Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Respect, Simao, Respect!



Τα θερμά μου συλλυπητήρια Simao Mate Junior για τον άδικο χαμό του αδελφού σου - όλοι οι Παναθηναϊκοί είμαστε στο πλευρό σου.
Με το πάθος που βγάζει μέσα στο γήπεδο το «σκυλί», με την αγάπη και την αφοσίωση που δείχνει στην ομάδα αλλά και με την απόφαση του να παίξει με τους απογόνους παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάει, κέρδισε πιστεύω μια θέση ανάμεσά μας.
Είσαι ένα από εμάς, Simao, έγινες θύρα 13, αδελφέ!!!


Είσαι παλικάρι Simao και πέρα από την ψυχική δύναμη που διαθέτεις για να πάρεις μια τέτοια απόφαση, δείχνεις πόσο πολύ γουστάρεις να παίζεις μπάλα και πόσο πολύ αγαπάς τον Παναθηναϊκό.
Το Σαββάτο παίξε και γάμησε τους γαύρους. Παίξε για τον αδελφό σου που θα σε βλέπει από ψηλά μαζί με όλα τα αδικοχαμένα αδέλφια μας. Respect, Simao!!!



Είναι η δεύτερη φορά που βάζει χοντρό χέρι στους παίκτες ο Πατέρας, η πρώτη ήταν πέρυσι μετά από την ήττα με την Καβάλα και τότε η ομάδα είχε πάρει τα πάνω της. Ελπίζω κι αυτή τη φορά, οι παίκτες να κατάλαβαν σε ποια ομάδα παίζουν και η ομάδα να βρει επιτέλους τον δρόμο της, ξεκινώντας την αντεπίθεση με νίκη στο Κύπελλο αύριο και με ένα γερό γαμήσι στον απόγονο το Σάββατο.
Το θέμα όμως είναι να διώξει τον καραγκιόζη από τον πάγκο και όχι να περιμένει να δει αν θα τους γαμήσουμε ή όχι. Πατέρα, ήταν λάθος σου που τον έφερες, αποδείχτηκε λάθος που τον κράτησες όταν παραιτήθηκε κλαίγοντας, θα είναι καταστροφή η παραμονή του.

Με τον κλαψομουνη δεν πρόκειται να πάμε πουθενά, πάρε το χαμπάρι. Δικαιολογίες πλέον δεν υπάρχουν. Πάρε προπονητή αντάξιο του ρόστερ και της ιστορίας του Παναθηναϊκού μας και όχι καραγκιόζηδες που ρίχνουν το μπαλάκι από δω και από κεί για να καλύψουν την ανικανότητα τους.


Ιδού πως πεθανε ο Paul το χταπόδι !!!!

2 σχόλια:

  1. ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΙΜΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ!R.I.P!!!!
    ΠΟΛΛΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ,ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ,ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ,ΑΤΥΧΙΑ,TΡΑYMATIΣMO ΚΛΠ. ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΡΕΧΟΥΝ ΦΕΤΟΣ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ...ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΚΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ,ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ...
    ΥΓ:ΣIΓA MHN AΦHNE ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ TO XTAΠΟΔΙ O ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΑΡΙΔΑΚΗΣ...ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΤΡΩΕΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΟΥΣ,ΤΟ ΧΤΑΠΟΔI ΘΑ ΤΟΥ ΓΛΥΤΩΝΕ;;;;;XAXAXAXAXA!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: