Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Οργή...



''Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά, ΖΩ και ΑΝΑΠΝΕΩ για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.
Νομίζω πως η τραγική ειρωνεία της προηγούμενης φράσης μού δίνει το δικαίωμα να πω τη γνώμημου και να εκθέσω τη σκέψη μου, η οποία τον τελευταίο καιρό περιορίζεται σε μία μόνο λέξη: ΟΡΓΗ.

ΟΡΓΗ για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και για τη νοοτροπία όλων των παικτών της, εκτός του Σισέ, από τον προηγούμενο Αύγουστο μέχρι σήμερα.
ΟΡΓΗ
για την εικόνα του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, πρώην και νυν.

ΟΡΓΗ
για τις επιλογές των τεχνικών διευθυντών και για τους γυμναστές της ομάδας.

ΟΡΓΗ
για τις διοικήσεις της ομάδας που διάλεξαν όλους τους προηγούμενους.

ΟΡΓΗ
για τον Τζίγκερ που μέσα σε ένα μήνα το καλοκαίρι κατάφερε να καταστρέψει την ομάδα που πήρε το νταμπλ.

ΟΡΓΗ
για τον Βγενόπουλο και τον Πατέρα που παράτησαν την ομάδα στα χέρια του.
ΟΡΓΗ για τα 7 πρωταθλήματα σε 30 χρόνια.
ΟΡΓΗ
για το σκύψιμο του κεφαλιού στα χρόνια της παράγκας.

ΟΡΓΗ
για αυτούς που κατέβασαν στο δρόμο 50.000 ανθρώπους και κατάντησαν την ομάδα σαπουνόπερα σε ραδιοφωνικές συχνότητες.

ΟΡΓΗ
για την προπαγάνδα που ανελέητα μας πουλάει το 98% του Τύπου, νομίζοντας ότι τρώμε σανό σαν κάποιους άλλους.

ΟΡΓΗ
για αυτούς που νομίζουν ότι κάνουν καλό στην ομάδα τα κυνηγητά των παικτών και τα κεκλεισμένων των θυρών.
Μα πάνω από όλα ΟΡΓΗ για όποιον θεωρεί τον εαυτό του μεγαλύτερο από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.
Για όποιον θεωρεί τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μαγαζάκι του, γωνία ή όχι.

Για όποιον πιστεύει ότι είναι αρκετά δυνατός για να παίξει με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και τον λαό του και αρκετά κουτός για να πιστευεί ότι θα μείνει «ατιμώρητος».

Αναλάβετε τις ευθύνες σας, κύριοι. ΟΛΟΙ. Είμαστε όλοι υπηρέτες της ιδέας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και όλοι θα λογοδοτήσουμε στον ΛΑΟ του και στην ΙΣΤΟΡΙΑ του.

ΥΓ. Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες…"


Ένας απλός οπαδός της ομάδας



El Loco: Οργή και αγανάκτηση, με όλους και με όλα, αδέλφια!!! Δεν πάει άλλο!!! Ο Παναθηναϊκός μας χρειάζεται ενωμένους και δυνατούς.
Οι απόψεις μου για όλους αυτούς που κρατούν δέσμιο τον Παναθηναϊκό είναι γνωστές σε όσους με διαβάζουν και αυτό που μένει να πω είναι ότι είναι καιρός ο Παναθηναϊκός να μείνει μόνος του, να φύγουν όλοι και να μείνουν μόνο όσοι πραγματικά τον αγαπούν και τον θέλουν πάντα πρώτο και δυνατό. Να καθαρίσει το τοπίο.

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, αδέλφια. Καλύτερα να διαλυθούμε και να ξανακτίσουμε την ιστορία μας από την αρχή παρά να παλεύουμε για τη δεύτερη θέση και να χαρίζουμε τα πρωταθλήματα στους απογονους.

Όποιος μπορεί και θέλει ο Παναθηναϊκός να είναι πρώτος, ας έρθει μαζί μας και θα τον στηρίξουμε με όλη μας τη δύναμη, αλλιώς να πάει να γαμηθεί!!!

Ο Παναθηναϊκός είναι Ιδέα, η Ιστορία του προκαλεί δέος και απαιτεί τον σεβασμό όλων. Η ιστορία γραφεί και δεν ξεγράφει και η αλήθεια είναι μία και μοναδική:

Οι μόνοι καπετάνιοι που έχουν κρατήσει και τιμήσει την Πράσινη σημαία είναι ο Παύλος με τον Θανάση (όχι ο Δημητράκης) και συνεχίζουν να την κρατούν δυνατά, έστω κι αν κάποιες φορές παίρνουν το λάθος δρόμο. Δεν ξέρω αν θα τα κατάφερναν το ίδιο καλά με την ΠΑΕ αυτό που ξέρω όμως είναι ότι τα έργα τους είναι πιο σημαντικά από τα λόγια τους... οι τίτλοι αμέτρητοι... και η αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό αδιαμφισβήτητη…

Όσο για τους υπόλοιπους αποδείχτηκαν ανίκανοι, αντί-Παναθηναϊκοί, λίγοι, και άκρως επικίνδυνοι. Κάποιοι έφυγαν και είναι καιρός να φεύγουν και οι υπόλοιποι γιατί ο Παναθηναϊκός μας δεν τους χρειάζεται… Σεβασμός στον Παναθηναϊκό!!!


Καλή Χρονιά, αδέλφια!


5 σχόλια:

  1. καλη χρονια αδελφε..ΜΕ ΥΓΕΙΑ κ παναθηναικες επιτυχιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλή χρονιά να έχουμε αδελφέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ-ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ...ΑΝ ΝΙΩΘΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οποιος δεν μπορει να νιωσει την πρασινη μαγεια, αδελφε δεν εχει θεση πλεον αναμεσα μας.ευχομαι απο εδω και περα να καταλαβουν ολοι τους οτι ο Παναθηναικος δεν ειναι μαγαζι κανενος και να σεβαστουν την ιστορια και τον κοσμο του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. +13.000.000.000 ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ!!!!Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ,ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΕΣ(ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ)ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: