Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Πάμε για το διπλό, Παναθηναϊκέ!



Και όλο κλαίνε, τα χανουμάκια στου ΟΑΚΑ τα σκαλάκια…ένα σύνθημα που για να το τραγουδήσουμε όλοι μαζί αδέλφια, η ομάδα μας σήμερα θα πρέπει να κερδίσει την ΑΕΚ και να δείξει σε όλους ποιος είναι το αφεντικό.
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από τη νίκη και γι' αυτό παίκτες και προπονητής πρέπει να τα δώσουν όλα μέσα στο γήπεδο και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στους απόγονους για το γλέντι που θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα.


Για μένα το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν είναι «ντέρμπυ», είναι ένα ματς σαν όλα τ’ άλλα, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς πάση θυσία γιατί πολύ απλά, είμαστε Παναθηναϊκός.
Το φετινό πρωτάθλημα είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο στην γαύρο-παράγκα και γι' αυτό πρέπει η ομάδα να καθαρίσει το παιχνίδι απ' την αρχή, ώστε να μην προλάβουν τα κοράκια να πιάσουν δουλειά.

Αγωνιστικά δεν υπάρχει τίποτα για να συγκριθούμε ή να φοβηθούμε από την ΑΕΚ - είμαστε καλύτεροι και το μόνο που μένει είναι να το αποδείξουμε και μέσα στο γήπεδο.

Κάτι μου λέει ότι αν ο Τζιμπρίλ πάρει τις μπαλιές που θέλει, θα κάνει πάρτυ μέσα στο γήπεδο. Άντε να δούμε…



Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα μας από την αρχή της σεζόν είναι πολλά και γνωστά σε όλους μας γιατί κάποιοι το καλοκαίρι δεν φρόντισαν ή δεν ήθελαν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους ώστε ο Παναθηναϊκός μας να είναι καλύτερος από την προηγούμενη σεζόν.
Ο Παναθηναϊκός όμως οφείλει να ξεπερνά τα προβλήματά του και να μην στέκεται σε αυτά. Δικαιολογίες πλέον δεν υπάρχουν για τίποτα και για κανέναν - παίζεις σαν Νταμπλούχος Παναθηναϊκός, κερδίζεις την ΑΕΚ και τους απόγονους και τους το τελειώνεις το παραμύθι.



Η νίκη και στα δύο παιχνίδια είναι μονόδρομος, αφού έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, διοίκηση, παίκτες και προπονητής θα κριθούν από αυτά. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Νιόμπλιας, αν καταφέρει να πάρει τους έξι βαθμούς, μένει ειδάλλως φεύγει όπως επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι αν η ομάδα μας δεν μπορεί να κερδίσει αυτά τα παιχνίδια δεν μπορεί να κάνει όνειρα για το μέλλον.
Πρωτάθλημα και Κύπελλο, Παναθηναϊκέ …Γαμήστε τους.__



Υ.Γ1: Πολύ καλή η ιδέα απ' τους οργανωμένους ν΄ ανοίξει η Λεωφόρος για να δούμε το παιχνίδι και να τραγουδήσουμε όλα τ' αδέλφια μαζί για την αγαπημένη μας ομάδα μέσα στο σπίτι μας. Δεν είναι ακόμη σίγουρο αλλά ελπίζω να δώσει το ΟΚ ο ερασιτέχνης, ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε τη νίκη. Στη Λεωφόρο παίζουμε , Παναθηναϊκέ!!!
Άλλωστε για μένα είναι μια καλή ευκαιρία να είμαι εκεί γιατί δεν σας κρύβω ότι μου έχει λείψει ο ναός. Στη Λεωφόρο γήπεδο, Παναθηναϊκέ!!!



Υ.Γ.2: Οσον αφόρα στην ισοπαλία με τις ρωσίδες (έστω και καθυστερημένα), αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν φοβήθηκε τις ρωσίδες αλλά τις δικές του αδυναμίες.
Ο Νιόπλιας το πήγε αρκετά καλά το παιχνίδι. Η ομάδα,
δεδομένων των συνθηκών, έδειξε σημάδια βελτίωσης στη φυσική της κατάσταση και στην αμυντική της λειτουργία και το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα υπάρξει συνέχεια όταν επιστρέψουν οι τραυματίες.
Με ή χωρίς τον Νιόμπλια, η ομάδα πρέπει να βρει τον δρόμο της γιατί πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για λάθη. Όλα παίζονται και τίποτα ακόμη δεν έχει χαθεί, αδέλφια και κατά την γνώμη μου, αν η ομάδα κερδίσει την ΑΕΚ σήμερα και τους απογόνους σε μια εβδομάδα, πιστεύω, ότι τίποτα δεν θα μπορεί να μας σταματήσει.

8 σχόλια:

  1. καλησπερα φιλε
    νικη με 3-0 αποψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα laplace
    με χατ-τρικ του Τζιμπριλ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εμας λετε μαρθα βουρτση αλλα εσεις εχετε προπονητη που κλαιει στο παγκο γιατι δεν αντεχει την πιεση σε ομαδα πρωταθλητισμου οπως ο παο.Την μια παραιτειται την αλλη ανακαλει γιατι ετσι του λεει ο πατερας.Το κυκνειο ασμα του κοζανιτη τεχνικου ειναι σημερα μιας και αδειασε και θεση προπονητη στα Τρικαλα.Φυσικα και κατεβαινετε για το χ με 3 αμυντικα χαφ(σιμαο,ζιλμπερτο και κατσου)Αφου ο νιοπλας παιζει το κεφαλι του σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν εχεις αδικο για τον νιομπλια αλλα υπαρχει μια διαφορα, αλλο να κλαιει ο προπονητης μιας ομαδας και αλλο οι οπαδοι της. παντως απο τον βατραχο, προτιμω τον Νιομπλια.χ = ηττα για εμας, Παναθηναικος ειμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...ΑΔΕΛΦΕ EL LOCO ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΚΑΙ GAY-ROUS ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΟΥΜΠΑ ΟΛΗ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΨΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπερα rallakia13
    συμφωνω αδελφε μου,νικη και μονο νικη, για βαθμους και ψυχολογια. αντε μωρη αρωστιαααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο ενας: 5 θα φαει η ΑΕΚ
    ο αλλος:5 θα βαλει μονο ο τσισε
    ο αλλος:θα μετραει 2ψηφιο η ΑΕΚ
    ο αλλος:3 συνημιτονο των 69 μοιρων θα φαει η ΑΕΚ

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
    ενας βραδυνος περιπατος στο ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ.nightmare on ΚΥΜΗΣ street για τα αλαζονικα βαζελια.
    ο τσισεδακος μηδεν
    ο σαριεγγιοσ μηδεν
    ο σπυροτουβλος μηδεν
    ο luis sangria μηδεν
    οι σφουγκαραδες κατρουλης και βυντρα-ενιωσα κατι-μηδεν
    ο κατσουρανης ειχε πεντικιουρ μηδεν
    ο μπουφοσονγκ μηδεν
    ο αορατα αορατος μηδεν
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ο φετινος μπαο ειναι οτι πιο πληρες εχει εμφανιστει στο ελληνικο ποδοσφαιρο.γαλα πληρες...
    FALL DOWN STAY DOWN
    KEEP FAPING
    ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε,ΡΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ;;;;ΝΑΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΦΑΛΕΣ ΚΟΤΕ-ΑΡΘΡΟ 44 ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 4Η ΕΘΝΙΚΗ...ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: