Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Ο αγώνας συνεχίζεται!!!



Τι άλλο θα ζήσουμε Παναθηναϊκέ μου!!! Για πόσο καιρό ακόμη οι ελεεινοί αυτοί τύποι θα ασελγούν πάνω στην ένδοξη ιστορία σου; Για πόσο καιρό όλοι οι αγνοί Παναθηναϊκοί θα ανέχονται τις μαλακίες τους; Πότε θα κάνει ξαστεριά , αδέλφια;
Είμαι 32 χρονών, νιώθω περήφανος που είμαι Παναθηναϊκός αλλά και άτυχος που έζησα και συνεχίζω να ζω με τον Παναθηναϊκό υπό την κηδεμονία της αντί- Παναθηναϊκής οικογένειας των γαυρο-Γιάννηδων.
Τρίζουν τα κόκαλα των αείμνηστων Νικολαΐδη και Καλαφάτη με τις ανελέητες προσβολές από την Οικογένεια εις βάρος του Παναθηναϊκού μας αλλά και εις βάρος των Παναθηναϊκών ψυχών μας. Πόλεμο θέλετε, πόλεμο θα έχετε, λοιπόν!!!
Όποιος δεν σέβεται τον περήφανο λαό και την ένδοξη ιστορία του Παναθηναϊκού μας θεωρώ πως είναι εχθρός της Παναθηναϊκή Ιδέας και μέσα από το Green Voice 13 από δω και πέρα θα έχει την κατάλληλη αντιμετώπιση.


Ο αγώνας για την Λευτεριά του Παναθηναϊκού μας πλέον θα είναι ανελέητος από την πλευρά μου (έστω και αν μου κλείσουν το μπλογκ) και καλώ όλους τους πράσινους αδελφούς μπλόγκερς να πάρουν μέρος κατά της προπαγάνδας ενάντια του Παναθηναϊκού που γίνεται συστηματικά από συγκεκριμένες φυλλάδες και σάιτ, τα οποία χρησιμοποιούν το όνομα του Παναθηναϊκού μας για τα συμφέροντά τους.
Όσοι διαβάζετε το Green Voice 13, ξέρετε ποια είναι η άποψή μου για την Οικογένεια Γαυρο- Γιάννη, για τον αναίσθητο Τζίγκερ αλλά και για τους ελεεινούς αυλικούς του και δεν πρόκειται ν' αλλάξει ποτέ.
Δυστυχώς, κάθε φορά ο ανίκανος με τις αποφάσεις του, δικαιολογεί το μίσος και την απέχθεια που νιώθω γι' αυτόν και την οικογένειά του με τον χειρότερο τρόπο, αφού με τις αποφάσεις του πληγώνει και προσβάλει την μεγαλύτερή μου αγάπη, τον Παναθηναϊκό!


Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει πλέον, έπειτα κι από την ανάληψη της προεδρίας από έναν πολιτικό που στην πρώτη του συνέντευξη μπέρδεψε τον Παναθηναϊκό μας με τον Συνασπισμό - ενός πολιτικού που υπηρετούσε το διεφθαρμένο σύστημα της χώρα μας και που μέχρι πρόσφατα, αυτός και η παράταξή του πολεμούσαν τον Παναθηναϊκό μας - πιστεύω, ότι δεν ταιριάζει με την Παναθηναϊκή κουλτούρα μας και δεν έχει καμία θέση ανάμεσά μας.
Κύριε Κωνσταντόπουλε, πρώην πρόεδρε της αριστεράς και νυν πρόεδρε του Παναθηναϊκού, δεν είστε αποδεκτός και δεν θα γίνετε ποτέ!!!


Τζίγκερ δεν σε γουστάρει ούτε ο ίδιος σου ο εαυτός! Πληρώνεις τον Τουλούμπα και τους παρατρεχάμενούς σου για να ακούς ωραία λόγια, είσαι τόσο ανίκανος που ακόμα και ο Λεωνίδας Κύρκος σε έχει ξεπεράσει στα ράλι, το μόνο που έχεις προσφέρει στον Παναθηναϊκό είναι γέλιο και απελπισία. Με λίγα λόγια, είσαι για γέλια και για κλάματα !!!
Σήκω και φύγε, επιτέλους!!! Όσο μας έχεις πονέσει, θα σε πονέσουμε, ανίκανε. Το πρωτάθλημα αρχίζει!!!


Κώστα Γκόντζο ή Τουλούμπα, τελικά το ξύλο που έχεις φάει δεν είναι τίποτα μπροστά στα φράγκα του Τζίγκερ. Με ποια ιδιότητα αποκαλείς εσύ τον περήφανο κόσμο του Παναθηναϊκού, βρόμικο παρασκήνιο; Με ποια ιδιότητα χρησιμοποιείς το όνομα του Παναθηναϊκού για να βρίζεις και να προσβάλεις τον λαό του Παναθηναϊκού επειδή δεν συμφωνεί με την πολιτική του εργοδότη σου;
Μισθοφόρε, ελεεινέ δημοσιογραφίσκε, θα έρθει η στιγμή που θα σέρνεσαι σαν σκουλήκι και θα γλείφεις εκεί που τώρα βρίζεις.
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!!!


Δημήτρη Γιαννακόπουλε ή γαμω-φρουρέ τι σημαίνει το διαφωνείς κάθετα αλλά στηρίζεις τον νέο πρόεδρο που ψήφισε ο μπαμπάς σου; Γιατί δεν είχες την ίδια στάση απέναντι στον Πατέρα; Αφού πάνω απ' όλα, όπως λες, είναι ο Παναθηναϊκός και όχι τα πρόσωπα γιατί πολεμούσες τον Πατέρα και την προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει το νταμπλ;
Τελικά ποιος είναι πρόεδρος γλάστρα και ποιος δεν φοράει παντελόνια; Ποιος κρύβεται πίσω από τα παντελόνια του μπαμπά του; Τόσο καιρό έσπερνες την διχόνοια και τώρα έχεις το θράσος να γραφείς για ενότητα; Ντροπιάζεις με τις κωλοτούμπες σου (άξιος μαθητής του Τουλούμπα) την τεράστια προσφορά της οικογένειάς σου στον Παναθηναϊκό. Σε έχουν πάρει όλοι χαμπάρι, κακομαθημένο αγόρι!!!



Παύλο, είχες πει ότι χρειαστεί ο Παναθηναϊκός μας, θα το έχει και με την ψήφο σου έκρινες ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τον Κωνσταντόπουλο για να εκτοξεύτει. Η προσφορά σου ανεκτίμητη στις καρδιές όλων των Παναθηναϊκών αλλά η συμμαχία σου με τον διάολο, προδοσία και μαχαιριά στην καρδιά μας. Πραγματικά, λυπάμαι!!!
Θανάση, περαστικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζεις και εύχομαι ολόψυχα να γυρίσεις κοντά μας γερός και πιο τρελός Παναθηναϊκός!!!
Φραγκοσπανούλη, το ΟΑΚΑ σε περιμένει. Δεν με πείραξε που έφυγες απ' την ομάδα και πήγες στους απογόνους για τα φράγκα, το έχουν κάνει και άλλοι προδότες. Με πείραξε που πρόδωσες την αγάπη και την στήριξη του κόσμου, την στήριξη του Παύλου και του Ζοτς, οι οποίοι σε μάζεψαν απ' το χωριό σου, σε έκαναν πρωταθλητή παντού, σε άφησαν ελεύθερο να πας στο NBA, σε βοήθησαν να επιστρέψεις στους τίτλους κι εσύ από την αχαριστία σου μας πρόδωσες όλους. Πάντα δεύτερος, προδότη!!!


Άποψή μου είναι ότι ενότητα σημαίνει ότι η διοίκηση, η ομάδα και ο κόσμος γίνονται ένα με σκοπό να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό στις επιτυχίες. Η ενότητα ήταν αυτή που επί προεδρίας Πατέρα μας οδήγησε στην κατάκτηση του νταμπλ.
Από την στιγμή που πήρε πάλι τα ηνία ο ανίκανος, η ενότητα μεταξύ κόσμου και διοίκησης χάνεται, αφού έως τώρα κάνει τα πάντα για να μας ξενερώσει.
Στηρίζω όμως τον Νιόμπλια και τους παίκτες, αφού είναι οι μόνοι που μας έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα για να είναι ο Παναθηναϊκός μας πάντα πρώτος. Εύχομαι οι μαλακίες του ανίκανου να μην επηρεάσουν την ομάδα και ως Νταμπλούχοι να διεκδικήσουν και το επόμενο νταμπλ.
Εγώ θα είμαι όπως πάντα δίπλα στην ομάδα, αφού το μικρόβιο του γηπέδου δεν μπορεί να μου το στερήσει κανένας Τζίγκερ και κανένας Κωνσταντόπουλος. Είμαι Παναθηναϊκός!!!
ΤΖΙΓΚΕΡ ΠΟΥΛΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ, Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!!!

6 σχόλια:

  1. καλημερα αδελφε El Loco
    δεν εχω να προσθεσω κατι,συμφωνω με ολα..
    πιστευω πως κατι πρεπει να γινει και συντομα..δεν ξερω τι αλλα να συνεχισουμε ετσι οπως ειμαστε ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ..ο τζιγγερ μεσα σε λιγες ημερες κοντεψε να διαλυσει την ομαδα..στην τελικη ας μαζεψουμε εμεις οι παναθηναικοι λεφτα να αγορασουμε την παε..αλλα δεν παει αλλο αυτη η τρελα που ζουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ:ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΚΑΒΟΥΡΟΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΓΑΥΡΟΓΙΑΝΝΙΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ Η ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΟ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ...ΠΕΣΤΑ,ΧΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ-ΞΕΣΠΑΣΜΑ (ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ) ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ!!
    ΥΓ:ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ GAY-ROS ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ;;;;
    YΓ2:TEΛΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΘΑΝΑΣΑΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΑΘΕ;ΠΑΛΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ;ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΨΥΧΑΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ!!!!!
    ΑΔΕΛΦΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΣΤΟ γέρος ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΝ γερός.ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ...ΧΑΧΑ!!!!
    ΥΓ3:ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΟΥΛΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩΣ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΠΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΙΘΕΝΤΩΣ...ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ...ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ...ΕΓΩ ΖΩ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...
    ΣΠΑΝΟΥΛΗ-ΣΠΑΝΟΥΛΗ-ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΣΕ DVD ΘΑ ΣΕ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗ ΝΤΟΥΒΛΗ.ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ Ο ΜΠΑΤΙΣΤ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΚΑΙ 'ΣΥ ΘΑ ΛΕΣ ΦΩΝΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΡΑΣ...
    ΥΓ4:EΛΕΥΘΕΡΟ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα laplace
    χαιρομαι που συμφωνεις, αδελφε και πραγματικα ελπιζω ν'αντραπει το σκηνικο, γιατι οπως λες και εσυ δεν παει αλλο, ο κατηφορος δεν εχει τελειωμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα rallakia13
    ευχαριστω για την στηριξη σου , αδελφε
    οσο Παναθηναικος ειναι ο Τζιγκερ τοσο ειναι και ο Κωνσταντοπουλος.
    ο θανασης τις τελευταιες μερες ηταν στο νοσοκομειο και γι΄αυτο δεν ηταν στο συμβουλιο, λογω της καρδια του, απ΄οτι ξερω, και τωρα ειναι καλα.
    ευχαριστω που με διορθωνεις , αδελλφε!!!
    χαχαχαχαχαχα φοβερο συνθημα, δεν το ηξερα, σουπερ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερα ελ λοκο μου
    εχεις απολυτο δικιο σε ολα οσα λες
    πραγματικα δεν νομιζω κανεις να περιμενε αυτη την σταση του παυλου..απογοητευση
    και κατι οντως πρεπει να γινει και αμεσα γιατι μονο η ομαδα ζημιωνεται απο αυτον τον αχρηστο τον τζιγγερ(ουτε υπαλληλος του κροκους να ηταν)
    κατι ακομη,προτεινω με τον gay-ρο σπανουλη να μην ξανασχοληθουμε,αξια του δινουμε και δεν του αξιζει.
    καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. XAXAXA, ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΔΕΛΦΕ!!!!!!!ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!ΡΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ...ΜΑΣ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;;;;ΑΣ ΒΑΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ...
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΑ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ!!!!ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΕ ΘΑΝΑΣΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟGAY-RO ΠΛΕΟΝ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΟΥΛΗ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ.ΜΑΛΛΟΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...ΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΧΑΜΠΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΩ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ...ΟΥΣΤ ΡΕ ΤΡΑΓΟΤΑΛΙΡΟΦΟΝΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: