Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Πατέρα, τα 'μαθες τα νέα;



Πλέον δεν φταίει ο Νιόμπλιας. Φταις εσύ Πατέρα, που έχεις αφήσει τον Παναθηναϊκό μας εδώ και ένα χρόνο να προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο χωρίς προπονητή.
Φταις εσύ που τον έφερες, φταις εσύ που δεν τον έδιωξες και φταις εσύ που άφησες να κάνει την ομάδα μας μπουρδελο ένας μαθητευόμενος καραγκιόζης που δεν έχει καν τ' αρχίδια να αναλάβει τις ευθύνες του για την άθλια εικόνα της ομάδας μας.



Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε, αδέλφια. Την τελευταία ευκαιρία που τους έδωσε ο κόσμος του Παναθηναϊκού την έχασαν και το μόνο που μένει τώρα είναι να παίξει μπάλα η Θύρα 13.
Για τον κόσμο, ο Παναθηναϊκός δεν είναι αγγαρεία, είναι τρόπος ζωής! Όποιος μπορεί - όποιος δεν μπορεί, ας πάρει πούλο!

Δικαιολογίες στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν γιατί πολύ απλά, όταν παίζεις σαν Παναθηναϊκός, δεν χρειάζεται να δικαιολογηθείς για τίποτα.

Βγάλτε το σκασμό, σηκώστε κεφάλι, νταμπλ και πάλι.


Υ.Γ.
Άντε Γαμήσου Μπιτσαξή, εμείς θα πάμε εκδρομή!!!


Ποιοι είναι πιο βρόμικοι; Οι οπαδοί ή οι πολιτικοί;

102 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ!!!

10 σχόλια:

  1. Έλιωσα με τον τίτλο. Εννοείται ότι την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο Πατέρας. Αλλά ο άνθρωπος δεν ξέρει από μπάλα. Ζήτημα να γνωρίζει τι σχήμα έχει το τόπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα αδελφε μου
    εχω σκασει..εχουμε το καλυτερο ροστερ ολων των εποχων κ μας κανουν πλακα η καβαλα,η ξανθη,η λαρισα,η χανουμα,η καζαν κ η κοπεγχαγη..
    γαμησε τα..

    το αναδημοισευω φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα kantharos
    ο νιομπλιας ευθυνεται για την αθλια εικονα της ομαδας και ο πατερας αν και ξερει απο ποδοσφαιρο, δεν τον εχει στειλει σπιτι του ακομη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα laplace
    γαμησε τα αδελφε.
    εμεις φτυνουμε τον νιομπλια και αυτος νομιζει οτι βρεχει, με τον πατερα να του κραταει την ομπρελα.
    εστω και την υστατη στιγμη, μπορει να τ΄αλλαξει ολα ο πατερας αρκει ν΄ακουσει τον κοσμο και οχι τις φθηνες δικαολογιες του νιομπλια και των αυλικων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ελπίζω αδερφέ να μη σε βγάλουν και σένα τζιγγερικό τώρα, όπως μας έχουν κατηγορήσει εμάς.
    τι να πω, το μόνο που σκέφτομαι είναι πως έχουν πλέον τόσο σε πρωτεραιότητα την ΑΜΚ και την αλλαγή ιδιοκτησίας που έχουν σκεφτεί δε γαμιέται το φετινό πρωτάθλημα και κάνουμε restart το καλοκαίρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΔΕΛΦΕ ΕL LOCO,MH MOY ΞΥΠΝΑΣ ΤΟ ΧΙΞΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1494ο ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΡΑ...ΤΣΟ+ΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΫΠΕΥΘΥΝΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλησπερα passenger
    ε οχι και τζιγγγερικος, αδελφε...τι σου εκανα χαχαχα
    ειναι γνωστο αλλωστε ποσο πολυ απεχθανομαι τον τζιγκερ οπως ειναι γνωστο οτι πιστευω οτι ο πατερας ειναι ενας ικανος προεδρος για τον παναθηναικο μας.αλλα οταν κανει μαλακιες, χρειαζεται το κραξιμο του και η αληθεια ειναι πως μας εχει στοιχισει η επιμονη του στον νιομπλια.
    οπως αληθεια ειναι οτι λεφτα δεν υπαρχουν και μαλλον μας βλεπω παλι με καποιον μαθητευομενο μαγο και ευχομαι να κανω λαθος.
    δεν χρειαζεται να κανουμε μεταγραφες πιστευω, για να παρουμε παλι το νταμπλ αρκει να παρουμε εναν καλο προπονητη. δωστε λεφτα και φερτε εναν προπονητη ανταξιο της ιστοριας και του ροστερ της ομαδας, τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχαχα καλο αδελφε
    τσο+λο, για να την παρουν χαμπαρι επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. bravo panatha
    re patera opote thelis feugis oppote thes girnas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γαμα τους την μάνα μπιτσαξη ολε!
    Οποίος δε γαμαει γαύρος είναι ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: