Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Ο Παναθηναϊκός ανήκει στον Λαό του!!!



13 Απρίλιου 2008!!! Ημερομηνία σταθμός – σφραγίδα για το μέλλον. Ήταν απόγευμα Κυριακής, όταν χιλιάδες πράσινοι οπαδοί, συναντηθήκαμε στο Πεδίο του Άρεως για να φωνάξουμε δυνατά και ενωμένοι, «Τζίγκερ Πούλα την ΠΑΕ».
Το πράσινο τσουνάμι κατάφερε να σπάσει τα δεσμά, να αλλάξει την ιστορία και τα σχέδια όλων αυτών που ασελγούσαν πάνω στο μεγαλείο του Παναθηναϊκού μας τόσα χρόνια - είμαστε έτοιμοι να το επαναλάβουμε, αν χρειαστεί.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!!! Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ παντοτινός!!!


Τότε ο Τουλούμπας τους 40000 Παναθηναϊκούς, τους έβλεπε για 8000 αγανακτισμένους τραμπούκους. Τότε διαδηλώσαμε 40000 λαός για το 35% των μέτοχων, τώρα θα διαδηλώσουμε 1.0000.000 Παναθηναϊκοί για να πάτε στο διάολο!!!


Στις 13/04/08,
ο λαός του Παναθηναϊκού μίλησε, απαίτησε και κέρδισε!!! Την επόμενη φορά, δεν θα μιλήσει, θα σας εξαφανίσει. Ο Λαός του ΠΑΟ δεν ξεχνά!!!



ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 - ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!






Εχθρός του Παναθηναϊκού όποιος δεν μπορεί να νιώσει την Παναθηναϊκή Ιδέα!!!



Το αποτέλεσμα του Συλλαλητηρίου!!!


H Απαίτηση των οπαδών και το αναμενόμενο αποτέλεσμα της Αντί-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ Οικογενείας!!!


«ΤΖΙΓΚΕΡ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΠΟΤΕ»
Η Απάντηση του πράσινου λαού!!!

8 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕ!!ΡΕ ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ...ΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ-ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ,ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ,ΤΟΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΧΑΙΡΕΙ ΑΚΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ...ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ...ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ.Ε,ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα
    καλως σε βρισκω και παλι!

    πολυ ωραια τα λες!συμφωνω απολυτα με ολα!και οντως ο τζιγκερ δεν καταλαβε ποτε τι σημαινει παναθηναικος!δεν πειραζει,αυτος χανει!!!
    φιλια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απόδειξη πως οι οπαδοί μιας ομάδος είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της.
    Επίσης η απόδειξη πως Παναθηναικός δεν σταμάτησε να είναι κανείς, η οικόγενεια έκανε να πηγαίνουν στο γήπεδο 3000 άτομα.
    Του χρόνου δεν θα εκπληχθώ αν δω τα διαρκείας άνω των 30.000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα rallakia13
    συμφωνω αδελφε
    παντως οσο ο Τζιγκερ χειριζεται το γηπεδικο,γηπεδο δεν βλεπουμε.20 χρονια δεν τα καταφεραν αυτος και η οικογενεια του, τωρα θα τα καταφερει? βρομαει η δουλεια, αδελφε.Οπως και να'χει αδελφε ο κοσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ πλεον ειναι ενωμενος και τιποτα δεν μπορει να σταματησει τα ονειρα μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπερα μπακαλιαρινα μου,ειμαι και παλι εδω και χαιρομαι που τα ξαναλεμε!!!
    Η πιο τρελη και φανατικη γυναικα Παναθηναικος ολης της μπλογκοσφαιρας τα ειπε ολα με μια λεξη:αυτος χανει!!! respect, γλυκεια μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπερα μαγε
    οσοι δεν μπορουν να νιωσουν παναθηναικοι, δεν εχουν καμια θεση στα ονειρα μας!!! Το παρτυ τωρα αρχιζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΔΕΛΦΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΓΚΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΙ ΕΓΩ 1.000.000 ΦΟΡΕΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ,ΑΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ...ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ;;;;ΑΠΛΑ ΠΟΤΕ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ημερα που αλλαξε σελιδα στην ιστορια του συλλογου μας και μας οδηγησε στον φετινο θριαμβο που φυσικα εχει βαλει τις βασεις για πολλα περισσοτερα!

    Θυμαμαι την επομενη ημερα βλεποντας τα πρωτοσελιδα εκεινο το απιθανο 8000... Τοσο μαλακας πια;;

    Μακαρι αδερφε να πανε ολα καλα στο Δ.Σ. και να ανακοινωσει ο Πατερας την παραμονη του στην προεδρια. Επομενο βημα να πουλησει ο Βαρδινογιαννης και να φυγει για ΠΑΝΤΑ και ο Παναθηναϊκος θα ειναι πανετοιμος να χτισει την Αυτοκρατορια που ονειρευομαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: