Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Σκάσε και Πούλα, Ανίκανε Σοφέρ!!!



Έπειτα από αρκετές ήμερες απουσίας μου από το Green Voice 13, πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή αδέλφια να πάρω θέση μέσα από το μπλογκ μου, στο το οποίο δεν σας κρύβω, ότι από την αγανάκτησή μου, είχα αποφασίσει να μην ξαναγράψω ως το τέλος του καλοκαιριού.
Έχω ξενερώσει να βλέπω τον ανίκανο να ασελγεί στον Παναθηναϊκό μας, όπως πάντα άλλωστε, με τον λαό του Παναθηναϊκού να έχει συμβιβαστεί κατά κάποιον τρόπο με τις μαλακίες του και με τις «πράσινες» γαμω-φυλλάδες να παρουσιάζουν τις μαλακίες του ανίκανου ως 'σούπερ κινήσεις'.
Έχω ξενερώσει με την αναγκαστική παραίτηση του Πατέρα, με την συμμαχία του Παύλου με τον διάολο αλλά και την σιωπή του. Έχω ξενερώσει με τον συμβιβασμό των οργανωμένων και την απάθειά τους απέναντι στα πλανά του Τζίγκερ.
Έχω ξενερώσει από το γεγονός ότι πριν ένα μηνά η ομάδα μας χρειάζοταν ένα κλικ για να εκτοξευτεί και τώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν την καταστροφή.

Όμως δεν μπορώ να ξενερώσω ποτέ με τον Παναθηναϊκό μας!!!



Επιστροφή λοιπόν στο παρελθόν αδέλφια, αφού και οι τελευταίες ελπίδες που είχαμε για επιστροφή του Πατέρα στην θέση του προέδρου έσβησαν πλέον οριστικά. Ο Βγενό δεν πρόκειται να αγοράσει την ΠΑΕ, αφού ο Σοφέρ δεν πουλάει.
Ο Παύλος έχει αφήσει ελεύθερο τον γιο του να εκμεταλλεύεται το όνομα του Παναθηναϊκού μέσω της γαμω-φυλλάδας του και μαζί με τον Τουλούμπα έχουν στήσει την προπαγάνδα τους ενάντια σε Πατέρα και τον Βγενό, μόνο και μόνο για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Σοφέρ, αδιαφορώντας για το καλό του Παναθηναϊκού μας.
Τα κεφάλια μέσα λοιπόν, αφού με οδηγό τον Τζίγκερ και τα πλάνα του,έχει αρχίσει η πτώση της ομάδας μας και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το 'απολαύσουμε', αφού αυτό τελικά μας αξίζει...


Συμμαχία με τον διάολο σημαίνει προδοσία αδέλφια κι εγώ δεν πρόκειται να προδώσω ποτέ το μεγαλείο του Παναθηναϊκού μας και να συμβιβαστώ με τις αντι-Παναθηναϊκές ιδέες κανενός. Είμαι Παναθηναϊκός, της 13 γιος και θέλω να βλέπω τον Παναθηναϊκό κυρίαρχο παντού και όχι όπως τον θέλει η οικογένεια με τους συμμάχους της.
Στον πόλεμο που έχει στηθεί στις πλάτες του Παναθηναϊκού μας δεν παίρνω το μέρος κανενός, είμαι αντι-Τζιγκερικός γιατί πολύ απλά είμαι Παναθηναϊκός και δεν θεωρώ επιτυχία να είμαι δευτερο-τρίτος, όπως θέλουν να είναι οι γνωστοί «Παναθηναικάρες».
Το έργο τους το έχουμε ξαναδεί και θα το ξαναδούμε στη συνέχεια - το αν θα το αντέξουμε δεν το ξέρω, αυτό που ξέρω είναι πως τα όνειρα τελειώσανε με την κατάκτηση του νταμπλ - επιστροφή λοιπόν στα παλιά και όποιος αντέξει!!!



Πριν ένα μήνα ο Τζίγκερ με την αντι-Παναθηναϊκή στάση που τον διακατέχει πήρε το όπλο της ανικανότητάς του και άρχισε να καταστρέφει ότι καλό και άξιο υπήρχε στον Παναθηναϊκό μας την τελευταία διετία. Με την γνωστή του συνταγή, εδίωξε από την ομάδα μας όσους συνέβαλαν στην κατάκτηση του νταμπλ και τους αντικατέστησε με ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό, με μοναδικό σκοπό να τον βοηθήσουν στο πλάνο της ολικής καταστροφής του Παναθηναϊκού μας αλλά και στη σωτηρία του πολυαγαπημένου του Απόγονου.
Η συνέχεια είναι γνωστή, με τον Γόντικα αντιπρόεδρο, με έναν πρόεδρο-γλάστρα και τον Φρέτιας τεχνικό διευθυντή μόνο αισιόδοξοι δεν μπορούμε να είμαστε για το μέλλον του Παναθηναϊκού μας. Σισέ Λέτο, Νίνης, Σίλβα, Βύντρα, Κατσουράνης και Σιμάο φεύγουν - Πέτσκο, Κιουμορτζί και ΣΙΑ έρχονται.
Ο Γόντικας ήταν για πολλά χρόνια συμμέτοχος στο κλέψιμο του Ελληνικού λαού από την ΕΡΤ και τώρα θέλει να διοικήσει τον Παναθηναϊκό μας. Ο Φρέιτας είναι πωλητής παικτών, ο οποίος έρχεται στον Παναθηναϊκό όχι για να πουλήσει τα παλτά που ήδη έχουμε αλλά για να μας φέρει κι άλλα.
Καμία ομάδα στον κόσμο δεν χρειάζεται τεχνικό διευθυντή για να καταφέρει να πουλήσει τον αρχηγό της εθνικής Βραζιλίας, αυτό μπορούσε να το κάνει και ο Αντωνίου, το δύσκολο είναι να καταφέρεις να πουλήσεις τον Μάντζιο σε καλή τιμή, να πάρεις πρωτοκλασάτους παίκτες ή ταλέντα τα οποία θα σου βγουν στο μέλλον και όχι να πουλάς παίκτες που στην ουσία μπορούν να πουληθούν μόνο και μόνο με το όνομά τους .

Από τον Έμπεν πήγαμε στον Αεκτζή Κέζο και έπεται συνέχεια. Τον Οκτώβριο υπεύθυνος για το χάλι της ομάδας θα είναι ο Νιόμπλιας, οι γαμω-φυλλάδες θα τον στήσουν στον τοίχο, θα του βγάλουν τα εισιτήρια για Κρήτη και ο Σοφέρ αλώβητος θα σχεδιάζει την επόμενη αποτυχημένη σεζόν.
Τρελαίνομαι, αδέλφια, Τρελαίνομαι!!!


Για δύο χρόνια ο Παναθηναϊκός μας χτίστηκε με τα λεφτά των άλλων μετόχων, κατέκτησε το Νταμπλ και το μόνο που χρειαζόταν για να εκτοξευτεί ήταν κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Με λίγα λόγια ο Τζίγκερ την είχε βγάλει τσάμπα - τώρα όμως θα έπρεπε να βάλει το χέρι στην τσέπη και γι' αυτό τους κατηγόρησε για κακοδιαχείριση των δικών τους χρημάτων, δημιούργησε πανικό ώστε να διαλυθεί η πολυμετοχικότητα και να κερδίσει κάποια χρήματα από το ξεπούλημα της ομάδας, να τους αντικαταστήσει με φθηνές λύσεις ώστε να την βγάλει για δύο-τρία χρόνια στο τσάμπα και να χαρίσει στον Νεκροθάφτη τα κεκτημένα.
Κατά τις γαμω-φυλλάδες, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα πρέπει να βρίσκονται σε ντελίριο ενθουσιασμού με τις κινήσεις του σοφέρ αφού η ομάδα επιστρέφει στις επιτυχίες του παρελθόντος και το μοναδικό τους πρόβλημα είναι ότι ο Βγενό και ο Πατέρας δεν βοηθούν τον Παναθηναϊκό με την στάση τους και βάζουν φρένο στα σχέδια του Σοφέρ.
Πάντως ο Σοφέρ μπορεί να μην πουλάει την ΠΑΕ αλλά τουλάχιστον ξεπουλάει την ομάδα, κάτι είναι και αυτό! Άλλωστε τα πρωταθλήματα και οι επιτυχίες μιας ομάδας έχουν μικρή σημασία μπροστά στο γεγονός ότι η ομάδα μας θα καταφέρει να μην έχει χρέη...

Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι όλοι κρίνονται από τα έργα τους και εφόσον καλώς η κακώς ο Παναθηναϊκός έχει χωριστεί σε στρατόπεδα και τάσεις, εγώ από την πλευρά μου το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι με το μέρος αυτών που μπορούν να μου δώσουν την ελπίδα ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και όχι απλός κομπάρσος. Οπότε στην παρούσα φάση θεωρώ ότι όποιος κάνει συμμαχίες και συμβιβασμούς με τον διάολο και θέλει να βλέπει τον Παναθηναϊκό δεύτερο, εμένα με βρίσκει απέναντι του.
Συγκεκριμένα, η στάση του Παύλου με γεμίζει απογοήτευση και πίκρα, η στάση του κακομαθημένου γιου του με κάνει να νιώθω αηδία και η απαθής στάση των οργανωμένων με πληγώνει αφάνταστα γιατί εκεί ανήκω. Ο Παύλος οφείλει να μιλήσει ξεκάθαρα στους οπαδούς για τον πόλεμο που γίνεται στον Παναθηναϊκό από τον γιο του, όπως όφειλε τόσα χρόνια να κάνει τα πάντα για να αγοράσει την ΠΑΕ ή έστω να προσπαθήσει.
Τόσα χρόνια φωνάζουμε «πούλα την ΠΑΕ» και «Παύλο, Θεέ, πάρε την ΠΑΕ» αλλά τόσα χρόνια ούτε ο Σοφέρ πουλάει ούτε ο Παύλος αγοράζει - τώρα που θέλει να αγοράσει ο Βγενο δεν γουστάρουμε, οπότε στην ουσία, καλά να πάθουμε! Τελικά το θέμα δεν είναι το καλό του Παναθηναϊκού αλλά τα πρόσωπα και τα συμφέροντά τους, όπου στην πλάτη του Παναθηναϊκού προσπαθεί ο καθένας να κάνει το κομμάτι του.
Από την στιγμή που ο Παύλος δεν μιλαει, στέκεται στο πλευρό του Σοφέρ, δεν προσπαθεί ν' αλλάξει την κατάσταση, δεν συμφώνησε ποτέ με το επιτυχημένο έργο του Πατέρα, αφήνει τον γιο του κάνει συμμαχία με τον Τουλούμπα για να πολεμήσουν τον Πατέρα-Βγενό, σημαίνει ότι συμφωνεί με τα σχέδια του Τζίγκερ - έτσι κι εγώ τον θεωρώ συμμέτοχο στις διαφαινόμενες αποτυχίες της ομάδας μας. Είμαι με το μέρος του Πατέρα γιατί κατάφερε να με εμπνεύσει ως πρόεδρος, μου έδωσε όραμα και ήθελε να φτιάξει τον Παναθηναϊκό, όπως τον ονειρεύομαι, ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ!!!


Είμαι με το μέρος του Βγενό γιατί κατάφερε, έστω και για δύο χρόνια, να σπάσει τα δεσμά από τον ανίκανο, να πανηγυρίσουμε ένα νταμπλ και το κυριότερο γιατί είναι ο μόνος που στέκεται απέναντι στον ανίκανο, ο μόνος που προσπαθεί να αλλάξει την κατάσταση και ο μόνος που θέλει αγοράσει.
Επίσης, ένας ακόμη λόγος που με κάνει να είμαι υπέρ τους είναι ο βρόμικος και ανελέητος πόλεμος που γίνεται στα πρόσωπά τους με μοναδικό σκοπό να εμποδίσουν την κυριαρχία του Παναθηναϊκού μας.


Υ.Γ1. Αναρωτιέμαι αν στη θέση του Βγενό ήταν ο Παύλος, τι εμετικά και αντί-Παναθηναϊκά πρωτοσέλιδα θα βλέπαμε από τις «πράσινες» γαμω-φυλλάδες, αφού θεωρούν τα πλάνα του Τζίγκερ ικανά να κάνουν τον Παναθηναϊκό κυρίαρχο. Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη.
Ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ δεν είναι πρόβατα, σας έχουν πάρει χαμπάρι και θα έρθει η στιγμή που θα γλείφετε, εκεί που τώρα βρίζεται. Όπως πριν δύο χρόνια, Δημητράκη πολεμούσες τον Τζίγκερ και τον γλείφεις, έτσι θα έρθει η στιγμή που θα προσκυνάς ξανά τον Πατέρα και τον Βγενό. Άλλωστε με δάσκαλο τον Τουλούμπα, έχεις γίνει κάλος στην κωλοτούμπα!!!


Υ.Γ2. Μέσα σε 48ωρες δεν αγοράζεις ούτε περίπτερο, μέσα 48 ώρες το μόνο που μπορείς να αγοράσεις είναι αυτοκινητάκια hot wheels, για να παίζεις.
Δεν τον αδικώ τον Σοφέρ αφού σαν αυτοκινητάκι τον έβλεπε, τον βλέπει και θα τον βλέπει τον Παναθηναϊκό μας και γι' αυτό ένα τελευταίο θέλω να πω: Τζίγκερ σήκω και φύγε από τον Παναθηναϊκό!!!

9 σχόλια:

  1. καλησπερα αδελφε
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

    συμφωνω με τα περισσοτερα..
    βεβαια να πουμε κ για την ΕΜΕΤΙΚΗ προταση του Πατερα για αντιπροεδρο ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ(!!!) και κοντη τεχνικο διευθυντη!!ελεος!!!

    εγω ειμαι ΑΝΤΙΒΓΕΝΟΠΟΥΛΙΚΟΣ(γιατι ειναι ψευτης κ υποκριτης) κ ΑνΤΙΤΖΙΓΓΕΡΙΚΟΣ μεχρι τα μπουνια(γιατι ειναι κουτοπονηρος κ τσιγγουνης) αλλα ΘΕΛΩ να αγορασει την παε ΑΚΟΜΑ Κ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ..αρα αφου εκανε προταση μονο ο βγενοπουλος,τοτε ο βγενοπουλος..

    η σταση του Παυλου ειναι τουλαχιστον υποπτη..
    βρε μπας κ εχει πουλησει στον Παυλαρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα laplace
    ειμαι παλι εδω, για την παναθα μας, αδελφε
    την ομαδα ο Πατερας την παρεδωσε ετοιμη για να εκτοξευτει, οποτε ολες αυτες οι αλλαγες θεωρω πως δεν χρειαζοταν γιατι κανουμε πολλα βηματα προς τα πισω.
    οσον αφορα για τις προτασεις του Πατερα πιστευω οτι ηταν απο αντιδραση στο πλανο λιτοτητας του Τζιγκερ και γι' αυτο εφυγε τρελαμενος απο το συμβουλιο, αναγκαζοντας τον να βγει στην αντεπιθεση.
    πιστευω πως οι κινησεις του βΓΕΝΟ-ΠΑΤΕΡΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΟΝ τζιγκερ να διαλυσει την ομαδα, οποτε ειτε πουλησει ειτε οχι, μονο και μονο που ειναι απεναντι του, σε καλο θα μας βγει.
    θα δουμε αδελφε, συμφωνω για τον Παυλο, με την σταση του αφηνει τον σοφερ να κανει οτι θελει και απο οτι φαινεται τον βοηθαει κιολας μεσω του ΓΙΟΥ ΤΟΥ. ΕΛΠΙΖω στο τελος να μας διαψευσει ολους για το καλο της παναθας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αδελφε διαφωνω οτι την εκανε γιαυτο την προταση..θυμησου πως περσι ειχε μαζι του τον βικτωρα μητροπουλο..

    καλα ο γιος του παυλου εχει εξελιχθει στον χειροτερο ολων..φιλε κ τι δεν εχει κανει το ατομο,μεχρι κ στην σικε ψηφοφορια των 100ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ εβγαλε τον τζιγγερ μεσα οπως εχω μαθει!απιστευτο?
    το ατομο δεν ελεγχει τον εαυτο του,ειναι τοσο παρορμητικος κ ματαιοδοξος που κανει την μια μαλακια μετα την αλλη!!!!

    καλο ΣΚ να εχεις αδελφε
    μας ελειψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ,ΠΕΣΤΑ!!!!ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΞΑΦΑΝΙΣΥΕΙ,ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΠΑΝΗΛΘΕΣ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ...ΚΑΡΑΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΚΑΡΑΕΠΑΥΞΑΝΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ...ΟΠΩΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ LAPLACE ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΚΑΡΚΙΝΟ...ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΛΕΠΩ ΜΑΥΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ CONTRAST ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠ' ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ...
    ΥΓ:ΤΖΙΓΚΕΡ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕ ΣΕ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ελ λοκο καλησπερα
    συμφωνω σε αρκετα,διαφωνω παλι σε καποια

    ξερεις ,το να πουμε,απλα,πουλα ειναι πανευκολο
    ομως δεν αναλογιζομαστε οτι ο 'μεγας σωτηρας' βγενο θελει να αγορασει τον παναθηναικο κοψοχρονια
    να σου πω την αληθεια;αν ημουν και εγω επιχειρηματιας ουτε εγω θα πουλουσα,ποιος με διαβεβαιαωνει εμενα σαν φιλαθλο-οπαδο οτι σε 2-3 χρονια ο βγενο δεν θα πουλησει 3 φορες πανω;
    ετσι δεν εκανε με την ολυμπιακη;ο βγενο ειναι επιχειρηματιας πανω απο ολα
    εμενα προσωπικα δεν με πειθει και να σου πω την αληθεια χαρηκα που δεν πουλησε ο τζιγγερ,οχι γιατι συμπαθω τον τζιγγερ(ξερεις παρα πολυ καλα οτι τον θεωρω τροχπεδη στην ευημερια της ομαδος) αλα γιατι αντιπαθω τον βγενο
    ξερεις υπαρχει απλα και αυτη η μικρη παραμετρος που ισως θα επρεπε να σκεφτουμε και οχι να αποθεωνουμε κατευθειαν τον βγενο σαν τον μεσσια
    αναλογιστηκες ποτε οτι ζητησε να αγορασει την ομαδα τζαμπα?μιλαμε για τζαμπα!κοψοχρονια,λες και ειναι η ολυμπιακη..ειναι πραγματικα τραγικο.απλα σκεψου και αυτο...
    και επειδη θα κατηγορηθω ,το ξερω(αλλα λιγο με ενδιαφερει) πρωτη εγω βριζω τον τζιγγερ,αλλα βριζω επισης τον βγενο και τον πατερα.
    τον Παυλο δεν θα τολμουσα ποτε να τον βρισω,ειναι πραγματικα ιεροσυλια,αν και θεωρω οτι καποια στιγμη πρεπει να μιλησει.(θα δουμε βεβαια αν και κατι μου λεει οτι ο παυλος δεν εχει πει ακομη την τελευταια του κουβεντα)οσον αφορα τον γιο του εχεις απολυτο δικιο σε ολα οσα λες
    καλο σ/κ φιλε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημερα rallakia13
    χαιρομαι που τα ξαναλεμε, αδελφε
    δυστηχως η κατακτηση του νταμπλ πληγωσε την οικογενεια και εγινε η αφορμη για να επενελθουμε στις μαυρες εποχες του παρελθοντος.
    ελπιζω να ανατραπει το σκηνικο γιατι δεν μας βλεπω καθολου καλα!!!ο λαος του Παναθηνικου μας πρεπει να γινει ασπιδα και ξαναδειξει την δυναμη του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλημερα μπακαλιαρινα μου
    συμφωνω οτι επιχηρηματικα ουτε εγω δεν θα πουλαγα, αλλα πιστευω οταν μιλαμε για τον Παναθηναικο, με εκατομυρια οπαδους στο πλαι του δεν μπορει μια οικογενεια να κρατα στα δεσμα της την ομαδα μας και να μικραινει την ενδοξη ιστορια μας με την μιζερη πολιτικη της. Αν δεν θελει να οδηγησει τον Παναθηναικο σε επιτυχιες, τοτε οφειλει να πουλησει,ειτε ακριβα, ειτε φθηνα εστω και στον Βγενο, αφου μονο αυτος θελει να αγορασει, το τι θα γινει μετα δεν το ξερουμε αλλα ξερουμε ποιο θα ειναι το μελλον του Παναθηναικου μας υπο την κηδεμονια του Τζιγκερ, το ειχαμε ζησει, το ζουμε καθημερινα πλεον και οσο δεν πουλαει θα το ζησουμε και στο μελλον.
    Συμφωνω Μπακαλιαρινα μου οτι ειναι ιεροσυλια να βρισει καποιος τον Παυλο, οπως επισις κανεις δεν μπορει αμφισφητηση για τα οσα εχει προσφερει στην Καε και τον ερασιτεχνη αλλα οσον αφορα την Παε το μονο που εχει προσφερει στην ουσια ειναι αντιπολιτευση στην επιτυχημενη πορεια της ομαδας την τελευταια διετια και με την σιωπη του δινει την ελευθερια στον Τζιγκερ να κανει την ομαδα μας μπουρδελο. Στο κατω κατω, αφου ο Βγενο θελει να παρει Παε τσαμπα, ας ΤΗΝ παρει ο Παυλος,η ας βρει καποιον αλλο ο Τζιγκερ, πρωσοπικα δεν με ενδιαφερει σε ποιον αυτο που με νοιαζει ειναι να σηκωθει να φυγει το μουνοπανο γιατι δεν παει αλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΥΣΡΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕ...ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΚΙΝΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ-ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΡΑΛΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ (ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ) ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΑΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ...
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΝΑ ΠΩ;;;;ΑΣ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AIMA KAI TIMH AEK MIA ZΩH

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: