Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Η Τώρα ή Ποτέ!




Η στιγμή της αλήθειας πλησιάζει αδέλφια, καθώς απ' ότι φαίνεται απομένουν λίγες ώρες από το να πάμε στον παράδεισο ή να συνεχίσουμε να παλεύουμε στην κόλαση.
Ο Ανίκανος αντί να πουλήσει χαρίζει και ο Βγενόπουλος αντί ν’ αγοράσει καλείται να αποδεχτεί τη δωρεά και να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό μας, μαζί με τον Πατέρα, στην εκτόξευση.
Οι λόγοι που οδήγησαν την οικογένεια στην απόφαση αυτή είναι πολλοί και προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν γιατί το μόνο πράγμα που θέλω είναι να πάρουν τον πούλο από την ΠΑΕ.


Σε λίγες ώρες ο Βγενόπουλος με τον Πατέρα καλούνται ν’ αποδείξουν στον κόσμο του Παναθηναϊκού αν πραγματικά αγαπούν την ομάδα μας και αν όλα αυτά που έγιναν τα δυο τελευταία χρόνια, έγιναν για το καλό του Παναθηναϊκού μας. Αντιλαμβάνομαι ότι τα αγκάθια στην ΠΑΕ είναι πολλά και ο δρόμος δύσκολος αλλά έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία και από κανέναν στο να μην δεχθούν τη δωρεά της Οικογένειας.
Η απάντηση στο «πούλα» είναι χαρίζω, η απάντηση στο «αγοράζω» είναι δέχομαι τη δωρεά και με τη στήριξη του πράσινου λαού ξεπερνώ όλες τις δυσκολίες.
Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο, πάρτε την ΠΑΕ και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε… Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα είναι στο πλάι σας, αρκεί να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών μας αλλά και της ένδοξης ιστορίας του Παναθηναϊκού μας.
Ή ΤΩΡΑ ΄Η ΠΟΤΕ!!!

10 σχόλια:

  1. σωστος αδελφε!
    δεν υπαρχει καμια δικαιολογια αρνησης!

    αναδημοσιευω την αναρτηση σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα laplace και ευχαριστω για την αναδημοσιευση.
    ειναι γνωστο οτι τον Πατερα τον γουσταρω με 1000 για προεδρο,για τον βγενο θα ειμαι παντα επιφυλακτικος και για τον Τζιγκερ ειμαι και θα ειμαι παντα απεναντη του, γιατι πολυ απλα δεν ξεχνω...απο εκει και περα ομως αν δεν δεχθουν την προσφορα, για μενα θα ειναι προδοτες απεναντη στον κοσμο και την ιστορια του Παναθηναικου. Στο χερι τους ειναι λοιπον να γραψουν ιστορια και στο χερι τους ειναι να κανουν προδοσια. θα δουμε αδελφε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας αδερφια
    Σημερα θα εχουμε happy end γιατι θα τους παρει και θα τους σηκωσει αν γινει κατι αλλο ! Τους περιμεναμε τοσους μηνες να παρουν την ΠΑΕ και τωρα ο Τζιγκερ δινει ενα μεγαλο ποσοστο τζαμπε και την διαχειρηση,αρα ειναι μια πολυ ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρια για αυτους αλλα και για εμας κυριως !!!
    Παο Θρησκεια Θυρα 13 μαγκες και να πανε ολα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακαρι, αδελφε γιατι δεν παει αλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα φιλε, πολυ ωραια αναρτηση για μια ακομη φορα. Αυτη την ωρα γινεται η συναντηση, μακαρι να πανε ολα καλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΔΕΛΦΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ!!!!ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ,ΣΥΜΦΩΝΩ,ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ-ΔΩΡΕΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ...ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΡΝΗΣΗ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ...ΑΣ ΕΛΙΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗΣ ΚΩΛΟGAY-ROIKOΓΕΝΕΙΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βαθειά ανάσα για όλους μας αδερφέ, τελικά όλα καλά πήγαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΕΙΜΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ Η ΑΚΟΜΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ;;;;
    ΑΝΑΣΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ Η ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ;;;;
    EIMAΣTE EΠΙΤΕΛΟΥΣ EΛΕΥΘΕΡOI H AKOMA ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ;;;;


    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ,
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ!!!!
    ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΖΗΤΩ ΛΕΝΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!!!!

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ9 ΤΡΑΝΕ!!!!
    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Σ' ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕ!!!!

    Σ' ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΞΑΣΕΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΟΥ ΑΣΣΟΙ,ΠΟΥ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ!!!!
    ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ 'ΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΠΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ!!!!

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ9 ΤΡΑΝΕ!!!!
    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Σ' ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕ!!!!

    AKOMA ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ,ΑΛΛΑ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ:ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλημερα αδελφια, ολα καλα λοιπον αν και θα προτιμουσα να ειχεπαρει το πουλο ο ανικανος τωρα και οχι να περιμενουμε ως τον Μαιο, γιατι ο διαολος εχει πολλα ποδαρια και αυτο φαινεται απο τις αντιδρασεις του παυλου και της πρασινης αλλα και απο το ξεδιαντροπο πρωτοσελιδο του Τουλουμπα.
    ο κοσμος ασπιδα της ενοτητας, αδελφια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ!!!!ΚΙ ΕΓΩ ΚΡΑΤΑΩ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΓΙΑΤΙ Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ...
    ΝΤΡΟΠΗ,ΑΙΣΧΟΣ,ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ ΤΡΕΛΟΠΡΕΖΑΚΙ ΤΟ ΓΙΟΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ "ΠΡΑΣΙΝΗΣ" (????????),ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ DERBY ΤΟΥ ΓΚΟΝΤΖΙΛΑ-ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: