Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Μαριδάκης και Σια…


Οι δηλώσεις του Μαριδάκη πέρα από το γέλιο που μου προκαλούν, είναι και μια απεικόνιση της πραγματικότητας αφού σε απλή μετάφραση του προεδρικού διαγγέλματος του στην ουσία κάνει αναφορά στις βρομιές που έχει προκαλέσει η ομάδα του τα τελευταία 15 χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Κατά τον Μαριδάκη πρέπει να ξεβρομίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά δεν μας είπε ποιος το βρόμισε και με ποια κριτήρια ένα πρωτάθλημα είναι καθαρό ή βρόμικο. Δεν μας είπε ποιος δημιούργησε την παράγκα και πως πήρε η ομάδα του τα πρωταθλήματα αλλά αναφέρθηκε μόνο στην περσινή χρονιά, που ο Παναθηναϊκός κατέκτησε πανάξια το νταμπλ.
Με λίγα λόγια ο Μαριδάκης κατέβηκε στην γη πέρυσι και γι΄ αυτό θεώρει τους βρόμικους τίτλους του Νεκροθάφτη καθαρούς και το καθαρό νταμπλ του Παναθηναϊκού βρόμικο.
Το βίντεο όμως του Peiramatisti 13 θυμίζει σε όλους αυτούς που κάνουν ότι δεν ξέρουν ή προσπαθούν να ξεχάσουν ποιος βρόμισε το ελληνικό ποδόσφαιρο.


6 σχόλια:

  1. καλημερα laplace
    πραγματικα ειναι φοβερο το βιντεο του peimatisti 13, πολυ καλη δουλεια...
    καλο Σ/Κ, αδελφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΑ ΝΤΕ,ΤΙ ΚΑΝΑΙ ΝΙΑΟΥ-ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ;;;;ΟΧΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΠΑΝΤΩΣ,ΑΛΛΑ ΓΑΤΕΣ...ΕL LOCO ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5 ΕΚΔΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΖΟΥΣΕ Ο ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΦΕΤΟΣ:1)ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ,2)Σ΄ΑΛΛΗ ΓΗ,Σ'ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ,3)ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ ΑΠΟ ΤΟ '96(ΣΑΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ),4)ΣΕ ΓΥΑΛΑ ΚΑΙ 5)ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ GAY-RAKIA!!
    ΚΑΛΟ Σ/Κ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι, ετσι!

    (Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την αναδημοσιευση οτιδηποτε δικο μου. Γι'αυτο υπαρχουν: για να διαδιδονται! Δεν χρειαζεται να ρωτας!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα rallakia13
    ετσι ετσι αδελφε...
    καλο σ/κ και με την νικη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλησπερα peiramatisti13
    να'σαι καλα, αδελφε
    σουπερ το βιντεο, παντα τετοια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: