Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Ανοιχτή επιστολή προς Βαρδή & Γιάννη Βαρδινογιάννη




Είμαστε μία απλή οικογένεια και παρακολουθούμε ενεργά τον Παναθηναϊκό από το 1980. Αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθυνθούμε προς εσάς κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη δημόσια, μην έχοντας άλλο τρόπο άμεσης επικοινωνίας μαζί σας. Ο λόγος είναι ότι εσείς και η οικογένεια Βαρδινογιάννη στο σύνολό της έχετε απαξιώσει τη δεύτερη μεγάλη αγάπη της ζωής μας, τον Παναθηναϊκό. Ειλικρινά πονάμε καθημερινά με τον εξευτελισμό του Παναθηναϊκού με τις ενέργειές σας και την υπονόμευση των δικών σας ΜΜΕ και γι’ αυτό αναγκαζόμαστε δημόσια να σας ζητήσουμε ευγενικά, ακόμα και να σας παρακαλέσουμε, να ελευθερώσετε επιτέλους τον Παναθηναϊκό μας.

Όλοι μας πια γνωρίζουμε ότι δεν είστε Παναθηναϊκοί και ότι δεν έχετε κανένα όραμα για τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα επιδιώκετε με συνέπεια την αγωνιστική απαξίωσή του, συνεργαζόμενοι ακόμα και με τον εχθρό μας. Τελευταία απόδειξη κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη η προσχεδιασμένη απομάκρυνση του επιτυχημένου προέδρου κ. Νικόλα Πατέρα και ο διορισμός στη θέση του ενός τυχαίου συνταξιούχου πολιτικού, που δεν είναι καν Παναθηναϊκός.

Δεν σας γράφουμε για να σας αναλύσουμε και να σας υπενθυμίσουμε για πολλοστή φορά τα λάθη σας, σε βαθμό προδοσίας, εις βάρος του Συλλόγου για πολλά χρόνια. Κουραστήκαμε πια. Σας γράφουμε για να σας κάνουμε δημόσια έκκληση να πουλήσετε την ΠΑΕ χωρίς αστείες και προσχηματικές υπεκφυγές, του τύπου ‘Πουλάω κύριοι! Πόσα δίνετε?’. Άραγε έτσι κάνετε τις αγοραπωλησίες στις υπόλοιπες εταιρείες σας; Χωρίς διαπραγματεύσεις και ορκωτούς λογιστές;


Φτάνει πια κ. Βαρδινογιάννη! Δεν αγαπάτε τον Παναθηναϊκό και μέσα σας το ξέρετε ότι ήδη έχετε ‘τελειώσει’ από το μεγαλύτερο Σύλλογο της Ελλάδας (και όχι ‘της Αθήνας’). Ειλικρινά πιστέψτε μας, δεν έχει πια σημασία σε ποιον θα πουλήσετε, αρκεί να φύγετε από το δεύτερο πιο όμορφο πράγμα στη ζωή μας (το πρώτο είναι η ίδια η οικογένειά μας), πριν το καταστρέψετε ολοκληρωτικά. Δεν ανεχόμαστε ούτε μία μέρα περισσότερο την παρουσία σας!

Τον τελευταίο καιρό σας έγινε μία ξεκάθαρη πρόταση από ομάδα εφοπλιστών και επιχειρηματιών, της οποίας ηγείται ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, με τη δέσμευση να επαναφέρει ως πρόεδρο τον Νικόλα Πατέρα. Τα δύο τελευταία χρόνια διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν πραγματικοί Παναθηναϊκοί που συνάμα είναι και ικανοί, άξιοι συμπαραστάτες στα όνειρά μας! Δεν μας ενδιαφέρει το επιχειρηματικό ποιόν του κ. Βγενόπουλου, όπως άλλωστε ούτε το δικό σας. Για εσάς μπορεί να είναι ένας οικονομικός αντίπαλος έξω από τα του Παναθηναϊκού. Για εμάς όμως είναι, μαζί με τον κ. Πατέρα, η ελπίδα μας! Αυτή λοιπόν την ελπίδα θα τη στηρίξουμε με πάθος! Και πιστέψτε μας θα δικαιωθούμε!


Όλες σας οι ενέργειες κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη μετά την απομάκρυνση του κ. Πατέρα θυμίζουν την πτώση του Σαντάμ στη Βαγδάτη, όπου ο εκπρόσωπος τύπου του καθεστώτος, καλή ώρα σαν εσάς, διαβεβαίωνε τα ΜΜΕ ότι όλα βαίνουν καλώς και σχεδόν από πίσω του διέρχονταν τα αμερικανικά άρματα! Ερχόμαστε κ. Βαρδινογιάννη, αλλά εμείς ειρηνικά -θέλουμε να ελπίζουμε- θα πάρουμε από τα χέρια σας τον Παναθηναϊκό μας! Πουλήστε επιτέλους κ. Βαρδινογιάννη να ησυχάσουμε κι εμείς και οι ζωές μας.

Γράφουμε την επιστολή και για να σας αποδοκιμάσουμε δημόσια, αλλά και για να συνειδητοποιήσει ο πολύς κόσμος, που τόσο εχθρεύεστε, ότι δεν είναι μόνο οι οργανωμένοι οπαδοί που σας κάνουν ‘άδικα’ πόλεμο (όπως η έμμισθη προπαγάνδα του προσωπικού σας δημοσιογράφου προσπαθεί να μας πείσει), αλλά ότι και όλοι οι απλοί φίλαθλοι, όπως εμείς, δεν σας επιθυμούν πια. Αισθανόμαστε άσχημα που στο συλλαλητήριο του 2008 των 40.000 ανθρώπων δεν παραβρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια μας, αλλά απουσίαζε ένα μέλος της. Σας διαβεβαιώνουμε όμως ότι στο επόμενο θα είμαστε και οι τέσσερις παρόντες!


Κύριε Γιάννη Βαρδινογιάννη είμαστε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, εμείς είμαστε ο Παναθηναϊκός! Σας χαρίζουμε με απογοήτευση και απαξίωση το νέο σας στήριγμα, τον κ. Παύλο Γιαννακόπουλο, γιατί εμείς έχουμε στο πλευρό μας τον ίδιο το Γιώργο Καλαφάτη και το όραμά του! Σας χαρίζουμε και το νέο γήπεδο που δεν μας φτιάξατε. Κύριε Βαρδή Βαρδινογιάννη ήλθε η ώρα να κάνετε το πρώτο σας καλό στον Παναθηναϊκό, να πουλήσετε. Η ανοιχτή επιστολή μας θα μπορούσε να είναι πιο σκληρή για εσάς, όμως, για το καλό του Παναθηναϊκού, θέλαμε ευγενικά και ταπεινά να σας παρακαλέσουμε να φύγετε. Πιστεύουμε ότι όλοι οι φίλαθλοι έχουμε χρέος να δράσουμε και να κάνουμε ότι μπορούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Ίσως μάλιστα ήλθε η ώρα να αντιστραφούν λίγο οι ρόλοι και ο απλός φίλαθλος κόσμος να πάρει από το χέρι και να δείξει το δρόμο της δράσης και στον οργανωμένο οπαδό μέσα στο γήπεδο πια. Ο αγώνας άρχισε στους δρόμους τον Απρίλιο του 2008 και θα τελειώσει οριστικά μέσα στο γήπεδο. Σύντομα.


Θα κλείσουμε την επιστολή με μία παραίνεση για κάτι που μας ενόχλησε ιδιαίτερα. Αναφέραμε στην αρχή ότι είμαστε μία μέση οικογένεια. Κατ’ ακρίβεια είμαστε μία οικογένεια από την Κρήτη, τον τόπο καταγωγή σας κ. Βαρδινογιάννη. Είμαστε υπερήφανοι γιατί είμαστε και Κρήτες και Παναθηναϊκοί. Σας παρακαλούμε λοιπόν να υπενθυμίσετε στον αδελφό σας, κ. Γιώργο Βαρδινογιάννη, μετά το πρόσφατο επεισόδιο που προκάλεσε στο Ρέθυμνο, ότι δεν έχει καμία εξουσία στον απλό ανώνυμο οπαδό του Παναθηναϊκού. Αν θέλει να διαπιστώσει ξανά πόσο ανεπιθύμητος είναι (μετά και τις τελευταίες αηδιαστικές δηλώσεις του) όχι μόνο στον Παναθηναϊκό μας, αλλά και στην Κρήτη, ας περάσει και από τα μέρη μας, τον Άγιο Νικόλαο, εδώ στο Λασίθι. Θα του δείξουμε και τη Σπιναλόνγκα απέναντι. Κι επειδή ξέρουμε ότι του αρέσουν οι μαντινάδες, «φρόνιμοι και νοικοκυροί δε ζουν στον Ψηλορείτη, μα οι κουζουλοί την κάνανε αθάνατη την Κρήτη». Αφιερωμένη…

Με τιμή (μέχρι να φύγετε)
Οικογένεια Γ. Σωρού (Γ.Σ., Ρ.Σ., Ι.Σ., Α.Σ.)
Άγιος Νικόλαος Κρήτης

EL LOCO: RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αναδημοσιεύτηκε από:http://www.leoforos.gr/home

4 σχόλια:

  1. Καλησπερα αδελφε
    ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΜΑΓΚΙΑ που εγραψε με ονοματεπωνυμο..ελαχιστοι θα το τολμουσαμε..
    τεραστιο respect στις φωτογραφιες σου!προσκυνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα laplace
    πραγματικα πολυ μεγαλη μαγκια, το παναθηναικο ιδεωδες παραμενει ζωντανο, αδελφε μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΕΙΡΑ RESPECT ΣΤ' ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΕΨΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟΣΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ!!!!ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ GAY-ROΚΑΡΚΙΝΟΣΟΓΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΑ ΣΟΘΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 31 ΧΡΟΝΙΑ...ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΥΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΛΕΙΟΨΗΔΕΙΑ ΤΟΥΣ=ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΜΑΣ
    ΑΠΟΣΥΟΛΗ-ΕΠΙΣΤΟΛΗ

    ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΑΝΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΠΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: