Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Γαυρο- Γιάννηδες, ΟΥΣΤ!!!



Το παρακάτω κείμενο, δεν είναι ανακοίνωση αλλά η αναφορά των πράσινων αδελφών μας της Κρήτης για τα όσα συνέβησαν στα Βαρδινογιάνεια από την αντι-Παναθηναϊκή και απαράδεκτη συμπεριφορά του «καπετάνιου» προς τον λαό του Παναθηναϊκού μας. Το μίσος της Οικογένειας για τον Παναθηναϊκό και κυρίως για τον λαό του παραμένει αστείρευτο όσα χρόνια και αν περάσουν - Ντροπή!!!

"Επειδή το περιστατικό στα Βαρδινογιάννεια δεν πέρασε εντελώς απαρατήρητο όπως θα ήθελαν και δεν πρόλαβαν να το θάψουν πλήρως τα ΜΜΕ, και επειδή για το τι έγινε επικρατεί ένα ράδιο αρβύλα χωρίς προηγούμενο θα θέλαμε να ενημερώσουμε για το τι έγινε την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010 στο δημοτικό στάδιο Γάλου στο Ρέθυμνο.

Καταρχήν ανηφορίσαμε προς το γήπεδο περίπου 60-70 άτομα από όλους τους συνδέσμους της Κρήτης καθώς και Παναθηναϊκοί που αν και ανένταχτοι δεν επιθυμούν την επιστροφή της ΠΑΕ στη προ πολυμετοχικότητας κατάσταση.
Με αυτοκίνητα και μηχανάκια, οι περισσότεροι με διακριτικά του Παναθηναϊκού και των συνδέσμων μας φτάσαμε έξω από το γήπεδο. Εκεί χωριστήκαμε και αυτοί που φορούσαν διακριτικά πήγαν κανονικά από την είσοδο ενώ περίπου 10 άτομα χωρίς διακριτικά πήγαμε από την πίσω μεριά του γηπέδου και πηδώντας ένα φράχτη που είχε εκεί μπήκαμε στον περιβάλλοντα χώρο και πλησιάσαμε στο δεύτερο φράχτη που υπήρχε για το γήπεδο.

Εκεί απλώσαμε ένα πανί 20 μέτρων που έλεγε: ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΟΥΛΑ ΤΗ ΠΑΕ και μείναμε εκεί για λίγο. Ελάχιστα λεπτά αργότερα κάποιος άρχισε να τραβάει το πανί και στη προσπάθεια μας να το κρατήσουμε το έσκισε στη μέση, όταν είδαμε ότι είναι αστυνομικός με στολή τον ρωτήσαμε γιατί το έκανε αυτό και απάντησε ¨γιατί έτσι μου αρέσει¨, ενώ όταν ζητήσαμε πίσω το πανί που πήρε αρνήθηκε να μας το δώσει.

Κάπου εκεί εμφανίστηκαν και κάποιοι μπράβοι από τη μέσα μεριά του φράχτη και μας ρώτησαν τι ήρθαμε να κάνουμε. Η απάντηση μας ήταν αυτό που είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε εξαρχής, μια απλή διαμαρτυρία καθώς και να δείξουμε το τι θέλει ο κόσμος του Παναθηναϊκού προς τους Βαρδινογιάννηδες μιας και δεν έχουμε την ευκαιρία να εκφραστούμε με κάποιον άλλον τρόπο ή να μας ακούσουν. Ταυτόχρονα αστυνομικοί ήρθαν από πίσω μας και ο επικεφαλής τους μιλώντας μας ευγενικά μας είπε πως δεν επιτρέπει το πανί ή οτιδήποτε άλλο τρόπο αντίδρασης στο χώρο αυτό, απαντήσαμε ότι είναι δικαίωμα μας να διαμαρτυρηθούμε εφόσον ούτε επεισόδια προκαλούμε, ούτε τους αγώνες επιχειρήσαμε να διακόψουμε, ούτε προσπαθήσαμε οτιδήποτε άλλο που θα τους έδινε δικαιώματα για να μας εμποδίσουν.

Την ίδια ώρα τα παιδιά που ήταν στην κύρια είσοδο εμποδίστηκαν να μπουν καθώς η αστυνομία ήταν ενημερωμένη πως κάτι τέτοιο μπορεί να γινόταν και τους έδιωξαν πηγαίνοντας απειλητικά προς το μέρος τους και λέγοντας τους ότι δεν έχουν δουλειά εδώ. Φυσικά αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν μιας και όρος απαράβατος για όλους ήταν το ότι δεν θα προκαλέσουμε κανενός είδους επεισόδια μιας και εκτός όλων των άλλων αυτό περίμεναν πολλά τσιράκια τους έτσι ώστε να πουν πως αμαυρώσαμε ένα αθλητικό γεγονός, πως προσβάλαμε τη μνήμη ενός νεκρού (του Παύλου Βαρδινογιάννη).

Στη συνέχεια και καθώς προσπαθούσαμε να εξηγήσουμε πως δεν υπήρχε κάτι παράνομο στη παρουσία μας εκεί και πως θέλαμε απλά 10 λεπτά να διαμαρτυρηθούμε και στη συνέχεια θα αποχωρούσαμε ειρηνικά, ο επικεφαλής είπε πως θέλει 3 εκπροσώπους για να τους μιλήσει ο Γιώργος Βαρδινογιάννης. Στην αρχή είπαμε πως δεν έχουμε κάτι να πούμε με τον συγκεκριμένο μιας και δεν ασχολείται με τα της ΠΑΕ παρόλαυτα δεχτήκαμε να τον συναντήσουμε.

Τρία παιδιά από εμάς πήραν προς τη μεριά της εξέδρας όπου περίμενε ο Βαρδινογιάννης συνοδευόμενος από καμιά 20αριά άτομα ενώ προς εκείνη τη μεριά υπήρχαν πάνω από 70-80 αστυνομικοί τριγύρω. Στην αρχή πήγαν να τους βάλουν πίσω από κάτι αμάξια αλλά κατόπιν τους πήγαν μπροστά του όταν είπε να τους φέρουν εκεί. Μόλις πλησίασαν για να συζητήσουν το πρώτο που είπε ήταν ποιοι είστε ρε; Τι ήρθατε να κάνετε εδώ; Και ταυτόχρονα προσπάθησε να χτυπήσει με το γόνατο στα γεννητικά όργανα αυτόν που ήταν πιο κοντά του, ταυτόχρονα κάποιοι από αυτούς που ήταν τριγύρω του άρχισαν να χτυπάνε και τους υπόλοιπους ενώ φώναξε συλλάβετέ τους και φυσικά οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν άμεσα, ενώ κάποιος (όχι αστυνομικός) χτύπησε ένα από τα παιδιά στο λαρύγγι την ώρα που τα χέρια του ήταν ήδη πισθάγκωνα με χειροπέδες.

Οι υπόλοιποι τρέξαμε για να γλιτώσουμε τη σύλληψη ενώ ένα παιδί ακόμα τον συλλάβανε απέξω από το χώρο αυτόν και στη κατοχή του βρήκαν 2 καπνογόνα και όλους μαζί τους οδήγησαν στο τμήμα.
Εκεί τους έβαλαν σε ένα κελί αν και γενικώς τους συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Όταν ήρθε ο επικεφαλής δήλωσε στους 3 πως δεν είναι κρατούμενοι και όταν τον ρώτησαν για ποιο λόγο είναι εκεί τους είπε: ¨Για την ασφάλεια σας¨ ενώ έβαλε να φρουρούν την είσοδο έτσι ώστε να μην μπει κάποιος χωρίς την άδεια του και έτσι ίσως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για τα παιδιά που ήταν μέσα μιας και όλοι οι αστυνομικοί τους έλεγαν τι πήγατε να κάνετε, με ποιόν πήγατε να τα βάλετε, αφού είναι κράτος εδώ κτλ.
Τελικά κατά τις 11 το βράδυ τους άφησαν ελεύθερους μιας και δεν είχαν κάτι άλλο για να τους κρατήσουν.
Το όλο σκηνικό απέδειξε πολλά πράγματα σε πολλούς από εμάς. Για το πώς αντιλαμβάνονται οι Βαρδινογιάννηδες τη δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου, του τι παντελόνια φοράνε λέγοντας πως ελάτε να μιλήσουμε και στη συνέχεια να επιτίθεται ακόμα και ο ίδιος ο Γιώργος! Και κατόπιν να τους συλλαμβάνει.

Δείχνουν τη δύναμη που έχουν και πως τη χρησιμοποιούν, αλλά ταυτόχρονα και την αδυναμία τους στο να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους, στο να επιτρέψουν την αντίθετη άποψη, στο να συμπεριφερθούν στους άλλους σαν σε ανθρώπους και όχι σαν τη πλέμπα που έχουν συνηθίσει είτε να εξουσιάζουν απόλυτα είτε να τους γλύφει για να αποκομίσει οφέλη ή απλά να βρίσκεται υπό τη σκέπη τους.

Εμείς αυτό που αποδείξαμε είναι πως αντιδράσεις υπήρχαν και θα υπάρχουν προς αυτούς, δεν είμαστε υπάλληλοι τους όπως δεν είμαστε κανενός είτε αυτός λέγεται Βγενόπουλος, είτε Πατέρας είτε όπως αλλιώς απλά αναφέρουμε αυτούς γιατί πολλοί θα τρέξουν να βρουν διάφορους δάκτυλους μιας και οι θεωρίες συνομωσίας είναι από τη μεριά τους στη καθημερινότητα και πάντα ακόμα και όταν δεν είχαν εχθρούς ιδιαίτερους στον κόσμο του Παναθηναικού επινοούσαν με το ζόρι είτε οι ίδιοι είτε τα τσιράκια τους έτσι ώστε να έχουν δουλειά και να πουλάνε εκδούλευση και δήθεν προστασία.

Ακόμα και μέσα στο άντρο τους, το Ρέθυμνο όπου οι περισσότεροι είτε είναι τσιράκια τους και γλύφτες είτε απλά τους φοβούνται και δύσκολα περίμεναν αντιδράσεις, δείξαμε πως δε φοβόμαστε να μιλήσουμε, να αντιδράσουμε, να πούμε αυτά που πιστεύουμε παρόλες τις συνέπειες και τις απειλές.
Δεν υποκινούμαστε από κανέναν και αυτό είναι που τους φοβίζει περισσότερο από όλα, πως πάνω από όλα βάζουμε τον Παναθηναϊκό μας και είμαστε δίπλα του στις χαρές και στις λύπες, στα εύκολα και στα δύσκολα, στα γήπεδα και στους δρόμους, ακόμα και στα κρατητήρια όταν χρειαστεί. Τα βάλαμε με αυτούς που είναι πάνω από νόμους, αστυνομίες ακόμα και πολιτικούς και έχουν τη δύναμη να μας εξαφανίσουν, ελέγχουν ακόμα και τα ΜΜΕ που κάποια μάλιστα με το γνωστό χαρτάκι που παίρνουν αντί ρεπορτάζ έγραψαν πως επιτεθήκαμε εμείς (!) καλά που δεν είπαν και για πρεζάκια εκεί προς το STAR…

Ευχαριστούμε τέλος όλα τα αδέρφια από όλη την Ελλάδα για τα μηνύματα τους και τη συμπαράσταση τους και πράγματι τη χρειαζόμαστε, να ξέρουμε ότι είστε εκεί δίπλα μας κάθε στιγμή και να ξέρετε πως κι εμείς παλεύουμε για όλους εσάς και για τον Παναθηναϊκό μας.

ΥΓ. Όλα αυτά μας έκαναν να θυμηθούμε και να κάτσουμε να διαβάσουμε αυτά που γράφαμε σε παλιότερες ανακοινώσεις μας τότε που εμφανίστηκε η ΠΕΚ και που είχαμε ξεκινήσει τον ανένδοτο, ακόμα πιο πριν όταν είχαμε βγάλει το πανί που έλεγε: Ενωμένη Κρήτη, ενωμένη θύρα 13;;; και που είχε ξεκινήσει τότε την ένωση των συνδέσμων μας.
Τώρα για ακόμα μια φορά μπαίνουμε μπροστά, όχι για να ευλογήσουμε τα γένια μας, αφού μόνοι μας ούτε είμαστε τίποτα ούτε μπορούμε να κάνουμε πολλά, απλά δείξαμε πως ενωμένοι μπορούμε τα πάντα, πως μπροστά τον κόσμο του Παναθηναϊκού κανείς δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο αρκεί να το πιστέψουμε εμείς οι ίδιοι, να κάνουμε βήματα μπροστά, να πάρουμε αποφάσεις, να μη μένουμε στάσιμοι επειδή ¨έτσι είναι τα πράγματα¨ και επειδή ¨δε μπορούμε να τα βάλουμε μαζί τους¨ αλλά να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και να πάρουμε κάποιες καταστάσεις στα χέρια μας δείχνοντας σε όλους πως και σκέψη έχουμε, και κρίση και άποψη, δε μας υποκινεί κανείς και έχουμε το κουράγιο να κάνουμε πράγματα για αυτό που αγαπάμε".


ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 – ΘΥΡΑ 13 ΚΡΗΤΗΣ


Πότε θα κάνει ξαστεριά, αδέλφια!!!

7 σχόλια:

  1. καλημερα αδελφε
    τραγικος ο 'καπετανιος' της φακης..

    ανεξαρτητα αν συμφωνουμε ή οχι(εγω ειμαι υπερ καθε αντιδρασης κ διαμαρτυριας σε ολους τους τομεις της ζωης μας) ειναι καταδικαστεα η συμπεριφορα του 'καπετανιου'...που ακουστηκε να μην μπορει καποιος να σηκωσει ενα ΜΗ υβριστικο πανο κ οχι μονο αυτο αλλα να τον συλλαμβανουν!!!

    απιστευτα πραγματα

    καλο ΠΣΚ να εχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλη σου μερα, laplace
    συμφωνω αδελφε!!!
    δυστηχως τιποτα δεν εχει αλλαξει,οι εποχες με τα κουμπουρια και τους μπραβους, το ανελεητο κυνηγητο απο την γαυρο- οικογενεια προς τους μη προβατο-οπαδους υπηρχε και θα υπαρχει για παντα αλλα ετσι οπως μας θελουνε αυτοι, ποτε μας δεν θα γινουμε εμεις, ασελφε!!! Ο αγωνας συνεχιζεται!!!
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Η ΓΑΥΡΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΓΗ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ...
    καλο ΠΣΚ αδελφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειλικρινά δεν έχω λόγια να εκφράσω την αγανάκτηση μου. Διάλεξα κάποια κομμάτια της αναφοράς αυτής που μ έχουν εξοργίσει. Αυτές είναι φασιστικές μέθοδοι που παραπέμπουν σ άλλα χρόνια και καταστάσεις....
    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!

    1)"Ελάχιστα λεπτά αργότερα κάποιος άρχισε να τραβάει το πανί και στη προσπάθεια μας να το κρατήσουμε το έσκισε στη μέση"
    2) "Στην αρχή πήγαν να τους βάλουν πίσω από κάτι αμάξια"
    3) "ταυτόχρονα προσπάθησε να χτυπήσει με το γόνατο στα γεννητικά όργανα"
    4) "ενώ κάποιος (όχι αστυνομικός) χτύπησε ένα από τα παιδιά στο λαρύγγι την ώρα που τα χέρια του ήταν ήδη πισθάγκωνα με χειροπέδες."
    5) "ο επικεφαλής δήλωσε στους 3 πως δεν είναι κρατούμενοι και όταν τον ρώτησαν για ποιο λόγο είναι εκεί τους είπε: ¨Για την ασφάλεια σας¨ ενώ έβαλε να φρουρούν την είσοδο έτσι ώστε να μην μπει κάποιος χωρίς την άδεια του και έτσι ίσως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ (ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ) ΨΕΥΤΟΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ (ΨΕΥΤΟ)ΓΑΥΡΟΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ,ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΚΑΡΚΙΝΟΚΑΒΟΥΡΟΓΑΥΡΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ...ΑΛΗΘΕΙΑ,Ο (ΨΕΥΤΟ)ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ;;;;ΕΚΑΝΕ KANENAN TΣΑΜΠΟΥΚΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ''ΡΙΖΟΥΠΟΛΕΣ'' ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ;;;;ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ!!ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ''ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ,ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ''...ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.
    ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...
    ΥΓ:ΚΑΡΚΙΝΟΚΑΒΟΥΡΟΓΑΥΡΟΓΙΑΝΝΙΔΕΣ ΕΙΣΤΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ 102 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΑΪΚΟΥ ΜΑΣ...
    ΥΓ2:ΟΕΟΕΟΕ...ΟΕΟΕΟΕ...ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλησπερα rallakia13
    respect, αδελφε, respect
    πρεπει να σπασουν τα δεσμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΔΕΛΦΕ EL LOCO!!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΙΑ ΗΜΕΡΑ...
    ΞΕΧΑΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΦΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΜΠΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΓΑΥΡΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!!!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΩΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ...
    ΥΓ:ΣΠΑΝΟΥΛΑΚΟ-ΧΟΨΟΝΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ-ΠΡΟΔΟΤΗΣ-ΙΟΥΔΑΣ ΙΣΚΑΡΙΩΤΗΣ-ΞΕΦΤΙΛΑΣ-ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ-ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΣ-ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ-ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ-ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΣ-ΑΠΟΓΟΝΟΣ-ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΚΑΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ!!ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απιστευτα σκηνικα,εννοειται κατακριτεα,αν μη τι αλλο
    αλλα οπως και να εχει τουλαχιστον εφτασαν σε εμας,ακουστηκαν οι φωνες,της 13.
    εστω κατι ειναι και αυτο
    το μνμ το πηρε η οικογενεια..ελπιζω να πραξει αναλογα,γιατι ο κοσμος ειναι ουσιαστικα ο αντιπαλος της και τον κοσμο θα βρισκει παντοτε μπροστα της..
    καλημέρες ελ λοκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: