Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Δώσε Μου Λίγο Για Να Πιω!!!



Αυτό, αυτό είναι σωστό, Πρωτάθλημα και Κύπελλο για τον Παναθηναϊκό!!! Ο Παναθηναϊκός μας με την κατάκτηση του Κυπέλλου επιβεβαίωσε ακόμη μία φορά το ποιος είναι ο Αυτοκράτορας. Ο Νταμπλούχος πλέον Παναθηναϊκός έκανε εχθρούς και φίλους να υποκλιθούν στο πράσινο μεγαλείο του. Τέτοιες στιγμές γεμίζουν υπερηφάνεια τους οπαδούς και γεννάνε νέους Παναθηναϊκούς!!!


Αυτό το Νταμπλ πιστεύω ότι είναι η αφετηρία για να κτίσουμε την πράσινη δυναστεία των επόμενων χρονών και γι' αυτό το λόγο, όλοι μας από εδώ και περά, θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τον Παναθηναϊκό μας!!!
Πρωταθλητή σε όλα τα σπορ σε θέλουμε Παναθηναϊκέ, για τώρα και για πάντα!!!



Η στιγμή που ο MVP του πρωταθλήματος Ζιλμπέρτο και ο φυσικός αρχηγός Καραγκούνης σηκώνουν την κούπα ψηλά πιστεύω είναι από τις στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μας και στην καρδιά μας.
Η εμφάνιση του Ζιλμπέρτο στον χθεσινό τελικό ήταν η απάντηση σε όλους αυτούς που κάποτε είχαν τολμήσει να αποκαλέσουν «παλτό» τον αρχηγό της Εθνικής Βραζιλίας και του Παναθηναϊκού μας. Κάρα ψυχάρα, για πάντα τριφυλλάρα!!!


ΝΤΑΜΠΛΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΛΕΤΟ!!!


ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΛΕΤΟ!!!


Ο Σεμπαστιάν με την γκολάρα που έβαλε στον τελικό, με τον τρόπο που πανηγυρίζει κάθε του γκολ αλλά και με την αγάπη που δείχνει στον Παναθηναϊκό και στους οπαδούς του, κατάφερε να βουλώσει τα στόματα όλων αυτών που τον κατηγορούσαν αλλά και να πονέσει ακόμη μια φορά τους απογόνους.
Μας γουστάρει και τον γουστάρουμε. Μεγάλη παικτούρα!!!


ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ!!!

Ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται και ο Πατέρας πιστεύω έχει αποδείξει ότι μπορεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό μας και την επόμενη χρονιά στην κατάκτηση του Νταμπλ αλλά και σε διακρίσεις στην Ευρώπη.
Τα όνειρα και οι κούπες δεν σταματούν με την κατάκτηση του νταμπλ, συνεχίζονται και σε θέλουμε μαζί μας για να κτίσουμε την πράσινη Αυτοκρατορία μας. Το καράβι του Παναθηναϊκού μας, σε χρειάζεται!!!



Το μήνυμα των οπαδών του Παναθηναϊκού είναι σαφές και αδιαπραγμάτευτο!!! Μόνο ενωμένοι μπορούμε να διατηρηθούμε για πάντα στην κορυφή. Οι επιτυχίες χρειάζονται σωστή διαχείριση απ' όλους - να κτίσουμε πάνω στις επιτυχίες και όχι να γκρεμίσουμε.
ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13, ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!


Ο Σαλπιγγίδης με το ήθος και την προσφορά του στην ομάδα κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων των Παναθηναϊκών. Δεν ξέρω αν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό ή θα πάει στον ΠΑΟΚ, το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να σεβαστούμε την επιθυμία του, οποία και αν είναι αυτή, όπως σεβάστηκε και ο ίδιος την πράσινη φανέλα και τον κόσμο του Παναθηναϊκού.


Οε,Οε, Οε ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΣΙΣΕ!!!



Η συνταγή της επιτυχίας είναι η υγεία που υπάρχει στην ομάδα μας!!!






Όλοι μαζί μια γροθιά, γαμω τον θρήνο και τον Πειραιά!!!


Ένα μεγάλο μπράβο στον Νίκο Νιόμπλια και στον Κριστόφ Βαζέχα που κατάφεραν να συνεχίσουν το έργο του Τεν Κάτε με επιτυχία. Άπειροι μεν, Παναθηναϊκοί και Νταμπλουχοι δε!!!

Χενκ Τεν Κάτε - Σ' ευχαριστούμε !!!

Η δίψα και το πάθος, έγινε τρόπος ζωής για τους Νταμπλούχους και αυτό οφείλεται σε ένα μεγάλο βαθμό στον Τεν Κάτε, ο οποίος κατάφερε να δώσει νοοτροπία νικητή στους παίκτες.


Η μεγαλύτερη στιγμή είναι η στιγμή που ο Θανάσης σηκώνει την κούπα ψηλά και δείχνει πως ο Παναθηναϊκός είναι ένας, μοναδικός και αδιαίρετος. Εβαλε τέλος στην εποχή που κάποιοι θεωρούσαν ότι ο Παναθηναϊκός είναι μόνο η ΠΑΕ. Ο Αυτοκράτορας των τίτλων σηκώνει την κούπα ψηλά ακούραστος και στέλνει το μήνυμα για τις υπόλοιπες κούπες που μας περιμένουν από τα υπόλοιπα τμήματα του Παναθηναϊκού μας.
Μπορούμε και τα θέλουμε όλα πράσινα!!!



Ε ρε γλέντιααααααααααα!!!


Νικόλα το πρώτο σου Νταμπλ ως προπονητής του Παναθηναϊκού ας είναι 'οδηγός' για τα επόμενα. Ελπίζω να σου δοθεί η ευκαιρία να κτίσεις την ομάδα της επόμενης πενταετίας, η οποία θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Βασίλη, είμαστε άπονοι και Νταμπλουχοι!!!


Με σεμνότητα και ταπεινότητα μπορείς να γίνεις ο ηγέτης της ομάδας αρκεί να κλείσεις τα αυτιά σου στις σειρήνες της Ευρώπης. Στον Ευρωπαίο Παναθηναϊκό παίζεις άλλωστε, δεν έχεις τίποτα να ζηλέψεις από τις περισσότερες ομάδες της Ευρώπης. Είσαι το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού που ονειρευόμαστε.


ΤΣΟ&ΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!!!


Ευχή όλων μας πιστεύω είναι οι στιγμές του νταμπλ να γίνουν οδηγός για το μέλλον!!! Η αρχή έγινε και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!!!
Με το τριφύλλι στην καρδιά, όλοι μαζί, διοίκηση, παίκτες, προπονητές, φροντιστές, τεχνικοί διευθυντές, σκαούτερ και με τη στήριξη του Παναθηναϊκού λαού, ενωμένοι σαν μια γροθιά μπορούμε να πάμε την ομάδα μας ψηλά.__


9 σχόλια:

  1. καλησπερα αδελφε
    εκπληκτικη αναρτηση,πανηγυρικη!με τις καταλληλες μεταγραφικες ενισχυσεις του χρονου θα κανουμε την υπερβαση κ στην ευρωπη(κ ξανα το νταμπλ)
    συγχαρητηρια σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα laplace και χαιρομαι που σου αρεσε το αρθρο μου.
    η ομαδα μας πετυχε τους στοχους της, πηρε το νταμπλ και οπως ειπες με τις καταλληλες προσθηκες μπορουμε να ελπιζουμε για αναλογη συνεχεια!!!
    πρωταθλημα σε Μπασκετ και Βολευ, για να γουσταρουμε,αδελφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα και καλη εβδομαδα!
    ωραια αναρτηση,αποτυπωσε τελεια το κλιμα που επικρατησε και επικρατει στον παναθηναικο κοσμο μας αυτες τις ημερες.
    καλο βεβαια θα ειναι να μην εφησυχασουν οι κ.κ εκει στην παε και να κανουν καμια μεταγραφη και οταν μιλαω για μεταγραφη δεν μιλαω για μεταγραφες του κωλου.
    επισης καλο θα ειναι να αρχισουν να σταματουν την φαγωμαρα εκει στην διοικηση.
    τεσπα επισης θελω να σταθω σε αυτην την ηλιθια νοοτροπια των βρωμο-μπουζουκιων.γιατι παντα πανε μπουζουκια ολοι?τι σκατα ειναι αυτο?διασκεδαση?
    ηθελα να το πω γιατι θα εσκασγα
    επισης που το ψωνισε ο λετο αυτο το ασημι?ελεος,σαν λαχαναγοριτης στα μπουζουκια ειναι!αν δεν το ελεγα και αυτο θα εσκαγα!
    αυτα!
    ελπιζω να τα παμε καλα στο μπασκετ!φιλια καλη εβδομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλη σου μερα και καλη εβδομαδα Μπακαλιαρινα μου
    χαχαχαχα εγραψες, τρελοκομειο!!! καλυτερο γλεντι παντως θα ηταν στο ψυχιατρειο, απεναντι απο την 13 με μπυρες και με ολα τ'αδελφια και τους παικτες μαζι για να γλεντανε την κουπα!!!Αλλωστε το μεγαλυτερο μεριδιο της κατακτησης του νταμπλ ανηκει στους οπαδους μας!!!
    η συνεχεια με κουπες στο μπασκετ και στο βολευ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι σαρωτικο αρθρο ειναι αυτο ρε Loco!!! :p

    Δεν κρατιεται λεμε ο... τρελος!!!

    Τα καταφεραμε λοιπον... Τωρα πανηγυριζουμε, την Κυριακη εχουμε και τη φιεστα στο ΟΑΚΑ και απο "αυριο" (σε λιγες εβδομαδες) κανουμε τον σωστο σχεδιασμο για το χτισιμο της Αυτοκρατοριας.

    Και για τον Θεο δηλαδη, ας βαλουν μερικα χρηματα στον Ερασιτεχνη φετος. Δεν παει αλλο...

    Γιατι ο ΠΑΟ μας ειναι ενιαιος και αδιαιρετος, μην το ξεχναμε!!
    Πρωταθλητη σ' ολα τα σπορ Παντοτινε!

    Καλη εβδομαδα αδερφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KAΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡ;Α ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΑΔΕΛΦΕ...ΜΑΚΡΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠ' ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ BLOG!!!!ΕΓΩ ΤΑ ΕΙΠΑ ΟΛΑ ΧΘΕΣ...ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΕΤΣΙΝΟΧΑΡΤΙΝΟΣ ΨΕΥΤΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ...ΕΠΙΣΗΣ,ΕΦΕΡΕ ΓΟΥΡΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΟΧΘΕΣ.ΕΥΓΕ ΑΔΕΛΦΕ!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΥΠΕΣ ΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΒΟΛΛΕΫ ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ...
    YΓ:ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΨΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ...ΧΑΧΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλημερα mike
    σαρωνει η ομαδα, σαρωνουμε και εμεις , αδελφε!!!
    αν και θα προτιμουσα στην λεωφορο να γινει η φιεστα, εκει ειναι το σπιτι μας, χαλαλι τους- και στο Οακα θα γινει της πουτανας!!!
    συμφωνω φιλε μου πρωτα ο ερασιτεχνης και μετα ολα τ'άλλα, ολοι μελη και οι μετοχοι να γινουν συμμετοχη και οχι αμετοχοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλημερα rallakia13
    συμφωνω αδελφε αυτη η αναρτησηειναι απο τις καλυτερες + η χρονια του μπλογκ ειναι και χρονια του νταμπλ, οποτε αποκταει ξεχωριστη σημασια, αδελφε!!! παντα τετοια για την αρρωστια μας -κουπες παντου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΦΙΝΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΝ' ΓΑΜΑΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ...ΑΠΕΙΡΑ ΜΠΡΑΒΟ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ RESPECT ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΤΙΤΛΕΣ ΤΡΟΥΜΠΩΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ!!!!ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ Η ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ 2-0 ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΨΥΧΗΣ!!!!
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΔΕΛΦΕ EL LOCO ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΘΕΟΥ Τ' ΑΥΤΙ!!!!
    ΥΓ:TI ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΛΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: