας θα πρέπει να έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τις μεταγραφές γιατί αυτό το καλοκαίρι αναμένεται πολύ καυτό από άποψη ονομάτων αλλά και χρημάτων.
Ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε τον killer-Hammer για την άμυνά μας γιατί δεν θα αντέξω να περιμένω πάλι τον Ιανουάριο(!).


Σπέρνουν τον πανικό γιατί τους έχει πιάσει πανικός!!! Δημιουργούν σενάρια και αμφιβολίες στον κόσμο του Παναθηναϊκού γιατί κατάλαβαν ότι ο Παναθηναϊκός μας επέστρεψε δυναμικά στους τίτλους και ξέρουν ότι, αν γίνουν οι σωστές κινήσεις, ο Παναθηναϊκός έχει τις βάσεις για να χτίσει την αυτοκρατορία του.
Όσο είμαστε ενωμένοι, τίποτα και κανένας δεν μπορεί να μας σταματήσει!!!

ΠΑΟ ΓΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!!!


4 σχόλια:

  1. καλησπερα φιλε

    το θεμα πρεπει να το δουμε αντικειμενικα κ κρυα..
    κ εγω θελω ή Πατερα ή Γιαννακοπουλο(περισσοτερο αυτον) για προεδρο..ΟΜΩΣ στο θεμα των μεταγραφων εγινε οντως κακοδιαχειριση..ε με το να συζητησουν για αυτο το θεμα δεν νομιζω πως 'γινεται πολεμος στον παο' ή οτι χαλασε ο κοσμος..Λογικο ειναι να ζητησουν τον λογο οι υπολοιποι μετοχοι απο αυτον που διαχειριζοταν τα χρηματα τους..

    Για μενα γινεται πολυ κακο για το τιποτα..ο Πατερας θα παραμεινει προεδρος..ΑΛΛΑ κ να μην γινει αυτο δεν με νοιαζει..εγω ΠΑΟ ημουν κ θα ειμαι με οποιον κ να ειναι προεδρος..
    Προσωπικα καιγομαι περισσοτερο για να βαλουν λεφτα οι μετοχοι για μεταγραφες(χρειαζομαστε καμια 15-20ρα εκατομμυρια για μεταγραφικη ενισχυση) παρα με το ποιο προσωπο θα ειναι στον προεδρικο θώκο.Γιατι αν δεν κανουμε 4-5 ΒΑΡΒΑΤΕΣ μεταγραφες παλι θα διεκδικουμε με την ψυχη στο στομα το πρωταθλημα..κ ειναι καιρος να τους στειλουμε στο καναβατσο μια κ καλη

    ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Κ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ..δεν θα πρεπει να χαρισουμε κ αυτο το τροπαιο σε καποια μικροτερη ομαδα οπως με πανθηρωνιο κ τυρογαλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα laplace
    συμφωνω οτι εγινε κακοδιαχειριση την πρωτη χρονια(μελισσης,σοουζα) για την οποια ομως ευθυνεται ο Αντωνιου, ο οποιος ηταν επιλογη του Τζιγκερ. απο την αλλη ο Πατερας δικαιωθηκε με την κατακτηση του πρωταθληματος αλλα και με το παρασκηνιο, οποτε ειναι αδικο να του ζηταμε και τα ρεστα αφου πολλες φορες για να πετυχεις κατι θα πρεπει και να χασεις και κατι. Η επιτυχια πιστευω δεν χρειεζεται αλλαγες αλλα βοηθεια για το κατι παραπανω!!! πρεπει να μπουν λεφτα για μεταγραφες ουσιας αλλα πρεπει κυριως να διατηρηθει το 50-50 στο πρωταθλημα γιατι αν επανελθει η παραγκα ειμαστε χαμενοι απο χερι πιστευω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ 'ΞΕΡΑ Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ(ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΖΙΓΚΕΡ)ΕΔΩΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ;;;;Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ...ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ)ΘΥΣΙΕΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ:ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ!!!!ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΡΠΟΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΟΠΛΙΑ ΤΕΤΕ ΚΑΛΩΣ ΝΑ 'ΡΘΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΤΣΟΥ Η ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΚΕ,ΜΑΛΕΖΑΝΙ,ΣΚΑΖΝΙ,ΠΕΣΕΪΡΟ,ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΤΕ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ...
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ-ΞΕΣΑΛΩΜΑ ΤΩΝ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΞΕΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΠΛΕΪ-ΟΦ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ-ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣTO CHAMPIONS LEAGUE...
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΗΔΟΝΗ ΚΑΙ ΠΟΡΩΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑΧΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΜΕ ΜΠΥΡΕΣ,ΠΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΗ ΓΙΑ ΤΝΑ ΠΕΝΕ CHAMPIONS LEAGUE,KAI ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ...ΧΑΧΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα rallakia13
    συμφωνω,αδελφε
    ο λαος του ΠΑΟ θα μιλησει στο τελος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: