Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ο Djimbril απάντησε με χατ-τρικ!!!




Η Παναθηναϊκή ψυχή μίλησε, έδωσε απαντήσεις και βούλωσε στόματα την στιγμή που ο Djimbril Cisse έστελνε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα των απογόνων.
Από εκείνη την στιγμή και μετά, ότι και αν ειπώθηκε, ότι και αν έγινε είναι οι γνωστές αντιδράσεις και τακτικές ενός άθλιου λαού που από τότε που τους πέρασε ο στόλος έχουν χάσει κάθε ίχνος ηθικής και έχουν γίνει πρόβατα του κάθε άθλιου τσοπάνη που τους ταΐζει ψεύτικη προπαγάνδα αντί να τους δίνει σανό.

Ο στόλος σας έχει καταντήσει σε παγκόσμια ντροπή του ποδόσφαιρου και της κοινωνίας και από την στιγμή που δεν λυπόσαστε εσείς τον εαυτό σας για τα χάλια σας , γιατί να σας λυπηθούμε εμείς. Ουγκ, ουγκ.




Ο λόγος που γράφω το άρθρο κάπως ανάποδα αδέλφια είναι γιατί οι απόγονοι με την άθλια συμπεριφορά τους καταφέρνουν κάθε φορά να μου υπενθυμίζουν πόσο περήφανος νιώθω που είμαι Παναθηναϊκός και που δεν έμαθα να ζω στο ψέμα, στην κλεψιά, την αλητεία, την βρόμια και την καφρίλα που ζουν οι απόγονοι του στόλου.
Όταν το παιχνίδι παίζεται στα ίσια και όχι με βρομιές του λιμανιού παίρνετε αυτό που σας αξίζει κάθε φορά και χθες πήρατε τα δυο μπαλάκια του Djimbril με αρκετή δόση Παναθηναϊκής μαγκιάς και ήθους.
Άγνωστες έννοιες στους απογόνους του στόλου αλλά βαθειά χαραγμένες στην καρδιά όλων των Παναθηναϊκών. Νιώθω περήφανος που γεννήθηκα Παναθηναϊκός, δεν γινόταν αλλιώς!!!!


Εν έτη 2010 ακόμη και τα ζώα έχουν μάθει να σέβονται τον άνθρωπο και τους κανόνες μιας κοινωνίας, τα γαύρο - πρόβατα όμως όχι.
Η δολοφονική επίθεση που έγινε στον Βασσάρα, δεν καθίστα ηθικούς αυτουργούς τον Μαριδάκη και τους γαύρο- δημοσιογράφους αλλά συνεργούς σε μια επίθεση που με την συμπεριφορά και με τα λεγόμενα τους έδειξαν ποιους θεωρούν υπευθύνους για την ήττα τους δίνοντας παράλληλα και εντολή στον στρατό που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει να επιτεθούν στον υπάλληλο τους.

Ο Μαριδάκης ως αφεντικό έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να βάζει χέρι στους υπάλληλους του όταν αυτοί αρνούνται να εκτελέσουν τις εντολές του αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα να στέλνει τους μπράβους του να τους δέρνει.

Αφού δεν παρεμβαίνει ο Εισαγγελέας , ας παρέμβουν τα συνδικάτα εργαζομένων τουλάχιστον.



Ηθικός αυτουργός είναι το κράτος – παρακράτος, που με την ανέχεια του, δίνει την ελευθερία σε κάθε Κοκκαλη και κάθε Μαριδάκη ν΄ ασελγεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προκαλώντας βία και σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και θάνατο.
Ο Djimbril εντός γηπέδου έστειλε δυο φορές την μπάλα στα δίχτυα, αλλά σκόραρε και εκτός γηπέδου με τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα κάνοντας και το πρώτο του χατ-τρικ στην Ελλάδα.
Ο Djimbril έστειλε ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, να το βουλώσουν όλοι και να σέβονται τον Πρωταθλητή!!!


Αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός κέρδισε τους απογόνους από την δύναμη του κόσμου και από το πάθος ορισμένων παικτών, με τα οποία κατάφερε και να ξεπεράσει όλα του τα προβλήματα ώστε να κάνει μια μεγάλη νίκη-ανατροπή.
Το γεγονός ότι η ομάδα μας δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει τον δρόμο της οφείλεται και φάνηκε ξεκάθαρα στο χθεσινό παιχνίδι, στην απουσία ενός προπονητή που θα καταφέρει να βγάλει από τους παίκτες αυτό που αδιαμφισβήτητα μπορούν και θέλουν.
Ο Ολυμπιλαγος αν και προηγήθηκε, ήταν ανύπαρκτος μέσα στο γήπεδο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και εμείς ακόμη μια φορά στο α΄ ημίχρονο δεν είχαμε πλάνο, έμπνευση και φαντασία στο παιχνίδι μας.
Ευτυχώς, που η τριάδα Σισε-Λάζαρος- Γκαρσία κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση, παίζοντας με πάθος, πήραν την ομάδα από το χέρι τους και την οδήγησαν στην νίκη.


Ο Μαριδάκης με την παρέα του γλίτωσαν τον διασυρμό και καλό θα ήταν να ευχαριστήσουν τον Νιομπλια για τις επιλογές του, τον Πατέρα που συνεχίζει να κρατά στον πάγκο του Παναθηναϊκού έναν ανίκανο και εκπαιδευόμενο προπονητή αλλά και τον Djimbril που σταμάτησε μόνο στα δυο μπαλάκια.
Πατέρα, δίωξε τον καραγκιόζη τώρα πριν είναι αργά, δεν είχε δώσει, δεν δίνει και δεν πρόκειται να δώσει τίποτα στην ομάδα μας, τι άλλο πρέπει να δεις για να το καταλάβεις, επιτέλους.


Ο Λάζος κερνούσε, ο Γκαρσία βοηθούσε και ο Σισε τους γαμούσε χωρίς οίκτο.
Πάρε να΄χεις, απόγονε!!!
Πάρα πολύ καλός ο Μπουμ με τον Σπυρόπουλο, χίλια μπράβο στον Σιμαο που τα έδωσε όλα παρά την πικρά του και αρκετά κάλος ο Πλεσσις.
Ο Βυντρα με τον Ζιλμπερτο ήταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο αλλά ανέβηκαν στο δεύτερο, και αυτό οφείλεται κυρίως στην επιλογή του Νιομπλια να ξεκινήσει τον απαράδεκτο Κατσουρανη, που ήταν ο χειρότερος του γηπέδου άλλα τον ανέτοιμο Γκοβου.


Μόλις βγήκαν από το παιχνίδι η ομάδα μας πήρε μπρος, κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα, έπαιξε επιθετικά, με πάθος αλλά κυρίως με μυαλό και όχι με γιόμες από την άμυνα.
Απλά πραγματάκια τα οποία όμως για να συμβούν θα πρέπει να έχεις προπονητή στον πάγκο και όχι έναν καραγκιόζη που σε όλη την συνέντευξη τύπου υπερασπιζόταν τον εαυτό του και τις λάθος επιλογές του, ξεχνώντας μάλιστα να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο που τον στήριξαν.
Το ντέρμπυ το κέρδισαν οι παίκτες με την συμπαράσταση του κόσμου, εσύ Νικολάκη παραλίγο να το χάσεις.

Μπουμ, μην ενοχλείς τον Λουκά όταν δίνει πίπα.
Μην βιάζεσαι, με την σειρά.

Αέρα, αέρα, πίπα παίρνει ο Ριερα.

Καραμήτρο, το παπούτσι είναι αυτό που σου κρέμασε η Θύρα 13 όταν ο Καπετάνιος σε έκανε γιουσουφάκι με την πράσινη φανέλα για ένα κομμάτι ψωμί, γύφτο!!!


4 σχόλια:

  1. poly xortastikh anarthsh adelfe
    akoma k...noi eimaste apo xthes...

    mhtropoule mpine outanas gie

    thn anadhmosieyw adelfe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα laplace
    να΄σαι καλα και ευχαριστω για την αναδημοσιευση, αδελφε.
    πραγματικα τετοια καβλα ειχα να νιωσω απο το διπλο μεσα στο λιμανι με τον Καπουρανη. οχι για την μπαλα που παιξαμε αλλα για τις απαντησεις που δωσαμε και τους βουλωσαμε τα στοματα.
    οι αντιδρασεις τους μετα την τσοντα ειναι και ο καθρευτης ενος αθλιου και βρομικου λαου.
    παντα τετοια, αδελφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ!!!!ΑΚΟΜΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΩ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ...ΤΕΛΕΙΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ EL LOCO,Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟΥΑ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ...ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΕL LOCO ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΤΡΟΜΠΟΝΙΟΠΛΙΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΣΗΣΕΙ 1,2 ΓΚΟΛ ΑΚΟΜΑ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΗΚΕ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Ο0ΛΑ ΚΑΛΑ!!ΑΛΗΘΕΙΑ,ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ;;;;ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ GAY-RΟΠΟΥΣΤΡΟΤΗΓΑΝΟ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 1994-'95 ΟΤΑΝ ΧΑΝΑΜΕ 2-1 ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ 2-3,ΕΝΩ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΒΟΥΤΗΧΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΣΤΟ '90ΦΕΥΓΑ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΓΙΟΖΕΦ ΒΑΝΤΣΙΚ...ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΕΡΑ,ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 7 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ...
    ΥΓ:OI AΡOYΡAIOI ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΒΑΣΣΑΡΑ.ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΝΑ Σ' ΑΛΕΙΨΩ ΛΑΔΙ,ΧΑΧΑΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα rallakia13
    και παντα τετοια, αδελφε
    το Υγ :ειναι ολα ταλεφτα, αδελφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: