Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Είσαι Παναθηναϊκός; Απόδειξέ το!!!



Η ζωή και η καρδιά του Παναθηναϊκού μας είναι τα τμήματα του Ερασιτέχνη, τα οποία από σήμερα θα ανοίξουν τις πόρτες τους κι έτσι η η επιθυμία χιλιάδων οπαδών μας παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά!!! Από την πρωτομαγιά και έπειτα, όλοι όσοι αγαπούν και έχουν την οικονομική δυνατότητα να συμβάλουν, ώστε να δώσουν ζωή στον Ερασιτέχνη, θα μπορούν να γίνουν μέλη βάζοντας παράλληλα ένα λιθαράκι για την εκτόξευση του Παναθηναϊκού μας σε όλα τα σπορ.
Ήρθε η στιγμή που όλοι μας μπορούμε να προσφέρουμε στον Παναθηναϊκό μας. Οι εγγραφές αρχίζουν την πρώτη Μαΐου, το κόστος της έγγραφης είναι 100 ευρώ και η μηνιαία συνδρομή του κάθε μέλους είναι 10 ευρώ.
Ο Παναθηναϊκός ανήκει στον λαό του!!! Γίνε μέλος Αν Μπορείς!!!

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ13, ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

8 σχόλια:

  1. καλησπερα φιλε
    ολοι μελη!καλο ΠΣΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι οπαδοί θα γραφτούμε σίγουρα. Όμως δεν βλέπω να υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση στον φίλαθλο λόγω των μηδαμινών προνομίων μπροστά στο κόστος της εγγραφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα laplace και καλο Σ/Κ, αδελφε!!!
    χρονια περιμεναμε αυτη την στιγμη και επιτελους ηρθε. ολοι μελη για τον Παναθηναικο μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα μαγε
    συμφωνω οτι οι περισσοτεροι οπαδοι,με το υστερημα τους θα γινουν μελη σιγουρα!!! οσον αφορα για τα προνομια, προσωπικα με αφηνουν αδιαφορο γιατι πιστευω η αγαπη για τον Παναθηναικο μας δεν πρεπει να εξαρταται απο προυποθεσεις. αλλωστε ειναι προνομιο να ειμαστε Παναθηναικοι!!!
    καλο Σ/Κ ΑΔΕΛΦΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ETΣI EINAI EL LOCO ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ RESPECT-ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!ΔΙΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗ(ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ)ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ...ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. pedes prokite na mpo sto tmima podilasias panathinaikou (erasitexni) to kalokairi ..
    kai apo ti exete diabasei exoume 50 titlous se auto to athlima..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλη αρχη και με το τριφυλλι στην καρδια, αδελφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. thelo na pio stin koupa tis evropois nektar theon esy monaxa to"xeis.thelo na kano taksidia pio polla ki"as me pikraineis poly kamia fora.thelo na ksereis gia panta sagapao ego mono gia s"ena tragoudao.thelo na einai panta ola kala h trifilara panta stin kardia.mi me rotate oloi sas to giati ksana edo tetarti-kyriaki.pao me methises den ksero ti na po oti ki"an ginei ego se agapo. new song from t-m

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: