Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Ισόπαλη Πρεμιέρα...



Το παιχνίδι με το γαυρο-παράρτημα ήταν αρκετά δύσκολο πριν καν ξεκινήσει και έγινε ακόμη δυσκολότερο στην διάρκειά του, με αποτέλεσμα να χάσουμε το τρίποντο που θα μας έδινε ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Η αγωνιστική ανωτερότητα του Παναθηναϊκού ήταν δεδομένη και δεν είχε τίποτα να φοβηθεί από την ομάδα της Θράκης - όταν όμως η πρεμιέρα σημαδεύεται από την ανικανότητα της διοίκησης να δημιουργήσει τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ομάδα, τότε εύκολα μπορεί να σου κάτσει η στραβή και δυστυχώς μας έκατσε.



Το ψαρί βρωμάει από το κεφάλι (Τζίγκερ και ΣΙΑ), το όποιο πριν 5 μέρες άφησε την ομάδα να παίξει στο χωράφι του ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Σισέ και να αναγκαστεί η ομάδα να παίξει στην άδεια Λεωφόρο.
Ο ναός της Λεωφόρου χωρίς τη δύναμη του κόσμου του δίνει αβαντάζ στην φιλοξενούμενη ομάδα να κλειστεί στην άμυνά της και να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα λόγω του μικρού αγωνιστικού χώρου, όπως και τα κατάφερε με τη βοήθεια βεβαίως της άσχημης εμφάνισης της ομάδας μας.

Ο Νιόμπλιας είχε πει ότι δεν πρέπει να βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας και δεν εννοούσε μόνο της αντιδράσεις του κόσμου ενάντια στο ιδιοκτησιακό καθεστώς (ο οποίος έτσι νιώθει και έτσι εκφράζεται) αλλά για όλους που αντί να βοηθήσουν την ομάδα, της δημιουργούν επιπλέον προβλήματα.



Παίκτες και προπονητές αισθάνονται μόνοι τους, αφού πέρα από τον κόσμο δεν υπάρχει κάποιος άλλος να τους στηρίξει και να τους βοηθήσει στην προσπάθειά τους. Εκτός από τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρόν στήριξης στη χθεσινή προπόνηση αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα από τις ταράτσες, δεν υπήρξε κανένας άλλος για να τους εμπνεύσει και να τους εμψυχώσει.
Ο εύκολος δρόμος για να αναζητήσουμε ευθύνες και πιο συνηθισμένος στον Παναθηναϊκό είναι να ρίξουμε στην πυρά τον προπονητή και τους παίκτες, με πρωτομάστορα τον Τουλούμπα για να καλύψουμε την ανικανότητα της διοίκησης.
Είναι βέβαιο, ότι τα αυριανά πρωτοσέλιδα θα κατηγορούν τον Νιόμπλια και τους παίκτες για τους χαμένους βαθμούς αλλά κανένας δεν αναφερθεί στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έφτασε στο σημείο να παίζει σε χωράφια και να μην έχει κανέναν δίπλα του.



Σαφώς, σε ένα άσχημο αποτέλεσμα ευθύνεται το σύνολο της ομάδας μας, η οποία αν και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ, στη συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη. Μετά το γκολ, τους έπιασε ύπνος βαθύς και σ' αυτό βοήθησε - όπως πολύ καλά είπε και ο Νιομπλιας - η απουσία του κόσμου από τις εξέδρες.
Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο αν εκμεταλλευόταν τις ευκαιρίες που είχε στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν τα κατάφερε και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και η γκέλα του γαλλικού διδύμου για να μας βάλει σε περιπέτειες. Είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε αν τελικά η ομάδα βρήκε τον ηγέτη της άμυνας που ψάχνουμε τόσα χρόνια αλλά τέτοια λάθη δεν επιτρέπονται από παίκτες τέτοιου βεληνεκούς.



Η απουσία του Ζιλμπέρτο ακόμη μία φορά έγινε αισθητή, με αποτέλεσμα να χάνεται πολύ εύκολα η μπάλα στο κέντρο αλλά και η ηρεμία στα μετόπισθεν. Οι Σιμάο και Κατσουράνης δεν βοήθησαν καθόλου από το κέντρο και μπροστά, ο Σπυρο είχε πολλά προβλήματα από τα πλάγια, δεν βοήθησε τον Λέτο στην επίθεση, ο οποίος μετά το πρώτο 20λεπτο ήταν μέτριος.
Ο Νίνης αν και έδειξε ορεξάτος στην αρχή δεν είχε ουσία στο παιχνίδι του και ο Πέτρο πέρα από το γκολ που έβαλε, έδειξε ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρει να καλύψει το κενό του Σισέ καθώς δεν έχει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του, ώστε να μπορεί να βάλει με ευκολία την μπάλα στα δίχτυα όταν αυτή καίει.



Κατά την γνώμη μου, ο πιο αρνητικός όλων ήταν ο Κλέιτον, του όποιου δόθηκε η ευκαιρία να δείξει ότι αξίζει να παραμείνει στην ομάδα αλλά αυτός όχι μόνο δεν βοήθησε αλλά με τις ενέργειές του κατέστρεψε όλες τις επιθέσεις. Το μόνο θετικό στο ματς ήταν η άψογη συνεργασία των Γκοβου - Γιούρκα αλλά και η προσπάθεια του Καραγκούνη να ωθήσει την ομάδα στο πολυπόθητο τρίποντο που δυστυχώς δεν ήρθε.
Όσον αφόρα στον Νιόμπλια και τις επιλογές του (βάσει των απουσιών), παρέταξε καλά την ομάδα στο γήπεδο, έκανε σωστά τις αλλαγές μετά την ισοφάριση αλλά δεν κατάφερε να αφυπνίσει την ομάδα όταν έπρεπε και κυρίως πριν την καταστροφή.



Γενικά, η ομάδα μας βρέθηκε σε πολύ άσχημη μέρα, της έλειπε η ουσία, το πάθος, η αποτελεσματικότητα και κυρίως η δίψα την οποία θα πρέπει να μεταδίδουν αυτοί που είναι στην ομάδα. Χάσαμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με νίκη και αυτή η αποτυχία, πέρα από το γεγονός ότι δεν πρέπει να επαναληφτεί αν θέλουμε να ξαναπάρουμε το νταμπλ, θα πρέπει να μας κάνει πιο δυνατούς για τη συνέχεια.
Αυτό που δεν πρέπει να χαθεί είναι η ενότητα και η στήριξη στην ομάδα γιατί πιστεύω ότι αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα, έστω και αν μας πίκρανε με αυτή της την εμφάνιση. Δεν παίξαμε καλα, δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι όταν έπρεπε και γι' αυτό χάσαμε το τρίποντο αλλά αυτό που με τρελαίνει περισσότερο από την ισοπαλία είναι ότι η σημερινή διοίκηση όχι μόνο δεν είναι κοντά στην ομάδα αλλά τις δημιουργεί και επιπλέον προβλήματα...

ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ - ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ!!!


Υ.Γ.1: Μήπως φταίει για το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα πάλι ο κακός κόσμος και το πανό «Τζίγγερ πούλα» που σηκώθηκε και στην ταράτσα πίσω από τη Θύρα 13;
Ή μήπως φταίνε ο Πατέρας και ο Βγενόπουλος; Κάτι μου λέει ότι μετά από αυτόν τον αγώνα θα διαβάσουμε πως για την γκέλα έπαιξε ρόλο και το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από την ομάδα λόγω των διοικητικών. Λέτε;



ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ. "ΤΖΙΓΚΕΡ ΠΟΥΛΑ'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΑΝΙΚΑΝΕ - ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ, ΔΥΝΑΣΤΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ!!! ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....



Υ.Γ.2: Η μεταγραφή του Λουις Γκαρσία αν και μου θυμίζει μεταγραφές τύπου Βικτορ-Κονσεισάο, είναι πολύ καλή προσθήκη - αν ξαναβρεί τον παλιό καλό εαυτό του.
Υ.Γ.3: Η ανάρτηση αδέλφια, γράφτηκε μετά το τέλος του αγώνα αλλά δυστυχώς λόγω τεχνικού προβλήματος δεν κατάφερα να την ανεβάσω νωρίτερα...


8 σχόλια:

  1. καλημερες el loco!
    συμφωνουμε πανω κατω σε ολα!
    να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβα καθολου την αλλαγη του Νινη με τον Κλειτον.ειλικρινα δεν το επιασα,αλλα οκ.
    ο Γιουρκας μου θυμισε κατι απο τον παλιο καλο Σειταριδη.

    κοιτα,πρωτη αγωνιστικη ηταν,ειχαμε τραυματισμους,παιζαμε σε χωραφι,ενταξει...μπορεις να πεις οκ.η πορεια θα δειξει.
    Οσον αφορα το κακο κλιμα στα διοικητικα.κοιταξε γι αυτο ΟΛΟΙ ευθυνονται.ολοι,ανεξαιρετως.κανεις δεν ειναι αγιος.καθεις παιζει το δικο του παιχνιδι,εξυπηρετωντας τους δικους του σκοπους.κανεις δεν διαφωνει φυσικα οτι ο Τζιγγερ εχει το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης,αυτο ομως δεν απαλασσει και τους υπολοιπους,ακομη και τον Παυλο,ο οποιος με την συμπεριφορα του μας απογοητευσε ολους!εννοειται οτι ολοι θελουμε να πουλησει ο Τζιγγερ!αλλα το θεμα ειναι πού;
    καλημερες και καλο σ/κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ Σ/Κ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!!!ΑΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΔΕΛΦΕ...ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΥΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΙΦΙΛΙΑΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΕΝΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΡΑΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΖΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ...ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...Ε,ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΒΡΙΖΩ,ΘΑ ΚΡΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΩ ΓΕΝΕΕΣ 14 ΑΠΟ 'ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΘΕΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ GAY-ROΜΕΤΟΧΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα μπακαλιαρινα μου
    συμφωνω οτι η πορεια θα δειξει απλα η διοικηση θα πρεπει να πρωστατευει και να εμψυχωνει ακομη και να τους τριζει τα δοντια οταν πρεπει την ομαδα αλλα δυστηχως δεν εχουμε δει καμια τετοια κινηση μεχρι τωρα...
    επισης συμφωνω 100% για τις διοικητηκες μαλακιες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα rallakia13
    συμφωνω αδελφε οτι η ομαδα χρειζεται την στηριξη μας γιατι το αξιζουν και απο την αλλη ο ανικανος χρειαζεται το μπινελικη του μηπως και μας αφησει ησυχους.
    καλο σ/κ αδελφε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ EL LOCO!!!!KATA ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΚΑΤΟGAY-ROI ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ...ΗΤΤΑ-ΞΕΦΤΙΛΑ 2-1 ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΙΑ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!!ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΙΟΥ...ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΕΜΑΣ ΟΙ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΕΣ...ΤΩΡΑ ΚΑΠΩΣ ΓΛΥΚΑΙΝΕΙ ΤΟ Σ/Κ ΜΑΣ...ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!
    ΥΓ:ΑΔΕΛΦΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ CHAT ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΣΚΑΤΟΑΠΟΓΟΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημερα αδελφε
    συμφωνω με οσα γραφεις
    ολα καλα θα πανε παντως..θα παρουμε νταμπλ κ θα παμε στους 8 της ευρωπης...
    καλη εβδομαδα αδελφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλησπερα rallakia13
    παλι την πλατη μας βλεπουν οι απογονοι και θα την βλεπουν ως το τελος, αδελφε...
    οσον αφορα για το chat,ειμαι κατα του ban. αλλωστε μια που μπαινουν και μια που τρωνε το μπινελικι τους και φευγουν σαν τις κοτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλησπερα laplace
    μου αρεσει η αισιοδοξια σου, αλλωστε δεν εγινε και κατι και οπως λες νταμπλ θα παρουμε , ολους θα τους τρελανουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: