Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Διακοπές τέλος!!!



Έπειτα από αρκετές ήμερες απουσίας, επιστρέφω δυναμικά στην Παναθηναϊκή ζωή μας αδέλφια και δεν σας κρύβω ότι χαίρομαι πάρα πολύ που θα συνεχίσω να μοιράζομαι τις σκέψεις μου μαζί σας μέσα από το Green Voice13.
Σκέφτηκα πολλές φορές να τα παρατήσω αλλά η αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό με οδήγησε στην απόφαση να συνεχίσω γιατί πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός μας τώρα χρειάζεται την στήριξη και την Παναθηναϊκή φωνή μας.

Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να μας φιμώσουν με την προπαγάνδα τους, εμείς πρόβατα δεν θα γίνουμε ποτέ, γιατί πολύ απλά είμαστε Παναθηναϊκοί και έτσι όπως μας θέλουνε αυτοί ποτέ
μας δεν θα γίνουμε εμείς!!!


Tο φιλικό με την Τζένοα και όλα όσα διαδραματίστηκαν μετά ήταν μια πραγματική πρόβα τζενεράλε, εντός και εκτός γηπέδου και θεωρώ ότι όλοι μας βγάλαμε τα συμπεράσματά μας για την ομάδα και για το τι πρόκειται να επακολουθήσει τη φετινή σεζόν.
Όλο το καλοκαίρι, μετά την κατάκτηση του νταμπλ, αναλωθήκαμε όλοι μας πιστεύω περισσότερο με τις διοικητικές κόντρες των μετόχων και λιγότερο με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας μας, το όποιο έχει και την μεγαλύτερη σημασία - όταν όμως έχεις να κάνεις με τον Τζίγκερ και την παρέα του δεν μπορείς ποτέ να κοιμάσαι ήσυχος και απ’ότι φαίνεται, ο Παναθηναϊκός μας χειμώνας θα είναι πιο καυτός από το καλοκαίρι. Τζίγκερ Ουστ!!!



Αγωνιστικά, η ομάδα μας, όπως και στα φιλικά με Ίντερ και Μίλαν έτσι και με την Τζένοα έδειξε ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω ότι μπορεί να διατηρήσει τα κεκτημένα στην Ελλάδα (εντός αγωνιστικού χώρου) όπως και στην Ευρώπη, όπου έχει τις δυνατότητες να κάνει την υπέρβασή της. Είναι πολύ καλά δουλεμένη, έχει σπουδαίους παίκτες, έχει εξαιρετικό προπονητή, έχει βάθος στον πάγκο, έχει ποιότητα, ταλέντο, πάθος, δύναμη και δίψα.
Ακόμη και στον άθλιο αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ υπήρχαν στιγμές που κεντούσε και κυρίως αναζητούσε το επιθετικό και δημιουργικό ποδόσφαιρο. Παίκτες και προπονητές χρειάζονται την στήριξή μας και θα την έχουν γιατί πιστεύω ότι μας αποδεικνύουν ότι μπορούν να κρατήσουν την πράσινη σημαία μας ψηλά και αξίζουν το χειροκρότημα απ' όλους μας.

Ασπίδα Εμείς- Νταμπλ και τρελή πορεία στην Ευρώπη Εσείς!!!



Η πολυμετοχικότητα, για όσους δεν το έχουν καταλάβει, έχει τελειώσει πια έπειτα από τις παρεμβάσεις του Τζίγκερ αλλά άφησε για την φετινή σεζόν τουλάχιστον, προίκα το πιο πλήρες, πλούσιο και δυνατό ρoστερ όλων των εποχών, το οποίο με την προσθήκη ενός ακόμη επιθετικού θα μας κάνει πλήρεις σε όλες τις γραμμές.
Από εκεί και πέρα όμως ο Τζίγκερ με την παρέα του δεν άφησε τίποτα όρθιο και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα την Κυριακή που πέρασε αλλά το ζούμε και καθημερινά με τα όσα διαδραματίζονται ακόμη και αυτήν την στιγμή που γράφω... Παίρνοντας την σκυτάλη ο Τζίγκερ, αυτομάτως ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις παλιές εποχές(!) Μπήκαν στην ΠΑΕ άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό αλλά και με το ποδόσφαιρο γενικά (Γόντικας, Κωνσταντόπουλος, Φρέιτας κ.α.).
Ο Τουλούμπας μαζί με τον Πρασινοφρουρό νιώθουν πλέον ότι εκπροσωπούν όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού με την προπαγάνδα τους, μιλούν ξεδιάντροπα για ενότητα, θεωρούν εχθρούς του Παναθηναϊκού όσους είναι εναντίον της οικογένειας και για ότι άσχημο συμβαίνει ή θα συμβεί στην ομάδα μας την ευθύνη θα έχει ο Πατέρας και οι οργανωμένοι επειδή δεν δέχονται να γίνουν πρόβατα.
Στο ίδιο έργο θεατές λοιπόν αδέλφια, όλοι οι άλλοι φταίνε εκτός από τους γαυρο-Γιάννηδες, που εδώ και 30 χρόνια το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να κάνουν όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού να τους φτύνει και αυτοί να νομίζουν ότι ψιχαλίζει!!!



Όπως ανέφερα και πιο πάνω, αγωνιστικά η ομάδα μας πετάει φωτιές αλλά έξω-αγωνιστικά αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχει πουθενά. Δεν υπάρχει πλέον διοίκηση, δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος αυτή την στιγμή να μπορεί να εμπνεύσει και να προστατεύσει την ομάδα μας. Από πού ν’ αρχίσεις και από πού να τελειώσεις με όλα αυτά που γίνονται στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες μέρες.
Καταρχάς, ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν τρελάθηκε ξαφνικά ώστε να άρχισε να βρίζει τον Τζίγκερ με την παρέα του, όπως θέλουν κάποιοι να μας πουν - αυτό είναι κάτι που συμβαίνει εδώ και 30 χρόνια - ο κόσμος πάντα τους έβριζε και θα τους βρίζει μέχρι να ξεκουμπιστούν από την ΠΑΕ.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν χρειαζόταν ούτε τον Παύλο κάποτε, ούτε τον Πατέρα τώρα να τους παρακινήσει ή να τους πληρώσει για να εκφραστούν - τέτοιου είδους τακτικές αρμόζουν σε μισθοφόρους οπαδούς – πρόβατα – υπάλληλους τους οποίους έχει δημιουργήσει η Οικογένεια με μοναδικό σκοπό να υπερασπίζονται τα συμφέροντα και της απόψεις της.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει φωνή και αυτό που νιώθει το εκφράζει πάντα και με οποιοδήποτε τρόπο και επειδή και εγώ νιώθω και είμαι Παναθηναϊκός από τότε που γεννήθηκα θεωρώ ότι όποιος πιστεύει ότι η Οικογένεια νοιάζεται για το καλό του Παναθηναϊκού (με επιχειρήματα) μόνο Παναθηναϊκός δεν είναι!!!

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 - Η ΛΕΞΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΗΔΙΑ!!!!


Πώς είναι δυνατόν στην προσπάθεια της γαύρο- οικογένειας να μην ακούγονται οι αντιδράσεις του κόσμου μας να στερεί από εκατομμύρια οπαδούς το δικαίωμα να βλέπουν τα φιλικά της αγαπημένης τους ομάδα από την τηλεόραση (conex-tv);
Πριν από 4 χρόνια ο Τζίγκερ σε μια συνέντευξή του (απ΄αυτές που ούτε ο ίδιος καταλαβαίνει τι λέει) είχε πει ότι οι παίκτες είναι υπό την προστασία του. Τώρα αναρωτιέμαι δεν είναι υπό την προστασία του και τους βάζει να παίζουν στο χωράφι του ΟΑΚΑ με κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα;
Μάλλον όχι, γιατί αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε υπό την προεδρία του Πατέρα και όχι από τον ίδιο.
Άραγε, η νέα διοίκηση γνώριζε το πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο; Πού ήταν η διοικούντες όταν έβλεπαν τους παίκτες να παλεύουν στο χωράφι και τί έκαναν για να τους προφυλάξουν;
Ο Πατέρας ήταν «γλάστρα» και δεν μας άρεσε, ο Κωνσταντόπουλος που δεν είναι, τι έκανε; Κοιτούσε μόνο την αριστερή πλευρά του γηπέδου ή νόμιζε πως το ποδόσφαιρο παίζεται ακόμη όπως στις αλάνες που έπαιζε κάποτε μικρός στο χωριό του; Ποιος είναι ο ρόλος του τελικά; Να αποκαλεί τον Παναθηναϊκό – Συνασπισμό και να κάθεται μόνος του σε μια γωνία του γηπέδου λες και είναι στην Βουλή; Αυτός είναι ο Καπετάνιος των ονείρων μας αδέλφια και με αυτόν θα πάμε στο τηγάνι ως αρχηγό αποστολής σε λίγο καιρό;



Ο Γόντικας ως αντιπρόεδρος, δεν πήρε ούτε αυτός χαμπάρι τι έγινε; Μήπως νόμιζε ότι οι παίκτες ήταν απλά υπάλληλοι της «εταιρίας» και έπαιζαν ποδόσφαιρο μεταξύ τους την ώρα του διαλειμματος στο διπλανό χωράφι; Στ’ αρχίδια του λοιπόν που τραυματίστηκε ο Σισέ και στα αρχίδια όλων (των υποτιθέμενων υπευθύνων) που οι 25.000 φίλαθλοι πλήρωσαν εισιτήριο να δουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά και το μόνο που είδαν ήταν η ανικανότητα και η αδιαφορία τους.
Να΄ναι καλά και πάλι ο Τουλούμπας που το κουκούλωσε το θέμα με την δημιουργία των φαντασμάτων που θέλουν το κακό του Παναθηναϊκού και δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα με τα μπινελίκια σ’αυτόν και την γαύρο-οικογένεια.
Τελικά, κατά τον Τουλούμπα, ποιος ευθύνεται για το χορτάρι; Η εταιρία του αφεντικού του ή μήπως τα ποτιστηρια; Τόσοι και τόσοι ανίκανοι έχουν μπει στην ΠΑΕ, μία θέση για τον Αντωνάκη τον κηπουρό δεν υπήρχε; Θα το είχε σώσει το χορτάρι!!!
Ντροπή σας και ουστ!!!


Όσον αφόρα στο ρόλο και το έργο του Φρέιτας μέχρι τώρα είναι πολύ απλά ανύπαρκτο, όπως και του αφεντικού του τόσα χρόνια. Δεν έχει καταφέρει να πουλήσει κανένα από τους «κομμένους», δεν έχει φέρει κανένα λαβράκι μέχρι τώρα - παρά μονό δανεικούς και ελευθέρους. Για πόσο καιρό ακόμη θα βλέπουμε τον Μάντζιο να φοράει την πράσινη φανέλα έστω και στις προπονήσεις; Που είναι ο επιθετικός ;
Μήπως τελικά, η αρχική σκέψη ήταν να πουληθούν τα πρωτοκλασάτα ονόματα σε καλή τιμή αλλά μπροστά στον φόβο των αντιδράσεων του κόσμου, άλλαξε το πλάνο;

Μήπως σε λίγο καιρό αντί να σκάσουν βόμβες μεταγραφών για την ομάδα μας, θα σκάσουν βόμβες πωλήσεων; Γιατί τόση απαξίωση για τον Τζόρβα και τον Ζιλμπέρτο;

Έχω την αίσθηση πως η κίνηση του Σισέ να καθίσει με τον Πατέρα μετά τον τραυματισμό του πόνεσε πολύ κάποιους. Κρίνοντας από το παρελθόν πάντως η συνταγή είναι γνωστή: στην πρώτη στραβή απαξιώνουμε και ρίχνουμε στην πυρά παίκτες και προπονητή για να μένει πάντα αλώβητη η οικογένεια (συνταγή από Τουλούμπα).

Θα προλάβει την παρέλαση άραγε ο Νιόμπλιας; Μήπως ενοχλεί κάποιους η επιμονή του για τον επιθετικό; Πολλές απορίες και ανησυχίες, οι οποίες εύχομαι να μην βγουν αληθινές αλλά πολύ φοβάμαι πως την ομάδα μοντέλο σε λίγο καιρό θα την κάνουν μπουρδέλο και θα κατηγορούν τον κόσμο του Παναθηναϊκού που δεν ανέχεται να βλέπει να καταστρέφεται το όνειρο για την εκτοξεύση της ομάδας.

Σεβασμός στους οπαδούς ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…..


Η κατρακύλα του νέου διοικητικού μοντέλου (το όποιο δεν έχει καμιά διαφορά με το παρελθόν) που οραματίζεται η γαυρο-οικογένεια έχει και συνέχεια. Τι είχες (ανίκανε) Γιάννη; Τι είχα πάντα!
Όπως και τα προηγούμενα μαύρα χρόνια, έτσι και τώρα, με τις ευλογίες και την ψήφο εμπιστοσύνης του Τζίγκερ αναδείχτηκε πρόεδρος της S.L. ο Γουρουνάκης για να ολοκληρωθεί το καρέ. Τίποτα δεν έχει αλλάξει, πριν στήριζε τον Γκαγκάτση, τον Πετράκη και τον Νεκροθάφτη, χάριζε πρωταθλήματα και μίκραινε την ιστορία μας και τώρα στηρίζει τον Γουρουνάκη και τον Μπορο-θρύλο δημιουργώντας παράλληλα το άλλοθι της τυχόν αποτυχίας του. Τόσο καιρό το έπαιζε μάγκας για την μη υποψηφιότητα του Κανελλόπουλου και κατηγορούσε τον Πατέρα για να εκλέξει τον Γουρουνάκη; Είπαμε να πηγαίνει με το σταυρό στο χέρι αλλά αυτός το παράκανε, τώρα πηγαίνει με τον γαύρο στο χέρι και στην κάρδια…Εις ανωτέρα, ανίκανε!!!
Η περσινή ισονομία και η στιβαρή διοίκηση απέναντι στο παρασκήνιο και τα θεσμικά όργανα πήγε περίπατο. Το ποδόσφαιρο στην ΕΛΛΑΔΑ δεν παίζεται μόνο στο γήπεδο, παίζεται παντού και με την σημερινή διοίκηση όχι μόνο θα είμαστε απόντες αλλά θα τους λέμε και ευχαριστώ για την ασέλγεια που θα μας προσφέρουν κάθε Κυριακή.


Όσο έγραφα αυτό το άρθρο, ο Πατέρας έδωσε μία συνέντευξη με την οποία παρέδωσε μαθήματα διοίκησης στον Τζιγκερ και του υπενθύμισε την ανικανότητα του να οδηγήσει των Παναθηναϊκό στις επιτυχίες. Στη συνέχεια, απάντησε ο Τζίγκερ με τον γνωστό και ακαταλαβίστικο τρόπο του, ο οποίος αποδεικνύει κάθε μέρα που περνάει πόσο λίγος και επικίνδυνος είναι για τον Παναθηναϊκό που ονειρεύονται τα εκατομμύρια των οπαδών του.
Προτείνω να περιμένουμε όλοι μας και τα αυριανά σχόλια των εκπροσώπων του και με όλα αυτά ίσως όλοι μας μπορέσουμε να δούμε ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός του Παναθηναϊκού μας και ποιες οι πραγματικές προθέσεις του καθενός, το έργο τους και το όραμά τους!!! Πολλές φορές τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και δεν χρειάζονται περεταίρω ανάλυση…



Υ.Γ. Καλό Ταξίδι, Αήττητε Στεφαν Μπόμπεκ , σε αγαπάμε, ποτέ δεν σε ξεχνάμε!!!

8 σχόλια:

  1. welcome back el loco!να πουμε καλο χειμωνα απο τωρα?
    εξαιρετικη αναρτηση,καταφερες και απεδωσες ακριβως τον παλμο σε λιγες γραμμες
    1.ο Μαντζιος νομιζω (μαζι με Κλειτον) ειναι παρελθον,ο Νιοπλιας δεν τους υπολογιζει.
    2.νομιζω παντως οτι για την κατασταση στο οακα δεν ευθυνεται η διοικηση μας αλλα το αθανατο ελληνικο κρατος με τους δουλευταραδες δημοσιους υπαλληλους του.
    3.ποιος θα κατηγορησει παλι τον κοσμο?ο τζιγγερ?και τι εγινε?να μας κατηγορησει για ποιον λογο?για τον φετινο αριθμο ρεκορ των διαρκειας?για την στηριξη στην ομαδα?ποτε δεν καταλαβα αυτους που κατηγορουσαν τον κοσμο.ποτε,ειλικρινα!
    4.για τον τζιγγερ ειλικρινα δεν αντεχω αλλο να λεω,ειλικρινα.ο ανθρωπος ειναι απλα ανεκδιηγητος!οτιδηποτε αλλο εκτος του τζιγγερ θα ηταν καλυτερο για την ομαδα!ειλικρινα δεν εχω κουραγιο ουτε να τον βριζω πλεον.τα εχουμε πει τοσες φορες!!!

    καλημερες,φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα τρελη μπακαλιαρινα μου!!!
    ο χειμωνας μου γαμαει παντα την ψυχολογια, οποτε ας ζησουμε οσο μπορουμε το καλοκαιρι, εστω και στα τσιμεντα της αθηνας...
    1.ο κλειτον αν ειχε μυαλο, θα ηταν ενα καλο back-up
    2. στο κρατος που ζουμε τιποτα δεν λειτουργει σωστα γι αυτο περιμενα απο την διοικηση να αντιδρασει και οχι να σηκωσει τα χερια ψηλα. επρεπε να τσεκαρει την κατασταση του χορτου μερικες μερες πιο πριν και οχι να το αντιληφθει στην διαρκεια του αγωνα.Η νεα διοικηση δεν υπαρχει πουθενα ουτε καν ξερει τη σημαινει Παναθηναικος και αυτο με τρελενει αφανταστα.
    περιιμενανε απο τον νιομπλια να βγαλει τα καστανα απο την φωτια, ελεος!!!
    3.ο ΤΟΥΛΟΥΜΠΑς...
    4.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα αδελφε
    επιτελους αναρτηση!καλως ηλθες!

    συλληπητηρια στην οικογενεια του μεγαλου Μπομπεκ..

    στα υπολοιπα πανω-κατω συμφωνουμε

    στο γηπεδο προβλεπω να πεφτουν τρελες φαπες...ημουν στο ματς με την τζενοα και περαν των οργανωμενων και 10-20 μεμονωμενων σε καθε θυρα,οι υπολοιποι αποδοκιμαζαν..

    θεμα χρονου ειναι να προχωρησει ενα βημα πιο περα η αντιθεση και να δουμε παναθηναικους να πλακωνονται μεταξυ τους..
    ε μετα θα ειμαστε για γελια κ για κλαματα μαζι..


    για εμενα ΓΙΑ ΟΛΑ φταινε οι μετοχοι που δεν καθονται σε ενα τραπεζι ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ στην αγοραπωλησια κ να τελειωνουμε..
    αυτοι φταινε για την κατασταση στις κερκιδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημερα laplace
    δεν πιστευω οτι θα πλακωθουμε μεταξυ μας γιατι στην ουσια δεν υπαρχουν στρατοπεδα, κανενας δεν θελει τον Τζιγκερ, εκτος απο τους μισθοφορους -οπαδους οι οποιοι το μονο που μπορουν να κανουν ειναι ν΄αποδοκιμαζουν το 90% των φιλαλαθλων οταν βριζουν τον ΤΖΙΓΚΕΡ ή να στησουν καποιο τσακωμο.
    ενα ειναι το στρατοπεδο, το οποιο πισευω οτι μας εκφραζει ολους:Τζιγκερ πουλα!!!
    συμφωνω οτι ειναι αναγκαιο να τα βρουν μεταξυ τους , οπως αναγκαιο ειναι να παρει το πουλο η οικογενεια.
    παντως το θετικο ειναι και σε αντιθεση με παλιοτερες χρονιες οτι ο κοσμος του παναθηναικου πιστευει και στηριζει τον προπονητη και τους παικτες. Ελπιζω να συνεχισουμε ετσι, αδελφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΩΔΟ ΣΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ ΜΑΣ ΔΡΩΜΕΝΑ ΑΔΕΛΦΕ!!!!!ΠΟΣΟ,ΜΑ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ;;;;ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ Ν' ΑΡΧΙΣΩ,ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ...ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ''ΕΡΓΑ'' ΤΟΥΣ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ!!!!ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΤΡΙΣΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ...ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΓΕΛΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ...ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ Ν' ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΙΣΕ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΑΝΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΧΟΡΤΟ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ-ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝΕ ΝΑ ΑΝΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΤΖΕΝΟΑ.ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ,ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΒΡΙΖΕ ΕΝ ΧΟΡΩ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΡΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ''ΠΟΥΛΑ'' ΟΛΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ GAY-RIKHΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥΣ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΑΡΙΔΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ SUPERKLIKOLEAGUE...ΦΤΟΥ ΣΑΣ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΔΕ3ΛΦΕ ΕL LOCO ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΣΟΔΩΝ...
    ΚΑΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!!!!!!
    ΥΓ:ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝ ΜΠΟΜΠΕΚ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ!!
    ΥΓ2:ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΠΑΝΟ ''ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΟ)ΠΟΥΛΟ''!!ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!!
    ΥΓ3:ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπερα rallakia13
    Τι σεντονι ειναι ειναι αυτο,αδελφε σαν του c.leage χαχαχαααχα!!!!
    Συμφωνω σε ολα αδελφε και δυστηχως ειμαστε ακομη στην αρχη...
    θετικο ειναι οτι ο λαος του Παναθηναικου δεν τρωει κουτοχορτο και σε καθε μαλακια υπαρχει αντιδραση και καποια στιγμη θα νιωσουν για τα καλα την δυναμη μας!!! Παο θρησκεια θυρα13, αδελφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ZHTΩ Η (ΠΑΒΑΘΗΝΑΪΚΗ) ΤΡΕΛΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕL LOCΟ!!ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ (ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ GAY-RAKIA) KAI ΓI' AYTO ΠΡEΠEI H ANTIΔΡAΣH MΑΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΙΟΛΑΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΜΕ 3-4 ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟ Νο 1 ΣΚΑΤΟΒΡΩΜΟΚΩΛΟGAY-ROΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΛΙΚΑΖΕΣΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΑΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΒΟΥΡΟΚΑΡΚΙΝΟΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΠΙΤΙΚΟΓΕΝΝΗ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ 85' ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΑΡΙΝΟ,ΓΙΑΡΙ;;;;;;;;;ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΕΙ 2ο ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΙΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΫ;;;;;ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΣ...ΡΙΧΤΟΥΣ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ ΜΙΑ 4ΑΡΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΤΟ 2o...
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΝΗΡΗ-ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ-ΥΠΟΥΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ,ΑΛΛΑ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΟΧΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ,ΟΥΤΕ ΓΙ' ΑΣΤΕΙΟ) ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΕΡΑ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ 2oΣ!!ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΚΤΩ Ν' ΑΚΟΥΩ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΓΑΘΥΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ...ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ:ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ...
    ΥΓ:AΔΕΛΦΕ ΕL LOCO MPOΡEI NA AΡΓΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΓΡΑΦΩ ΣΕΝΤΟΝΙΘΑ ΤΟΥ CHAMPION LEAGUE...ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΘΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!
    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Σ/Κ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΣΗ ΤΡΕΛΑ,ΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡEΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: