Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Για πάρτη σας Πουτάνες της Ευρώπης...



Επειδή απόγονοι του στόλου, τον τελευταίο καιρό, μου χαρίζετε κλικ στο Green Voice 13 για να πείτε τις μαλακίες σας αλλά το μόνο που καταφέρνετε είναι να προσκυνάτε το Πράσινο μεγαλείο, θα ήθελα κι εγώ με την σειρά μου να σας το ανταποδώσω με όλη την Παναθηναϊκή μου καρδιά.
Η ανάρτηση αυτή είναι αφιερωμένη στους πιο καραγκιόζηδες οπαδούς του κόσμου, οι οποίοι μετά την ήττα μας από την Μπαρτσελόνα, έβγαλαν γλώσσα ξεχνώντας, όπως πάντα άλλωστε, ότι η ομάδα τους είναι το μεγαλύτερο τσίρκο της Ευρώπης.

Γι΄ αυτό κι εγώ τους αφιερώνω αυτή την ανάρτηση, για να μπαίνουν στο Green Voice 13 και να θυμούνται τις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές τους.


Από τον El Loco με μεγάλη χαρά… Απολαύστε το, από τον καναπέ και με την ησυχία σας!!!


































7 σχόλια:

  1. χαχα φοβερος φιλε..
    υπαρχουν ακομα gayροι?χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα laplace
    τα παιδια του καναπε προσπαθουν να ξεχασουν το παρελθον τους και επειδη το παρελθον ειναι οδηγος για το μελλον τους, για το καλο τους προσπαθω να τους το θυμιζω...χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα φιλε, ειναι απιστευτα τραγικοι οι τυποι... Μα να ξεσπασουν μετα απο ηττα μας απ' τη... Μπαρτσα; Τοσο κομπλεξικοι (ρητορικη ερωτηση);;

    Ωραια τα βιντεακια, λειπουν βεβαια κι αλλες αξεχαστες στιγμες του θρηνου (θα μου πεις ειναι τοσες πολλες!)

    ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημερα mike
    τους χαλαει ο καναπες...
    ειναι το πρωτο μερος, δεν τα εβαλα ολα για να μην τους γαμησω την ψυχολογια, αδελφε. χαχααχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ EL LOCO,XAXAXA!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ GAY-ROI ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΝΕ ΕΠΑΙΔΗ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ Ν' ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ...ΑΚΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ,ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΜΠΕΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ...ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕ!!!!ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!
    ΚΡΙΜΑ,ΟΜΩΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ!!ΚΙ ΕΜΕΙΣ,ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ,ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΦΕΤΟΣ;;;;
    ΥΓ:ΑΔΕΛΦΕ EL LOCO ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!
    ΥΓ2:TA BINTEAKIA ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΣΑ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΕΙΔΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. rallakia 13 δεν εχεις αδικο αλλα αλλα πραγματικα με τοσο αιμα που εχει σταξει ολη ευρωπη πανω τους, αυτοι νομιζουν οτι ειναι ακομη παρθενες.
    Υ.Γ1ενοειται οτι θα τους τα χωνω παντα και για αυτο τους αφηνω ελευθερα να λενε οτι θελουν μεσα στο blog, για να παιρνουν και τις απαντησεις τους.
    Υ.Γ2Πραγματικα και εγω ανατριχιαζω μολις τα βλεπω, μεγαλες στιγμες και αξεχαστες.
    εδω ανατριχιαζουν οι γαβροι με τους δικους τους βιασμους δεν θ΄ανατριχιαζουμε εμεις με τις επιτυχιες μας και τα ταξιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σας παιδια
    Το αξεπεραστο ΡΕΚΟΡ των 24 συνεχομενων εκτος εδρας ηττων δεν σπαει με τιποτα,ποια 7αρα ? χαχαχαα
    "Μενουμε Ελλαδα" μια χορηγια της Μακαμπι Τελ ΑΒιβ
    BYE BYE 3Τ οπαδοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: